• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

SILENCER

Registered User
لایک‌ها
21
دوست عزیز تو هر حالتی هنگ میکنه؟
یا مثلا تو کارهای خاصی یا گیم خاصی؟

ویندوزت رو عوض کن این اولین راهکاره ، اگه بازهم مشکلت ادامه داشت بررسی کنیم مشکلو؟
موفق باشید

سلام

نه برنامه خاصی نداره یه وقتی یبینی وقع بالا اومدن هنگ میکنه یه موقع وسط مرور اینترنت کالا میشه گفت حالت خاصی نداره بارها شده ویندوز رو عوض کنم ولی بازم همون طوری هست فکر

SILENCER

Registered User
لایک‌ها
21

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بله تو برنامه اول نصبي هست . اولي براي درجه حرارت و ولتاژ و دومي وضعيت هارد ديسك . سومي هم بوت براي تست رم

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام

نه برنامه خاصی نداره یه وقتی یبینی وقع بالا اومدن هنگ میکنه یه موقع وسط مرور اینترنت کالا میشه گفت حالت خاصی نداره بارها شده ویندوز رو عوض کنم ولی بازم همون طوری هست فکر

آقا احتمالا مشکل از رم یا پاور یا هارد ، بین این 3 تا گزینست

اگه امکانشو داری با قطعات دیگه جایگزین کن و تست کن و بنظر من اول با memtest یا همون MEMSCOPE که امید معرفی کرد تست کن من احتمال میدم مشکل از رم باشه

موفق باشید

SILENCER

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
متشکرم از دوستان محترم که جواب سوالهای بنده رو میدن با اینکه میدونم حل کردن و تشخیص مشکل یه سیستم اونم از راه دور بدون دسترسی خیلی سخته و همین طور اعصاب خرد کن

فقط دوستان یه چندتا توضیح بدم و سوال بپرسم شاید در حل این مشکل کمک کنه

اول اینکه مادر برد بنده asus rampage extreme سوکت 775 هست با cpu e8400 مشکل اول تا بحال هر وقت خواستم بایوس رو آپدیت کنم بایوس آپدیت میشه کاملا، ولی وقتی سیستم ریستارت میشه دیگه بالا نمیاد روشن هست فقط صفحه سیاه ؟؟؟آپدیت کردن بایوس رو هم از طریق بوت مادربرد که یه برنامه داره به اسم ez flash که میشه فایل بایوس رو ریخت روی فلش بافرمت fat و بعد توی همون محیط بوت مادربرد آپدیتش کرد

دوم اینکه دوتا هارد روی سیستم من هست یکیش ssd 64GB و یکی دیگش digital western velosi raptor 300 GB بهترین حالت نصب کردن این دوتا هارد چیه باید به کودوم یکی از پورتهای ساتا بزنم که بهتر باشه ؟

رم های روی سیستم هم دوتا 1GB از برند corssair مارک دومیناتور با cls 7-7-7-20 ولی دوتای دیگش دوتا 2GB برند .......یام نیاد!!! بعد میگم که البته cls این هم بیشتره ولی باسشون یکی هست

گفتم شاید این اطلاعات بتونه تا حدودی کمکی کنه توی حل مشکل

با سپاس

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
متشکرم از دوستان محترم که جواب سوالهای بنده رو میدن با اینکه میدونم حل کردن و تشخیص مشکل یه سیستم اونم از راه دور بدون دسترسی خیلی سخته و همین طور اعصاب خرد کن

فقط دوستان یه چندتا توضیح بدم و سوال بپرسم شاید در حل این مشکل کمک کنه

اول اینکه مادر برد بنده asus rampage extreme سوکت 775 هست با cpu e8400 مشکل اول تا بحال هر وقت خواستم بایوس رو آپدیت کنم بایوس آپدیت میشه کاملا، ولی وقتی سیستم ریستارت میشه دیگه بالا نمیاد روشن هست فقط صفحه سیاه ؟؟؟آپدیت کردن بایوس رو هم از طریق بوت مادربرد که یه برنامه داره به اسم ez flash که میشه فایل بایوس رو ریخت روی فلش بافرمت fat و بعد توی همون محیط بوت مادربرد آپدیتش کرد

دوم اینکه دوتا هارد روی سیستم من هست یکیش ssd 64GB و یکی دیگش digital western velosi raptor 300 GB بهترین حالت نصب کردن این دوتا هارد چیه باید به کودوم یکی از پورتهای ساتا بزنم که بهتر باشه ؟

