• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Mohsen_mzh جان
animsmilysmile.gif

یکی از این ها به اینترنت وصله (از طریق مودم adsl با کابل شبکه) و اینترنت هم share هست الان روی این کانکشن ...
. همين مودم ADSL خودت را از درون تنظيماتش (در Browser-ات بنويس 192.168.1.1 يا 192.168.0.1 و پسورد مودمت را بده) قسمت تنظيمات WANش از Bridge به روي حالت PPPoE قرار بده و مشخصات نتم كاربري و پسورد خط ADSL خودت را در تنظيمات مودم وارد كن و همه مشكلاتت حله! (احتمالن به شكل اتوماتيك WiFi-اش ميشه Access Point ولي اگر نشد به همان بخش تنظيماتش و قسمت Wireless برو)

. در حالتي كه مودمت را روي PPPoE قرار بدي ديگه لازم نيست كامپيوتري روشن باشه تا اينترنت داشته باشي، در چنين حالتي مثلن موبايل‌هاي WiFi دار به راحتي به مودمت متصل و از اينترنت استفاده ميكنند.

. بهتره به شكل دستي IP تك تك كارتهاي شبكه (سيمي يا بيسيم) سيستمهاي مختلفت را Startic تعريف كني تا در زمان دسترسي به هاردديسكشان و فولدرهاي Share شده راحتتر باشي. معمولن مودمت ميشه 192.168.1.1 و بقيه را ميتواني به شمارههاي 192.168.1.2 و 192.168.1.3 و ... تعريف كني...

. دوتا برنامه هم هستند كه ميتوانند خيلي مفيد واقع بشوند. يكي Connectify هست كه مجاني هست و وايرلس روي يك لپتاپ يا كارت وايرلس دروني يك دسكتاپ را به يك Access Point يا ... تبديل ميكنه و به راحتي Internet Share را روي آنها برقرار ميكنه (البته در نسخه پوليش امكانات بيشتري داره)

. دوميش TeamViewer هست كه هم برروي اينترنت و هم براي LAN قابل استفاده هست و ~100% ايمن هست. فقط براي استفاده از LAN در اين برنامه بايد به شكل دستي در Options برنامه آن را روي Accept قرار دهيد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/05/11
26.gif
103.gif

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
سلام Mohsen_mzh جان
animsmilysmile.gif

. همين مودم ADSL خودت را از درون تنظيماتش (در Browser-ات بنويس 192.168.1.1 يا 192.168.0.1 و پسورد مودمت را بده) قسمت تنظيمات WANش از Bridge به روي حالت PPPoE قرار بده و مشخصات نتم كاربري و پسورد خط ADSL خودت را در تنظيمات مودم وارد كن و همه مشكلاتت حله! (احتمالن به شكل اتوماتيك WiFi-اش ميشه Access Point ولي اگر نشد به همان بخش تنظيماتش و قسمت Wireless برو)

. در حالتي كه مودمت را روي PPPoE قرار بدي ديگه لازم نيست كامپيوتري روشن باشه تا اينترنت داشته باشي، در چنين حالتي مثلن موبايل‌هاي WiFi دار به راحتي به مودمت متصل و از اينترنت استفاده ميكنند.

. بهتره به شكل دستي IP تك تك كارتهاي شبكه (سيمي يا بيسيم) سيستمهاي مختلفت را Startic تعريف كني تا در زمان دسترسي به هاردديسكشان و فولدرهاي Share شده راحتتر باشي. معمولن مودمت ميشه 192.168.1.1 و بقيه را ميتواني به شمارههاي 192.168.1.2 و 192.168.1.3 و ... تعريف كني...

