• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

ata.royalfalcon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
عکسشو توی پست بالا بالا گذاشتم
جا دارم ولی چون دما بالا میره خاموش میک نم که بدتر نشه یعنی یه سره روشن باشه کات کنم اطلاعات رو بهتره؟ فن ندارم دسترسی ندارم یعنی به اینجور چیزا الان تو این وضعیت
ویستا هست تا مارچ 2013 یعنی 3-4 ماه بیشتر نمونده
من فقط وقتی روشنش می کنم که بخوام اطلاعات رو ازش خالی کنم و وقتی دماش از 47 بیشتر میشه خاموش میک نم

بله دیدم . وضعیت خوبی هم ندارد متاسفانه . استفاده از نرم افزار hdd regenerator هم فایده ای نداره و بنابراین وقت خودتون رو هدر ندید .

کلاً خاموش و روشن کردن پشت سر هم هارد توصیه نمیشه اگر فن داشتید میتونستید یکسره کات کنید . البته به جای کات کردن پیشنهاد میکنم کپی و پیست کنید . دما رو کمی بیشتر بگیرید مثلاً 50 درجه .

نکته در مورد دما : برخی از هاردها به خاطر استفاده از هاردهای 7200RPM دمای بالاتری رو تجربه میکنند ولی در عوض پرسرعتتر هستند و برخی مثل WD my book خنک و cool هستند ولی کندتر هستند . مثلاً در این سایت هارد سیگیت backup plus به 67 درجه رسیده در صورتیکه هارد وسترن هنوز 49 درجه هست (لینک).

در کل ، در مورد هاردهای اکسترنال توصیه میکنم هارد رو در جایی قرار بدید که امکان هیچگونه ضربه و جابجایی وجود نداشته باشه و سپس روشن کنید .

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
بله دیدم . وضعیت خوبی هم ندارد متاسفانه . استفاده از نرم افزار hdd regenerator هم فایده ای نداره و بنابراین وقت خودتون رو هدر ندید .

کلاً خاموش و روشن کردن پشت سر هم هارد توصیه نمیشه اگر فن داشتید میتونستید یکسره کات کنید . البته به جای کات کردن پیشنهاد میکنم کپی و پیست کنید . دما رو کمی بیشتر بگیرید مثلاً 50 درجه .

نکته در مورد دما : برخی از هاردها به خاطر استفاده از هاردهای 7200RPM دمای بالاتری رو تجربه میکنند ولی در عوض پرسرعتتر هستند و برخی مثل WD my book خنک و cool هستند ولی کندتر هستند . مثلاً در این سایت هارد سیگیت backup plus به 67 درجه رسیده در صورتیکه هارد وسترن هنوز 49 درجه هست (لینک).

در کل ، در مورد هاردهای اکسترنال توصیه میکنم هارد رو در جایی قرار بدید که امکان هیچگونه ضربه و جابجایی وجود نداشته باشه و سپس روشن کنید .

با این توضیحات به این جمع بندی رسیدم که
تا 50 درجه خاموشش نکنم
کپی و پیست کنم
راستی اون پیشنهاد دمه پنجره مسخره بود؟ البته جوری میذارم تکون نخوره

ata.royalfalcon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
با این توضیحات به این جمع بندی رسیدم که
تا 50 درجه خاموشش نکنم
کپی و پیست کنم
راستی اون پیشنهاد دمه پنجره مسخره بود؟ البته جوری میذارم تکون نخوره

گذاشتن هارد دم پنجره يا حتي گذاشتن هارد در بيرون بنجره مشكلي نداره به شرطي كه اطمينان داشته باشيد تكون نخوره يا اتفاقي براش نيوفته . خودم هر وقت لپتاپ يا هاردهاي اكسترنالم گرم ميشه كمي در پنجره رو باز ميكنم كه البته خودم هم يخ ميكنم ...

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
گذاشتن هارد دم پنجره يا حتي گذاشتن هارد در بيرون بنجره مشكلي نداره به شرطي كه اطمينان داشته باشيد تكون نخوره يا اتفاقي براش نيوفته . خودم هر وقت لپتاپ يا هاردهاي اكسترنالم گرم ميشه كمي در پنجره رو باز ميكنم كه البته خودم هم يخ ميكنم ...

