AMD.POWER
مدیر بازنشسته
پورت های یو اس بی جلو کیس از کار افتاده. سیم هاش وصل هستن مشکل کجاست؟
احتمال کانکتور کابل در جلوی کیس قطع شده باشد . باید پشت کانکتور usb در جلوی کیس رو بررسی کنید .
پورت های یو اس بی جلو کیس از کار افتاده. سیم هاش وصل هستن مشکل کجاست؟
بله دانگل وایرلس هست .http://www.aliexpress.com/item/150M...k-LAN-Card-802-11n-g-b-2-4GHz/1621683351.html
این چیه؟ گیرنده وایرلس برای pc هست؟
ممنون.
متاسفانه اون گرافیکی نبود که میخواستم...از اون مدل دیگه r7 260x سافایر بود که 177 سانته!...عکس رو تو لینک اول اشتباه زده بودن که اصلاحش کردن.. واسه اون 555 زده بودن که نداشتن از اون مدل...سلام عزیز. چقدر می خواین هزینه کنید؟
3450 تقلبی ندارد .متاسفانه اون گرافیکی نبود که میخواستم...از اون مدل دیگه r7 260x سافایر بود که 177 سانته!...عکس رو تو لینک اول اشتباه زده بودن که اصلاحش کردن.. واسه اون 555 زده بودن که نداشتن از اون مدل...
ci5 3450 رو سفارش میخوام بدم...دسته دوم...نمیدونین چجوری مشخص میشه ماله کاستاریکا باشه؟ تقلبی هم زده میشه؟
رم کینگستون hx blue ولتاژ کاریش 1.5 هستسلام.
دوستان رم من الان Kingston HyperX Blu 1600MHz هست 2 عدد 4 گیگ. مین من MSI 970A G46 هست http://www.msi.com/product/mb/970AG46.html#hero-specification یه سری که داشتم تو مشخصاتش سرچ میکردم دیدم نوشته رم تا 1.5V اما رم من 1.7V هست. سوالم اینه که رم من با مینم مچ هست؟ این تفاوت ولتاژ مشکلی پیش نمیاره؟
رمم رو با HyperX FURY که 1.5V هست عوض کنم تاثیری داره؟ البته اون 1866 هم هست ولتاژش هم 1.5 هست.
ممنون.
مشاهده پیوست 627445 مشاهده پیوست 627446مشاهده پیوست 627459
خارای گوشه سمت راست و گوشه سمت چپ و پایه ها فقط سالم موندن دوتا جلو و یکی عقب داشت که اونا شکست
از آنتن هنوز جواب خوبی نگرفتم باید بیشتر تست کنم
سلام عزیز. چون مساله استهلاک رو پردازنده خیلی کمرنگه و نزدیک به صفره قیمت دست دوم و نو تفاوتی نداره. این پردازنده هم قلابیش نیومده. فقط باکسشو اگر بخرید از نظر اصل بودن فن و به تبع ان دما خیالتون راحت ترهمتاسفانه اون گرافیکی نبود که میخواستم...از اون مدل دیگه r7 260x سافایر بود که 177 سانته!...عکس رو تو لینک اول اشتباه زده بودن که اصلاحش کردن.. واسه اون 555 زده بودن که نداشتن از اون مدل...
ci5 3450 رو سفارش میخوام بدم...دسته دوم...نمیدونین چجوری مشخص میشه ماله کاستاریکا باشه؟ تقلبی هم زده میشه؟
واسه تجربه میگم...سلام عزیز. چون مساله استهلاک رو پردازنده خیلی کمرنگه و نزدیک به صفره قیمت دست دوم و نو تفاوتی نداره. این پردازنده هم قلابیش نیومده. فقط باکسشو اگر بخرید از نظر اصل بودن فن و به تبع ان دما خیالتون راحت تره
مرسی از تجهتون.رم کینگستون hx blue ولتاژ کاریش 1.5 هست
http://media.kingston.com/pdfs/HyperX_Blu_US.pdf
پردازندتون چی هست و مادربرد ؟ بایوس بردتون رو اپدیت کردید ؟مرسی از تجهتون.
روی خود رم 1.65 خورده![]()
بعد یه سری که بنچمارک انجام دادم رمم بسیار رتبه پایین گرفت نسبت به بقیه 1600 ها.