رم های روی سیستم هم دوتا 1GB از برند corssair مارک دومیناتور با cls 7-7-7-20 ولی دوتای دیگش دوتا 2GB برند .......یام نیاد!!! بعد میگم که البته cls این هم بیشتره ولی باسشون یکی هست

گفتم شاید این اطلاعات بتونه تا حدودی کمکی کنه توی حل مشکل

با سپاس

چيزي كه تو نوشته ها توجه منو جلب كرد يكسان نبودن رمها هست كه اين خودش كلي داستان درست ميكنه . حتما با MEMSCOPE تست كن

SILENCER

Registered User
لایک‌ها
21
چيزي كه تو نوشته ها توجه منو جلب كرد يكسان نبودن رمها هست كه اين خودش كلي داستان درست ميكنه . حتما با MEMSCOPE تست كن

این برنامه رو باید به صورت بوت اجرا کنم ؟
برنامه دیگه ای هم هست که توی محیط خود ویندوز کار کنه ؟
متشکرم از راهنمایی شما

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
تو محيط ويندوز به دليل اشغال حافظه توسط ويندوز عملا تست رم موفقيت آميز نيست

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
سلام خدمت اساتید محترم
درخواست معرفی نرم افزاری رو دارم که بشه روی هارد رمز گذاشت؟
مثل لب تاب ها که وقتی رمز میزاریم هارد روی یه سیستم دیگه شناخته نمیشه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام خدمت اساتید محترم
درخواست معرفی نرم افزاری رو دارم که بشه روی هارد رمز گذاشت؟
مثل لب تاب ها که وقتی رمز میزاریم هارد روی یه سیستم دیگه شناخته نمیشه.

توي لينوكس اينكار شدنيه . ولي نكته اصلي اين هست كه هارد بايد اين قابليت رو پشتيباني كنه مثل يكسري هاردهاي وسترن اكسترنال .
يا استفاده از نرم افزار خاص تحت ويندوز
GiliSoft File Lock Pro 6.7
برخی از قابلیت های نرم افزار :

- مخفی سازی فایل ها و فولدرها

- ایجاد محدودیت برای تغییر دادن فایل ها و فولدرها

- ایجاد محدودیت برای خواندن و حذف فایلها و درایورها

- رمزنگاری به صورت 256 بیتی AES بر روی فولدرها و فایلها با دو فرمت متفاوت

- قابلیت مانیتورینگ فایل های انتخابی

- جلوگیری از اجرای نرم افزارها و بازی های انتخابی

- کاربری آسان

- حجم کم

و ...

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
سلام
دمای معمولی کارت گرافیک باید چند باشه ؟
دمای cpu من روی 43-42 هستش ولی کارت گرافیک بعد از مدتی کار کردن میره روی 51
البته این دما رو از روی برنامه Speed fan می گم
وقتی هم دماش میره بالا بعضی نوشته های صفحه تار می شند وبعد از مدتی دوباره واضح میشند

مدل گرافیم ATI Saphir HD 4500 هستش و بدون فن

ادیت : تهویه کیس خیلی خوبه و یک فن 21 سانتی داره توی کیس میزنه

Last edited:

D r i v 3 r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
ببخشید کدوم یکی از Cpu های زیر برای اجرای بازیهای جدید مثل (Tomb Raider-AC III) بهتر هست ؟؟!
Core2 Duo E8400
Core2 Quad Q6600

توی مایه های این رنج قیمت چه پردازنده ای رو پیشنهاد میکنید (مادربردم 775 هست) ؟؟!.
thx...

SILENCER

Registered User
لایک‌ها
21
سلام.
ببخشید کدوم یکی از Cpu های زیر برای اجرای بازیهای جدید مثل (Tomb Raider-AC III) بهتر هست ؟؟!
Core2 Duo E8400
Core2 Quad Q6600

توی مایه های این رنج قیمت چه پردازنده ای رو پیشنهاد میکنید (مادربردم 775 هست) ؟؟!.
thx...

سلام

با اجازه اساتید محترم سایت
cpu های سری E 8400 و E8500 واسه بازی بهتر هستن این بازیها رو من جمله بازی که شما گفتین رو به خوبی جواب میدن البته با در نظر گفتن همون سوکت 775 ولی این نسل بازیها بیشتر بستگی به کارت گرافیک و رم داره .

