منتخب بازارچه

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران
ممنون دوست عزیز

من این کار رو کردم و رفتم یه بازی نصب کردم و یه 5 دقیقه ای بازی کردم ، مشکلی نداشت.
می خواستم بیام اینجا از شما تشکر کنم که دوباره همونجوری شد :دی
الان بیشتر مشکل داره انگار (نسبت به درایور قبلی)
نمیدونم چه مرگشه اخه


ایراد از ویندوز نیست ؟
ایراد سخت افزاری نیست ؟
دقيق برندش چي هست .
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران
سلام

براي نصب ويندوز 8 كمترين سيستم مورد نياز چي بايد باشه؟



Processor: 1 gigahertz (GHz) or faster with support for PAE, NX, and SSE2 (more info)

RAM: 1 gigabyte (GB) (32-bit) or 2 GB (64-bit)

Hard disk space: 16 GB (32-bit) or 20 GB (64-bit)

Graphics card: Microsoft DirectX 9 graphics device with WDDM driver
 

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
تاریخ عضویت
5 فوریه 2011
نوشته‌ها
1,965
لایک‌ها
916
محل سکونت
TEH RUN
سلام ، خسته نباشید

کارت گرافیک من gts 8600 256MB DDR3 هست.

مشکل : قدیم که بازی می کردم توی بازی هنگ میکرد . مثلا وقتی pes بازی میکردم توی خود بازی چندان مشکلی نبود ، ولی توی منو هنگ میکرد !! توی خود ویندوز هم گاهی گرافیک از کار میفته برای یکی دو ثانیه و این پیغام رو میده :

مشاهده پیوست 295191

دیروز درایورش رو آپدیت کردم ولی تعداد این هنگ ها توی ویندوز خیلی زیاد شد ، به خاطر همین درایور رو به ورژن قدیم برگردوندم و دوباره مثل قبل بهتر شد !!

حالا من موندم که باید چیکار کنم ، مشکل از کجاست و راه حلش چیه ؟


خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
آقا فقط تو pes مشکل داره یا تو سایر بازیها؟

ویندوزت چیه الان؟ با ویندوز دیگه تست کردی ؟ مثلا 7 آلتیمت؟
1 بار وبندوز نصب کن ببین بازن همچین مشکلی پیش میاد؟
Directx و ّframework و... نصب کردی کامل

موفق باشید
 

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
تاریخ عضویت
5 فوریه 2011
نوشته‌ها
1,965
لایک‌ها
916
محل سکونت
TEH RUN
سلام دوست عزیز باتشکر از اینکه جواب دادین میشه بگین کدوم یکی مربوط به هارد هست:
مشاهده پیوست 295213
آقا مشکل هاردت دقیقا چیه؟ که میخای ولتاژ و... چک کنی؟

پاورای پاسکال پاوهای باکیفیتی نیستن متاسفانه نمیشه ازش توقعی داشت

موفق باشید
 

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
تاریخ عضویت
5 فوریه 2011
نوشته‌ها
1,965
لایک‌ها
916
محل سکونت
TEH RUN
اگر گرافيكتون آنبرد . يك گرافيك مثل 5450 روي سيستم نصب كنيد . اين كمك زيادي روي پردازش سيستم ميكنه . شما حدود 3 گيگ رم قابل توسط ويندوز سون 32 قابل شناساي هست.
تکمیل صحبت امید
ویندوز 7 32 بیت تا 3.5 گیگ ماکسیموم ساپوت میکنه و 64 بیت هم از 3.5 به بالا بستگی به نوع ورژن ویندوز فرق میکنه
موفق باشید
 

st.nima

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2011
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
0
سلام داداش منم یه گرافیک geforce داشتم همیشه همینجوری میشد فقط رو ویندوز 7 صفحه تاریک میشد واسه یکی دوثانیه بعد یهو اون ارور میومد حتی با اپدیت حل نشد تا اخرش رفتم یه گرافیم ati خریدم به نظرم اگه بودجش رو داری یه ati بگیر این مشکل هیج جور حل نمیشه ظاهرا با 7 ناسازگاری داره.
ممنون بابت راهنماییت
اگه 8 نصب کنم مشکل حل نمیشه ؟
 

st.nima

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2011
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
0
آقا فقط تو pes مشکل داره یا تو سایر بازیها؟

ویندوزت چیه الان؟ با ویندوز دیگه تست کردی ؟ مثلا 7 آلتیمت؟
1 بار وبندوز نصب کن ببین بازن همچین مشکلی پیش میاد؟
Directx و ّframework و... نصب کردی کامل

موفق باشید
7 ultimate

فقط تو pes مشکل نداره ، تو خود ویندوز هم اینجوری میشه ، مخصوصا الان که درایور رو آپدیت کردم 5 دقیقه یه بار ...

