• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

arefjoon

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوستان
mail ga-970a-d3 با cpu amd x4 955 be
از این رم پشتی بانی میکنه؟ Corsair XMS3 4GB 2000Mhz DDR3

balatarin_mard

Registered User
لایک‌ها
1
سلام خدمت دوستان عزیزم امیدوارم همگی خوب باشید
اقا من یه سیستم داشتم مین و cpu مشکل داشت و عوضش کردم حالا روش ویندوز نصب کردم بالا اومد برنامهای درایور هم با درایور پک کاملا نصب کردم چون کارت مودم نداشت وقتی چند تا رو امتحان کردم مودم رو میشناخت ولی چون نرم افزار اون مودمو نداشتم نصب کامل نمیشد بعد خواستم دوباره روشن کنم ویندوز تا جایی که میخواد لود بشه بالا میاد ولی یهو تصویرمو از دست میدم کامپیوتر خاموش نمیشه و به کارش ادامه میده ولی دیگه از لود ویندوز به بعد تصویر ندارم میشه راهنمایی کنین

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
از چيپ مودم عكس بذار . ببينم چي هست يا روي چيپ ببين چي نوشته

balatarin_mard

Registered User
لایک‌ها
1
یه مدل زولتریکس و یه مدل سیلیکون اسمارت لینک راستی برای دیدن چیپست مودم باید دنبال چی بگردم؟

AshkanD

Registered User
لایک‌ها
14
سلام خدمت اساتید فرم

دوستان بنده به تازگی سیستمم رو عوض کردم ولی یه مشکل عجیب واسم پیش اومده ! ( که خودم فکر می کردم از گرافیک باشه ولی ظاهرا داستان چیزه دیگس ! )
مشکل بنده همونطور که تو عکسم گزاشتم اینه که وقتی تو محیط ویندوز هستم گاهی اوقات یه سری پیکسل ظاهر می شه و روشن خاموش می شه در اصطلاح فلش می زنه ( اینم بگم دایمی نست و میاد یهو میره میاد نمیره خلاصه عشقیه ! ) و همونطور که گفتم فقط تو دسک تاپه وگرنه تو هیچ برنامه از جمله فتوشاپ , بازی , ... حتی تو فایر فاکس موقع وب گردی این مشکل نیست فقط وفقط تو دسکتاپ !
ویندوز عوض کردم ! تمامی درایور ها از جدید ترین تا قدیمی ترین رو تست کردم ولی هیچ فایده ای نداشته ...
اضافه کنم که گارانتی هم بردم یه هفته اون مسئول فنیش گفت همه جور گرافیک تحت فشار گزاشتیم این ایرادو نشون نداد ! قبول نکردم ! بردنم اتاق تست دیدم راست می گن بنده خدا ها ! رو سیستم اونا همچین داستانی نداشت !
خلاصه اگه راه حلی برای این مشکل به ذهنتون می آد خواهشا دریغ نکنید که با این که ایراد جزئئ ولی رفته رو مخم !

مشخصات سیستم جدیدم هم اینه :

CPU Core i5 3570 K over on 4100 GHz
MainBoard ASUS P8Z77 - V
RAM A-DATA Gaming Serise 2x4G 1600
VGA Sapphire Radeon HD 7970 OC Dual-X 3GB
Power Green GP885 Gaming
CPU cooler Tower 120 Tuniq

اینم یه لینک از گرافیک :
http://hexus.net/tech/reviews/graphics/37009-sapphire-radeon-hd-7970-oc-dual-x-3gb/

فایل های ضمیمه

• IMG_1797.JPG
    IMG_1797.JPG
    194.8 KB · نمایش ها: 29
  • IMG_1798.JPG
    IMG_1798.JPG
    223.3 KB · نمایش ها: 30
Last edited:

tabotekhali

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان
یه پرینتر hp 1006 دارم هرکاری که می کنم پرینت نمی گیره نرم افزارش مشکلی نداره چراغ هشدارش هی روشن خاموش می شه بعد چراغ سبز میشه و اماده پرینت ولی پرینت نمیگیره
دیوونم کرده توی این چند روز
firmware download error رو می زنه و میگه
"Firmware Download Error. The printer was unable to communicate with your computer. Please power cycle the printer, check the connection, and try again
خواهش می کنم اگه می تونید کمکم کنید که دیوونه شدم دیگه
کابلش و کارتریجش و کابل برقش رو هم عوض کردم ولی فایده ای نداشت نرم افزارش رو هم دوباره نصب کردم اما باز بی فایده بود

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
كابلي كه استفاده ميكني شيلد دار هست . روي سيستم ديگه تست كردي ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام خدمت اساتید فرم

دوستان بنده به تازگی سیستمم رو عوض کردم ولی یه مشکل عجیب واسم پیش اومده ! ( که خودم فکر می کردم از گرافیک باشه ولی ظاهرا داستان چیزه دیگس ! )
مشکل بنده همونطور که تو عکسم گزاشتم اینه که وقتی تو محیط ویندوز هستم گاهی اوقات یه سری پیکسل ظاهر می شه و روشن خاموش می شه در اصطلاح فلش می زنه ( اینم بگم دایمی نست و میاد یهو میره میاد نمیره خلاصه عشقیه ! ) و همونطور که گفتم فقط تو دسک تاپه وگرنه تو هیچ برنامه از جمله فتوشاپ , بازی , ... حتی تو فایر فاکس موقع وب گردی این مشکل نیست فقط وفقط تو دسکتاپ !
ویندوز عوض کردم ! تمامی درایور ها از جدید ترین تا قدیمی ترین رو تست کردم ولی هیچ فایده ای نداشته ...
اضافه کنم که گارانتی هم بردم یه هفته اون مسئول فنیش گفت همه جور گرافیک تحت فشار گزاشتیم این ایرادو نشون نداد ! قبول نکردم ! بردنم اتاق تست دیدم راست می گن بنده خدا ها ! رو سیستم اونا همچین داستانی نداشت !
خلاصه اگه راه حلی برای این مشکل به ذهنتون می آد خواهشا دریغ نکنید که با این که ایراد جزئئ ولی رفته رو مخم !

