• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بله،‌ با یه پاور دیگه هم امتحان کردم، همین‌جوری بود.
چون کیس دیگه‌ای ندارم امکانش نیست که قطعات رو امتحان کنم.
به نظرت مادربورد تعمیر میشه یا عوض کنم؟
مادربورد AMD 754 هست.

مادربردت چيپ NFORCE هست درسته ؟
فكر ميكنم از چيپستش باشه . در كل فكر نكنم قابل تعمير باشه . چون چيپش موجود نيست .

علیرضـا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
280
مادربردت چيپ NFORCE هست درسته ؟
فكر ميكنم از چيپستش باشه . در كل فكر نكنم قابل تعمير باشه . چون چيپش موجود نيست .
یه مادربورد می‌خوام بخرم.
یه گیگا هست کارت گرافیک آنبورد داره ولی PCI-E خرابه.
یه MSI هم هست که سالمه و یه کم گرون‌تره.
چون نمی‌خوام زیاد خرج کنم به نظرتون کدوم رو بگیرم؟

mehrankhalili72

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان بنده یه cpu athlon x2 4800 دارم موقع کار عادی بدون مشکل کار میکنه ولی وقتی باهاش 20 دقیقه بازی یا کار سنگین میکنی دماش میره بالا و سیستم خاموش میشه اگه امیدی به درست کردن سی پی یو است مرا یاری کنید ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان بنده یه cpu athlon x2 4800 دارم موقع کار عادی بدون مشکل کار میکنه ولی وقتی باهاش 20 دقیقه بازی یا کار سنگین میکنی دماش میره بالا و سیستم خاموش میشه اگه امیدی به درست کردن سی پی یو است مرا یاری کنید ؟

بايد فنش رو تعويض كني . من اين فن رو بهت پيشنهاد ميكنم Deep Cool Gammaxx 200
http://www.deepcool-us.com/Product/GAMMAXX200/

emperorgame

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوستان.ببخشيد من ميخوام يك سيستم براي گيم بگيرم و بودجه ام هم حدود 2ميليون هست ميخواستم كه شما من را راهنمايي كنيد من يكسري قطعه مد نظرم هست كه اميدوارم با راهنمايي شما بتونم بهترين سيستم را ببندم در ضمن بنده فقط براي كيس ميخوام هزينه كنم.ممون
هارد و دي وي دي رايتر و كيس هم خودم دارم و احتياجي نيست.
گرافيك:AMD R9 270X بودجه(حداكثر750هزار تومان)
سي پي يو:بودجه(حداكثر950هزارتومان)
مادربرد: مدنظرمGA-H77-DS3H هست.بودجه(حدود300هزارتومان)
رم:2تا4گيگ.بودجه(180هزارتومان)
پاور:هرچي ارزونتر بهتر حتما گيرين باشه

ممنون ميشم كمك كنيد.

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
سلام دوستان.ببخشيد من ميخوام يك سيستم براي گيم بگيرم و بودجه ام هم حدود 2ميليون هست ميخواستم كه شما من را راهنمايي كنيد من يكسري قطعه مد نظرم هست كه اميدوارم با راهنمايي شما بتونم بهترين سيستم را ببندم در ضمن بنده فقط براي كيس ميخوام هزينه كنم.ممون

ممنون ميشم كمك كنيد.
بودجه تون براي رم خيلي پايينه !!!
در ضمن پاور هم بايد خوب باشه اگه نه ممكنه براي ديگر قطعات مشكل ايجاد كنه

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

ممنون ميشم كمك كنيد.
پردازنده
Intel Core i7-4770 قيمت 940
مادربرد http://www.rayansaba.com/index.php?productID=7779
ASUS - H81-PLUS
قيمت 248
رم http://www.rayansaba.com/index.php?productID=7601
G.SKILL - 4GB - 1600
قيمت 160
پاور
GREEN - GP850B
قيمت 480

emperorgame

Registered User
لایک‌ها
40
پردازنده
Intel Core i7-4770 قيمت 940
مادربرد
ASUS - H81-PLUS
قيمت 248
رم
G.SKILL - 4GB - 1600
قيمت 160
پاور
GREEN - GP850B
قيمت 480

باسلام.ممنون از راهنماییتون فقط اگر میشه یک گرافیک خوب هم در اون رنج قیمت بهم معرفی کنید و اینکه ایاR9 270X اصلا تو ایران اومده یا نه؟
و دوم این که لطفا یک مادر برد بهم معرفی کنید که 4تا بان کرم داشته باشه تا بعدا بتونم یکم ارتقا بدم.ممنون
ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
باسلام.ممنون از راهنماییتون فقط اگر میشه یک گرافیک خوب هم در اون رنج قیمت بهم معرفی کنید و اینکه ایاR9 270X اصلا تو ایران اومده یا نه؟
و دوم این که لطفا یک مادر برد بهم معرفی کنید که 4تا بان کرم داشته باشه تا بعدا بتونم یکم ارتقا بدم.ممنون
ممنون