پردازنده FX 6100 هست که چند وقت دیگه 8320 میگیرم جاش.پردازندتون چی هست و مادربرد ؟ بایوس بردتون رو اپدیت کردید ؟
اون pdf که خدمت شما دادم ولتاژ رو نوشته 1.5پردازنده FX 6100 هست که چند وقت دیگه 8320 میگیرم جاش.
مین MSI970a g46 با اخرین اپدیت. ولتاژ هایپر ایکس بلو 1.65 هست درسته؟
به نظرم چیزی که رو رم نوشته باید مهمتر باشه ها. درست نیست؟ یعنی رو خود رم الکی زده 1.65V ؟؟اون pdf که خدمت شما دادم ولتاژ رو نوشته 1.5
باید تایمینگ رو دستی بزنید تو بایوس . بعضی از بردها تایمینگ و باس رم رو درست ست نمیکنن .
آقا مشکلت چیه رمت رو رو مین ایسوس تست کن 990fx sabertoothبه نظرم چیزی که رو رم نوشته باید مهمتر باشه ها. درست نیست؟ یعنی رو خود رم الکی زده 1.65V ؟؟
چه جوری تایمینگ رو درست کنم؟
در کل فکر میکنی این رم بلو رو با مدل HyperX FURY عوض کنم بهتر میشه؟ چند درصد تغییر میکنه؟ البته من الان مشکلی ندارم. منظورم اینه که تو بنچمارک و احتمالا فریم بازی ها بیشتر میشه؟
دوست من مشکلی ندارم الان. مین من تو مشخصاتش زده رم 1.5 ولت اما رم هایپر ایکس بلو 1.65 ولت هست. این اختلاف ولتاژ مشکلی ایجاد نمیکنه؟ یه سری قبلا با بنچمارک تست کردم رمم نسبت به بقیه 8 گیگ های 1600 پرفرمنس کمتری داشت. میخوام بدونم این اختلاف ولتاژ مشکلی ایجاد میکنه؟آقا مشکلت چیه رمت رو رو مین ایسوس تست کن 990fx sabertooth
خیر مشکلی ایجاد نمیکنه . روی رم دقیقا چند زده .دوست من مشکلی ندارم الان. مین من تو مشخصاتش زده رم 1.5 ولت اما رم هایپر ایکس بلو 1.65 ولت هست. این اختلاف ولتاژ مشکلی ایجاد نمیکنه؟ یه سری قبلا با بنچمارک تست کردم رمم نسبت به بقیه 8 گیگ های 1600 پرفرمنس کمتری داشت. میخوام بدونم این اختلاف ولتاژ مشکلی ایجاد میکنه؟
این مینی هم که گفتی رو در دسترس ندارم.
جریان Tray به اینصورته که طرف میره مثلا دبی و 100 تا باکس میخره. چون از نظر حجمی بزرگه بازش می کنه و فنهاشو میفروشه و خود پردازنده 100 تاش توی یه قوطی کوچک جا میشه. بصورت قاچاق میاره که گمرکی نخوره. پس ارزون وارد میشه و ارزونتر هم فروخته میشه. کارتنش چنان پلمبی شده که به هیچ وجه قابل باز شدن و نصب مجدد نیست(مگه طرف خیلی حرفه ای باشه) و وقتی که بازش می کنید یه کم دقت کنید معلوه که اوضاع چطوره(باز شده با چسب چسبیده یا نه که خیلی بعیده). در هر صورت قبلا(بیش از 10 سال پیش) پردازنده های اینتل قلابی هم تو بازار بود که اینتل نرم افزارهایی برای چک کردن اونها عرضه کرد. اما دیگه پردازنده های جدید قلابی توی بازار نیست. اما فن اصل مساله پراهمیتیه. فنهای قلابی از نظر شکل مثل فن اصل اینتل هستند که توی باکسشون هستش. اما از نظر کیفیت و وزن بسیار پایینتر هستند. کمااینکه بسیاری از فروشنگان به اسم اصل فن مشابه بهتون میدن و میبینید دمای پردازنده زود میره بالا و قفل می کنه و فکر می کنید پردازندتون مشکل داره در حالیکه این فن هستش که مشکل داره. به هر حال من پیشنهاد میکنم بخاطر بدست آوردن فن اصل هم که شده همون باکسشو تهیه کنید و بخاطر یه کم مبلغ کمتر خودتونو تو دردسر نندازید.واسه تجربه میگم...
از کجا بدونم تری نیست و باکسه...شاید طرف یه کارتن همون مدلی بزاره کنارش با یه فنه دیگه..