• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

hamidreza f

Registered User
لایک‌ها
150
با سلام و درود
دوستان اخیرآ وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم مینویسه بایوس ریست شده.این در صورتی که من اینکارو نمیکنم.و سیستممو یه هفته پیش بستم.ممکنه ماله باطری مادربرد باشه.مادربرد:H61M-DS2F7 _dul Bios

EnayatK

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان.من امروز یه سیستم گرفتم که وقتی اومدم خونه روشنش کردم یه یه ساعتی روشن بود داشت یه سری اطلاعت رو رو هارد کپی میکرد.بعد یهو خاموش شد .وقتی روشنش کردم صدای فنها به شدت زیاد شد بعد سریع خاموش یه صدای تقی هم داد و بوی سوختگی هم بلند شد. دوستان لطفا راهنمایی کنید کلی پول سیستم دادم.مشکل از چیه. چه قطعه ای سوخته. حالا خوشبختانه همه قطعات گارانتی دارن.
Msi z77a-g43
Core i5 3570k
Msi gtx 670
8gb dual channel 1600

Power:thunderblot 650w
مبارک باشه
فک کنم مادربرد مرخص شد

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام و درود
دوستان اخیرآ وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم مینویسه بایوس ریست شده.این در صورتی که من اینکارو نمیکنم.و سیستممو یه هفته پیش بستم.ممکنه ماله باطری مادربرد باشه.مادربرد:H61M-DS2F7 _dul Bios

بايوس رو اپديت كنيد . يك باگ تو بايوس هست

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان.من امروز یه سیستم گرفتم که وقتی اومدم خونه روشنش کردم یه یه ساعتی روشن بود داشت یه سری اطلاعت رو رو هارد کپی میکرد.بعد یهو خاموش شد .وقتی روشنش کردم صدای فنها به شدت زیاد شد بعد سریع خاموش یه صدای تقی هم داد و بوی سوختگی هم بلند شد. دوستان لطفا راهنمایی کنید کلی پول سیستم دادم.مشکل از چیه. چه قطعه ای سوخته. حالا خوشبختانه همه قطعات گارانتی دارن.
Msi z77a-g43
Core i5 3570k
Msi gtx 670
8gb dual channel 1600
Power:thunderblot 650w

با توجه به توضيحي دادي احتمالا از پاور هست .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

MafiaGame

Registered User
لایک‌ها
410
با سلام خدمت دوستان خوبم.
هاردمو با برنامه HD Tune تست کردم ودیدم این اخطار رو نشون داد:

مشاهده پیوست 291949

با برنامه HDD Regenerator هم تستش کردم ولی هیچ بدسکتوری رو شناسایی نکرد.
الانم خواستم هارد رو فرمت سطح پایین بدم که برنامه hdd low level format هاردمو فرمت نمیکنه و میگه احتمالا برنامه ای باز هستش اونو ببندید و دوباره امتحان کنید(در صورتیکه هیچ برنامه ای باز نیست)
از دوستان میخوام کمکم کنید

EnayatK

Registered User
لایک‌ها
12
ممنون
راستی دلیلش چی میتونه باشه؟

نظرشما چیه؟

به نظر من اگرم مادربرد سالم باشه صددرصد پاور مورد داره.با سوخته ویا توانایی تامین برق رو نداره.به نظرم منم با یک پاور سالم400تستش کن ببین چی میشه

