تو همچین شرایطی گارانتی کاری می کنه؟هارد 2 ترا تقريبا دراه نفس هاي آخرشو ميكشه . چون سلامتيش رو زده 9% . ايراد اساسي داره .
تو همچین شرایطی گارانتی کاری می کنه؟هارد 2 ترا تقريبا دراه نفس هاي آخرشو ميكشه . چون سلامتيش رو زده 9% . ايراد اساسي داره .
تو همچین شرایطی گارانتی کاری می کنه؟
1.پاورSilverStone 850W Full Modullar دارم مشکل داره موقعی که کلید پاورکیس را میزنم برق میاد داخل مین و یک لحضه ودوباره سری قطع میشه .بدون مین پاور را چمپر زدم ولتاژا را چک کردن ولتاژ بالا و پایین میشه وثابت نیست. 2.یک برد داپلی دارم صفحه روشن میشه ولی تو ال سی دیش عددا را نشون نمیده وکار نمیکنه؟
سلام..مشكل درايور داري . روي اين ويندوز نصب ميكردي ؟
سلام..
بله گفتم که روی همین ویندوزنصب بوده...
جدیدا این مشکل پیش اومده...
سلام به همه دوستان.
بنده به تازگی CPU کامپیوترم رو از Phenom II X2 555 به Phenom II X4 965 ارتقا دادم بعد پاور 380 واتیم رو به 585B گرین تغییر دادم. گرافیک هم در دست تغییر هست. رم apacer 4GB 1333 هست. مین هم الایت سری بلک.
مشکلی که برای من پیش اومده اینه که دمای CPU در حالت عادی روی 42 درجه هست. در بهترین حالت به 35 میرسه یعنی وقتی که روی استندبای هست. فول لود نشده هنوز چون گرافیک ندارم اما همین الانشم با فیلم دیدن یا وب گردی به 48 میرسه!!!
CPU قبلی من این مشکل رو داشت که در حالت عادی دور فنش بالا بود همش یه کولر Deep Cool Gammaxx 200 خریدم براش و مشکل حل شد. حالا همون کولر رو به این CPU زدم. اما دما بالای 40 هست همیشه. الان سوال من اینه که باید کولر رو دوباره عوض کنم؟! راه حل چیه؟
کیس Green 2009 هست که یه فن جلوش زدم به داخل یه فن پشت هم داره دور بالا.
بسیار ممنون از لطفتون.
بسیار ممنونم دوست من.خوب اين پردازنده مصرف بيشتري داره مسلما درجه حرارت بالا ميره. البته دماي فعلي تقريبا نرماله
این مدل خیلی خوبه. اما مشکلی که هست به سوکت من نمیخوره. فقط برای intell هست انگار.اگر بتوني مدلي بگيري كه دو تا فن 12 داشته باشه بهتره مثل FROSTWIN V2.0
این مدل خیلی خوبه. اما مشکلی که هست به سوکت من نمیخوره. فقط برای intell هست انگار.
در بازيهاي ديگه هم اينطوري ميشه ؟سلام به تمامی دوستان عزیز قرار از مزاحمت این بود که من 2 عدد کارت 6850 دارم که با هم کراس کردم در بازی بتلفیلد 4 و نید فور اسپید ریوالز بازی اجرا میشه و به اول بازی که میرسه از بازی میپره بیرون هر دو گرافیک رو تست کردم سالمن ویندوز هم عوض کردم آخرین آپدیت کارت رو هم گرفتم نصب کردم ولی در حالت تک گرافیک به راحتی بازی کار میکنه
سلام به همه دوستان - کرات 4670 بنده چند روز پیش یهو توی بازی صفحه آبی داد و ارور atikmpag رو داد
ویندوز رو عوض کردم مشکل حل نشد
حالا هر درایوری که واسش نصب میکنم ریستارت که میشه باز صفحه آبی میده ولی قبل از نصب درایور هیچ مشکلی نداره
بنظرتون چه کنم ؟
سلام دوستان
این سیستم ما یه دفعه صفحهاش فریز شد و بعدش هم با ریست دیگه بالا نیومد.
روشن میشه ولی بالا نمیاد و هیچ تصویری هم نمیده.
بایوس رو ریست کردم.
به ترتیب رم و گرافیک رو هم درآوردم ولی هیچ بوقی هم نمیزنه. (با دو تا اسپیکر (بوق) امتحان کردم)
به نظرتون مشکل از مادربورد هست؟
بله، با یه پاور دیگه هم امتحان کردم، همینجوری بود.بله اگر بوق نزنه . ايراد مادربرد به احتمال زياد هست . البته پاور سالم اگر دم دست داري امتحان كن . همينطور قطعات رو بيرون از كيس تست كن .