• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
سلام
دوستان یه عدد هارد سی گیت
FreeAgent GoFlex Drive
موجوده که همه مواردش اوکی هست مثلا فایلی ازش برداشتن کات و کپی کردن و دیدن اصطلاحا ریدش خوبه اما اگه بخوای چیزی روش بریزی یا همون رایت یهو آخرای انتقال سیستم هنگ میکنه و باید هاردو بکشی
مشکل چیه؟ چه میشه کرد؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
نرم افزار HDTUNE رو دانلود کن . یه تست از قسمت HEALT اش بزار.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
11.JPG
نرم افزار HDTUNE رو دانلود کن . یه تست از قسمت HEALT اش بزار.
اوه دیروز انقدر وضعش خراب نبود قرمز نبود تا جایی که یادمه
2 ترا اطلاعات مهم دارم روش امیدی بهش نیست؟فضا هم ندارم جابجا کنم
Download 11.JPG

پ.ن: این کدوم قسمت هارد هست که الان قرمز شده؟ 1 هاردی دارم اونجا زرده
اصولا چی میشه این قسمتش مشکل میفته؟

Last edited:

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
خارج کردن مانیتور از store mod من مانیتور سامسونگ دارم یه دفعه خودش میره روی حالت store mod و تنظیماتش بهم می خوره

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنون اما کیبورد سالمه
امکان داره بخاطر اتصال اشتباه کابل و کیبورد قبلی، قطعه ای تو کامپیوتر سوخته باشه
یا ایراد نرم افزاریه؟
موقع اتصال کیبورد جدید، کیبورد مجازی ویندوز هم درست کار نمی کنه!

پشت پورت PS/2 يك چيپ كوچيك EZ هست اگر خراب بشه . PS2 ; جواب نميده
مبدل USB TO PS.2 يك كانورتر خوب هست اين مدا رو بگيريد
ps2_usb_c__20451_zoom.jpg
قيمت حدود 5000 تومن هست

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خارج کردن مانیتور از store mod من مانیتور سامسونگ دارم یه دفعه خودش میره روی حالت store mod و تنظیماتش بهم می خوره

Store Demo mode is only intended for use in retail environments. If your monitor is accidentally set to Store Demo mode and you want to return to Home Use, follow the steps below:

Press the volume button on the monitor.
When the volume OSD is displayed, press and hold the MENU button on the monitor for 5 seconds.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مشاهده پیوست 247879
اوه دیروز انقدر وضعش خراب نبود قرمز نبود تا جایی که یادمه
2 ترا اطلاعات مهم دارم روش امیدی بهش نیست؟فضا هم ندارم جابجا کنم
Download 11.JPG

پ.ن: این کدوم قسمت هارد هست که الان قرمز شده؟ 1 هاردی دارم اونجا زرده
اصولا چی میشه این قسمتش مشکل میفته؟

اطلاعات رو بكاپ بگير با برنامه NAXBLAST 5 يكبار ZEROFILL كنيد .
اگر باين برنامه كار نكردي قبلش PDF ر. بخونيئ
My Documents\Downloads\Programs\MaxBlastSetup.en.exe

Done

Registered User
لایک‌ها
168
سلام خدمت همگی دوستان
مشکلی مادربورد پیدا کرده سی پی یو به شدت داغ میکنه در حدی که میشه روش گوشت پخت :wacko: و جالب اینه که تا دکمه منبع تغذیه رو روشن میکنم فن شروع میکنه به کار کردن و سی پی یو هم داغ میشه و اصلا هیچ منویی هم نمیاره که بخواییم BIOS دستکاری کنیم اینا با پاورهای دیگه هم تست کردم و سی پی یو رو هم تست کردم مشکل از مادربورد هستش کسی اطلاع داره از کجاش میتونه باشه

با تشکر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام خدمت همگی دوستان
مشکلی مادربورد پیدا کرده سی پی یو به شدت داغ میکنه در حدی که میشه روش گوشت پخت :wacko: و جالب اینه که تا دکمه منبع تغذیه رو روشن میکنم فن شروع میکنه به کار کردن و سی پی یو هم داغ میشه و اصلا هیچ منویی هم نمیاره که بخواییم BIOS دستکاری کنیم اینا با پاورهای دیگه هم تست کردم و سی پی یو رو هم تست کردم مشکل از مادربورد هستش کسی اطلاع داره از کجاش میتونه باشه

