Ali Subi
Registered User
- نوشتهها
- 777
- لایکها
- 588
چیو چند زده ولتاژ رو؟ 1.65V زده.خیر مشکلی ایجاد نمیکنه . روی رم دقیقا چند زده .
چیو چند زده ولتاژ رو؟ 1.65V زده.خیر مشکلی ایجاد نمیکنه . روی رم دقیقا چند زده .
درباره چی داریم صحبت میکنیم ولتاژ ! گفتم مشکلی ایجاد نمیکنهچیو چند زده ولتاژ رو؟ 1.65V زده.
پس دلیل پرفرمنس پایینش تو بنچمارک چی هست؟ نسبت به بقیه قطعاتم کاملا عقب تر قرار گرفت.درباره چی داریم صحبت میکنیم ولتاژ ! گفتم مشکلی ایجاد نمیکنه
سلام دوست عزيز. ,ولتاژ كاري مهمه كه زير بار مشخص مي شه كه اين مقدار ولتاژ اگر نوسان كمي داشته باشه قابل قبوله و به نظر من شما داريد زيادي حساسيت به خرج ميديد.سلام یه پاور هست با مولتی متر وقتی هیچ چیز بهش وصل نیست شاخ 12 ولتش 12.23 میده، وقتی رو سیستمه 11.98 میداد یکی گفت مال ترازیستورشه عوض کردم شد 11.94
بنظرتون مشکل کجاست؟
سلام دوست عزيز. اين لينك اين دو كارت رو مقايسه كرده:سلام...
دوستان کدوم یکی از اینارو بیشنهاد میدین؟
R7 260X 2G 2XDVI....530
ASUS HD7790 OC DCII 1GB GDDR5...500
ممنون
سلام دوست عزيز. ,ولتاژ كاري مهمه كه زير بار مشخص مي شه كه اين مقدار ولتاژ اگر نوسان كمي داشته باشه قابل قبوله و به نظر من شما داريد زيادي حساسيت به خرج ميديد.
.
شما امتحان كرديد و رايتر كار نداده؟!نوسانش تا 11.80 هست، مشکلی نیست؟
رایتر که اضافه بشه کار نمیده
بله،فقط هارد کار میدهشما امتحان كرديد و رايتر كار نداده؟!
عزيز من الان رفتم چك كردم. ولتاژ بنده روي 11.84 بود و رايتر هم كار مي كنه. رايتر بنده هم سوني هستش. پاورتون از چه برندي هستش و چند واته؟بله،فقط هارد کار میده
برندش الماسان 600 وات ریل200 هستعزيز من الان رفتم چك كردم. ولتاژ بنده روي 11.84 بود و رايتر هم كار مي كنه. رايتر بنده هم سوني هستش. پاورتون از چه برندي هستش و چند واته؟
اينكه اصلا برند نيست عزيز. اين از پاورهاي متفرقه هستش. پس اصلا روي هيچيش نميشه حساب كرد. 600 Watt Real !؟!؟!؟ به نظر من اينم اسميه و سركاري. به نظر من خودتونو راحت كنيد و يه پاور درست و حسابي بندازيد روش.برندش الماسان 600 وات ریل200 هست
بستم رویه سیستم Ddr1، رایتر هم سونی
R7 260Xسلام...
دوستان کدوم یکی از اینارو بیشنهاد میدین؟
R7 260X 2G 2XDVI....530
ASUS HD7790 OC DCII 1GB GDDR5...500
ممنون
عزیز منظورم 600 وات با ریل 200 بود،بله حتما همینکارو خواهم کرد، ولی محض یادگیری تعمیر پاور دارم روش کار میکنماينكه اصلا برند نيست عزيز. اين از پاورهاي متفرقه هستش. پس اصلا روي هيچيش نميشه حساب كرد. 600 Watt Real !؟!؟!؟ به نظر من اينم اسميه و سركاري. به نظر من خودتونو راحت كنيد و يه پاور درست و حسابي بندازيد روش.
با یک پاور سالم تست کنسلام
امروز پای سیستم بودم که یه دفعه هنگ کرد !
هر کاری هم کردم یخش باز نشد و مجبور شدم ریستارت کنم
ولی دیگه روشن نشد !
کیس برق داره و زور میزنه برای روشن شدن ولی ...
اون صدای تق تق مادربرد هم که همیشه موقع روشن شدن میومد میاد ولی تصویر نمیده و هی ریستارت میشه
مشکل از کجا میتونه باشه؟
بله بدون مشکل امکانش هستدوستان میشه گرافیک pci3 رو روی مادربرد pci2 گذاشت
گرافیک r7 260x و مادربرد asus h61
سلام دوستان.
درباره رم که سوال کرده بودم یه شات از cpu z رم هام گذاشتم ببینید درسته همه چیش؟
مشاهده پیوست 629460
بازم فک میکنم این رم برای نشون دادن اصل قدرتش ولتاژ 1.65V لازم داره که مین من 1.5V ساپورت هست. درسته یا اشتباه میکنم؟
یه سوال دیگه دوستان.
بنده به تازگی یک عدد SSD خریدم. اگر ssd رو فقط برای ویندوز و نرم افزار ها بزارم و بازی ها رو داخل هارد معمولیم بریزم اوکیه یا بازی ها هم باید روی ssd ریخته بشن؟
بازم سوال دیگه.
سیستم من تو امضام هست. مانیتور فعلی من 20 اینچ با رزولوشن 1600*900 هست که با رابط DVI به گرافیکم وصل شده.
اگر مانیتورم رو با مدل 23 اینچ اسوز که 1080 هست و رابط HDMI داره تعویض کنم افزایش فریم دارم با کاهش فریم؟ میدونم که به خاطر رزولوشن بیشتر کاهش دارم اما یه جایی خوندم سرعت HDMI از DVI خیلی بیشتره و افزایش فریم داره.
بسیار ممنون.