saheljunior

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من اخیراً روی سیستم شرکتمون Window 7 نصب کردم. کارت صدا شناسایی نشد. سابق بر این هم Window7 روی همین سیستم نصب بود و مشکلی از نظر کارت صدا نداشتم.
مادربرد Asus P5E هست و از طریق درایورهای مربوط به Windows 7 هم که دانلود کردم موفق به نصب کارت صدا نشدم.
تا اینکه حدس زدم شاید کارت صدای دیگه ای روی مادر برد نصب شده که حدسم درست بود!
فروشندۀ بی انصافی که سیستم رو بسته، یک فقره Zoltrix Nightingale PRO 6 رو سیستم گذاشته که فکر می کنم از عصر حجر رو دستش مونده بوده و بخاطر بی اطلاعی خریدار بهش قالب کرده. من هیچ جوری موفق به پیدا کردن درایور مربوط به Win 7 این کارت نشدم. از طرفی چون سیستم مال شرکته و حالت خوشی نداره درش رو باز کنم و کارت رو جدا کنم و دارم سعی می کنم چاره ش رو پیدا کنم. به خصوص که سابق بر این هم روی Win 7 شناخته شده بود و کار می کرد.
از دوستان عزیز خواهش می کنم من رو راهنمایی کنن.
با تشکر

سلام saheljunior عزيز
1.gif

. به درون BIOS بروید و از منوی بالای صفحه به Advanced رفته و از آنجا به گزینه زیر آن Onboard Devices Configuration رفته و نام کارت صدای خود را در آنجا خواهید دید مثلن Onboard AC'97 Audio و اکنون گزینه روبروی آن را از روی Auto یا Disable به Enable تغییر دهید.

. اکنون درون ویندوز، دو کارت صدا تشخیص داده خواهد شد. از آنجا که تاکنون به هیچوجه نتوانسته‌اید درایور زولتریکس را نصب کنید، پس بدون هیچ مشکلی یا خود ویندوز به شکل اتوماتیک درایور کارت دوم که در حقیقت کارت آنبورد و اصلی شماست را شناسایی و نصب می‌کند یا می‌توانید درایورش را از سایت Asus دنلود و نصب کنید. در چنین صورتی همواره در Device Manager یک Device شناخته نشده که همان زولتریکس است خواهید داشت که مهم هم نیست! هر زمان آن کارت را خارج کنید از این بخش هم حذف خواهد شد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/11/09
26.gif
103.gif

سلام
بعد از چند روز مشکل من همچنان برقرار است. از طریق تنظیمات BIOS تغییری حاصل نشد. کارت صدا Zoltrix Nightingale PRO 6 را از سیستم جدا کردم و باز هم کارت صدای مادر برد شناخته نشد. مورد عجیبی که وجود دارد اینست که در پشت case هیچ پورت صدایی وجود ندارد و به نظر می رسد به جای کارت صدا فقط پورتusb بر روی آن تعبیه شده و 6 عدد درگاه USB وجود دارد در عوض بالای case ورودی صدا قرار داده شده که از طریق کابل باید به مادر برد متصل شود اما کابل مورد نظر ایراد دارد و گویا از همین بابت بوده که کارت صدای دیگری بر روی سیستم قرار گرفته و آن هم کار نمی کند و من چنین اروری می گیرم : hardware changes might not have been detected
امیدوارم دوستان راهنمایی کنند.

MafiaGame

Registered User
لایک‌ها
410
با سلام خدمت دوستان خوبم.
هاردمو با برنامه HD Tune تست کردم ودیدم این اخطار رو نشون داد:

مشاهده پیوست 291949

با برنامه HDD Regenerator هم تستش کردم ولی هیچ بدسکتوری رو شناسایی نکرد.
الانم خواستم هارد رو فرمت سطح پایین بدم که برنامه hdd low level format هاردمو فرمت نمیکنه و میگه احتمالا برنامه ای باز هستش اونو ببندید و دوباره امتحان کنید(در صورتیکه هیچ برنامه ای باز نیست)
از دوستان میخوام کمکم کنید
کسی جواب نمیده؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام
بعد از چند روز مشکل من همچنان برقرار است. از طریق تنظیمات BIOS تغییری حاصل نشد. کارت صدا Zoltrix Nightingale PRO 6 را از سیستم جدا کردم و باز هم کارت صدای مادر برد شناخته نشد. مورد عجیبی که وجود دارد اینست که در پشت case هیچ پورت صدایی وجود ندارد و به نظر می رسد به جای کارت صدا فقط پورتusb بر روی آن تعبیه شده و 6 عدد درگاه USB وجود دارد در عوض بالای case ورودی صدا قرار داده شده که از طریق کابل باید به مادر برد متصل شود اما کابل مورد نظر ایراد دارد و گویا از همین بابت بوده که کارت صدای دیگری بر روی سیستم قرار گرفته و آن هم کار نمی کند و من چنین اروری می گیرم : hardware changes might not have been detected
امیدوارم دوستان راهنمایی کنند.
این کارت رو فروشنده باید به شما تحویل میداده :