. دوتا برنامه هم هستند كه ميتوانند خيلي مفيد واقع بشوند. يكي Connectify هست كه مجاني هست و وايرلس روي يك لپتاپ يا كارت وايرلس دروني يك دسكتاپ را به يك Access Point يا ... تبديل ميكنه و به راحتي Internet Share را روي آنها برقرار ميكنه (البته در نسخه پوليش امكانات بيشتري داره)

. دوميش TeamViewer هست كه هم برروي اينترنت و هم براي LAN قابل استفاده هست و ~100% ايمن هست. فقط براي استفاده از LAN در اين برنامه بايد به شكل دستي در Options برنامه آن را روي Accept قرار دهيد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/05/11
26.gif
103.gif
خیلی ممنون از توضیحاتت

فقط من قسمت اول رو درست نفهمیدم ، مودم ADSL خودش وایفای نداره ، من کارت شبکه بیسیم جدا گرفتم برای اینکه اینترنت رو share کنم . با این تفاسیر باید چه کار کنم ؟
برنامه Connectify الان نصب هست اتفاقا ولی خب کل این مشکلات اینه که مودم ADSL بیسیم نیست و به هر حال باید به دستگاهی متصل بشه تا بشه اینترنت رو به اشتراک گذاشت .

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Mohsen_mzh جان
animsmilysmile.gif

...فقط من قسمت اول رو درست نفهمیدم ، مودم ADSL خودش وایفای نداره...
. آها! خب ايرو از اول واضح مي فرمودي!
4.gif
براي اينكه اون خواستتون كه روشن نبودن هيچ سيستمي به جز مودم هست برآورده بشه با توجه به مودم بدون واي-فاي شما اگر 4 پورت اترنت داشته باشه فقط ميشه آن را روي حالت PPPoE تنظيمش كرد كه حداقل خودش به اينترنت دسترسي پيدا كنه و هر سيستم ديگه‌اي فقط با اتصال كابل شبكه بهش اتوماتيك اون هم وصل بشه! ولي براي واي-فاي يا بايد يك روتر داراي وايفاي بخري يا يك مودم ADSL ديگه كه WiFi داشته باشد!

. برلي نمونه فكر كنم اين Access Point كوچيك و ارزون كارت را راه ميندازه: Edimax Wireless LAN Access Point EW-7206APg - ادیمکس اکسس پوینت EW-7206APg مشخصاتش توي سايت: Edimax EW-7206APg - Wireless LAN Access Point IEEE 802.11g/b Range Extender / Access Point فقط كافيه با يك كابل شبكه آن را به مودمت وصل كني ... البته صبر كن تا بچه هاي شبكه نظرشون را در مورد اين وسيله يا كلن راه‌هاي ديگه بدهند ...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/05/12
26.gif
103.gif

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
سلام Mohsen_mzh جان
animsmilysmile.gif

. آها! خب ايرو از اول واضح مي فرمودي!
4.gif
براي اينكه اون خواستتون كه روشن نبودن هيچ سيستمي به جز مودم هست برآورده بشه با توجه به مودم بدون واي-فاي شما اگر 4 پورت اترنت داشته باشه فقط ميشه آن را روي حالت PPPoE تنظيمش كرد كه حداقل خودش به اينترنت دسترسي پيدا كنه و هر سيستم ديگه‌اي فقط با اتصال كابل شبكه بهش اتوماتيك اون هم وصل بشه! ولي براي واي-فاي يا بايد يك روتر داراي وايفاي بخري يا يك مودم ADSL ديگه كه WiFi داشته باشد!

. برلي نمونه فكر كنم اين Access Point كوچيك و ارزون كارت را راه ميندازه: Edimax Wireless LAN Access Point EW-7206APg - ادیمکس اکسس پوینت EW-7206APg مشخصاتش توي سايت: Edimax EW-7206APg - Wireless LAN Access Point IEEE 802.11g/b Range Extender / Access Point فقط كافيه با يك كابل شبكه آن را به مودمت وصل كني ... البته صبر كن تا بچه هاي شبكه نظرشون را در مورد اين وسيله يا كلن راه‌هاي ديگه بدهند ...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/05/12
26.gif
103.gif
بسیار بسیار لطف کردی :دی

فقط نکته ای که میمونه اینه که برای به اشتراک گذاشتن فایل های کامپیوتر و ریموت دسکتاپ هم کارایی داره ؟:دی
چون من دقیقا نمیدونم کارایی روتر و access point غیر از به اشتراک گذاشتن اینترنت چی هست ! میخوام وقتی کامپیوتر روشنه فایل ها هم قابل دسترس باشن روی کامپیوتر های دیگه ...