با تشکر
IC PWM چك شود همينطور قسمت تغذيه پردازنده روي برد

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709

Done

Registered User
لایک‌ها
168
IC PWM چك شود همينطور قسمت تغذيه پردازنده روي برد
آخه مادربورد اصلا بالا نمیادش و هیچی نشون نمیده کلا انگار نه انگاره فقط سی پی یو داغ میکنه و فنش رو روشن میکنه دیگه عکس العملی نداره، هرچی هستش روی خود بوردش هستش که اتصال کرده

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
Store Demo mode is only intended for use in retail environments. If your monitor is accidentally set to Store Demo mode and you want to return to Home Use, follow the steps below: Press the volume button on the monitor. When the volume OSD is displayed, press and hold the MENU button on the monitor for 5 seconds.
When the volume OSD is displayed این چی هست من منو را 5 ثانیه نگه می دارم هیچی نمیاد

sahel_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید میبخشید من کامپوترم یه مشکلی داره تازه 3 ماهه خریدمش قبلی هم همین مشکل داشت که عوضش کردم وگرنه اونم زیر دو سال کار کرده بود اول اینکه مدل سی پی یوم اینتل سه هسته ایی 2120 و ویندوز هم سونه مشکلم اینکه هر موقع وارد سیستم میشم بخواهم از یک برنامه مثل استفاده از اینترنت یا یک پلیر یا هرچی دیگه استفاده کنم درصد استفاده از سی پی یو از درصد معمولی که از 8 تا 13 درصد که قبلا بود به 38 تا 90 به سرعت میره و سیتم خیلی کند میشه و اصلا کار نمیکنه اگرم کار کنه خیلی کنده و برنامه ها خیلی بد اجرا میشه در ضمن فن هم سالمه و خوب کار میکنه حالا مشکلش چیه خودم میتونم رفع کنم یا باید ببرمش تعمیرگاه با تشکر

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
از 2 ترا بک آپ بگیرم اندازه 2 ترا باید فضا داشته باشم درسته؟
اخه بدبختی 2 ترا خالی ندارم! کسی هم نداره دور و برم

الان با این عکس هارد تعمیری حساب میشه یا عوضش می کنن بدم گارانتی؟چون نفهمیدم دقیق الان چیش مشکل داره

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
از 2 ترا بک آپ بگیرم اندازه 2 ترا باید فضا داشته باشم درسته؟
اخه بدبختی 2 ترا خالی ندارم! کسی هم نداره دور و برم

الان با این عکس هارد تعمیری حساب میشه یا عوضش می کنن بدم گارانتی؟چون نفهمیدم دقیق الان چیش مشکل داره

اسکن شما رو به یکی از دوستان [ata.royalfalcon]نشان دادیم که چــُنین جواب داد:

اگه تعداد بدسکتوریها کم بود (نوار اخطار زرد رنگ) میگفتم با HDD regenerator تست و اسکن و repair کنه ولی این تعدادش خیلی زیاده 100 درصد مشکل سخت افزاری داره (احتمالاً حین کار بهش ضربه وارد کرده) و ممکنه به بعضی از اطلاعاتش هم آسیب رسیده باشه باید سریعاً اطلاعات رو روی هارد دیگه ذخیره کنه .

اینجور هاردها دیگه هارد بشو نیستند . ایشون هم گفتند که قبلاً زرد بوده الان قرمز شده که این افزایش بدسکتوریها نشاندهنده وجود یک مشکل اساسی در هارد هست (هد یا پلاتر) . اصولاً اگر بدسکتوریها کم باشه و دیگه افزایشی نداشته باشه با سکتورهای ذخیره جایگزین میشن .

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
اسکن شما رو به یکی از دوستان [ata.royalfalcon]نشان دادیم که چــُنین جواب داد:

هاردی دارم که این نوارش زرده چجوری با اون نرم افزار کار کنم که حداقل اون خوب تر شه
این الان با این وضع جزو گارانتی محسوب میشه؟ یعنی اصولا اینجور اشکالات رو گارانتی قبول میکنه که نو بده یا....

ata.royalfalcon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
هاردی دارم که این نوارش زرده چجوری با اون نرم افزار کار کنم که حداقل اون خوب تر شه
این الان با این وضع جزو گارانتی محسوب میشه؟ یعنی اصولا اینجور اشکالات رو گارانتی قبول میکنه که نو بده یا....

