منتخب بازارچه

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران
چند روز پیش رفتم سیستم یکی از آشناهامون رو ردیف کنم، دیدم یه سیم از پشت کیس به پیچ پنجره بسته. گفت پاور من خیلی برق اضافه داره طوری که دست بهش میزنی برق میگیردت. زنگ زده بودم به گارانتی گفت طبیعیه باید یه سیم ارث وصل کنی به یه رسانا به زمین. این کارو کرده و یه سیم وصل کرده و برق اضافه از بین رفته. حالا من سوالم اینه که نکنه این کار هم زیاد توش اجری نیست و ممکنه به سخت افزار فشار بیاد؟
اين مشكل به خاطر نداشتن سيم ارت در برق كشي ايرانه و اين كار ميتونه تا حدي اين عيب رو برطرف كنه . جاي نگراني نيست
 

Ahuramazda134

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2005
نوشته‌ها
283
لایک‌ها
5
سن
33
محل سکونت
Mashhad City
سلام
موقع روشن کردن سیستم زمانی که DVD رایتر باید دیتکت بشه این پیغام رو نشون میده و سیستم بوت نمیشه
2 تا DVD رایتر دارم جدیدا برا هر دوشون این پیغام میاد یکی Pioneer و یکی Liton
مادربردم Foxconn 965A سوکت ساتا هم جابه جا کردم فایده نداشت کابلو عوض کردم بازم همینه
قبلا مادربرد Gigabyte 975 داشتم که چند بار این پیغام اومد
مشاهده پیوست 315153
برای این مشکل چه راه حلی پیشنهاد میدین؟
 

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
تاریخ عضویت
5 فوریه 2011
نوشته‌ها
1,965
لایک‌ها
916
محل سکونت
TEH RUN
برای این مشکل چه راه حلی پیشنهاد میدین؟
آقا اول بایوس مادربرتو Set as Defalut کن
آقا با کابل دیگه ساتا تست کردی؟ احتمالا کابل ساتات مشکل داره
اگه دقیقا با دوتاش همین مشکل پیش میاد ممکنه کنترلر ساتا برد و... مشکل داشته باشه که احتمالش کمشه

1 تست کن با 1 کابل ok چک کن ببین اینجوری میشه یا نه؟
بایوس مادربردتن آپدیت کن

موفق باشید
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران
برای این مشکل چه راه حلی پیشنهاد میدین؟
كارهاي كه دوست نازنينم گفت انجام بده
سايت فاكسكان رو چك كنيد ببينيد بايوس جديدي براي برد شما هست . به آخرين بايوس موجود اپديت كن .
كابلهاي ساتا رو عوض كنيد .
 

Another Day

Registered User
تاریخ عضویت
22 فوریه 2012
نوشته‌ها
2,178
لایک‌ها
1,235
سن
38
محل سکونت
Waste Land
درود دوستان یک سوال، آیا لپ تاپ بعد چند سال کار کردن لازمه مثل PC خمیر سیلیکون پردازنده و گرافیکش رو عوض کنیم؟
 

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
تاریخ عضویت
5 فوریه 2011
نوشته‌ها
1,965
لایک‌ها
916
محل سکونت
TEH RUN
درود دوستان یک سوال، آیا لپ تاپ بعد چند سال کار کردن لازمه مثل PC خمیر سیلیکون پردازنده و گرافیکش رو عوض کنیم؟
نه نیازی به تعویض خمیر سیلیکون نیست چون معمولا از هیت سینک و کولینگ خاص خودش استفاده میکنن ، نهایتا شما میتونی برا سرویس گرد و غبار رو تمیز کنی و باد با دقت بگیری همین ، نیاز به کار دیگه نیست دوست عزیز

موفق باشید
 

Another Day

Registered User
تاریخ عضویت
22 فوریه 2012
نوشته‌ها
2,178
لایک‌ها
1,235
سن
38
محل سکونت
Waste Land
نه نیازی به تعویض خمیر سیلیکون نیست چون معمولا از هیت سینک و کولینگ خاص خودش استفاده میکنن ، نهایتا شما میتونی برا سرویس گرد و غبار رو تمیز کنی و باد با دقت بگیری همین ، نیاز به کار دیگه نیست دوست عزیز