باز هم خیلی ممنون از راهنمایی کاملت

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Mohsen_mzh جان
animsmilysmile.gif

بسیار بسیار لطف کردی :دی

فقط نکته ای که میمونه اینه که برای به اشتراک گذاشتن فایل های کامپیوتر و ریموت دسکتاپ هم کارایی داره ؟:دی
....
باز هم خیلی ممنون از راهنمایی کاملت
. خواهش مي‌كنم Mohsen_mzh جان خوشحال مي‌شوم اگر بتوانم كمكي كنم... اطلاعات من در مورد سخت افزار شبكه در حد خيلي كمه پس اميدوارم دوستان شبكه اگر راههاي بهتري دارند يا اشتباهي كرده‌ام بفرمايند ...

چون من دقیقا نمیدونم کارایی روتر و access point غیر از به اشتراک گذاشتن اینترنت چی هست ! میخوام وقتی کامپیوتر روشنه فایل ها هم قابل دسترس باشن روی کامپیوتر های دیگه ...
. آره اين كار را به راحتي انجام خواهي داد هم ميشه بدون استفاده از هيچ برنامه‌اي و فقط دادن IP هر كارت شبكه از سيستمات در سيستم ديگه به فولدر‌هاي Share شده دسترسي يابي (مثلن در Windows Explorer خودت و در قسمت Address Bar-اش بنويسي ‎\\192.168.1.3 به فولدر‌هاي شير شده سيستميت كه آدرس كارت شبكش را روي IP فوق تنظيم كرديد و با كابل يا از طريق WiFi به روتر يا اكسس پوينت وصله دسترسي خواهيد يافت)

. اگر نمي‌دونيد چطوري IP براي كارت‌هاي شبكتون تنظيم كنيد به لينك "فهرست" در امضاي من مراجعه نماييد و در آنجا من در جدول و قسمت شبكه لينك پست آموزشي برقراري ارتباط دو سيستم از طريق شبكه را قرار داده‌ام. همون روش تنظيم IP در كارت شبكه در آن پست آموزشي براي شما هم با هر تعداد سيستم كه داريد صادق است.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/05/13
26.gif
103.gif

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
سلام Mohsen_mzh جان
animsmilysmile.gif

. خواهش مي‌كنم Mohsen_mzh جان خوشحال مي‌شوم اگر بتوانم كمكي كنم... اطلاعات من در مورد سخت افزار شبكه در حد خيلي كمه پس اميدوارم دوستان شبكه اگر راههاي بهتري دارند يا اشتباهي كرده‌ام بفرمايند ...

. آره اين كار را به راحتي انجام خواهي داد هم ميشه بدون استفاده از هيچ برنامه‌اي و فقط دادن IP هر كارت شبكه از سيستمات در سيستم ديگه به فولدر‌هاي Share شده دسترسي يابي (مثلن در Windows Explorer خودت و در قسمت Address Bar-اش بنويسي ‎\\192.168.1.3 به فولدر‌هاي شير شده سيستميت كه آدرس كارت شبكش را روي IP فوق تنظيم كرديد و با كابل يا از طريق WiFi به روتر يا اكسس پوينت وصله دسترسي خواهيد يافت)

. اگر نمي‌دونيد چطوري IP براي كارت‌هاي شبكتون تنظيم كنيد به لينك "فهرست" در امضاي من مراجعه نماييد و در آنجا من در جدول و قسمت شبكه لينك پست آموزشي برقراري ارتباط دو سيستم از طريق شبكه را قرار داده‌ام. همون روش تنظيم IP در كارت شبكه در آن پست آموزشي براي شما هم با هر تعداد سيستم كه داريد صادق است.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/05/13
26.gif
103.gif
سلام مجدد

