• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

AshkanD

Registered User
لایک‌ها
14

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
سلام خدمت تمامی دوستان

لبتابم از دیرور دجار مشکل شده و صفحه نمایشش از کار اقتاده به نظر شما عیب از کحاست ؟
در ضمن اینو بگم صفحه مانیتورش نسوخته
ممنون میشم کمک کنید

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
وصل كن به مونيتور ببين تصوير داري ؟

cimcity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان یه کمک بزرگ می خوام.دو روز پیش یه کارت گرافیک exteme edition اmsi gtx 580 lightning از کاربر pclord گرفتم بعد بازی gta iv رو نصب کردم وقتی رفتم تو بازی گرافیک low بود و اصلا نمیشه گرافیک رو بالا ببری.
20121120143.jpg20121120144.jpg
مشکل از کارته یا نه؟چون آخرین درایور رو هم گرفتم ویندوز هم عوض کردم ولی جواب نداد.

AshkanD

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوستان یه کمک بزرگ می خوام.دو روز پیش یه کارت گرافیک exteme edition اmsi gtx 580 lightning از کاربر pclord گرفتم بعد بازی gta iv رو نصب کردم وقتی رفتم تو بازی گرافیک low بود و اصلا نمیشه گرافیک رو بالا ببری.
مشاهده پیوست 242988مشاهده پیوست 242989
مشکل از کارته یا نه؟چون آخرین درایور رو هم گرفتم ویندوز هم عوض کردم ولی جواب نداد.

عزیز اگه اشتباه نکنم بازی GTA IV هست !
مشکل از کارت گرافیک نیست برادر ( سریع نا امید نشو !!! ) تنظیم نشدن آپشن گرافیک مربوط به کرکی هست که بازی شما باهاش اجرا می شه .
یه سرچی بکنی تو فروم های بازی کرک سالمو پیدا می کنی ...

به این لینک هم یه سر بزن شاید کمکت کنه :
http://gameiran.blogfa.com/post-33.aspx

pclord

Registered User
لایک‌ها
63
عزیز اگه اشتباه نکنم بازی GTA IV هست !
مشکل از کارت گرافیک نیست برادر تنظیم نشدن آپشن گرافیک مربوط به کرکی هست که بازی شما باهاش اجرا می شه .
یه سرچی بکنی تو فروم های بازی کرک سالمو پیدا می کنی ...

ممنون دوست عزیز به خاطر پاسخی که بهشون دادین. این دوستمون به من گفتن که مدال رو بازی کردن و هیچ مشکلی نداشته اما در این بازی این مشکل وجود داره که بهشون گفتم از گرافیک نیست و اول مشکل از خود بازیه و در نهایت از یک قطعه دیگه چون گرافیک رو از سالم بودنش صد در صد مطمئن بودم و هستم، اما گوش نکردن تا این که شما هم اشاره کردین.

موفق باشید.

cimcity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بازی من اصلا کرک نداره ولی با این حال فردا یه کرک براش میگیرم و تستش میکنم ببینم چی میشه.

AshkanD

Registered User
لایک‌ها
14
ممنون دوست عزیز به خاطر پاسخی که بهشون دادین. این دوستمون به من گفتن که مدال رو بازی کردن و هیچ مشکلی نداشته اما در این بازی این مشکل وجود داره که بهشون گفتم از گرافیک نیست و اول مشکل از خود بازیه و در نهایت از یک قطعه دیگه چون گرافیک رو از سالم بودنش صد در صد مطمئن بودم و هستم، اما گوش نکردن تا این که شما هم اشاره کردین.

موفق باشید.

خواهش می کنم دوست من , تو 99% مواقع مشکلات بازی ها به خاطر مسائل نرم افزاری ...

بازی من اصلا کرک نداره ولی با این حال فردا یه کرک براش میگیرم و تستش میکنم ببینم چی میشه.

دوست عزیز یعنی چی کرک نداره ! یعنی می خوای بگی 50-60 دلار دادید و بازی ارجینال GTA IV رو خریدید ؟
عزیز وقتی شما یه بازی غیر ارجینال رو رو سیستمتون اجرا می کنید یعنی 100% دارید از یه کرک استفاده می کنید !