سلام و خسته نباشید ...

1. کنترل کنید اگر بدسکتوریها (کلاً ارورهای موجود در برنامه HDtune) افزایش پیدا نمیکنن میتونید تا حدی به هارد مطمئن باشید ولی اگر دائماً در حال افزایش هست اکیداً توصیه میشه که اطلاعات رو تخلیه کنید . هاردی که تعداد زیادی بدسکتوری داشته باشه به هیچ عنوان مناسب برای ذخیره سازی داده ها نیست .

2. این بدسکتوری ها بخصوص در هاردهای اکسترنال بیشتر به خاطر ضربه و یا تکان خوردن هارد در هنگام کار هست . توصیه میشه هارد رو در جای مناسبی قرار بدید و سپس روشن کنید . فاصله بین هد هارد با platter در حد نانومتر هست و پلاترهای هارد با چرخش بالایی که دارند جریانی از هوا بر روی سطح ایجاد میکنند و در نتیجه head مانند بال هواپیما بر روی آن شناور میشوند .

3. بطور خلاصه کوچکترین مشکل یا هر گونه رویدادی که برای هارد پیش میاد (چه مستقیم به هارد مربوط باشه و چه غیر مستقیم) توسط نرم افزاری به نام s.m.a.r.t هارد و در مکانی به اسم service area ذخیره و نگهداری میشود . حتی اگر تمام ارورها بنحوی فیکس و تعمیر و برطرف بشوند بازهم log ها در s.m.a.r.t هارد باقی میماند و تنها راه حل پاک کردن این ارورها ریسیت s.m.a.r.t هارد با دستگاههای pc3000 هست .

4. بشرطی جزء گارانتی هست که هیچگونه آسیب فیزیکی بر روی بدنه هارد دیده نشه حتی کوچکترین آسیب فیزیکی مثل رنگ پریدگی باعث ابطال گارانتی میشه . ضمناً اگر واقعاً ضربه وارد کردید یا در هنگام کار تکان دادید به هیچ عنوان به متصدی گارانتی چیزی نگید (به قول معروف خودتون رو بزنید به اون راه:blush:) . برخی گارانتی ها بسادگی تعویض میکنند البته باید اطلاعات رو در جایی ذخیره کنید که هارد معیوب رو به شما پس نمیدهند . اگر هارد رو تعویض نکردند پس نرم افزار hdd regenerator را تست کنید .

5. برنامه hdd regenerator را دانلود و نصب کنید . نرم افزاری که در سایت سافت گذر هست پیشنهاد میشه . ورژن جدید با وجود مزایایی که داره مثل resume کردن قابل کرک نیست . قبل از نصب نرم افزار نه تنها اتصال به اینترنت رو باید قطع کنید بلکه توصیه میشه تاریخ سیستم رو هم عقب بکشید تا نرم افزار کرک بشه .

آموزش : با توجه به اینکه هارد اکسترنال هست کافیست دکمه click here to repair ... رو بزنید .

45a3ad80ef1.png

سپس در قسمت پایین برنامه روی هارد مورد نظر دابل کلیک کنید .

45a3ad80ef2.png

در عکس زیر گزینه دوم یعنی normal scan رو انتخاب کنید .

45a3ad80ef3.png

و سپس در عکس زیر گزینه یک یعنی scan and repair رو انتخاب کنید .

45a3ad80ef4.png

عملیات اسکن و تعمیر شروع خواهد شد که فوق العاده زمانبر هست . قابلیت ریزوم هم نداره پس کنسل نکنید .

45a3ad80ef5.png

نتیجه کلی . در عکس زیر هارد 1.5 ترابایتی سیگیت خودم رو میبینید که سه تا بدسکتوری داشته که با سکتورهای ذخیره جایگزین شده (در قسمت پایین نوشته شده reallocated) . از آنجایی که تعداد بدسکتوریها افزایشی نداشته اند پس میتونم به این هارد اطمینان داشته باشم .

45a3ad80ef6.jpg

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
سلام و خسته نباشید ...

1. کنترل کنید اگر بدسکتوریها (کلاً ارورهای موجود در برنامه HDtune) افزایش پیدا نمیکنن میتونید تا حدی به هارد مطمئن باشید ولی اگر دائماً در حال افزایش هست اکیداً توصیه میشه که اطلاعات رو تخلیه کنید . هاردی که تعداد زیادی بدسکتوری داشته باشه به هیچ عنوان مناسب برای ذخیره سازی داده ها نیست .

