سلام دوستان
mail ga-970a-d3 با cpu amd x4 955 be
از این رم پشتی بانی میکنه؟ Corsair XMS3 4GB 2000Mhz DDR3
سلام خدمت اساتید فرم
دوستان بنده به تازگی سیستمم رو عوض کردم ولی یه مشکل عجیب واسم پیش اومده ! ( که خودم فکر می کردم از گرافیک باشه ولی ظاهرا داستان چیزه دیگس ! )
مشکل بنده همونطور که تو عکسم گزاشتم اینه که وقتی تو محیط ویندوز هستم گاهی اوقات یه سری پیکسل ظاهر می شه و روشن خاموش می شه در اصطلاح فلش می زنه ( اینم بگم دایمی نست و میاد یهو میره میاد نمیره خلاصه عشقیه ! ) و همونطور که گفتم فقط تو دسک تاپه وگرنه تو هیچ برنامه از جمله فتوشاپ , بازی , ... حتی تو فایر فاکس موقع وب گردی این مشکل نیست فقط وفقط تو دسکتاپ !
ویندوز عوض کردم ! تمامی درایور ها از جدید ترین تا قدیمی ترین رو تست کردم ولی هیچ فایده ای نداشته ...
اضافه کنم که گارانتی هم بردم یه هفته اون مسئول فنیش گفت همه جور گرافیک تحت فشار گزاشتیم این ایرادو نشون نداد ! قبول نکردم ! بردنم اتاق تست دیدم راست می گن بنده خدا ها ! رو سیستم اونا همچین داستانی نداشت !
خلاصه اگه راه حلی برای این مشکل به ذهنتون می آد خواهشا دریغ نکنید که با این که ایراد جزئئ ولی رفته رو مخم !
مشخصات سیستم جدیدم هم اینه :
CPU Core i5 3570 K over on 4100 GHz
MainBoard ASUS P8Z77 - V
RAM A-DATA Gaming Serise 2x4G 1600
VGA Sapphire Radeon HD 7970 OC Dual-X 3GB
Power Green GP885 Gaming
CPU cooler Tower 120 Tuniq
اینم یه لینک از گرافیک :
Review: Sapphire Radeon HD 7970 OC Dual-X 3GB - Graphics - HEXUS.net
كابلي كه استفاده ميكني شيلد دار هست . روي سيستم ديگه تست كردي ؟
سلام دوست عزیز
منظورتون از کابل شیلد دار رو متوجه نشدم اما با یک کابل نو هم که امتحان کردم باز جواب نداد متاسفانه
تا هفته پیش پرینتره به خوبی کار می کرد نمی دونم یک دفعه چی شد
سلام دوستان
ببخشید فن پشت سیستم من اول که سیستم رو روشن میکنم خیلی خوبه یعنی صدا خیلی کم میده ولی یه خرده که میگذره بعد از چند ساعت که سیستم روشن میمونه
صداش خیلی بیشتر میشه! میخواستم بدونم علتش چی میتونه باشه؟؟ یا اینکه طبیعی هستش؟؟
ممنون
فن رو باز كنيد به پشت كمي روغن چرخ خياطي يا اسپري روغني بزنيد
سلام دوستان
ببخشید یه سوال داشتم کابل برقی که وصل میشه به هارد مشکل داره یعنی یه دفعه سیستم ریست میشه و بعد از اینکه دوباره بالا بیاد هارد رو نمیشناسه و باید کابل برق رو تکون بدم تا دوباره بعد از ریست هارد رو شانسی بشناسه مشخصه که برق رو درست به هارد نمیرسونه اما دقیق نمیدونم مشکل از کدوم کابل هستش میخواستم بدونم راهش چیه باید کل کابل های برق که از پاور میاد عوض بشه یا خود پاور باید عوض بشه ؟ بعضی وقت ها هم وقتی هارد داره میاد بالا صدای ضربه زدن هارد میاد !!
چی کار باید کنم ؟
ممنون
آخرين درايور كارت گرافيك رو از سايت AMD دانلود و نصب كن .
عزیز تو متن مشکلم عرض کردم از جدید ترین تا قدیمی ترین درایور ها رو نصب کردم مشکل بر طرف نشد !!!
با مولتي متر چك كنيد
مشاهده پیوست 240428