شما به فرم زیر یه سری بزنی و یه کم حوصله به خرج بدی و نوشتهای دوستان رو بخونید می بینی که نه تنها شما بلکه 10ها نفر دیگه مشکل مشابه شمارو دارن :

Grand Theft Auto IV - PC Version Problems - پست اول تاپیک حتما خوانده شود - صفحه 253

اگه اشتباه نکنم تنها کاری که لازمه بکنی تا تنظیم های گرافیک بازیت باز بشه اینه که این فایل زیر که واست up کردم تو مسیر تصب بازیت کپی کنی و دیگه احتاجی به کرک جدید نداری !

در هر صورت اگه مشکلت حل نشد یه سر به این لینک بزن که دیگه بعید می دونم نتونه مشکلت رو حل کنه !!!

سرزمین دانلود GTA - چگونه گرافیک بازی را حتی از عکس زیر؛بالاتر ببریم؟

فایل های ضمیمه

• commandline.txt
    15 بایت · نمایش ها: 4
Last edited:

arashghazali

Registered User
لایک‌ها
62
سلام
من سيستم بعضي وقتا خاموش ميشه و بعضي موقها روشن ميشه
مشكل از چي هست دكمه پاور كس درسته چك كردم سي پي يو گرم نميشه ويندوزم جديد ريختم
روشن شدن ناگهانيش كه اگه خرافاتي بودم كه .......
ممنون ميشم واسه راهنمايي
در ضمن اين كامپيوتر مي خوام براي سيستم ipcamera
كه ضبط كنه تصاويرو نمي خوام خاموش روشن بشه و هميشه بايد كار كنه
سي پي يو amd 3800 هست با سوكت am2 كه اكثرا ١٠٠ درگيره تو taskmanager
بايد عوضش كنم ?

cimcity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کرک هم ریختم ولی باز همون جوریه.دوستان سیستم گرافیک رو کاملا میشناسه ولی طبق عکس مموری گرافیک از 221 بالاتر نمیره.یکی هم به این مشکل بر خورده ولی من نفهمیدم چی میگه ببینین شاید شما بفهمین.
[h=3]GTX 580 issues. - Graphics cards - Monitors/video[/h]

AshkanD

Registered User
لایک‌ها
14
کرک هم ریختم ولی باز همون جوریه.دوستان سیستم گرافیک رو کاملا میشناسه ولی طبق عکس مموری گرافیک از 221 بالاتر نمیره.یکی هم به این مشکل بر خورده ولی من نفهمیدم چی میگه ببینین شاید شما بفهمین.
GTX 580 issues. - Graphics cards - Monitors/video

شما لینکهایی که من واست گزاشتم رو سر زدی !

balatarin_mard

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان یه سیستم دارم که وقتی روشن میکنم تصویر نمیده ولی بعد از چند ثانیه خودش خاموش میشه جریان چیه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
فن cpu رو چك كنيد . فن رو باز كنيد باد بگيريد كمي خمير روي پردازنده بزنيد و فن رو ببنديد

kiyarashbomb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
سیم کیبورد کامپیوتر مشکل داشت من یه کابل کیبورد خریدم و طبق رنگ سیم ها به کیبورد وصل کرد ولی کار نکرد رفتم یه کیبورد جدید خریدم ولی با کامپیوتر من درست کار نمی کنه فارسی که تایپ نمی کنه انگلیسی هم عدد تایپ نمی کنه و موقع استفاده انگار دکمه شیفت رو گرفتی و اینجوری بنظر میرسه ! مشکل چیه
کیبورد جدیده رو تو کامپیوتر دیگه ای تست کردم و درست کار می کرد
ممنون

kiyarashbomb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
كيبرد متفرقه نگيريد . جنيوس عاليه
ممنون اما کیبورد سالمه
امکان داره بخاطر اتصال اشتباه کابل و کیبورد قبلی، قطعه ای تو کامپیوتر سوخته باشه
یا ایراد نرم افزاریه؟
موقع اتصال کیبورد جدید، کیبورد مجازی ویندوز هم درست کار نمی کنه!

بالا