مشخصات سیستم جدیدم هم اینه :

CPU Core i5 3570 K over on 4100 GHz
MainBoard ASUS P8Z77 - V
RAM A-DATA Gaming Serise 2x4G 1600
VGA Sapphire Radeon HD 7970 OC Dual-X 3GB
Power Green GP885 Gaming
CPU cooler Tower 120 Tuniq

اینم یه لینک از گرافیک :
Review: Sapphire Radeon HD 7970 OC Dual-X 3GB - Graphics - HEXUS.net

آخرين درايور كارت گرافيك رو از سايت AMD دانلود و نصب كن .

tabotekhali

Registered User
لایک‌ها
3
كابلي كه استفاده ميكني شيلد دار هست . روي سيستم ديگه تست كردي ؟

سلام دوست عزیز
منظورتون از کابل شیلد دار رو متوجه نشدم اما با یک کابل نو هم که امتحان کردم باز جواب نداد متاسفانه
تا هفته پیش پرینتره به خوبی کار می کرد نمی دونم یک دفعه چی شد

-HONDA

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان
ببخشید فن پشت سیستم من اول که سیستم رو روشن میکنم خیلی خوبه یعنی صدا خیلی کم میده ولی یه خرده که میگذره بعد از چند ساعت که سیستم روشن میمونه
صداش خیلی بیشتر میشه! میخواستم بدونم علتش چی میتونه باشه؟؟ یا اینکه طبیعی هستش؟؟
ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوست عزیز
منظورتون از کابل شیلد دار رو متوجه نشدم اما با یک کابل نو هم که امتحان کردم باز جواب نداد متاسفانه
تا هفته پیش پرینتره به خوبی کار می کرد نمی دونم یک دفعه چی شد

usb_B_cable_2.JPG

www.lbrty.com/tech/Manuals_HP/1000sm.pdf

HP Print and Scan Doctor : Diagnoses and resolves many printing, scanning, and connectivity problems.
http://ftp.hp.com/pub/softlib/software12/COL44848/Im-109090-2/HPPSdr.exe

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان
ببخشید فن پشت سیستم من اول که سیستم رو روشن میکنم خیلی خوبه یعنی صدا خیلی کم میده ولی یه خرده که میگذره بعد از چند ساعت که سیستم روشن میمونه
صداش خیلی بیشتر میشه! میخواستم بدونم علتش چی میتونه باشه؟؟ یا اینکه طبیعی هستش؟؟
ممنون

فن رو باز كنيد به پشت كمي روغن چرخ خياطي يا اسپري روغني بزنيد

mr_100_dolari

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان

ببخشید یه سوال داشتم کابل برقی که وصل میشه به هارد مشکل داره یعنی یه دفعه سیستم ریست میشه و بعد از اینکه دوباره بالا بیاد هارد رو نمیشناسه و باید کابل برق رو تکون بدم تا دوباره بعد از ریست هارد رو شانسی بشناسه مشخصه که برق رو درست به هارد نمیرسونه اما دقیق نمیدونم مشکل از کدوم کابل هستش میخواستم بدونم راهش چیه باید کل کابل های برق که از پاور میاد عوض بشه یا خود پاور باید عوض بشه ؟ بعضی وقت ها هم وقتی هارد داره میاد بالا صدای ضربه زدن هارد میاد !!

چی کار باید کنم ؟

ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان

ببخشید یه سوال داشتم کابل برقی که وصل میشه به هارد مشکل داره یعنی یه دفعه سیستم ریست میشه و بعد از اینکه دوباره بالا بیاد هارد رو نمیشناسه و باید کابل برق رو تکون بدم تا دوباره بعد از ریست هارد رو شانسی بشناسه مشخصه که برق رو درست به هارد نمیرسونه اما دقیق نمیدونم مشکل از کدوم کابل هستش میخواستم بدونم راهش چیه باید کل کابل های برق که از پاور میاد عوض بشه یا خود پاور باید عوض بشه ؟ بعضی وقت ها هم وقتی هارد داره میاد بالا صدای ضربه زدن هارد میاد !!

چی کار باید کنم ؟

ممنون

با مولتي متر چك كنيد
molex.gif

AshkanD

Registered User
لایک‌ها
14
آخرين درايور كارت گرافيك رو از سايت AMD دانلود و نصب كن .

عزیز تو متن مشکلم عرض کردم از جدید ترین تا قدیمی ترین درایور ها رو نصب کردم مشکل بر طرف نشد !!!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

mr_100_dolari

Registered User
لایک‌ها
9

ممنون البته نمیدونم مولتی متر رو باید از کجا تهیه کنم

اما اگر قطعی از سیم هایی بود که رفته داخل جعبه پاور از کجا باید بفهمم ؟ با همین مولتی متر میشه متوجه شد ؟ و باید خود پاور هم چک بشه یا نیازی به این کار نیستش ؟

رشته اصلی سیم های برق که از داخل جعبه پاور اومده بیرون و در ادامه به چند رشته دیگه تقسیم شده (که شما هم عکسش رو گذاشتی) و برق هارد و فن کیس و سی دی رام و رایتر رو داره میده قابل تعویض هستش یا خیر ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
شما با يك پاور سالم ديگه تست كن . يا اگر تهراني پاورت رو بيار تست كنم . خراب هم باشه برات رديفش ميكنم

بالا