باسلام ببخشید کسی میدونه مار و مدل این کیس چیه؟مشاهده پیوست 510193
سلام دوستان گرامی
پاورSilverStone 850W Full Modullar دارم مشکل داره موقعی که کلید پاورکیس را میزنم برق میاد داخل مین و یک لحضه به مین برق میرسونه ودوباره سری قطع میشه .اینو باید چکارش کنم. بدون مین تنهایی چکش میکنم با جمپر کار میکنه
در ضمن یک پاور دیگه چک کزدم راحت سیستم کار میکرد لطفا اساتید راهنمایی کنند
جمپر که زدم همه پینها ولتاژشون را درست میدند. فقط رو چنتا سیستم زدم اینجوریه فکر کنم به مین برق نمیرسونه به نظرتون باید کدوم قسمت مشکل داشته باشه؟
سلام
ایا میشه گرافیک و رم لپ تاپ رو ارتقا داد ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
رم رو اكثر لپتاپ ها ميشه . در مورد گرافيك هم بايد قابليت پشتيباني از mxm داشته باشه .
قراره یه خورده سرتون رو درد بیارم اما ممنون می شم وقت بزارید
حدود یک سال پیش بود ک یکی از درایوهای هاردم پرید (ویدوز سون و هارد 1 ترا گرین وسترن) حالا این پریدن منظور چیه:
پارتیشن تو ویندوز بود نشون می داد اما فقط یه حجم کل می زد و بازش نمی کرد ک دست آخر ریکاوری کردم:wacko:
الان دوباره همون مشکل رو دارم یعنی ویندوز سون یه هارد 2 ترا سیگیت ک یه پارتیشنم حدود 800 گیگه باز نمی شه و می گه باید فرمت کنی (می دونم می شه با اوبوتو یا لینوکسی چیزی بیام بالا و اطلاعات رو جا بجا کنم) خودم فکر می کنم ک مربوط می شه ب این مپ های ام بی آر ک پریده (شاید البته - از این چیزا اصن سر در نمیارم اگه کسی موافق بود کامل توضیح بده ک برای جلوگیری و ... باید چیکار کنم)؛ از طرف دیگه دوستم گفت بخاطر ویروس و ایناس!! :blink: یه مشکل دیگه هم هس ک شاید تاثیر داشته باشه و (دوستان اگه مطلع هستن راهنمایی کنن) دستگاه من یه خورده قدیمی هس و پاور کولر مستر 650 روشه ک ب عبارتی 7 سالی هس ک داره جون می کنه در این حد ک وقتی دستگاه خاموشه اسکرولر موس نور داره و پورت های یو اس بی هم اینقدر برق دارن تا چراغ هارد اکسترنال و مموری رو روشن کنن!! ممکنه از همین پاور باشه؟ (اصن ربطی ب پاور داره اینکه این جوری می شه مشکل مادربرد نیس؟؟)
همه اینا رو پرسیدم ب دو دلیل
خسته شدم بس ک پارتیشن هام پریدن (وقتی حجم زیاد باشه حتی کپی کردنش هم زمان بره)
الان حای خالی ندارم واسه اطلاعاتم راهی هست ک مطمئن بتونم فقط مشکل رو برطرف بکنم و پیکر بندی و دسته بندی (همون فولدر بندی) بهم نخوره
با تشکربراي شروع شات برنامه hd senitel و شات برنامه hwmonitor
بايد مدلش رو بگيد چك كنم .
![]()
Sent from my HTC One using Tapatalk
دوست عزيز مدل لپتاپ زيرش نوشته شده