انقدر کامل توضیح میدی igimax جان که من علاقه مند میشم چند تا سوال دیگه هم بکنم :دی
باز هم خیلی ممنون بابت توضیحات کامل

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ایجی مکس واقعا من یکی گه مطالبشئ میخونم و استفاده میکنم

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
سلام دوستان، من یک لپ تاپ ASUS X59SR دارم که درایو دی وی دیش مشکل داره، میخوام درایو رو جدا کنم اما نمیدونم چجوری، درایوهای HP رو دیدم راحت جدا میشن ولی این اونطوری نیست. نمیخوام بی گدار به آب بزنم و خراب بشه ،باتشکر.

kamran4x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از دوستان كه اطلاعاتي دارند خواهش دارم كمكم كند مشكلم اينه كه هارد اكسترنال 500گيكي دارم كه امروز وقتي ازطريق يواس بي به كامپيوتر وصلش كردم بازش نكرد ولي بصورت يك درايو ميشناستش ولي بازش نميكنه وقادر نيستم محتويات انرا مشاهده كنم ودر منوي پروپرتيس فايل سيستم را rar ميشناسه درحالي سيستم كامپوترم ntfs است كمكم كنيد چطور من ميتونم بازش كنم

kamran4x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان خودم راهش را با سرچ تو سايتها پيدا كردم وانم استفاده از برنامه ريكاوري EASEUS Data Recovery Wizard Professional است كه بااين برنامه كارم حل شد متشكرم

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
سلام
دوستان چند روزه درگیر نصب یک پرینتر چند کاره هستم که موفق نمیشم دیگه اعصابمو خورد کرده مدلش sharp am400 هستش درایورشو نصب میکنم نصب میشه اخرش میزنه کابلو به سیستم بزن میزنم ولی هر کاری میکنم پرینت نمیگیره و توی قسمت پرینتر منوی استارت ویندوز جزو دسته unspecified قرار میگیره لطفا کمکم کنید کل کارهای اداریم مونده که تا بعد از ظهر باید درستش کنم حتما وگرنه....

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

يك نكته: الان متوجه بن شدن AMD.POWER جان شدم! من الان كه يك تحقيقي كردم متوجه شدم ايشون همان! daryaco سابق بودند!!! چرا بن شدي برادر؟ كاربر فعال و پاسخگويي بودند! حيف شد!
2.gif
اميدوارم زمان Ban شدنشان موقتي باشد!
63.gif

M.Moghadam عزيز:
سلام
دوستان چند روزه درگیر نصب یک پرینتر چند کاره هستم که موفق نمیشم دیگه اعصابمو خورد کرده مدلش sharp am400 هستش درایورشو نصب میکنم نصب میشه اخرش میزنه کابلو به سیستم بزن میزنم ولی هر کاری میکنم پرینت نمیگیره و توی قسمت پرینتر منوی استارت ویندوز جزو دسته unspecified قرار میگیره لطفا کمکم کنید کل کارهای اداریم مونده که تا بعد از ظهر باید درستش کنم حتما وگرنه....
. شما هم همانند اكثر دوستان در زمان مطرح نمودن مشكلات سخت افزاري خود فراموش نموديد كامل توضيح دهيد! شما بايد هميشه نسخه دقيق ويندوز خود و x86 يا x64 بودن آن و همچنين نسخه درايور آن سخت افزار و مدل دقيق سخت افزار مشكل دار (كه خودتان اين را نوشته‌ايد) و (اين قسمت آخري براي كاربراني كه آشنايي ندارند الزامي نيست=) همچنين براي سريعتر راه افتادن كار خود و اساسن دقيقتر بودن راهنمايي‌ها لينكي به صفحه سخت افزار خود در سايت سازنده آن قرار دهيد.