نه یک کارت زولتریکس درپیت.
از فروشنده پیگیری کنید.
راه خاصی نداره.

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
سلام خدمت همه اساتید

بنده 1مشکل کوچیک دارم که برای من به مشکل بزرگی تبدیل شده

بنده فروشگاه اینترنتی دارم و کارم رایت بازی هستش

سیستم من همیشه در حال دانلود اطلاعات جدید هستش و این ایجاد مشکل کرده در زمان نوع خاصی از رایت کردن

این رایت خیلی سنگین هستش و 28 دقیقه طول میکشه و بنده نه میتونم سیستمم رو از دانلود قطع کنم نه میتونم رایت هام رو انجام ندم

مشکل ایجاست که زمانی که دارم این رایت رو انجام میدم با کوچیک ترین کاری بافر به شدت کاهش پیدا میکنه و احتمال مشکل دار شدن دیسک و همچنین سوختنش هست

من این مشکل رو تا حدودی حل کردم . ابتدا تمام نرم افزار هایی که باز بوده از جمله مرورگر و فتو شاپ و انتی ویروس و TUNEUP و هر نرم افزاری که برای اجرا صحیح ویندوز لازم نبود رو از داخل task manager بستم و سیستم رو روی رایت قرار دادم باز هم مشکل کاهش بافر در هنگام رایت و دانلود 5 پارت هم زمان وجود داشت. مجبور شدم دانلود رو به 1پارت کاهش بدم و اینجوری مقداری مشکلم حل شد ولی نه به طور کامل!!

می خوام این مشکل رو کاملا حل کنم چون خیلی مزاحم کارم هستش

البته این رو هم بگم که این نوع رایت برای سیستم های با بالاترین کانفینگ هم بسیار سنگین هستش و نمیشه دو رایت هم زمان از این نوع رو انجام داد!

رم سیستم من 2 گیگ هستش و سی پی یو AMD A4-3300 . از ویندوز ایکس پی استفاده میکنم با هارد وسترن گرین 2 ترا 64مگ کش

میدونم سرعت این نوع هارد روی ویندوز ایکس پی خیلی پایین هستش و شاید هم مشکل همین باشه شاید مشکل از کابل های ساتا هارد باشه که از سرعت کافی برای انتقال اطلاعات برخوردار نیستش و یا شاید برای پایین بودن رم کامپیوتر بنده باشه که با بستن چند نرم افزار تا حدودی مشکل حل شده

لطفا راهنماییم کنید تا زودتر این مشکل رو حل کنم و راه حل اشتباهی رو انتخاب نکنم که هزینه بنده هدر بره

اینم عکس از کاهش بافر :

Snap9.jpg

Last edited:

MafiaGame

Registered User
لایک‌ها
410
آقا الان همین هاردی که روش ویندوز هست میخای Low Level بکنی؟
یا هارد دیگه وصله؟
بی زحمت میشه در مورد اون مشکل بدسکتور هاردم توضیحی بدید،مشکل حادیه یا نه پیگیرش نباشم؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
جناب dvdforoosh1 بنظر من دوست عزیز مشکل اصلیت رم هست رم رو آپگرید کن مشکلت حل میشه و ویندوزتو رو ultimate 7 کارکن منجمنت یا مدیریت بهتری روی پرفورمنس کامپونتها یا قطعات سیستم داره ، در مورد هاردتن موافقم پرفورمنس روتلف یا هرز میده Xp

موفق باشید

بالا