2. این بدسکتوری ها بخصوص در هاردهای اکسترنال بیشتر به خاطر ضربه و یا تکان خوردن هارد در هنگام کار هست . توصیه میشه هارد رو در جای مناسبی قرار بدید و سپس روشن کنید . فاصله بین هد هارد با platter در حد نانومتر هست و پلاترهای هارد با چرخش بالایی که دارند جریانی از هوا بر روی سطح ایجاد میکنند و در نتیجه head مانند بال هواپیما بر روی آن شناور میشوند .

3. بطور خلاصه کوچکترین مشکل یا هر گونه رویدادی که برای هارد پیش میاد (چه مستقیم به هارد مربوط باشه و چه غیر مستقیم) توسط نرم افزاری به نام s.m.a.r.t هارد و در مکانی به اسم service area ذخیره و نگهداری میشود . حتی اگر تمام ارورها بنحوی فیکس و تعمیر و برطرف بشوند بازهم log ها در s.m.a.r.t هارد باقی میماند و تنها راه حل پاک کردن این ارورها ریسیت s.m.a.r.t هارد با دستگاههای pc3000 هست .

4. بشرطی جزء گارانتی هست که هیچگونه آسیب فیزیکی بر روی بدنه هارد دیده نشه حتی کوچکترین آسیب فیزیکی مثل رنگ پریدگی باعث ابطال گارانتی میشه . ضمناً اگر واقعاً ضربه وارد کردید یا در هنگام کار تکان دادید به هیچ عنوان به متصدی گارانتی چیزی نگید (به قول معروف خودتون رو بزنید به اون راه:blush:) . برخی گارانتی ها بسادگی تعویض میکنند البته باید اطلاعات رو در جایی ذخیره کنید که هارد معیوب رو به شما پس نمیدهند . اگر هارد رو تعویض نکردند پس نرم افزار hdd regenerator را تست کنید .

5. برنامه hdd regenerator را دانلود و نصب کنید . نرم افزاری که در سایت سافت گذر هست پیشنهاد میشه . ورژن جدید با وجود مزایایی که داره مثل resume کردن قابل کرک نیست . قبل از نصب نرم افزار نه تنها اتصال به اینترنت رو باید قطع کنید بلکه توصیه میشه تاریخ سیستم رو هم عقب بکشید تا نرم افزار کرک بشه .

آموزش : با توجه به اینکه هارد اکسترنال هست کافیست دکمه click here to repair ... رو بزنید .

45a3ad80ef1.png

سپس در قسمت پایین برنامه روی هارد مورد نظر دابل کلیک کنید .

45a3ad80ef2.png

در عکس زیر گزینه دوم یعنی normal scan رو انتخاب کنید .

45a3ad80ef3.png

و سپس در عکس زیر گزینه یک یعنی scan and repair رو انتخاب کنید .

45a3ad80ef4.png

عملیات اسکن و تعمیر شروع خواهد شد که فوق العاده زمانبر هست . قابلیت ریزوم هم نداره پس کنسل نکنید .

45a3ad80ef5.png

نتیجه کلی . در عکس زیر هارد 1.5 ترابایتی سیگیت خودم رو میبینید که سه تا بدسکتوری داشته که با سکتورهای ذخیره جایگزین شده (در قسمت پایین نوشته شده reallocated) . از آنجایی که تعداد بدسکتوریها افزایشی نداشته اند پس میتونم به این هارد اطمینان داشته باشم .

45a3ad80ef6.jpg

اون هاردی که زرد هست ساتا اینترنال هست این که قرمز شده داره هی بیشتر میشه اخرین عدد و 2 عدد اول هی کمتر
من دارم هر 100 گیگ 100 گیگ کپی می کنم دمای هارد که میره بالا خاموشش می کنم یکم خنک شه بعد منتقل کنم ولی در حین کار هی این عدد میره بالاتر
روش هیچ جای ضربه ای نیست امیدوارم یکی جاش بدن یا اینو درست کنن حالا اینا به کنار نگران اطلاعات هستم از 4 چراغش 1 دونه نیم بند روشنه
چیکار کنم حاقل بتونم تا وقتی اطلاعات خالی شه سرپا نگهش دارم؟
30-November-2012_22-21.png
اینم تست این لحظه که زدمش به پیسی

