سلام amirhosein_007 عزيز![]()
. قبلن در اين تاپيك http://forum.persiantools.com/t129388.html در سه پست مجزا از هم تمامي موارد مربوط به حافظه و انواع آن و روش انتخاب آن و ... را توضيح دادهام. اگر مطالعه نماييد حتمن اكثر سوالاتتان پاسخ داده خواهد شد. اما اگر پس از مطالعه باز هم موردي بود بفرماييد تا دوستان و من پاسخ دهيم....
موفق باشيد.![]()
خداحافظ
IgImAx
91/06/13
![]()
![]()
. ممكنه!؟ برق سيستم را كامل قطع كنيد، بعد كارت گرافيك را خارج كنيد و با دقت برروي برد آن نگاه كنيد ببينيد قطعهاي آسيب نديده؟! بعد پايههاي آن را با الكل و پنبه تميز كنيد و اسلات آن را نيز با بلوور تميز كرده و آن را دوباره بررئي مادربورد جا بزنيد و پيچ آن را هم محكم ببنديد. قبل از اتصال كابل ديتا مانيتور به درون آن نگاه كنيد ببينيد آيا همه پينها صاف هستند!؟ كابل داده مانيتور را هم به آن پيچ و مجكم كرده و باز سيستم را روشن كنيد! اگر باز هم مشكل پا برجا بود از كارت گرافيك ديگري استفاده كنيد و اگر مشكل حل شد پس كارت گرافيك شما آسيبي ديدهاست!به نظرتون برای گرافیکم مشکلی پیش اومده
. شما تقريبن همه موارد را فرموديد به غير از به روز رساني BIOS؟ آيا BIOS خود را Update نمودهايد!؟اطلاعاتی که شاید بتونه کمک کنه:
1- رمها در حدود 40 روز پیش عوض شده و توی این فاصله نه ویندوز عوض شده و نه بایاس Clr Cmos شده
2- دو روز پیش یه کارت usb3 , Sata3 به اسم Asus U3s6 به سیستم اضافه شده
3- سه سال و یه ماه از کارکرد مادربورد میگذره و تا حالا باطری اون عوض نشده و اورکلاک نشده و تا 40 روز پیش که رمها رو عوض کنم به حالت Auto کار می کرده
خواهش می کنم کمک کنید مشکل من حل بشه
. خيلي هم خوب! حالا! آيا شماره مدل و شماره IC حافظههاي جديد شما در ليست QVL دفترچه مادربورد (يا سايت سازنده) قرار دارد؟ (توضيحات بيشتر در مورد اين ليست و نحوه انتخاب حتفظه سازگار با مادربورد در اين پست آموزشي - اسمبل، نصب/تعويض قطعه، تميز كردن، مفاهيم و ... سخت افزار قرار دارد)بایوس آپدیت هستش
. بهتريني وجود نداره! به جز اينكه منظور شما GUI سادهتر آن باشد! وگرنه همه برنامههاي مشهور مديريت پارتيشن كارشان در ساخت پارتيشنهاي معمولي يكسان بوده و از يك الگوريتم استاندارد استفاده ميكنند! تفاوت مهم بين آنها براي انجام كارهاي پيچيدهتر برروي پارتيشنهاي موجود و حاوي داده است!بهترین نرم افزار برای اینکه یه هارد نو رو پرتیشن بندی کنیم چی هست ؟ لطفا معرفی کنید؟؟
سلام amirhosein_007 عزيز![]()
. بهتريني وجود نداره! به جز اينكه منظور شما GUI سادهتر آن باشد! وگرنه همه برنامههاي مشهور مديريت پارتيشن كارشان در ساخت پارتيشنهاي معمولي يكسان بوده و از يك الگوريتم استاندارد استفاده ميكنند! تفاوت مهم بين آنها براي انجام كارهاي پيچيدهتر برروي پارتيشنهاي موجود و حاوي داده است!
. بنابراين براي ساخت پارتيشن برروي هاردديسك نو فرقي نميكند كه شما از چه برنامه مشهوري استفاده كنيد! Paragon و Acronis و Easeus عالي هستند. شايد Easeus كه از محيط GUI ساده برنامه قديمي Symantec Partition Magic بهره ميبره براي شما عالي باشد! از اينجا نسخه مجاني آن را Free Download Magic Partition Manager freeware: EaseUS Partition Manager, Disk & Partition Copy and Partition Recovery Software. دنلود نماييد.
