• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

babakxz

Registered User
لایک‌ها
389
1.پاورSilverStone 850W Full Modullar دارم مشکل داره موقعی که کلید پاورکیس را میزنم برق میاد داخل مین و یک لحضه ودوباره سری قطع میشه .بدون مین پاور را چمپر زدم ولتاژا را چک کردن ولتاژ بالا و پایین میشه وثابت نیست. 2.یک برد داپلی دارم صفحه روشن میشه ولی تو ال سی دیش عددا را نشون نمیده وکار نمیکنه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
1.پاورSilverStone 850W Full Modullar دارم مشکل داره موقعی که کلید پاورکیس را میزنم برق میاد داخل مین و یک لحضه ودوباره سری قطع میشه .بدون مین پاور را چمپر زدم ولتاژا را چک کردن ولتاژ بالا و پایین میشه وثابت نیست. 2.یک برد داپلی دارم صفحه روشن میشه ولی تو ال سی دیش عددا را نشون نمیده وکار نمیکنه؟

بايد بياريد چك كنم /

babakxz

Registered User
لایک‌ها
389
من شهرستانم ادرس دقیقتونو پ.خ کنید تا ارسالشون کنم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام..
بله گفتم که روی همین ویندوزنصب بوده...
جدیدا این مشکل پیش اومده...

شما بهتره دانگل روي سيستم ديگه تست كنيد . اگر روي سيستم ديگه جواب داد . بايد مشكل نرما فزاري ويندوزت حل بشه

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
سلام به همه دوستان.
بنده به تازگی CPU کامپیوترم رو از Phenom II X2 555 به Phenom II X4 965 ارتقا دادم بعد پاور 380 واتیم رو به 585B گرین تغییر دادم. گرافیک هم در دست تغییر هست. رم apacer 4GB 1333 هست. مین هم الایت سری بلک.
مشکلی که برای من پیش اومده اینه که دمای CPU در حالت عادی روی 42 درجه هست. در بهترین حالت به 35 میرسه یعنی وقتی که روی استندبای هست. فول لود نشده هنوز چون گرافیک ندارم اما همین الانشم با فیلم دیدن یا وب گردی به 48 میرسه!!!
CPU قبلی من این مشکل رو داشت که در حالت عادی دور فنش بالا بود همش یه کولر Deep Cool Gammaxx 200 خریدم براش و مشکل حل شد. حالا همون کولر رو به این CPU زدم. اما دما بالای 40 هست همیشه. الان سوال من اینه که باید کولر رو دوباره عوض کنم؟! راه حل چیه؟
کیس Green 2009 هست که یه فن جلوش زدم به داخل یه فن پشت هم داره دور بالا.
بسیار ممنون از لطفتون.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام به همه دوستان.
بنده به تازگی CPU کامپیوترم رو از Phenom II X2 555 به Phenom II X4 965 ارتقا دادم بعد پاور 380 واتیم رو به 585B گرین تغییر دادم. گرافیک هم در دست تغییر هست. رم apacer 4GB 1333 هست. مین هم الایت سری بلک.
مشکلی که برای من پیش اومده اینه که دمای CPU در حالت عادی روی 42 درجه هست. در بهترین حالت به 35 میرسه یعنی وقتی که روی استندبای هست. فول لود نشده هنوز چون گرافیک ندارم اما همین الانشم با فیلم دیدن یا وب گردی به 48 میرسه!!!
CPU قبلی من این مشکل رو داشت که در حالت عادی دور فنش بالا بود همش یه کولر Deep Cool Gammaxx 200 خریدم براش و مشکل حل شد. حالا همون کولر رو به این CPU زدم. اما دما بالای 40 هست همیشه. الان سوال من اینه که باید کولر رو دوباره عوض کنم؟! راه حل چیه؟
کیس Green 2009 هست که یه فن جلوش زدم به داخل یه فن پشت هم داره دور بالا.
بسیار ممنون از لطفتون.