Last edited:

ata.royalfalcon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
اون هاردی که زرد هست ساتا اینترنال هست این که قرمز شده داره هی بیشتر میشه اخرین عدد و 2 عدد اول هی کمتر
من دارم هر 100 گیگ 100 گیگ کپی می کنم دمای هارد که میره بالا خاموشش می کنم یکم خنک شه بعد منتقل کنم ولی در حین کار هی این عدد میره بالاتر
روش هیچ جای ضربه ای نیست امیدوارم یکی جاش بدن یا اینو درست کنن حالا اینا به کنار نگران اطلاعات هستم از 4 چراغش 1 دونه نیم بند روشنه

من دارم هر 100 گیگ 100 گیگ کپی می کنم دمای هارد که میره بالا خاموشش می کنم یکم خنک شه بعد منتقل کنم

برای خنک شدن هارد از فن استفاده کنید . خاموش و روشن کردن پشت سر هم برای هارد اصلاً خوب نیست . یه فن 8 یا 12 سانتی معمولی (که در داخل کیس نصب میشوند) کفایت میکند که البته باید فکری برای منبع تغذیه این فنها هم بکنید . میتونید از یه آداپتور برق 12 ولتی استفاده کنید .

یا اینکه میتونید از فن rack هم استفاده کنید که 220 ولتی هست و نیازی به آداپتور برق هم نیست این فنها بسیار پرقدرت هستند و در هنگام استفاده باید خیلی خیلی دقت کنید تا دچار برق گرفتگی یا آسیب دیدن انگشتهای دست نشوید . عکس زیر فن rack خودم هست .

روش هیچ جای ضربه ای نیست امیدوارم یکی جاش بدن یا اینو درست کنن

به احنمال خیلی زیاد عوض میکنند (ولی هارد معیوب را پس نمیدهند) . گارانتی چی هست و چه مدتی از آن گذشته ؟

با توجه به اینکه میفرمایید تعداد ارورها در حال زیاد شدن هست ریسک نکنید خاموشش کنید و تا خرید یک هارد نو و تخلیه اطلاعات دیگه روشنش نکنید . از دست دادن اطلاعات یا خوانده نشدن برخی از اطلاعات مشکل بدی هست .

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
برای خنک شدن هارد از فن استفاده کنید . خاموش و روشن کردن پشت سر هم برای هارد اصلاً خوب نیست . یه فن 8 یا 12 سانتی معمولی (که در داخل کیس نصب میشوند) کفایت میکند که البته باید فکری برای منبع تغذیه این فنها هم بکنید . میتونید از یه آداپتور برق 12 ولتی استفاده کنید .

یا اینکه میتونید از فن rack هم استفاده کنید که 220 ولتی هست و نیازی به آداپتور برق هم نیست این فنها بسیار پرقدرت هستند و در هنگام استفاده باید خیلی خیلی دقت کنید تا دچار برق گرفتگی یا آسیب دیدن انگشتهای دست نشوید . عکس زیر فن rack خودم هست .

به احنمال خیلی زیاد عوض میکنند (ولی هارد معیوب را پس نمیدهند) . گارانتی چی هست و چه مدتی از آن گذشته ؟

با توجه به اینکه میفرمایید تعداد ارورها در حال زیاد شدن هست ریسک نکنید خاموشش کنید و تا خرید یک هارد نو و تخلیه اطلاعات دیگه روشنش نکنید . از دست دادن اطلاعات یا خوانده نشدن برخی از اطلاعات مشکل بدی هست .

عکسشو توی پست بالا بالا گذاشتم
جا دارم ولی چون دما بالا میره خاموش میک نم که بدتر نشه یعنی یه سره روشن باشه کات کنم اطلاعات رو بهتره؟ فن ندارم دسترسی ندارم یعنی به اینجور چیزا الان تو این وضعیت
ویستا هست تا مارچ 2013 یعنی 3-4 ماه بیشتر نمونده
من فقط وقتی روشنش می کنم که بخوام اطلاعات رو ازش خالی کنم و وقتی دماش از 47 بیشتر میشه خاموش میک نم
پ.ن:شاید خنده دار باشه ولی بذارمش جلو پنجره خنک تر نمی مونه؟چون هوا سرده میگم

Last edited:
بالا