mokhtar67
Registered User
كابلش رو عوض كنيد ببينيد اين پيغام برطرف ميشه يا نه
مال نوت بوکم هست میشه کابلشو عوض کرد؟
كابلش رو عوض كنيد ببينيد اين پيغام برطرف ميشه يا نه
مال نوت بوکم هست میشه کابلشو عوض کرد؟
بايد كد بلو اسكرين رو ياداشت كني . برنامهBlueScreenView رو نصب كن . و بعد از بلو اسكرين بازش كن لوگش رو بذار اينجاسلام وقتی تو یه بازی میرم بعد از نیم ساعت یه صفحه آبی میاد که یه چیزایی مینویسه اما سریع میره بعد سیستم ریستارت میشه.موقعی هم که میخوام روشن کنم همون موقع بالا اومدن ویندوز هنگ میکنه باید خاموشش کنم یه دقیقه بگذره بعد روشن کنم. کسی میدونه این چه دردشه؟
رم 4
سی پی یو 2*3.4
گرافیک ATI Radeon HD 5450
مادربورد asrock G41M-VS3
سلام وقتی تو یه بازی میرم بعد از نیم ساعت یه صفحه آبی میاد که یه چیزایی مینویسه اما سریع میره بعد سیستم ریستارت میشه.موقعی هم که میخوام روشن کنم همون موقع بالا اومدن ویندوز هنگ میکنه باید خاموشش کنم یه دقیقه بگذره بعد روشن کنم. کسی میدونه این چه دردشه؟
رم 4
سی پی یو 2*3.4
گرافیک ATI Radeon HD 5450
مادربورد asrock G41M-VS3
سلام . وسط بازی نیدفور اسپید دمای سی پی یو روی 84 بود.مشکل از اون میتونه باشه؟واسه پایین آوردن دما چکار کنم؟ پشتشم باز کردم گرد و خاکی نداشت
سلام . وسط بازی نیدفور اسپید دمای سی پی یو روی 84 بود.مشکل از اون میتونه باشه؟واسه پایین آوردن دما چکار کنم؟ پشتشم باز کردم گرد و خاکی نداشت
سلام
موقع روشن کردن سیستم زمانی که DVD رایتر باید دیتکت بشه این پیغام رو نشون میده و سیستم بوت نمیشه
2 تا DVD رایتر دارم جدیدا برا هر دوشون این پیغام میاد یکی Pioneer و یکی Liton
مادربردم Foxconn 965A سوکت ساتا هم جابه جا کردم فایده نداشت کابلو عوض کردم بازم همینه
قبلا مادربرد Gigabyte 975 داشتم که چند بار این پیغام اومد
مشاهده پیوست 315153
وقتي رايتر ها رو تكي وصل ميكنيد همينطور هست ؟
رايتر ها ساتا هستند يا IDE ?
اساتید یه توضیحی در مورد بد سکتور میدید؟
با تشکر
یه سیستم دیگه هم هست که مشخصاتش اینه
cpu 2160
main asrock
hard maxtor 160
ram 1 gig
برا دوستمه اولش ویندوز پریده بود اومدم ویندوز 7 نصب کنم دیدم هاردو نمیشناسه، هارد تق تق خفیف میکرد
با سیستم خودم فرمت کامل کردم هاردو شناخت ولی تو ستاپ ویندوز گیر میکرد
بعد با سیستم خودم نصف مراحل نصب رو رفتم بعد وصلش کردم به سیستم، ویندوز نصب شد ولی با یه ری استارت بالا نیومد و پیغام Repear میداد
پاور ،رم ،سی پی یو رو عوض کردم درست نشد
هارد رو که به سیستم خودم وصل میکنم ویندوز بالا میاد
با هارد خودم تست کردم همین مشکل رو داره!!!
احتمال داره مادربردش مشكل داشته باشه .
با برنامه MEMTEST رم سيستم رو چك كنيد .
رم هم عوض کردم درست نشد، احتمالش هست که پورت ساتا مشکل داشته باشه؟
سلام به اساتید دیروز با توجه به گرونی و فقر مالی قطعات زیر رو خریدم لطفا در خرید هارد 500 راهنمایی کنید و اینکه ایا اینها مچ هستند یا نه
cpu : i5 3470
main :msi b75a-g43
ram :corsair cms3 4gb 1600
vga:5770 xfx از قبل داشتم
power acbel 660
dvdrw asus 20x