اقا من کریستال مادر برد رو از کجا بخرم تو رو خدا جواب بدید اه !!! خسته شدم انقدر گفتم
http://forum.persiantools.com/t333486.html#post6184061
سلام دوستان عزیز
بنده یه سیستم کار کرده خریداری کردم
سیستم تمیز و از نظر ظاهری عالی بود
ولی بعد از 6/7 ساعت که روشن بود پاورش سوخت
یه پاور دیگه انداختیم اونم تو همین تایم سوخت !
اون اولی 1/2 بار هم تا پر شدن 6 ساعت جرقه زده
حالا می خوام بدونم مشکل از مین بورده ؟ یا چیز دیگه ای هم میتونه باشه ؟
الان دیگه پاور نندازم روش ؟ ( مکان کیس از شرکت به منزل تغییر کرده )
چون کارم ضروری و شرکت به سیستم احتیاج داره مزاحم شدم و واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
سلام و درود خدمت اساتيد محترم
برنامه driver pack solution را اجرا كردم براي نصب درايوها . حالا مشكلي كه هست اينه كه دماي cpu را 67 درجه نشون ميده و اخطار ميده كه دماي cpu بالاست . ( پنتيوم 4 3.2 دارم) به نظرتون اين برنامه قابل اعتماده . اگه هست براي پايين آوردن دماي cpu چكار كنم ؟
متشكرم
كريستال مادربرد رو بايد شمارش رو بنويسي و بري پاساژ امجد . اونجا بايد داشته باشند .
من تو اذربایجان شرقی هستم
خیلی ریز هستش می تونی برام از اونجا بخری بفرستی ؟؟؟؟؟؟؟ چند در می آید ؟
تونستن ميتونم از چه مادربردي و از كدام قسمتش هست . ميتوني عكس قطعه و محلش روي برد رو بگي . براي تهيش مسئله اي نيست . مهم شناسايي قطعه هست.ببين اينجا ميتوني پيداش كني
انواع کریستال و اسیلاتور, فروشگاه آنلاین قطعات الکترونیک و روباتيك - مجتمع الكترونيك ایران میکرو
اگر نبود محلش رو با عكس نشونم بده برات تهيه ميكنم . مشكلي نيست
از راهنماييتون متشكرمفن رو باز كن كمي خمير سيليكون بزن و فن رو دوباره جا بزن
از راهنماييتون متشكرم
به نظر شما كسي كه سيستم را بسته خمير نذاشته بوده يا اينكه گذاشته حالا خاصيتش را از دست داده ؟
براي بالا بردن دور فن چكار كنم آيا اصلا ميشه ؟
چرا جواب ندادین دوستان؟خواهشا راهنمایی کنیدسلام من یه هارد 500 سیگیت باراکودا 7200-12 دارم که چند وقت پیش reallocate secگرفت که نمیدونم چه جور باید رفع کنم.با نرم افزار hdd reg اسکن کردم و هیچ مشکلی در مورد بدسکتور نداشت.وهمچنین low level format هم کردم تاثیری نداشت.ممنون میشم راهنماییم کنید.اگه به دستگاه(تعمیر هارد که نمیدونم اسمش چیه)وصل کنم درست میشه؟
مشاهده پیوست 261680مشاهده پیوست 261681
عکس از برنامه hd tone قرار دادم