موفق باشید
ممنون مرسدس عزیز
 

MafiaGame

Registered User
تاریخ عضویت
30 دسامبر 2012
نوشته‌ها
2,075
لایک‌ها
404
سن
27
سلام.دوستان من یه هارد مکستور 320 گیگ ساتا 3 با دور 7200 رو سیستمم دارم.الان خواستم یه هارد 80 مکستور ساتا 2 رو هم به سیستمم وصل کنم که متاسفانه هارد 80 گیگ شناسایی نمیشه به نظر شما مشکل چیه؟برای وصل کردن دو هارد به یک سیستم چه شرایطی لازمه؟لطفا به صورت دقیق برام توضیح بدید.
متشکرم
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران
كابل ساتا و برق هارد 320 رو به اين هارد 80 وصل كن ببين ديتكت ميشه يا نه
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران

danial13

Registered User
تاریخ عضویت
3 ژانویه 2013
نوشته‌ها
284
لایک‌ها
92
محل سکونت
mashhad
سلام دوستان گرافیک من 6200 هستش و 256 مگ توربو کش.اما توی این عکس چرا 128زده؟رم هم 2 تا 1گیگ دارم.
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران
توربو كش معمولا به مقدار نياز از رم سيستم استفاده ميكنه .
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران
بله ولي به خاطر عرض باند 64 بيتي تفاوتي زياد نميكنه .
 

SILENCER

Registered User
تاریخ عضویت
5 ژوئن 2006
نوشته‌ها
165
لایک‌ها
21
محل سکونت
شیراز-تهران
سلام خدمت دوستان
مشکلی دارم بخدا کلافم کرده سیستم من وقت و بی وقت هنگ میکنه ارور خاصی هم نمیده فقط فریز میشه تا ریستار هم نکنم دررست نمیشه واقعا نمیدونم از چی هست ؟

ممنون میشم دوستان من روراهنمایی کنن

با سپاس
 

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
تاریخ عضویت
5 فوریه 2011
نوشته‌ها
1,965
لایک‌ها
916
محل سکونت
TEH RUN
سلام دوستان گرافیک من 6200 هستش و 256 مگ توربو کش.اما توی این عکس چرا 128زده؟رم هم 2 تا 1گیگ دارم.
دوست عزیز بخاطر این 128 نشون میده چون رمdedicate (اختصاصی )کارت شما 128 هستش منتها Max یا حداکثر با توربوکش تا 256 شیر میکنه از رم

موفق باشید
 

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
تاریخ عضویت
5 فوریه 2011
نوشته‌ها
1,965
لایک‌ها
916
محل سکونت
TEH RUN
سلام خدمت دوستان
مشکلی دارم بخدا کلافم کرده سیستم من وقت و بی وقت هنگ میکنه ارور خاصی هم نمیده فقط فریز میشه تا ریستار هم نکنم دررست نمیشه واقعا نمیدونم از چی هست ؟

ممنون میشم دوستان من روراهنمایی کنن

با سپاس

دوست عزیز تو هر حالتی هنگ میکنه؟
یا مثلا تو کارهای خاصی یا گیم خاصی؟

ویندوزت رو عوض کن این اولین راهکاره ، اگه بازهم مشکلت ادامه داشت بررسی کنیم مشکلو؟
موفق باشید
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران
سلام خدمت دوستان
مشکلی دارم بخدا کلافم کرده سیستم من وقت و بی وقت هنگ میکنه ارور خاصی هم نمیده فقط فریز میشه تا ریستار هم نکنم دررست نمیشه واقعا نمیدونم از چی هست ؟

ممنون میشم دوستان من روراهنمایی کنن

با سپاس
1-شات از برنامه HWMONITOR
2- تست هلت با برنامه HDTUNE
3-تست رم با برنامه MEMSCOPE
 
بالا