• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان چند روزی هست با سیستم می خوام بازی کنم در حد بازی معمولی بعد از اینکه بازی لود شد یهو صفحه استپ میخوره چند تا خط سبز میاد رو صفحه رنگه صفحه حالت کارتونی میگره و سیستم هنگ میکنه
سر کارت گرافیکش چه بلایی اومده ؟ چیکار میشه کرد؟

مشخصات سيستمت رو بنويسي بهتر ميشه كمك كرد .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اگه یه هارد رو تو باکس ساتا3 یو اس بی 3 ساپورت بزاریم با چه سرعتی کار میکنه؟ مهم خود هارد هست یا کنترلر؟
یه هارد اینترنال ساتا3 ...سریعتر هست یا یه هارد اکسترنال ساتا 3 یواس بی3؟

فكر ميكنم سرعت هارد اينترنال ساتا 3 كه مادربردش از ساتا 3 پشتيباني ميكنه بيشتره .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان
چند وقت بود لپتاپم خوب کار نمیکرد هی هنگ میکرد تا اینکه به تازگی فهمیدم بد سکتور داره هاردش پنج شیش ماهی از گارانتیش مونده می خواستم ازتون بپرسم این مشکلش با نرم افزارایی که بد سکتور ها رو ریکاور میکنن حل میشه؟ اگه بشه بعدا مشکل ساز نمیشه؟ یا اگه ببرمش گارانتی قطعه رو تعویض می کنن یا تعمیر؟
خواهشا جواب بدین

با برنامه HDD Regenerator معمولا درست ميشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام نميدونستم كجا بايد بپرسم ميخواستم ببينم اين پاورايي كه ميگم براي اين قطعات كفايت ميكنه يا نه اوركلاكم نميكنمAcBel 500w Gold ، GREEN GP480A-EUماردبورد سري z77سي پي يو i5 ivy bridgeكارت گرافيك hd 7770ممنون

شما يك پاور 500 وات بگير .مثلا 535 گرين

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
مشخصات سيستمت رو بنويسي بهتر ميشه كمك كرد .
آخه با همین مشخصات 3-4 ساله داره کار میکنه و الان حتی بازی ساده رو اجرا نمیکنه درایورشو هرچی گشتم پیدا نکردم به روز باشه geforce 9600gt

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

saheljunior

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من اخیراً روی سیستم شرکتمون Window 7 نصب کردم. کارت صدا شناسایی نشد. سابق بر این هم Window7 روی همین سیستم نصب بود و مشکلی از نظر کارت صدا نداشتم.
مادربرد Asus P5E هست و از طریق درایورهای مربوط به Windows 7 هم که دانلود کردم موفق به نصب کارت صدا نشدم.
تا اینکه حدس زدم شاید کارت صدای دیگه ای روی مادر برد نصب شده که حدسم درست بود!
فروشندۀ بی انصافی که سیستم رو بسته، یک فقره Zoltrix Nightingale PRO 6 رو سیستم گذاشته که فکر می کنم از عصر حجر رو دستش مونده بوده و بخاطر بی اطلاعی خریدار بهش قالب کرده. من هیچ جوری موفق به پیدا کردن درایور مربوط به Win 7 این کارت نشدم. از طرفی چون سیستم مال شرکته و حالت خوشی نداره درش رو باز کنم و کارت رو جدا کنم و دارم سعی می کنم چاره ش رو پیدا کنم. به خصوص که سابق بر این هم روی Win 7 شناخته شده بود و کار می کرد.
از دوستان عزیز خواهش می کنم من رو راهنمایی کنن.
با تشکر

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام saheljunior عزيز
1.gif

...
مادربرد Asus P5E هست و از طریق درایورهای مربوط به Windows 7 هم که دانلود کردم موفق به نصب کارت صدا نشدم.
تا اینکه حدس زدم شاید کارت صدای دیگه ای روی مادر برد نصب شده که حدسم درست بود!
فروشندۀ بی انصافی که سیستم رو بسته، یک فقره Zoltrix Nightingale PRO 6 رو سیستم گذاشته که...
...
. به درون BIOS بروید و از منوی بالای صفحه به Advanced رفته و از آنجا به گزینه زیر آن Onboard Devices Configuration رفته و نام کارت صدای خود را در آنجا خواهید دید مثلن Onboard AC'97 Audio و اکنون گزینه روبروی آن را از روی Auto یا Disable به Enable تغییر دهید.