حالا یه سوال رایت بیشتر گرم میکنه یا کپی؟ اگه رایت کمتر هاردو گرم میکنه از لحاظ دیسک و رایتر مشکلی نیست

-HONDA

Registered User
لایک‌ها
17
ببخشید دمای cpu رو از کجا میشه فهمید؟ ممنون
اگه برنامه ای هست لینک دانلود بدید خیلی ممنون میشم

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
این برنامه ها دمای cpu رو نشون میدن
یک سرچی بکنید آخرین ورژناش رو دانلود کنید

RealTemp

Core Temp

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
باسلام و خسته نباشید.لپ تاپ داداشم Asus Karim Rashid است.بر اثر باز و بست، لاک پشت ال سی دی شکسته و دیگه نیمشه بستش.هربار می خوایم ببندیمش قسمت اتصال بین لولا و ال سی دیش بیشتر دهن باز میکنه.از دوستان کسی نظری داره چه طور میشه تعمییرش کرد؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
باسلام و خسته نباشید.لپ تاپ داداشم Asus Karim Rashid است.بر اثر باز و بست، لاک پشت ال سی دی شکسته و دیگه نیمشه بستش.هربار می خوایم ببندیمش قسمت اتصال بین لولا و ال سی دیش بیشتر دهن باز میکنه.از دوستان کسی نظری داره چه طور میشه تعمییرش کرد؟

بايد قابش عوض بشه . چپقي هاي لولا ها باز بشه دوباره بسته بشه

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
دوستان دیروز برای بازی کارت گرافیکم رو اورکلاک کردم 5450 فرکانس میموری 900 هسته جی پی یو 850 بعد 4 ساعت بازی حالا توی کار سنگین گرافیکی تیکه های رنگی رو صحفه میاد ؟

hung_oover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
علت اصلیش اینه که گرافیگ سیستم نمیکشه 100% واسش مشکلی پیش امده یه چکش بکنید بد نیست یا شایدم درایورش پریده باشه ....

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
آقا جایی هست که موس رو تعمیر کنن؟
یه Logitech MX Revolution دارم که مدتیه کلیک چپش یا نمیزنه یا 2 بار با هم میزنه!
ممنون میشم اگه سراغ دارین بگبن :)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
یه Logitech MX Revolution دارم که مدتیه کلیک چپش یا نمیزنه یا 2 بار با هم میزنه!
سلام سیا جان . آواژنگ که بعیده تعمیر کنه . اما زنگ بزن احتمالا امار تعمیرکار رو بدن .

Done

Registered User
لایک‌ها
168
مشکل با برنامه HDD ReGenerator رفع شدش

Last edited:

UpGrade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
[h=2]گراف داخلیه APU A8-3850 قویتره یا XFX ATi 5450 1GB GDDR3 ؟
[/h]میخام ببینم اگه یه APU A8-3850 بگیرم نیازی به نگه داشتن گرافی که دارم هست یا همون APU توانایی این گرافیک رو داره ؟
(چون مدلش بالاتر ذکر شده واسم سوال شد ، یه سری به لینک سایت AMD که همیجا دادم بزنید متوجه میشید)

فقط لطفا اگه اطلاع ندارید صرفا از روی مدل gpu چیزی نپرونید ، ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

خودت هم باز كني . ميكرو سويچش رو چك كن . شايد بتوني ميكرو سويچ رو با سرويس راه بندازي

sempron

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مشکل در نصب ویندوز:سلام-میخام win xp نصب کنم ولی نمی شه به یه زوری بوت میشه بعد مراحل اول نصب ویندوز رد می کنه بعد ریست می شه به جایی که بره مراحل بعد بازم میاد از
اول -مشکل ار کجا بید .با تشکر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مشکل در نصب ویندوز:سلام-میخام win xp نصب کنم ولی نمی شه به یه زوری بوت میشه بعد مراحل اول نصب ویندوز رد می کنه بعد ریست می شه به جایی که بره مراحل بعد بازم میاد از
اول -مشکل ار کجا بید .با تشکر

جوابتون رو تو تاپيكي كه زده بوديد دادم

بالا