بايوس رو چك كنيد ببينيد . ببينيد حالت استندباي روي حالت s1 هست يا s3سلام
من یه مشکل دارم با Sleep ! وقتی کامپیتور رو می زارم رو sleep خودش بعد چند دقیقه دوباره بی دلیل روشن میشه ! راه حلی داره ؟
مادر بورد P8Z77-V هستش .
سلام دوستان معذرت میخوام از همه اینجا جاش نیست ولی یه سوال که خیلی وقته اعصابم رو خورد کرده : حرارت سیستم من الکی بالاست و هر کاری میکنم درست نمیشه - بنظرتون تهویه اینجوری بزارم خوبه؟
جلوی کیس ورود هوا با فن green silent 12cm و خروجی پشت کیس هم یه فن 8 سانتی باشه؟
main: foxconn A78AX-K
Foxconn PRODUCT : Motherboard : Details
cpu : amd athlon x4 630
Newegg.com - AMD Athlon II X4 630 Propus 2.8GHz Socket AM3 95W Quad-Core Processor ADX630WFGIBOX
graphic card : ati radeon hd 4670
ATi Radeon HD 4670 PCI-E Video Card - Reviews, Specifications, and Pictures - GPUReview.com
دوتا هارد دارم یه 1 ترا و 1دونه 160 گیگ
فن سی پی یو زالمان هست این مدل:
لیون کامپیوتر , فروش نوت بوک , فروش تبلت , فروش قطعات کامپیوتر , لیست قیمت قطعات کامپیوتر , فروش قطعات حرفه ای کامپیوتر ,فروش مادربورد , CPU , HDD
خمیر مصرفی هم از همین سرنگی های توی بازار هست که 1500 هست دونه ای - کسی خمیر خوب و قیمت مناسب خنک سراغ داره هم واسه پردازنده هم واسه گرافیک لطفا معرفی کنه(توی بازار باشه!!!)
بیشتر نویز و صدا و حرارت ایجاد شده مال کارت گرافیک هست و من بودجم برای تعویض فن کمه - میخوام فقط فن روی هیت سینک گرافیک رو عوض کنم فن خوب با اون اندازه پیدا میشه؟ لطفا معرفی کنید -- واسه گردش هوا همون روش خوبه؟
فروشگاه دريا خمير سيليكون thermal fusion كولر مستر داره . پاساژ ايران
ممنون داداش من زاهدان هستم - کسی نمایندگی چیزی توی سایت نداره؟ خمیرش خوبه؟ واسه سی پی یو و گرافیک ؟؟ بعد راجع تهویه هم یه کمکی بکنید ممنون.
ميتونم براي هفته بعد برات بگيرم . بله عاليه از نظر كيفيت . در مورد تهويه هم كيست چي هست
بايوس رو چك كنيد ببينيد . ببينيد حالت استندباي روي حالت s1 هست يا s3
كاش يك كيس بهتر تهيه ميكردي . اگر اشتباه نكنم پشت كيس جاي نصب فن 12 داري . ميتوني يه فن 12 بذاري تو حالت تخليه . خمير هم سرنگي هست . قيمتش جديدش رو ندارم .حرارت زياد بالا نيست ولي ميتوني روي در و پشت كيس فن بذاري
ThermalFusion 400 - Cooler Master - Leading Provider of Computer Case, Cooler, Power Supply, Laptop Cooling, Gaming Peripherals
همچین آپشنی رو پیدا نکردم متاسفانه ...
ممنون - یعنی پشت برای خروج هوا برم یدونه فن معمولی 12 سانتی بگیرم یا سایلنت گرین؟ واسه درب بغل فکر کنم 8 سانتی میخوره بنظرتوم درسته؟ 8 سانتی معمولی بندازم مشکلی پیش نمیاد؟
راستش 100 تومن داشتم که میخواستم یدونه مگنوم 2 گرین بردارم دسته دوم و یدونه رایتر بردارم که متاسفانه کسی دست دوم نداشت و بنده رفتم آک بگیرم که 110 تومن بود ولی نمیتونستم رایتر بگیرم واسه همین از این کیس خریدم و یدونه رایتر اچ پی - حالا یه کاریش میکنیم - نظرت راجع به کولر گرافیک چی بود؟
نو قسمت POWER management نبود ؟ بايوس رو اپ ديت كني ضرر نداره .ممكنه تو ورژن جديد مشكل بايوس حل شده باشه .
ممنون از راهنماییت دوست من < می ترسم بیام ابروش رو درست کنم بزنم چشمشم کور کنم !ولی اگه شد یه Screen Shot می گیرم از صفحه بایوس شاید آپشنش باشه و من ندیده باشم ...
بازم ممنون
فن 8 تاثيري روي كولينگ نداره . پس همون يك 12 بگير . هم گرين ميتوني بگيري هم كولر مستر . در مورد گرافيك هم اگر كولينگ كيس درست بشه احتياج به مورد خاصي نيست .
فقط خروج هوا کافیه؟ راستی آپدیت مادربورد چجوریه؟ کارت گرافیت ATI چی؟