. اکنون درون ویندوز، دو کارت صدا تشخیص داده خواهد شد. از آنجا که تاکنون به هیچوجه نتوانسته‌اید درایور زولتریکس را نصب کنید، پس بدون هیچ مشکلی یا خود ویندوز به شکل اتوماتیک درایور کارت دوم که در حقیقت کارت آنبورد و اصلی شماست را شناسایی و نصب می‌کند یا می‌توانید درایورش را از سایت Asus دنلود و نصب کنید. در چنین صورتی همواره در Device Manager یک Device شناخته نشده که همان زولتریکس است خواهید داشت که مهم هم نیست! هر زمان آن کارت را خارج کنید از این بخش هم حذف خواهد شد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/11/09
26.gif
103.gif

saheljunior

Registered User
لایک‌ها
1
سلام saheljunior عزيز
1.gif

. به درون BIOS بروید و از منوی بالای صفحه به Advanced رفته و از آنجا به گزینه زیر آن Onboard Devices Configuration رفته و نام کارت صدای خود را در آنجا خواهید دید مثلن Onboard AC'97 Audio و اکنون گزینه روبروی آن را از روی Auto یا Disable به Enable تغییر دهید.

. اکنون درون ویندوز، دو کارت صدا تشخیص داده خواهد شد. از آنجا که تاکنون به هیچوجه نتوانسته‌اید درایور زولتریکس را نصب کنید، پس بدون هیچ مشکلی یا خود ویندوز به شکل اتوماتیک درایور کارت دوم که در حقیقت کارت آنبورد و اصلی شماست را شناسایی و نصب می‌کند یا می‌توانید درایورش را از سایت Asus دنلود و نصب کنید. در چنین صورتی همواره در Device Manager یک Device شناخته نشده که همان زولتریکس است خواهید داشت که مهم هم نیست! هر زمان آن کارت را خارج کنید از این بخش هم حذف خواهد شد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/11/09
26.gif
103.gif

igimax عزیز
واقعاً از راهنمایی شما ممنونم.
53.gif
دقیق و کامل!
1.gif

خیلی محبت کردید.

mojtaba120

Registered User
لایک‌ها
60
کممممممممممممممممکککککککک
دوستان من یه سیستم دارم که وقتی روشنش می کنم 4تا بوق بلند میزنه و بعد ری استارت میشه
نمیدونم مشکل از کجاست

mandegar2

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان
لنز dvd رایتر لپ تاپم کثیف شده و بعضی وقتها نمیتونه دیتا را بخونه! چه طور میشه تمیزش کرد ؟
ممنون

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
سلام دوستان
لنز dvd رایتر لپ تاپم کثیف شده و بعضی وقتها نمیتونه دیتا را بخونه! چه طور میشه تمیزش کرد ؟
ممنون
درود بر شما
می تونید از پاک کننده ها استفاده کنید.این ها یه سی دی مخصوص و مایع تمیز کننده دارند که می ذارید داخل سی دی رام و لنز رو پاک می کنه
موفق باشید

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
کممممممممممممممممکککککککک
دوستان من یه سیستم دارم که وقتی روشنش می کنم 4تا بوق بلند میزنه و بعد ری استارت میشه
نمیدونم مشکل از کجاست

كاش نوع بايوس مادربردتون رو ميگفتيد .
ولي موارد زير را چك كنيد
1- فن پردازنده رو چك كنيد هم از نظر محكم بودن و همه درست كار كردن فن
2- بررسي مموري سيستم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان
ممنون

دوست عزيز بعضي از لنز پاكن ها شايد تاثير منفي داشته باشد تا مثبت . كنار اپتيك اين درايو ها يك پيچ ريز هست كه با اون ميشه اپتيك رو كمي تقويت كرد و مدتي مشكل را حل كند

reznov

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان.من امروز یه سیستم گرفتم که وقتی اومدم خونه روشنش کردم یه یه ساعتی روشن بود داشت یه سری اطلاعت رو رو هارد کپی میکرد.بعد یهو خاموش شد .وقتی روشنش کردم صدای فنها به شدت زیاد شد بعد سریع خاموش یه صدای تقی هم داد و بوی سوختگی هم بلند شد. دوستان لطفا راهنمایی کنید کلی پول سیستم دادم.مشکل از چیه. چه قطعه ای سوخته. حالا خوشبختانه همه قطعات گارانتی دارن.
Msi z77a-g43
Core i5 3570k
Msi gtx 670
8gb dual channel 1600
Power:thunderblot 650w

بالا