SILENCER

Registered User
لایک‌ها
21

سلام

ممنون از راهنمایی شما مثه اینکه مشکال از رم ها بود همین نکته که گفتین چون دو مدل مختلف بودن چون از وقتی اون دوتا 2gb رو برداشتم و فقط رمهای 1GB که از یه نوع هستن روی سیستم گذاشتم دیگه هنگ نکرده
فقط نمیدونم چرا قبلا یعنی از همون اول که این رم ها رو اضاف کردم این مشکل نبود یه دفعه شروع کرد به هنگ کردن ؟؟؟؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام

ممنون از راهنمایی شما مثه اینکه مشکال از رم ها بود همین نکته که گفتین چون دو مدل مختلف بودن چون از وقتی اون دوتا 2gb رو برداشتم و فقط رمهای 1GB که از یه نوع هستن روی سیستم گذاشتم دیگه هنگ نکرده
فقط نمیدونم چرا قبلا یعنی از همون اول که این رم ها رو اضاف کردم این مشکل نبود یه دفعه شروع کرد به هنگ کردن ؟؟؟؟

آقا 2 تا حالت بیشتر نداره ، طبق تجربه تو کامپیوتر هیچی رو نمیشه 100% گفت یا 100% پیش بینی کرد
حتی الانم نمیشه گفت که 100% مشکل از رم هستش

اختلاف تامینیگ رم و حتی باس و برند نمیتونه از نظر علمی باعث شه اشکال فنی تو سیستم پیش بیاد
منتها 1 (QVL (Qualified Vendor List,تو دفترجه مادربرد ایسوس و سایتش هستش که لیست رمهای که با بردتون compatibale یا سازگار هستن با مشخصات دقیقش هست که میتونی رمتو کامل چک کنی متوجه بشی تو لیست هست یا نیست.....
آقا رمتو با نرم افزار تست کردی؟

1 پیشنهاد بایوس مادربردتو حتما آپدیت کن ممکنه مشکل رمت و خیلی چیزایی دیگه حل شه (از سایت ایسوس آخرین ورژنو دانلود کن ) و لیست رمت و.... اکی شه.

موفق باشید

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام
دمای معمولی کارت گرافیک باید چند باشه ؟
دمای cpu من روی 43-42 هستش ولی کارت گرافیک بعد از مدتی کار کردن میره روی 51
البته این دما رو از روی برنامه Speed fan می گم
وقتی هم دماش میره بالا بعضی نوشته های صفحه تار می شند وبعد از مدتی دوباره واضح میشند

مدل گرافیم ATI Saphir HD 4500 هستش و بدون فن

ادیت : تهویه کیس خیلی خوبه و یک فن 21 سانتی داره توی کیس میزنه

آقا دما کارت گرافیکت تو همین رنج هست نرماله منتها مشکلی که داری ممکنه کارتت اشکال داشته باشه و...

1 کاری کن آقا آخرین ورژن درایور کارت گرافیکتو دانلود کن و آپدیت کن ، ببین مشکل حل میشه یا نه؟

ضمنا کارت گرافیکتو در بیار کامل تمیز کن و ببین هت سینکش لق یا شل نشده ؟

موفق باشید

alavijeh

Registered User
لایک‌ها
13
وقتی میخام با بلوتوث یه فایل ارسال کنم این ارور را میده مشکل چیه؟dccc.png

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام.
Core2 Duo E8400
Core2 Quad Q6600

thx...

سلام

با اجازه اساتید محترم سایت
cpu های سری E 8400 و E8500 واسه بازی بهتر هستن این بازیها رو من جمله بازی که شما گفتین رو به خوبی جواب میدن البته با در نظر گفتن همون سوکت 775 ولی این نسل بازیها بیشتر بستگی به کارت گرافیک و رم داره .

تایید
اینجا انجمنه همه دوست دارن به هم کمک کنن سپاس بابت کمکت دوست عزیز
آقا البته تو بعضی موارد Q6600 برتره و البته Quad هستش تو خیلی موارد میتونه بهتر عمل کنه
منتها Intel Core 2 Quad Q9650 تاپ ترین مدل 775 هستش که من آمار ندارم تو بازار پیدا میشه یا نه؟

ضمنا همونطور که دوستمون هم گفت ، گرافیک تو گیم از cpu مهمتره و کارایی بیشتری داره

موفق باشید

بالا