منتخب بازارچه

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

mmousavi

Registered User
تاریخ عضویت
12 فوریه 2011
نوشته‌ها
439
لایک‌ها
676
محل سکونت
زنگان
سلام وقتی تو یه بازی میرم بعد از نیم ساعت یه صفحه آبی میاد که یه چیزایی مینویسه اما سریع میره بعد سیستم ریستارت میشه.موقعی هم که میخوام روشن کنم همون موقع بالا اومدن ویندوز هنگ میکنه باید خاموشش کنم یه دقیقه بگذره بعد روشن کنم. کسی میدونه این چه دردشه؟
رم 4
سی پی یو 2*3.4
گرافیک ATI Radeon HD 5450
مادربورد asrock G41M-VS3
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران
سلام وقتی تو یه بازی میرم بعد از نیم ساعت یه صفحه آبی میاد که یه چیزایی مینویسه اما سریع میره بعد سیستم ریستارت میشه.موقعی هم که میخوام روشن کنم همون موقع بالا اومدن ویندوز هنگ میکنه باید خاموشش کنم یه دقیقه بگذره بعد روشن کنم. کسی میدونه این چه دردشه؟
رم 4
سی پی یو 2*3.4
گرافیک ATI Radeon HD 5450
مادربورد asrock G41M-VS3
بايد كد بلو اسكرين رو ياداشت كني . برنامهBlueScreenView رو نصب كن . و بعد از بلو اسكرين بازش كن لوگش رو بذار اينجا
http://www.nirsoft.net/utils/bluescreenview_setup.exe
 

mmousavi

Registered User
تاریخ عضویت
12 فوریه 2011
نوشته‌ها
439
لایک‌ها
676
محل سکونت
زنگان
سلام وقتی تو یه بازی میرم بعد از نیم ساعت یه صفحه آبی میاد که یه چیزایی مینویسه اما سریع میره بعد سیستم ریستارت میشه.موقعی هم که میخوام روشن کنم همون موقع بالا اومدن ویندوز هنگ میکنه باید خاموشش کنم یه دقیقه بگذره بعد روشن کنم. کسی میدونه این چه دردشه؟
رم 4
سی پی یو 2*3.4
گرافیک ATI Radeon HD 5450
مادربورد asrock G41M-VS3
سلام . وسط بازی نیدفور اسپید دمای سی پی یو روی 84 بود.مشکل از اون میتونه باشه؟واسه پایین آوردن دما چکار کنم؟ پشتشم باز کردم گرد و خاکی نداشت
 

hwt

کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
11 آگوست 2004
نوشته‌ها
15,489
لایک‌ها
1,859
محل سکونت
Mashhadshops.com
سلام . وسط بازی نیدفور اسپید دمای سی پی یو روی 84 بود.مشکل از اون میتونه باشه؟واسه پایین آوردن دما چکار کنم؟ پشتشم باز کردم گرد و خاکی نداشت
تو پست بالاتر از شما گفتن چکار کنید.اونکارو حتما انجام بدید.
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران
سلام . وسط بازی نیدفور اسپید دمای سی پی یو روی 84 بود.مشکل از اون میتونه باشه؟واسه پایین آوردن دما چکار کنم؟ پشتشم باز کردم گرد و خاکی نداشت
دماي پردازنده بالاست ولي نميتونه دليل بلو اسكرين باشه . چون اورهيت بشه خاموش ميشه سيستم .
حتما لوگ برنامه اي كه معرفي كردم رو بذاريد اينجا . اين روش اصولي و علميش هست .
 

Ahuramazda134

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2005
نوشته‌ها
283
لایک‌ها
5
سن
33
محل سکونت
Mashhad City
سلام
موقع روشن کردن سیستم زمانی که DVD رایتر باید دیتکت بشه این پیغام رو نشون میده و سیستم بوت نمیشه
2 تا DVD رایتر دارم جدیدا برا هر دوشون این پیغام میاد یکی Pioneer و یکی Liton
مادربردم Foxconn 965A سوکت ساتا هم جابه جا کردم فایده نداشت کابلو عوض کردم بازم همینه
قبلا مادربرد Gigabyte 975 داشتم که چند بار این پیغام اومد
pic1.JPG
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران
سلام
موقع روشن کردن سیستم زمانی که DVD رایتر باید دیتکت بشه این پیغام رو نشون میده و سیستم بوت نمیشه
2 تا DVD رایتر دارم جدیدا برا هر دوشون این پیغام میاد یکی Pioneer و یکی Liton
مادربردم Foxconn 965A سوکت ساتا هم جابه جا کردم فایده نداشت کابلو عوض کردم بازم همینه
قبلا مادربرد Gigabyte 975 داشتم که چند بار این پیغام اومد
مشاهده پیوست 315153
وقتي رايتر ها رو تكي وصل ميكنيد همينطور هست ؟
رايتر ها ساتا هستند يا IDE ?
 

Ahuramazda134

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2005
نوشته‌ها
283
لایک‌ها
5
سن
33
محل سکونت
Mashhad City
یه سیستم دیگه هم هست که مشخصاتش اینه
cpu 2160
main asrock
hard maxtor 160
ram 1 gig
برا دوستمه اولش ویندوز پریده بود اومدم ویندوز 7 نصب کنم دیدم هاردو نمیشناسه، هارد تق تق خفیف میکرد
با سیستم خودم فرمت کامل کردم هاردو شناخت ولی تو ستاپ ویندوز گیر میکرد
بعد با سیستم خودم نصف مراحل نصب رو رفتم بعد وصلش کردم به سیستم، ویندوز نصب شد ولی با یه ری استارت بالا نیومد و پیغام Repear میداد
پاور ،رم ،سی پی یو رو عوض کردم درست نشد
هارد رو که به سیستم خودم وصل میکنم ویندوز بالا میاد
با هارد خودم تست کردم همین مشکل رو داره!!!
 

