• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

babakxz

Registered User
لایک‌ها
389
سلام دوستان گرامی
پاورSilverStone 850W Full Modullar دارم مشکل داره موقعی که کلید پاورکیس را میزنم برق میاد داخل مین و یک لحضه به مین برق میرسونه ودوباره سری قطع میشه .اینو باید چکارش کنم. بدون مین تنهایی چکش میکنم با جمپر کار میکنه
در ضمن یک پاور دیگه چک کزدم راحت سیستم کار میکرد لطفا اساتید راهنمایی کنند

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان گرامی
پاورSilverStone 850W Full Modullar دارم مشکل داره موقعی که کلید پاورکیس را میزنم برق میاد داخل مین و یک لحضه به مین برق میرسونه ودوباره سری قطع میشه .اینو باید چکارش کنم. بدون مین تنهایی چکش میکنم با جمپر کار میکنه
در ضمن یک پاور دیگه چک کزدم راحت سیستم کار میکرد لطفا اساتید راهنمایی کنند

پاورت بايد تعمير بشه . بايد قسمت توليد كننده ولتاژ power good بررسي و تعمير بشه . خواستي بيار برات رديفش ميكنم . روشن كردنش با جامپر نشون دهنده سالم بودنش نيست . چون ريز ولتاژ هاشو بايد چك بشه.خواستي در خدمتم

babakxz

Registered User
لایک‌ها
389
جمپر که زدم همه پینها ولتاژشون را درست میدند. فقط رو چنتا سیستم زدم اینجوریه فکر کنم به مین برق نمیرسونه به نظرتون باید کدوم قسمت مشکل داشته باشه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
جمپر که زدم همه پینها ولتاژشون را درست میدند. فقط رو چنتا سیستم زدم اینجوریه فکر کنم به مین برق نمیرسونه به نظرتون باید کدوم قسمت مشکل داشته باشه؟

قسمت power good ولتاژ مورد نظر رو نميده

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
ایا میشه گرافیک و رم لپ تاپ رو ارتقا داد ?

Sent from my HTC One using Tapatalk

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
ایا میشه گرافیک و رم لپ تاپ رو ارتقا داد ?

رم رو اكثر لپتاپ ها ميشه . در مورد گرافيك هم بايد قابليت پشتيباني از mxm داشته باشه .

amione

Registered User
لایک‌ها
30
قراره یه خورده سرتون رو درد بیارم اما ممنون می شم وقت بزارید
حدود یک سال پیش بود ک یکی از درایوهای هاردم پرید (ویدوز سون و هارد 1 ترا گرین وسترن) حالا این پریدن منظور چیه:
پارتیشن تو ویندوز بود نشون می داد اما فقط یه حجم کل می زد و بازش نمی کرد ک دست آخر ریکاوری کردم:wacko:
الان دوباره همون مشکل رو دارم یعنی ویندوز سون یه هارد 2 ترا سیگیت ک یه پارتیشنم حدود 800 گیگه باز نمی شه و می گه باید فرمت کنی (می دونم می شه با اوبوتو یا لینوکسی چیزی بیام بالا و اطلاعات رو جا بجا کنم) خودم فکر می کنم ک مربوط می شه ب این مپ های ام بی آر ک پریده (شاید البته - از این چیزا اصن سر در نمیارم اگه کسی موافق بود کامل توضیح بده ک برای جلوگیری و ... باید چیکار کنم)؛ از طرف دیگه دوستم گفت بخاطر ویروس و ایناس!! :blink: یه مشکل دیگه هم هس ک شاید تاثیر داشته باشه و (دوستان اگه مطلع هستن راهنمایی کنن) دستگاه من یه خورده قدیمی هس و پاور کولر مستر 650 روشه ک ب عبارتی 7 سالی هس ک داره جون می کنه در این حد ک وقتی دستگاه خاموشه اسکرولر موس نور داره و پورت های یو اس بی هم اینقدر برق دارن تا چراغ هارد اکسترنال و مموری رو روشن کنن!! ممکنه از همین پاور باشه؟ (اصن ربطی ب پاور داره اینکه این جوری می شه مشکل مادربرد نیس؟؟)
همه اینا رو پرسیدم ب دو دلیل
خسته شدم بس ک پارتیشن هام پریدن (وقتی حجم زیاد باشه حتی کپی کردنش هم زمان بره)
الان حای خالی ندارم واسه اطلاعاتم راهی هست ک مطمئن بتونم فقط مشکل رو برطرف بکنم و پیکر بندی و دسته بندی (همون فولدر بندی) بهم نخوره