راستش نه این کارا رو نکردم ، چون هاردم تا بیخ پره خیلی وقته ویندوز عوض نکردم ولی دفعه ی قبل که عوض کردم این مشکل کمتر شد ! خودم هم حدس میزنم که ممکنه از ویندوز باشه

2-3 روز دیگه یه هارد میخرم و وقتی ویندوز جدید نصب کردم نتیجش رو اینجا اعلام می کنم
 

nohedah

Registered User
تاریخ عضویت
12 نوامبر 2012
نوشته‌ها
602
لایک‌ها
145
آقا مشکل هاردت دقیقا چیه؟ که میخای ولتاژ و... چک کنی؟

پاورای پاسکال پاوهای باکیفیتی نیستن متاسفانه نمیشه ازش توقعی داشت

موفق باشید
سلام تشکر از وقتی که میزارین و جواب میدن پاور من پاسکال 500 وات که سال 88 خریداری شده ولی از اونموقع من تمام قطعات رو حداقل سالی یکبار به روز کردم .
در ضمن پاور من خروجی برق ساتا نداره و با تبدیل برق رو به هارد وصل کردم (هارد sata 1 ترابایت از برند segate هست.)
مشکل اینکه که من به ضعیف بودن پاور مشکوکم اخه هرچی هارد روش میزارم یکم اذیت میکنه.
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران
سلام تشکر از وقتی که میزارین و جواب میدن پاور من پاسکال 500 وات که سال 88 خریداری شده ولی از اونموقع من تمام قطعات رو حداقل سالی یکبار به روز کردم .
در ضمن پاور من خروجی برق ساتا نداره و با تبدیل برق رو به هارد وصل کردم (هارد sata 1 ترابایت از برند segate هست.)
مشکل اینکه که من به ضعیف بودن پاور مشکوکم اخه هرچی هارد روش میزارم یکم اذیت میکنه.
همين تبديل ساتا مشكل ايجاد ميكنه
 

IIXL

Registered User
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2011
نوشته‌ها
303
لایک‌ها
31
محل سکونت
KARAJ
سلام
دوستان من هارد اکسترنالم (وسترن-مای پاسپورت) مشکل نداشت
بنا به نیازم کل هارد فرمت و تغییر پارتشین دادم
هیچ مشکلی هم پیش نیومد
اما بعدش که خواستم اطلاعاتم منتقل کنم ارور زیر دریافت می کنم
هر از گاهی هم یک صدای چیک مانندی از هاردم میاد
لو لول فرمت هم کردم هر سری تا درصدی میره و گیر میکنه
HDD Regenerator هم همین طور
مشکل از کجاست ؟
برطرف میشه ؟
 

nohedah

Registered User
تاریخ عضویت
12 نوامبر 2012
نوشته‌ها
602
لایک‌ها
145
سلام
دوستان من هارد اکسترنالم (وسترن-مای پاسپورت) مشکل نداشت
بنا به نیازم کل هارد فرمت و تغییر پارتشین دادم
هیچ مشکلی هم پیش نیومد
اما بعدش که خواستم اطلاعاتم منتقل کنم ارور زیر دریافت می کنم
هر از گاهی هم یک صدای چیک مانندی از هاردم میاد
لو لول فرمت هم کردم هر سری تا درصدی میره و گیر میکنه
HDD Regenerator هم همین طور
مشکل از کجاست ؟
برطرف میشه ؟
سلام داداش منم همین مشکل شما رو با یک هارد اسکترنال 500 کیک داشتم یک بار دیگه با cd windows xp پارتیشن بندیش کردم درست شد.
شما هم همین کار رو بکن شاید درست بشه.
 

IIXL

Registered User
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2011
نوشته‌ها
303
لایک‌ها
31
محل سکونت
KARAJ
سلام داداش منم همین مشکل شما رو با یک هارد اسکترنال 500 کیک داشتم یک بار دیگه با cd windows xp پارتیشن بندیش کردم درست شد.
شما هم همین کار رو بکن شاید درست بشه.
سلام

هارد منم 500 هست
مرسی تست می کنم اطلاع میدم.

============================

امتحان کردم وقتی سی دی بوت میشه و سخت افزار چک می کنه بعد از چک کردن که می نویسه setup is starting windows یک صفحه آبی میاد و ارور و دیگه نمی تونم ادامه بدم.
 
Last edited:

nohedah

Registered User
تاریخ عضویت
12 نوامبر 2012
نوشته‌ها
602
لایک‌ها
145
سلام

هارد منم 500 هست
مرسی تست می کنم اطلاع میدم.

============================

امتحان کردم وقتی سی دی بوت میشه و سخت افزار چک می کنه بعد از چک کردن که می نویسه setup is starting windows یک صفحه آبی میاد و ارور و دیگه نمی تونم ادامه بدم.
ببین داداش یه نرم افزاری هست از طریق بوت مثل نصب ویندوز باید پارتیشن بندی کنی اسمش patiotion manger boot از طریق این اقدام کن واسه پارتیشن بندی.
 