. اگر هم در زمينه پارتيشنبندي برايتان سوالي پيش آمد در اين تاپيك در خدمتم: http://forum.persiantools.com/t76817.html اگر چه كتاب درون آن تاپيك در مورد برنامه قديمي Partition Magic است ولي اصول كار هيچ تفاوتي نكرده و در آن كتاب فصلي هم به توضيحات پايهاي پرداختم كه هيچ ربطي به هيچ برنامهاي ندارد!
موفق باشيد.![]()
خداحافظ
IgImAx
91/06/19
![]()
![]()
. تمامي كمپانيهاي سازنده انواع حافظههاي پايدار = ديسكها و فلش مموري و ... واحد اندازه گيرشان بر پايه 1KB=1000byte ميباشد ولي سيستمهاي عامل مايكروسافت هر 1KB را برابر 1024Byte محاسبه ميكنند. به همين دليل هاردديسك شما:ممنون از راهنمایی شما فقط یه سوال دیگه چرا بعد از پارتیشن بندی معمولا یه مقداری از حجم هارد کم میشه ؟ من قبلا یه هارد 40 داشتم که به 2 تا 20 تقسیمش کرده بودم و بعد دوباره یکیش کردم ولی به جای 40 عدد 38.9 رو نشون می داد. یعنی یک گیگ کم کرده بود.
سلام jonny depp عزيز![]()
. خيلي هم خوب! حالا! آيا شماره مدل و شماره IC حافظههاي جديد شما در ليست QVL دفترچه مادربورد (يا سايت سازنده) قرار دارد؟ (توضيحات بيشتر در مورد اين ليست و نحوه انتخاب حتفظه سازگار با مادربورد در اين پست آموزشي - اسمبل، نصب/تعويض قطعه، تميز كردن، مفاهيم و ... سخت افزار قرار دارد)
موفق باشيد.![]()
خداحافظ
IgImAx
91/06/17
![]()
![]()
ونه در لیست مادربورد نیست
ولی توی لینکه رم که گذاشتم گفته با مادربورد سازگاره
. بحث Overclock كه ميشه داستان از حالت استانداردش خارج ميشه و ديگه مواردي كه در انتخاب و خريد قطعات در شرايط عادي مهم نيستند و اصلن وجود ندارند! به وحود ميآيد! در چنين حالتي بايد تمامي قطعات براي اينكار از كيفيت خوبي و براي اين منظور باشند حتا نوع خنككنندهها، نوع كيس، قدرت و توان منبع تغزيه و .......حالا مشکلی که من دارم اینه که وقتی توی Bios مادربورد فرکانس رمها روی Auto هست هیچ مشکلی نیست ولی وقتی که فرکانس رمها روی پروفایل X.M.P (در این رمها روی 1600MHz هستش) قرار میدم و...
خیلی خوب توضیح دادین پس با این وضعیت برای یک هارد 500 گیگی یه چیزی نزدیک به 24 گیگ فضا از دست میدیم و عمالا یه جورایی قابل استفاده هم نیست.سلام amirhosein_007 عزيز![]()
. تمامي كمپانيهاي سازنده انواع حافظههاي پايدار = ديسكها و فلش مموري و ... واحد اندازه گيرشان بر پايه 1KB=1000byte ميباشد ولي سيستمهاي عامل مايكروسافت هر 1KB را برابر 1024Byte محاسبه ميكنند. به همين دليل هاردديسك شما:
40GB=40x1000x1000=40,000,000KB/1024/1024=38.14GB
. اين محاسبه براي هرنوع حافظه پايداري قابل اعمال ميباشد. همچنين وقتي هم شما ديسكي را فرمت و سپس پارتيشن بندي ميكنيد باز هم مقداري كم از كل حجم ديسك براي آدرس دهي Track و Sector ها مصرف ميشود.
موفق باشيد.![]()
خداحافظ
IgImAx
91/06/20
![]()
![]()