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
قراره یه خورده سرتون رو درد بیارم اما ممنون می شم وقت بزارید
حدود یک سال پیش بود ک یکی از درایوهای هاردم پرید (ویدوز سون و هارد 1 ترا گرین وسترن) حالا این پریدن منظور چیه:
پارتیشن تو ویندوز بود نشون می داد اما فقط یه حجم کل می زد و بازش نمی کرد ک دست آخر ریکاوری کردم:wacko:
الان دوباره همون مشکل رو دارم یعنی ویندوز سون یه هارد 2 ترا سیگیت ک یه پارتیشنم حدود 800 گیگه باز نمی شه و می گه باید فرمت کنی (می دونم می شه با اوبوتو یا لینوکسی چیزی بیام بالا و اطلاعات رو جا بجا کنم) خودم فکر می کنم ک مربوط می شه ب این مپ های ام بی آر ک پریده (شاید البته - از این چیزا اصن سر در نمیارم اگه کسی موافق بود کامل توضیح بده ک برای جلوگیری و ... باید چیکار کنم)؛ از طرف دیگه دوستم گفت بخاطر ویروس و ایناس!! :blink: یه مشکل دیگه هم هس ک شاید تاثیر داشته باشه و (دوستان اگه مطلع هستن راهنمایی کنن) دستگاه من یه خورده قدیمی هس و پاور کولر مستر 650 روشه ک ب عبارتی 7 سالی هس ک داره جون می کنه در این حد ک وقتی دستگاه خاموشه اسکرولر موس نور داره و پورت های یو اس بی هم اینقدر برق دارن تا چراغ هارد اکسترنال و مموری رو روشن کنن!! ممکنه از همین پاور باشه؟ (اصن ربطی ب پاور داره اینکه این جوری می شه مشکل مادربرد نیس؟؟)
همه اینا رو پرسیدم ب دو دلیل
خسته شدم بس ک پارتیشن هام پریدن (وقتی حجم زیاد باشه حتی کپی کردنش هم زمان بره)
الان حای خالی ندارم واسه اطلاعاتم راهی هست ک مطمئن بتونم فقط مشکل رو برطرف بکنم و پیکر بندی و دسته بندی (همون فولدر بندی) بهم نخوره

براي شروع شات برنامه hd senitel و شات برنامه hwmonitor

babakxz

Registered User
لایک‌ها
389
دوست گرامیAMD.POWER یک برد داپلی هم دارم با پاور براتون بفرستم درست میکنید؟ پ.خ براتون فرستادم

amione

Registered User
لایک‌ها
30
براي شروع شات برنامه hd senitel و شات برنامه hwmonitor
با تشکر

من با این برنامه ها آشنا نیستم اگه باید از منو خاصی عکس بگیرم راهنمایی بفرمایید
درایو F هست
این هارد رو الان 3 ماه نیست ک خریدمُ گذاشتم جای هارد 1ترام ک اونم کندم (صدای قلچ و غلوچ می داد اون 320 هم ک دارم (درایو c , h) خر خر می کنه ک نفس های آخرشه)

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با تشکر

من با این برنامه ها آشنا نیستم اگه باید از منو خاصی عکس بگیرم راهنمایی بفرمایید
درایو F هست
این هارد رو الان 3 ماه نیست ک خریدمُ گذاشتم جای هارد 1ترام ک اونم کندم (صدای قلچ و غلوچ می داد اون 320 هم ک دارم (درایو c , h) خر خر می کنه ک نفس های آخرشه)

هارد 2 ترا تقريبا دراه نفس هاي آخرشو ميكشه . چون سلامتيش رو زده 9% . ايراد اساسي داره .

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
بايد مدلش رو بگيد چك كنم .

heze3y4u.jpg

babakxz

Registered User
لایک‌ها
389
1.پاورSilverStone 850W Full Modullar دارم مشکل داره موقعی که کلید پاورکیس را میزنم برق میاد داخل مین و یک لحضه ودوباره سری قطع میشه .بدون مین پاور را چمپر زدم ولتاژا را چک کردن ولتاژ بالا و پایین میشه وثابت نیست. 2.یک برد داپلی دارم صفحه روشن میشه ولی تو ال سی دیش عددا را نشون نمیده وکار نمیکنه؟

بالا