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
تاریخ عضویت
5 فوریه 2011
نوشته‌ها
1,965
لایک‌ها
916
محل سکونت
TEH RUN
سلام
دوستان من هارد اکسترنالم (وسترن-مای پاسپورت) مشکل نداشت
بنا به نیازم کل هارد فرمت و تغییر پارتشین دادم
هیچ مشکلی هم پیش نیومد
اما بعدش که خواستم اطلاعاتم منتقل کنم ارور زیر دریافت می کنم
هر از گاهی هم یک صدای چیک مانندی از هاردم میاد
لو لول فرمت هم کردم هر سری تا درصدی میره و گیر میکنه
HDD Regenerator هم همین طور
مشکل از کجاست ؟
برطرف میشه ؟

آقا هاردتو با چی Low Level کردی
اگه صدایی شبیه چیک چیک میکنه هارد مشکل داره احتمالا( سیلندر یا هد داره)
گارنتی داره هارد؟
 

IIXL

Registered User
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2011
نوشته‌ها
303
لایک‌ها
31
محل سکونت
KARAJ
ببین داداش یه نرم افزاری هست از طریق بوت مثل نصب ویندوز باید پارتیشن بندی کنی اسمش patiotion manger boot از طریق این اقدام کن واسه پارتیشن بندی.
آقا هاردتو با چی Low Level کردی
اگه صدایی شبیه چیک چیک میکنه هارد مشکل داره احتمالا( سیلندر یا هد داره)
گارنتی داره هارد؟
فعلا با HDD Regenerator داره اسکن و ترمیم میشه
فقط بعد از 13 ساعت 1 درصد
فکر کنم کل هارد 1 ماهی طول بکشه !!!
با خود ویندوز چک کزدم بدسکتور نداشت
اما یا یک نرم اقزار دیگه چک کردم نزدیک 32 بدسکتور داشت
با HDD LOW LEVEL FORMAT فرمت کردم
البته تا درصدی میره و دیگه گیر میکنه و ارور میده
هد و سیلندر یعنی چی ؟
صدای چک هم همیشه نمیده مثلا وقتی یک دفعه کابل جدا میکنم
گارانتی تموم شده حدود 2 سال پیش خریدم
 

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
تاریخ عضویت
5 فوریه 2011
نوشته‌ها
1,965
لایک‌ها
916
محل سکونت
TEH RUN
فعلا با HDD Regenerator داره اسکن و ترمیم میشه
فقط بعد از 13 ساعت 1 درصد
فکر کنم کل هارد 1 ماهی طول بکشه !!!
با خود ویندوز چک کزدم بدسکتور نداشت
اما یا یک نرم اقزار دیگه چک کردم نزدیک 32 بدسکتور داشت
با HDD LOW LEVEL FORMAT فرمت کردم
البته تا درصدی میره و دیگه گیر میکنه و ارور میده
هد و سیلندر یعنی چی ؟
صدای چک هم همیشه نمیده مثلا وقتی یک دفعه کابل جدا میکنم
گارانتی تموم شده حدود 2 سال پیش خریدم
هاردتون اکسترناله؟ که میگید کابلو میکشید؟

مدل دقیق هاردتون رو بفرمایید
 

IIXL

Registered User
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2011
نوشته‌ها
303
لایک‌ها
31
محل سکونت
KARAJ
هاردتون اکسترناله؟ که میگید کابلو میکشید؟

مدل دقیق هاردتون رو بفرمایید
بله اکسترنال هست
وسترن دیجیتال My Passport Essential
اینم سریالش wdbaaa5000abk

مشکلی نداشت یکبار فرمت کردم از اول پارتیشن بندی بعدش که خواستم اطلاعات برگردونم ارور زیر میده

بعضی وقت ها هم اصلا ارور نمیده
بعضی وقت ها وقتی 1 گیگ کپی میشه ارور میده بعضی وقت ها 2 گیگ
با ویندوز که اسکن می کنم اصلا اروری نمیده و میگه سالم هست
اما با نرم افزارهای دیگه مثل AOMEI Partition Assistant چک میکنم بدسکتور پیدا می کنه
هر دفعه هم تعدادش متفاوت هست یکبار 32 پیدا کرد یکبار 3 هزار خورده ای
در ضمن هر دفعه که اسکن می کنم بدسکتور ها از یک سکتور متفاوت شروع میشه برای مثال یکبار از سکتور 0 تا 300 یکبار از 30124 تا 31324
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران
بله اکسترنال هست
وسترن دیجیتال My Passport Essential
اینم سریالش wdbaaa5000abk

مشکلی نداشت یکبار فرمت کردم از اول پارتیشن بندی بعدش که خواستم اطلاعات برگردونم ارور زیر میده

بعضی وقت ها هم اصلا ارور نمیده
بعضی وقت ها وقتی 1 گیگ کپی میشه ارور میده بعضی وقت ها 2 گیگ
با ویندوز که اسکن می کنم اصلا اروری نمیده و میگه سالم هست
اما با نرم افزارهای دیگه مثل AOMEI Partition Assistant چک میکنم بدسکتور پیدا می کنه
هر دفعه هم تعدادش متفاوت هست یکبار 32 پیدا کرد یکبار 3 هزار خورده ای
در ضمن هر دفعه که اسکن می کنم بدسکتور ها از یک سکتور متفاوت شروع میشه برای مثال یکبار از سکتور 0 تا 300 یکبار از 30124 تا 31324
My Passport Essential firmware update for Windows users

WD Product Update
 
بالا