• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

Ariya-DL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کریستال مادربرد رو از کجا پیدا کنم ؟؟ کجا هستش خیلی نیاز دارم کمکم کنید

Ariya-DL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عزیز من متشکرم ولی من می خوام کریستال مادربرد رو بخرم ! از کجا باید بخرم ؟؟؟

toloosoft

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
دوست عزیز شما بگو روی کریستال چه عددی نوشته؟
و ایا کریستالی که شما روی مادربوردت داری شبیه اینایی هست که دوستان عکسشو گذاشتن؟

اگه همین عکسها باشه که به راحتی توی بازار پیدا میشه!اگه شکل دیگه ای هست و عدد خاصی داره بگو تا برات بپرسم...

"علیرضا"

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام دوستان معذرت میخوام از همه اینجا جاش نیست ولی یه سوال که خیلی وقته اعصابم رو خورد کرده : حرارت سیستم من الکی بالاست و هر کاری میکنم درست نمیشه - بنظرتون تهویه اینجوری بزارم خوبه؟
جلوی کیس ورود هوا با فن green silent 12cm و خروجی پشت کیس هم یه فن 8 سانتی باشه؟

main: foxconn A78AX-K
Foxconn PRODUCT : Motherboard : Details

cpu : amd athlon x4 630
Newegg.com - AMD Athlon II X4 630 Propus 2.8GHz Socket AM3 95W Quad-Core Processor ADX630WFGIBOX

graphic card : ati radeon hd 4670
ATi Radeon HD 4670 PCI-E Video Card - Reviews, Specifications, and Pictures - GPUReview.com

دوتا هارد دارم یه 1 ترا و 1دونه 160 گیگ

فن سی پی یو زالمان هست این مدل:
لیون کامپیوتر , فروش نوت بوک , فروش تبلت , فروش قطعات کامپیوتر , لیست قیمت قطعات کامپیوتر , فروش قطعات حرفه ای کامپیوتر ,فروش مادربورد , CPU , HDD

خمیر مصرفی هم از همین سرنگی های توی بازار هست که 1500 هست دونه ای - کسی خمیر خوب و قیمت مناسب خنک سراغ داره هم واسه پردازنده هم واسه گرافیک لطفا معرفی کنه(توی بازار باشه!!!)
بیشتر نویز و صدا و حرارت ایجاد شده مال کارت گرافیک هست و من بودجم برای تعویض فن کمه - میخوام فقط فن روی هیت سینک گرافیک رو عوض کنم فن خوب با اون اندازه پیدا میشه؟ لطفا معرفی کنید -- واسه گردش هوا همون روش خوبه؟

AshkanD

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
من یه مشکل دارم با Sleep ! وقتی کامپیتور رو می زارم رو sleep خودش بعد چند دقیقه دوباره بی دلیل روشن میشه ! راه حلی داره ؟

مادر بورد P8Z77-V هستش .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
من یه مشکل دارم با Sleep ! وقتی کامپیتور رو می زارم رو sleep خودش بعد چند دقیقه دوباره بی دلیل روشن میشه ! راه حلی داره ؟

مادر بورد P8Z77-V هستش .
بايوس رو چك كنيد ببينيد . ببينيد حالت استندباي روي حالت s1 هست يا s3

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان معذرت میخوام از همه اینجا جاش نیست ولی یه سوال که خیلی وقته اعصابم رو خورد کرده : حرارت سیستم من الکی بالاست و هر کاری میکنم درست نمیشه - بنظرتون تهویه اینجوری بزارم خوبه؟
جلوی کیس ورود هوا با فن green silent 12cm و خروجی پشت کیس هم یه فن 8 سانتی باشه؟

main: foxconn A78AX-K
Foxconn PRODUCT : Motherboard : Details

cpu : amd athlon x4 630
Newegg.com - AMD Athlon II X4 630 Propus 2.8GHz Socket AM3 95W Quad-Core Processor ADX630WFGIBOX

graphic card : ati radeon hd 4670
ATi Radeon HD 4670 PCI-E Video Card - Reviews, Specifications, and Pictures - GPUReview.com

دوتا هارد دارم یه 1 ترا و 1دونه 160 گیگ

فن سی پی یو زالمان هست این مدل:
لیون کامپیوتر , فروش نوت بوک , فروش تبلت , فروش قطعات کامپیوتر , لیست قیمت قطعات کامپیوتر , فروش قطعات حرفه ای کامپیوتر ,فروش مادربورد , CPU , HDD

خمیر مصرفی هم از همین سرنگی های توی بازار هست که 1500 هست دونه ای - کسی خمیر خوب و قیمت مناسب خنک سراغ داره هم واسه پردازنده هم واسه گرافیک لطفا معرفی کنه(توی بازار باشه!!!)
بیشتر نویز و صدا و حرارت ایجاد شده مال کارت گرافیک هست و من بودجم برای تعویض فن کمه - میخوام فقط فن روی هیت سینک گرافیک رو عوض کنم فن خوب با اون اندازه پیدا میشه؟ لطفا معرفی کنید -- واسه گردش هوا همون روش خوبه؟

فروشگاه دريا خمير سيليكون thermal fusion كولر مستر داره . پاساژ ايران

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
فروشگاه دريا خمير سيليكون thermal fusion كولر مستر داره . پاساژ ايران

ممنون داداش من زاهدان هستم - کسی نمایندگی چیزی توی سایت نداره؟ خمیرش خوبه؟ واسه سی پی یو و گرافیک ؟؟ بعد راجع تهویه هم یه کمکی بکنید ممنون.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنون داداش من زاهدان هستم - کسی نمایندگی چیزی توی سایت نداره؟ خمیرش خوبه؟ واسه سی پی یو و گرافیک ؟؟ بعد راجع تهویه هم یه کمکی بکنید ممنون.