. يك اشاره: من 5 سال پيش در اين پست: http://forum.persiantools.com/t111681.html#post1845727 روش صحيح اعلام مشكلات سخت افزاري يا نرم افزاري را به دوستان پيشنهاد دادم. خوشبختانه! هيچكس رعايت نكرد!!!؟ قبلن لينك اين پست را در تاپيك "فهرست" قرار داده‌بودم. الان رفتم اون پست را كمي ساده‌ترش كردم!

. پس لطف نماييد اين موارد را مشخص كنيد:

1) نسخه ويندوز (XP يا 7 ...)؟ و x86 يا x64 بودن آن؟

2) شماره نسخه درايور پرينتر شما چند هست؟

3) آيا سيستم چند كاره شما اين هست؟ AM400 - 4 In 1 Multifunction Laser Facsimile - Sharp - Australia متاسفانه درايورش مال 2005 هست! يعني به شكل رسمي حداكثر فقط تا ويندوز XP را پشتيباني مي‌كند!!!

. موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/23
26.gif
103.gif

MoHamMAD_jOon

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
1.دوستان من یه مشکل کوچولو با دکمه D کیبردم دارم وقتی دکمه D هم زمان با یه دکمه ی دیگه می زنم کار نمی کنه و صدای (دید دید) می یاد باید چی کا کنم که این مشکل بر طرف بشه
WIN 7 32 BIT
2.من یه دسته ی LOGITECH دارم وقتی به کامپیوتر وصل می کنه کار نمی کنه من برنامشم از سایتش گرفتم ولی وقتی می خوام وارد قسمت کنترل دسته بشم این پیغام می دهCapture.PNG
ممنون می شم لطف کنید بگید چه گلی باید به سر این دوتا مشکل بگیرم

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام MoHamMAD_jOon عزيز
1.gif

1.دوستان من یه مشکل کوچولو با دکمه D کیبردم دارم وقتی دکمه D هم زمان با یه دکمه ی دیگه می زنم کار نمی کنه و صدای (دید دید) می یاد باید چی کا کنم که این مشکل بر طرف بشه
. اگر كيبورد شما برروي سيستم ديگري هم همين مشكل را دارد پس مشكل سخت افزاري از خود كيبورد است! و ديگه روش تعمير آن را نمي‌دانم!؟ شايد باز نمودن و تميز كردنش مشكل شما را حل كند!؟!؟

.من یه دسته ی LOGITECH دارم وقتی به کامپیوتر وصل می کنه کار نمی کنه من برنامشم از سایتش گرفتم ولی وقتی می خوام وارد قسمت کنترل دسته بشم این پیغام می دهAttachment 188401
ممنون می شم لطف کنید بگید چه گلی باید به سر این دوتا مشکل بگیرم
. احتمالن همانطور كه فرموديد خود شما آخرين نسخه درايور + برنامه مخصوص وسيله خود را براي همان نسخه سيستم عامل فعلي خود گرفته‌ايد!!؟؟ اگر اين چنين باشد من پاسخ سوال شما را در فروم كمپاني Logitech در اين آدرس يافتم: Solution for the error "Logitech Profiler was unab... - Logitech Forums

. خود همان كاربري كه سوالش مشابه شما بوده خودش هم راه حلش را يافته و در همان پست اول قرار داده است.... اميدوارم كه راه حل ايشان به شما هم پاسخ دهد...!

. موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/26
26.gif
103.gif

saeedsensor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من یک مشکل سخت افزاری دارم . یه هارد IDE رو از روی یک سیستم جدا کرده و تو سیستم دیگه روش ویندوز نصب کردم حالا هاردو به سیستم اصلی وصل کردم تو بوت شناخته میشه ولی موقع بالا اومدن مینویسه local area network device ، بوت رو به حالت اصلی بر گردوندم تغییری نکرد ، دوستان اگه راه حلی دارن لطف کنن بگن الا یک ماه سعی میکنم ولی کاری از دستم بر نیومده

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام saeedsensor عزيز
1.gif

. دوست عزيز، ورود شما را به جمع دوستان و فروم PT تبريك عرض مي‌كنم.... اميدوارم كه شما را بيشتر در جمع دوستان ملاقات نماييم.
53.gif
54.gif

