سلام خدمت همه اساتید
بنده 1مشکل کوچیک دارم که برای من به مشکل بزرگی تبدیل شده
بنده فروشگاه اینترنتی دارم و کارم رایت بازی هستش
سیستم من همیشه در حال دانلود اطلاعات جدید هستش و این ایجاد مشکل کرده در زمان نوع خاصی از رایت کردن
این رایت خیلی سنگین هستش و 28 دقیقه طول میکشه و بنده نه میتونم سیستمم رو از دانلود قطع کنم نه میتونم رایت هام رو انجام ندم
مشکل ایجاست که زمانی که دارم این رایت رو انجام میدم با کوچیک ترین کاری بافر به شدت کاهش پیدا میکنه و احتمال مشکل دار شدن دیسک و همچنین سوختنش هست
من این مشکل رو تا حدودی حل کردم . ابتدا تمام نرم افزار هایی که باز بوده از جمله مرورگر و فتو شاپ و انتی ویروس و TUNEUP و هر نرم افزاری که برای اجرا صحیح ویندوز لازم نبود رو از داخل task manager بستم و سیستم رو روی رایت قرار دادم باز هم مشکل کاهش بافر در هنگام رایت و دانلود 5 پارت هم زمان وجود داشت. مجبور شدم دانلود رو به 1پارت کاهش بدم و اینجوری مقداری مشکلم حل شد ولی نه به طور کامل!!
می خوام این مشکل رو کاملا حل کنم چون خیلی مزاحم کارم هستش
البته این رو هم بگم که این نوع رایت برای سیستم های با بالاترین کانفینگ هم بسیار سنگین هستش و نمیشه دو رایت هم زمان از این نوع رو انجام داد!
رم سیستم من 2 گیگ هستش و سی پی یو AMD A4-3300 . از ویندوز ایکس پی استفاده میکنم با هارد وسترن گرین 2 ترا 64مگ کش
میدونم سرعت این نوع هارد روی ویندوز ایکس پی خیلی پایین هستش و شاید هم مشکل همین باشه شاید مشکل از کابل های ساتا هارد باشه که از سرعت کافی برای انتقال اطلاعات برخوردار نیستش و یا شاید برای پایین بودن رم کامپیوتر بنده باشه که با بستن چند نرم افزار تا حدودی مشکل حل شده
لطفا راهنماییم کنید تا زودتر این مشکل رو حل کنم و راه حل اشتباهی رو انتخاب نکنم که هزینه بنده هدر بره
اینم عکس از کاهش بافر :
مشاهده پیوست 292475