اين 4 تا اسلات رم داره ASUS - H87-PLUS
گرافيك هم فكر كنم
SAPPHIRE HD 7790

كافي باشه با قيمت 580

rouhit_110

Registered User
لایک‌ها
590
سلام به تمامی دوستان عزیز قرار از مزاحمت این بود که من 2 عدد کارت 6850 دارم که با هم کراس کردم در بازی بتلفیلد 4 و نید فور اسپید ریوالز بازی اجرا میشه و به اول بازی که میرسه از بازی میپره بیرون هر دو گرافیک رو تست کردم سالمن ویندوز هم عوض کردم آخرین آپدیت کارت رو هم گرفتم نصب کردم ولی در حالت تک گرافیک به راحتی بازی کار میکنه
سلام دوست عزیز . با اجازه اساتید .
شما اول تک تک کارت هاتون روی مین نصب کنید و تست کنید که آیا دوباره این مشکل پیش میاد یا خیر .
اگر هر دو سالم بودن که فرمودین سالمن قریب به یقین میشه گفت که این دو بازی با کارت گرافیک های Dual GPU و CrossFire سازگاری کامل ندرن. SLI رو نمی دونم . اما کراس رو مطمئنم که سازگاری ندارن

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
دوستان یه سوالی دارم.من زیاد از سخت افزار کامپیوتر سردر نمیارم.
یه مادربورد ASUS - P5GD2-X دارم مال زمان خیلی قدیمه!میخوام بهترین و قویترین CPU که بهش میخوره معرفی کنین.خودم گشتم دیدم انگار کلا دو هسته ای نمیخوره!
اینم لینک مشخصات مادربورد:
http://www.asus.com/Motherboards/P5GD2X/#specifications
اینم لینک CPU هایی که میخوره به این غول!
http://support.asus.com/cpusupport/...&s=22&m=P5GD2-X&os=&hashedid=gxw6071g5eeMSAwX
ممنون

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
یه مادربورد ASUS - P5GD2-X دارم مال زمان خیلی قدیمه!میخوام بهترین و قویترین CPU که بهش میخوره معرفی کنین.خودم گشتم دیدم انگار کلا دو هسته ای نمیخوره!
http://support.asus.com/cpusupport/...&s=22&m=P5GD2-X&os=&hashedid=gxw6071g5eeMSAwX
ممنون
intel P4-672 قویترینشون نیست؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنون
به نظرم به فكر ارتقاي مادربرد باشيد . مدلهاي موجود كه اين برد پشتيباني ميكنه فرق زيادي با هم ندارند .

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
سلام به همه دوستان عزیز.
بنده قراره کولر tuniq 120 extreme بگیرم. تو جاهایی خوندم که قابلیت اتصال مستقیم فن به مین رو نداره. 3 پین هست و مین 4 پین. و به مین وصل نمیشه! درسته؟ حالا اگر وصل بشه مثل فن های 4 پیچ قابلیت اسمارت فن رو نداره؟ یعنی دورش تحت کنترل نیست که با افزایش دما دورش زیاد شه؟ یه سوال دیگه. کنترلر خودش قابلیت اتومات داره یا همش منوال هست؟ میشه به همون وصل شه و اتومات با دمای cpu کار کنه؟
سوال بعدیم درباره کیس هست.
تصمیم دارم کیسم رو عوض کنم. بین X1 و X3 گرین موندم. X3 محدودیت در نصب کولر CPU داره و باید فن رو درش برداشته که قسمت زیادی از کولینگش به هم میریزه! اما اگر X1 بگیرم همه قسمت هاش رو میشه فن بزارم و تهویه بهتر هست. از طرفی وقتی فن رو در X3 برداشته شه قیافش کمی زشت میشه اما X1 در شیشه ای داره و توی کیس معلومه که زیباتره به نظرم.
قیمتی هم شبیه هم هستن. X1 با 4 فن توربو گرین حدود 195 در میاد و X3 حدود 205 هست. 10 تومن تفاوت قیمت دارن در کل.
کدومشون بهتره با این اوصاف؟
مرسی از کمکتون.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام به همه دوستان عزیز.
بنده قراره کولر tuniq 120 extreme بگیرم. تو جاهایی خوندم که قابلیت اتصال مستقیم فن به مین رو نداره. 3 پین هست و مین 4 پین. و به مین وصل نمیشه! درسته؟ حالا اگر وصل بشه مثل فن های 4 پیچ قابلیت اسمارت فن رو نداره؟ یعنی دورش تحت کنترل نیست که با افزایش دما دورش زیاد شه؟ یه سوال دیگه. کنترلر خودش قابلیت اتومات داره یا همش منوال هست؟ میشه به همون وصل شه و اتومات با دمای cpu کار کنه؟
سوال بعدیم درباره کیس هست.
تصمیم دارم کیسم رو عوض کنم. بین X1 و X3 گرین موندم. X3 محدودیت در نصب کولر CPU داره و باید فن رو درش برداشته که قسمت زیادی از کولینگش به هم میریزه! اما اگر X1 بگیرم همه قسمت هاش رو میشه فن بزارم و تهویه بهتر هست. از طرفی وقتی فن رو در X3 برداشته شه قیافش کمی زشت میشه اما X1 در شیشه ای داره و توی کیس معلومه که زیباتره به نظرم.
قیمتی هم شبیه هم هستن. X1 با 4 فن توربو گرین حدود 195 در میاد و X3 حدود 205 هست. 10 تومن تفاوت قیمت دارن در کل.
کدومشون بهتره با این اوصاف؟
مرسی از کمکتون.

در مورد فن مشكلي ايجاد نميكنه . فقط اگر خطاي cpu fan fail رو گرفتيد بايد از تو بايوس غير فعال كنيد . كيس همون x1 خوبه
در مورد فن cpu ميتونيد به ديپ كول هم فكر كنيد

بالا