. نكته‌اي مفيد براي همه دوستان تازه وارد: شما مي‌توانيد براي شروع به اين تاپيك و فهرست طبقه بندي شده پست‌هاي آموزشي درون فروم مراجعه نماييد و با جستجوي كلمه مشكل يا سوال مورد نظر خود، پست آموزشي مورد نياز خود را سريع بيابيد. (همواره لينك اين تاپيك در امضاي من قرار دارد)

. در مورد مشكل سيستم شما چندتا سوال دارم و لطفن يك نكته را مشخص نماييد:

1) برند و مدل دقيق مادربورد(=Mainboard) سيستم اول و سيستم دوم شما چه بوده؟ (مثلن بنويسيد Asus P5KL-SE و ... )

2) نام و نسخه سيستم عامل (=Operating System=و در اينجا منظور "سيستم عامل ويندوز" است) نصب شده چيست؟

...
...بوت رو به حالت اصلی بر گردوندم تغییری نکرد ،...
...
. منظورتان از برگرداندن بوت به "حالت اصلي" چه هست!؟

ولی موقع بالا اومدن مینویسه local area network device
. آيا از قبل از شروع به بوت(=Boot=اولين مراحل بالا آمدن هر سيستم عاملي را بوت شدن مي‌نامند) شدن ويندوز با فشار دادن كليد F8 مي‌توانيد منوي حاوي گزينه Safe Mode را مشاهده نماييد!؟ آيا مي‌توانيد وارد آن شويد!؟

. لطفن در هنگام مطرح نمودن سوال يا طرح مشكل خود، از اصطلاحات كامپيوتري يا قطعات يا نام‌ها يا پيغام‌هاي خطا و ... ابتدا آنها را دقيق، كامل و با ذكر مدل آن بنويسيد و سپس به همان زبان انگليسي بنويسيد و هرگز آنها را ترجمه يا معادل فارسيشان را ننويسيد!!! ممنونم ....!

. موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/29
26.gif
103.gif

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
دوستان من یه سوالی دارم البته اگه جاش اینجا نبوده معذرت میخوام .ممنون میشم راهنمایی کنید.
راستش من دو تا هارد دارم مال پی سی های قدیمی ام بودن میخوام اطلاعاتشو بریزم تو لپتاپم.جسوری میشه ؟یه کابل مبدل ساتا به usb بگیرم حله؟؟دردسر جندانی نداره؟ ممنون میشم جواب بذین.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام hsn جان از كاربران قديمي
1.gif

من دو تا هارد دارم مال پی سی های قدیمی ام بودن میخوام اطلاعاتشو بریزم تو لپتاپم.جسوری میشه ؟یه کابل مبدل ساتا به usb بگیرم حله؟؟دردسر جندانی نداره؟
. آره مشكل حل ميشه! من هم يك IDE 2 USB دارم كه روش فقط پورت PATA يا همان پوت 40 پين‌ها را فقط داشت و عالي هم هست. هرنوع هاردديسك قديمي را بهش ميزدم بدون هيچ مشكلي در سيستمم خوانده ميشد. بعدها يك مبدل SATA 2 USB هم خريدم و خيلي هم سعي كردم كه چيپ خوبش گيرم بياد! (اسم يا برند خاصي كه ندارند! چيني هستن اكثرشون) اما گاهي درست كار نمي‌كرد يا ممكن بود بشناسه هارد رو ولي كند بود! فقط سعي كنيد جنس خوبش را بخريد يا يكي از هارديسك‌هايتان را با خودتان ببريد و در همان مغازه تست كنيد. از آنجا كه وصل كردنش و زدنش به سيستم هيچ كاري نداره پس هيچ مشكلي هم از ديد مغازه دار نبايد داشته باشه! (اگر مغازه دارش واقعن آدم فروشنده و درستي باشه!!)

. موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/29
26.gif
103.gif

• Like
Reactions: hsn
بالا