این asus update به سیستمم نمیخوره. 64 بیت ویندوز 7 سرویس پک 1
چندین برنامه مشابه دان کردم اما یا نصب نمیشه یا اگرم میشه خطا میده و خارج میشه.
صدای کامپیوترم قطع شده چکارکنم؟؟؟
ماجرا از اونجا آغاز شد که ما یه کارت TV کپچر فیلیپس رو انداختیم رو سیستم و بعد از اون سیستم به کل بی صدا شد.
چندین کار انجام دادم
1_درایور صوت رو آبدیت کردم
2_سیستم رو از نظر قطعی اسپیکر و سیم ها بررسی کردم. (حتی هدفون هم جواب نمیده)
3_کارت کپچر رو کامل خارج کردم. و باتر مین رو یه بار در آوردم و سیستم رو روشن کردم. دوباره زدم سر جاش.
4_راه حل نهایی که به ذهنم میرسید عوض کردن ویندوز بود که اونم عوض کردم ولی فایده نداشت که نداشت.
جالب اینجاست که هروقت سیم اسپیکر و یا هدفون رو میزنم به کیس عکس العمل نشون میده تو کامپیوتر.
همه چی درسته فقط صدا ندارم. سخت افزار فکر نمیکنم آسیب دیده باشه و نرم افزاری هم هیچ عیبی نمیبینم. اسپیکر و سیم هاش هم مطمئنم سالمه.
مین بورد: asus p8z77v-pro
و ویندوز 7 سرویس پک 1 64 بیتی.
با این اوصاف چی میتونه باشه؟؟؟
4 روزه رو اعصابمه شدید
به نظرتون مین رو بدم گارانتی؟؟؟
يكبار تنظيمات رو ديفالت كنيد. گزينه هاي مربوطه ساند تو بايوس داري رو بهم ميگي .
براي تفكيك مشكل نرم افزاري يا سخت افزاري . سيستم رو با سيدي لايو لينوكس مثل ابونتو بالا بيار ببين صدا داري تو لينوكس يا نه .
اين مشكل مادربرد با بررسي كردم تو اين مدل زياد اتفاق افتاده و بعد از امتحان كردن راههاي مختلف و نتيجه ندادن . بردن به گارانتي چاره كار هست .
با یه توزیع زنده لینوکس بوت کن ببین صدا داره!
دوستان من چنتا سوال داشتم اگه جواب بدید اقایی کردید .
۱. من میخوام یه سیستم ببندم نمیدونم یه رم ۴ بزارم یا ۲ تا ۲ ؟
آقا هیچ فرقی نمیکنه ولی 4 بگیر 1 اسلاتتو پر کنه
۲. فرق رم ۱۳۳۳ و ۱۶۰۰ خیلی زیاده یا نه ؟ منظورم اینکه می ارزه نسبت به قیمتش برای کسی که اور نمیخواد بکنه ؟
تفاوت محسوسی نداره همون 1333 کافیه
۳. اگر من بخوام رم دوال بگیرم حتما باید از اینایی بگیرم که دوتا در کنار همن ؟ یا میشه دوتا یدونه ای جدا با مشخصات یکسان بخرم ؟
نه دوست عزیز میتونی جدا هم بگیری ، منتها باساشون 1 کی باشه مثلا 2 تا 1333 پکن بگیری corssair یا کینگ و ژل بگیر
۴. مارک رم ها خیلی فرق میکنه یا نه ؟
خیلی فرق نمیکنه ولی corssair با کیفیته اگه نمیخای اونقد هزینه کنی کینگ استون یا ژل بگیر
۵. قضیه ولتاژ رم چیه ؟ من اگه یه مین h61 بگیرم باید رمم چه ولتاژی داشته باشه ؟
دوستان نمیدونم چرا گیرنده ی غیر مجازمون رو که به مانیتور -تو وی وصل میکنم..تصویر به شفافیت و وضوع تلوزیون سی ار تی مون نیست!!
توی تنظیمات هم کاری کردم فرقی نکرد!!
اصلا تلوزیونمون خیلی خیلی بهتر نشون میده!! حالم بد جوری گرفته شد!!
خیر سرم از مانیتور ال سی دی 22 اینچ انتظار داشتم تصویر بهتری نشون بده!![]()
دوستان بنده هم مشکل آقای رحمان رو دارم. مثل اینکه کلا مادربرد هایasus p8z77 مشکل صدا پیدا میکنند. بنده بایوس کارت گرافیکم رو عوض کردم صدای مادربرد قطع شد ( نمیدونم این 2 تا چه ربطی بهم دارند). یکی دیگه از بچه های فروم p30world هم درست همین مشکل بنده رو دارند. وقتی فیش هدست رو بهش وصل میکنم ویندوز قشنگ میشناسه همه چیز رو ولی صدا نمیده. در اصل یک صدای خش خشی میاد . همه چیزم هم آپدیت هستش . اگه میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم.
باسلام.
دوستان عزیز یک کارت گرافیک با مارک QLeadTek مدل PX9400 که همون 9400GT دتکت میشه!!!
متوجه شدم که در بازی SCANIA Simulator گیر میکنه و BlueScreen میاد و سیستم ریست میشه! ویندوز XP نصب کردم و بازی رو نصب کردم اما بدون مشکل کار میکنه! مجدداً ویندوز 7 نصب کردم و متوجه شدم که این کارت گرافیک در ویندوز 7 این مشکل پیش میاد! ویندوز 7 64بیت نصب کرده ام! درایور هم مخصوص ویندوز 7 نسخه 64بیتی نصب کرده ام!
خواهشا راهنمایی کنید که مشکل از کجا میتونه باشه!
با تشکر!
درايوري كه براي 7 64 بيتي نصب كردي كدوم ورژن هست . ويندوز سون 32 بيت هم تست كردي ؟
سلام.
من میخوام سیستممو کلا عوض کنم ولی میخوام همه اطلاعاتی که دارم رو سیستم از دست ندهم و روی سیستم جدید هم دوباره بریزم.
باید چه کنم؟