Ahuramazda134

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2005
نوشته‌ها
283
لایک‌ها
5
سن
33
محل سکونت
Mashhad City
وقتي رايتر ها رو تكي وصل ميكنيد همينطور هست ؟
رايتر ها ساتا هستند يا IDE ?
بله تکی هم همینطوره
اولش که یکی مشکل داشت بعد هر دو تا شد
ساتا هستند
پاور هم گرین 380 هست
 

sormob

Registered User
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2012
نوشته‌ها
272
لایک‌ها
28
محل سکونت
تهران
اساتید یه توضیحی در مورد بد سکتور میدید؟
با تشکر
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران
اساتید یه توضیحی در مورد بد سکتور میدید؟
با تشکر
همانطور که شایدبدانید، برای سازماندهی ذخیرهٔ اطلاعات، سطح هاردیسک بقطعاتی تقسیم میشود که به آنها قطاع یا سکتور میگویند. حالا بهر علتی این قطعه‌ها آسیب ببینند، بطوری که امکان استفاده از آنها نباشد در اصطلاح میگویند: هارد دیسک "بدسکتور" گرفته است.براساس گفته‌ها و شنیده‌های دیگران، دلایل زیر میتواند باعث ایجاد آن شود:
عملکرد برخی از ویروسها و نرم‌افزارهای معیوب و غیر معتبر.

فرمت کردن زیاد هاردیسک.

ضربه و تکانهای شدید.

جابجایی هاردیسک موقعی که داغ است، بطور مثال، زمانی که هاردبهارد کرده‌ایم، بلافاصله آنرا جدا کنیم.

diskstructure.gif
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران
یه سیستم دیگه هم هست که مشخصاتش اینه
cpu 2160
main asrock
hard maxtor 160
ram 1 gig
برا دوستمه اولش ویندوز پریده بود اومدم ویندوز 7 نصب کنم دیدم هاردو نمیشناسه، هارد تق تق خفیف میکرد
با سیستم خودم فرمت کامل کردم هاردو شناخت ولی تو ستاپ ویندوز گیر میکرد
بعد با سیستم خودم نصف مراحل نصب رو رفتم بعد وصلش کردم به سیستم، ویندوز نصب شد ولی با یه ری استارت بالا نیومد و پیغام Repear میداد
پاور ،رم ،سی پی یو رو عوض کردم درست نشد
هارد رو که به سیستم خودم وصل میکنم ویندوز بالا میاد
با هارد خودم تست کردم همین مشکل رو داره!!!
احتمال داره مادربردش مشكل داشته باشه .
با برنامه MEMTEST رم سيستم رو چك كنيد .
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران
از يك كارتهاي sata pci بگير از اونها كه بايوس دارند . ببينيد مشكلشون حل ميشه
 

amirtoudeh

Registered User
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2012
نوشته‌ها
233
لایک‌ها
13
محل سکونت
استان البرز
چند روز پیش رفتم سیستم یکی از آشناهامون رو ردیف کنم، دیدم یه سیم از پشت کیس به پیچ پنجره بسته. گفت پاور من خیلی برق اضافه داره طوری که دست بهش میزنی برق میگیردت. زنگ زده بودم به گارانتی گفت طبیعیه باید یه سیم ارث وصل کنی به یه رسانا به زمین. این کارو کرده و یه سیم وصل کرده و برق اضافه از بین رفته. حالا من سوالم اینه که نکنه این کار هم زیاد توش اجری نیست و ممکنه به سخت افزار فشار بیاد؟
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران

homa2142

Registered User
تاریخ عضویت
6 جولای 2010
نوشته‌ها
743
لایک‌ها
106
سلام به اساتید دیروز با توجه به گرونی و فقر مالی قطعات زیر رو خریدم لطفا در خرید هارد 500 راهنمایی کنید و اینکه ایا اینها مچ هستند یا نه
cpu : i5 3470
main :msi b75a-g43
ram :corsair cms3 4gb 1600
vga:5770 xfx از قبل داشتم
power acbel 660
dvdrw asus 20x
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران
سلام به اساتید دیروز با توجه به گرونی و فقر مالی قطعات زیر رو خریدم لطفا در خرید هارد 500 راهنمایی کنید و اینکه ایا اینها مچ هستند یا نه
cpu : i5 3470
main :msi b75a-g43
ram :corsair cms3 4gb 1600
vga:5770 xfx از قبل داشتم
power acbel 660
dvdrw asus 20x
قطعات خوبي جمع كرديد . فقط يه توضيه يك فن ديپ كول يا كولر كستر بگير . واقعا تاثيرداره . چون فنهاي استوك فعلي خيلي ضعيف هستند . فن Hyper 612 PWM انتخاب مناسبيه
dcee1a6e-3a58-459f-99fb-7ea29f6b6c22.jpg
LGA 1366 / 1156 / 1155 / 775 *

اين فن هم خوبه
NH-U9B SE2
U9B.jpg
 
بالا