ميتونم براي هفته بعد برات بگيرم . بله عاليه از نظر كيفيت . در مورد تهويه هم كيست چي هست

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
ميتونم براي هفته بعد برات بگيرم . بله عاليه از نظر كيفيت . در مورد تهويه هم كيست چي هست

ممنون - قیمتش چنده؟ سرنگی هست یا نه مثل قوطیه؟ هر سرنگش واسه یدونه سی پی یو میره؟ - کیسم TSCO تازه دو روزه گرفتم ولی کارتم خیلی داغه اصلا روی مخ میره - میخوام کولر رو عوض کنم بنظرتون این کولر خوبه؟

بنظرم خیلی نویزش کمتره و خنک تره از فابریکش - بهش هم میخوره

این عکس کیس ( روی عکس ها کلیک کن تا بزرگ بشه) :

متاسفانه متوجه شدم ورودی هوا از جلوی کیس نداره ولی درب بغل و پشت داره - حالا بنظرتون چیکار کنم؟ الان پایین ترین دمای گرافیک 50 هست و پایین ترین دمای سی پی یو 45 هست - ممنون میشم کمک کنید عقب چه نوع فنی بندازم و درب بغل رو چیکار کنم؟

ممنون.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
كاش يك كيس بهتر تهيه ميكردي . اگر اشتباه نكنم پشت كيس جاي نصب فن 12 داري . ميتوني يه فن 12 بذاري تو حالت تخليه . خمير هم سرنگي هست . قيمتش جديدش رو ندارم .حرارت زياد بالا نيست ولي ميتوني روي در و پشت كيس فن بذاري
ThermalFusion 400 - Cooler Master - Leading Provider of Computer Case, Cooler, Power Supply, Laptop Cooling, Gaming Peripherals

ممنون - یعنی پشت برای خروج هوا برم یدونه فن معمولی 12 سانتی بگیرم یا سایلنت گرین؟ واسه درب بغل فکر کنم 8 سانتی میخوره بنظرتوم درسته؟ 8 سانتی معمولی بندازم مشکلی پیش نمیاد؟

راستش 100 تومن داشتم که میخواستم یدونه مگنوم 2 گرین بردارم دسته دوم و یدونه رایتر بردارم که متاسفانه کسی دست دوم نداشت و بنده رفتم آک بگیرم که 110 تومن بود ولی نمیتونستم رایتر بگیرم واسه همین از این کیس خریدم و یدونه رایتر اچ پی - حالا یه کاریش میکنیم - نظرت راجع به کولر گرافیک چی بود؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنون - یعنی پشت برای خروج هوا برم یدونه فن معمولی 12 سانتی بگیرم یا سایلنت گرین؟ واسه درب بغل فکر کنم 8 سانتی میخوره بنظرتوم درسته؟ 8 سانتی معمولی بندازم مشکلی پیش نمیاد؟

راستش 100 تومن داشتم که میخواستم یدونه مگنوم 2 گرین بردارم دسته دوم و یدونه رایتر بردارم که متاسفانه کسی دست دوم نداشت و بنده رفتم آک بگیرم که 110 تومن بود ولی نمیتونستم رایتر بگیرم واسه همین از این کیس خریدم و یدونه رایتر اچ پی - حالا یه کاریش میکنیم - نظرت راجع به کولر گرافیک چی بود؟

فن 8 تاثيري روي كولينگ نداره . پس همون يك 12 بگير . هم گرين ميتوني بگيري هم كولر مستر . در مورد گرافيك هم اگر كولينگ كيس درست بشه احتياج به مورد خاصي نيست .

AshkanD

Registered User
لایک‌ها
14
نو قسمت POWER management نبود ؟ بايوس رو اپ ديت كني ضرر نداره .ممكنه تو ورژن جديد مشكل بايوس حل شده باشه .

ممنون از راهنماییت دوست من < می ترسم بیام ابروش رو درست کنم بزنم چشمشم کور کنم ! ;) ولی اگه شد یه Screen Shot می گیرم از صفحه بایوس شاید آپشنش باشه و من ندیده باشم ...
بازم ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنون از راهنماییت دوست من < می ترسم بیام ابروش رو درست کنم بزنم چشمشم کور کنم ! ;) ولی اگه شد یه Screen Shot می گیرم از صفحه بایوس شاید آپشنش باشه و من ندیده باشم ...
بازم ممنون

تو دفترچه مادربرد هم بايد توضيح داده باشه . در ضمن اپديت بايوس مشكلي نيست .

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
فن 8 تاثيري روي كولينگ نداره . پس همون يك 12 بگير . هم گرين ميتوني بگيري هم كولر مستر . در مورد گرافيك هم اگر كولينگ كيس درست بشه احتياج به مورد خاصي نيست .

فقط خروج هوا کافیه؟ راستی آپدیت مادربورد چجوریه؟ کارت گرافیت ATI چی؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
فقط خروج هوا کافیه؟ راستی آپدیت مادربورد چجوریه؟ کارت گرافیت ATI چی؟

بله كافيه در كيس شما . فن 8 فقط نويز اضافي ايجاد ميكنه . بايوس مادربرد هم اگر مشكلي نداريد اپ نكنيد . گرافيك ati هم معمولا جديدترين درايورش رو بگير و نصب كن .

بالا