خوب اين پردازنده مصرف بيشتري داره مسلما درجه حرارت بالا ميره. البته دماي فعلي تقريبا نرماله

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام به همه دوستان - کرات 4670 بنده چند روز پیش یهو توی بازی صفحه آبی داد و ارور atikmpag رو داد

ویندوز رو عوض کردم مشکل حل نشد
حالا هر درایوری که واسش نصب میکنم ریستارت که میشه باز صفحه آبی میده ولی قبل از نصب درایور هیچ مشکلی نداره
بنظرتون چه کنم ؟

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
خوب اين پردازنده مصرف بيشتري داره مسلما درجه حرارت بالا ميره. البته دماي فعلي تقريبا نرماله
بسیار ممنونم دوست من.
دمای الانش نرماله؟! یعنی مشکلی پیش نمیاد؟ فول لود نشده اما فک میکنم اگر کارت بگیرم و بازی اجرا کنم حداقل به 75 درجه برسه!!!
نیازی به تعویض کولر نداره؟ الان کولر من DEEPCOOL - CPU Cooler - GAMMAXX 200 هست. اگر با مدل DEEPCOOL - CPU Cooler - GAMMAXX 400 عوضش کنم چه قدر تفاوت دما خواهم داشت؟
البته خیمیر سیلیکن که الان استفاده کردم جنسش عالی نیست. خمیر هم جنس بهتر میخرم براش.
بازم تشکر.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اگر بتوني مدلي بگيري كه دو تا فن 12 داشته باشه بهتره مثل FROSTWIN V2.0

vahidati

Registered User
لایک‌ها
24
سلام به تمامی دوستان عزیز قرار از مزاحمت این بود که من 2 عدد کارت 6850 دارم که با هم کراس کردم در بازی بتلفیلد 4 و نید فور اسپید ریوالز بازی اجرا میشه و به اول بازی که میرسه از بازی میپره بیرون هر دو گرافیک رو تست کردم سالمن ویندوز هم عوض کردم آخرین آپدیت کارت رو هم گرفتم نصب کردم ولی در حالت تک گرافیک به راحتی بازی کار میکنه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام به تمامی دوستان عزیز قرار از مزاحمت این بود که من 2 عدد کارت 6850 دارم که با هم کراس کردم در بازی بتلفیلد 4 و نید فور اسپید ریوالز بازی اجرا میشه و به اول بازی که میرسه از بازی میپره بیرون هر دو گرافیک رو تست کردم سالمن ویندوز هم عوض کردم آخرین آپدیت کارت رو هم گرفتم نصب کردم ولی در حالت تک گرافیک به راحتی بازی کار میکنه
در بازيهاي ديگه هم اينطوري ميشه ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام به همه دوستان - کرات 4670 بنده چند روز پیش یهو توی بازی صفحه آبی داد و ارور atikmpag رو داد

ویندوز رو عوض کردم مشکل حل نشد
حالا هر درایوری که واسش نصب میکنم ریستارت که میشه باز صفحه آبی میده ولی قبل از نصب درایور هیچ مشکلی نداره
بنظرتون چه کنم ؟

احتمال زياد gpu كارتت به مشكل خورده .

علیرضـا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
280
سلام دوستان
این سیستم ما یه دفعه صفحه‌اش فریز شد و بعدش هم با ریست دیگه بالا نیومد.
روشن میشه ولی بالا نمیاد و هیچ تصویری هم نمیده.
بایوس رو ریست کردم.
به ترتیب رم و گرافیک رو هم درآوردم ولی هیچ بوقی هم نمی‌زنه. (با دو تا اسپیکر (بوق) امتحان کردم)
به نظرتون مشکل از مادربورد هست؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان
این سیستم ما یه دفعه صفحه‌اش فریز شد و بعدش هم با ریست دیگه بالا نیومد.
روشن میشه ولی بالا نمیاد و هیچ تصویری هم نمیده.
بایوس رو ریست کردم.
به ترتیب رم و گرافیک رو هم درآوردم ولی هیچ بوقی هم نمی‌زنه. (با دو تا اسپیکر (بوق) امتحان کردم)
به نظرتون مشکل از مادربورد هست؟

بله اگر بوق نزنه . ايراد مادربرد به احتمال زياد هست . البته پاور سالم اگر دم دست داري امتحان كن . همينطور قطعات رو بيرون از كيس تست كن .

علیرضـا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
280
بله اگر بوق نزنه . ايراد مادربرد به احتمال زياد هست . البته پاور سالم اگر دم دست داري امتحان كن . همينطور قطعات رو بيرون از كيس تست كن .
بله،‌ با یه پاور دیگه هم امتحان کردم، همین‌جوری بود.
چون کیس دیگه‌ای ندارم امکانش نیست که قطعات رو امتحان کنم.
به نظرت مادربورد ارزش تعمیر داره یا عوض کنم؟
مادربورد AMD 754 هست.

بالا