moty
Registered User
بسیار عالیتاپیک جامع هارد دیسک برای همین هست .
ندیده بودم اخه قدیما نبود
بسیار عالیتاپیک جامع هارد دیسک برای همین هست .
از چه شبیه سازی میخواهید استفاده کنید ؟
چند تا رم دارید . اسلات آخر احتمال درگیری بالای رم با پایه های فن هست .اگر رم G.Skill TridentX داشته باشیم و بخواهیم خنک کننده Silver Arrow SB-E Extreme استفاده کنیم آیا هنگام نصب روی مادربرد ارتفاع رم ایجاد اشکال میکند ؟
مدل دقیق گرافیک لپتاپ شما چیه .سلام دوست عزیز و گرامی
بلو استک و ویندوز اندروید
هردورو امتحان کردم نشد، اولی که کلا به گرافیک گیر میده دومی هم رو Open GL ارور میداد این درایور خودش رو صب کردم پنجره اولش میاد میپره بیرون...
چند تا رم دارید . اسلات آخر احتمال درگیری بالای رم با پایه های فن هست .
دو عدد 4 گیگابایتی که مجموعا 8 گیگابایت رم داشته باشم .
اندی رو تست کردی ؟سلام دوست عزیز و گرامی
بلو استک و ویندوز اندروید
هردورو امتحان کردم نشد، اولی که کلا به گرافیک گیر میده دومی هم رو Open GL ارور میداد این درایور خودش رو صب کردم پنجره اولش میاد میپره بیرون...
سلام و احترام مجدد خدمت شما عزیز
سلام و احترام مجدد خدمت شما عزیز
خیلی ممنون از توجه شما به این حقیر.
مدل دقیق 8400m gs
64mb
از سایتش واسه این سری ام گرفتم اما موقع نصب دتکت نمیکنه.
برنامه چک کردن درایور جی فورس رو هم نصب کردم میگه اپدیته.
این برنامه ک زحمت کشیدید رو فردا تست میکنم.
بازم ممنونم.
Sent from my HTC One max using Tapatalk 4 Beta
احتمالا پاورتون مشکل پیدا کرده نمی تونه برقشو تامین کنه. همین سیستمون را با پاور قوی تر تست کنید.با سلام
پی سی من ویندوزش بالا نمیاد.یعنی موقع بالا اومدن پیغام یافته نشدن دیسک رو میده. هارد رو تست کردم جای دیگه که درست بوده. کابلش رو هم تعویض کردم ولی مشکل همچنان باقیست. بنظرتون مشکل از کجاست؟ لطفا راهنمایی کنید.
احتمال داره از پاورتون باشه . کابل هارد رو عوض کنید . همچنین پورتی که هارد بهش وصل شده رو هم عوض کنید .با سلام
پی سی من ویندوزش بالا نمیاد.یعنی موقع بالا اومدن پیغام یافته نشدن دیسک رو میده. هارد رو تست کردم جای دیگه که درست بوده. کابلش رو هم تعویض کردم ولی مشکل همچنان باقیست. بنظرتون مشکل از کجاست؟ لطفا راهنمایی کنید.
دادا اونجا راهنمائیت کردم . توضیحات رو دادم باز میل خودت هست .با سلام خدمت اساتید محترم.
من تازه کارت گرافیک R9 290 Tri-x 4Gb OC سافایر خریدم اما فن وسطش یکمی صدا میده و نسبت به دو فن دیگه کمی ضعیفتره به این صورت که وقتی سیستما خاموش میکنم فن وسطی در جا ایست میکنه اما اون دو فن با تفاوت چند ثانیه بعدش.:general208:
حالا باید چیکار کنم بفرستمش گارانتی برای تعویض فن آخه میترسم به کارت صدمه وارد بشه .
در ضمن نظرتون در مورد این کارت چیه آیا کارت خوبیه برندش معتبره.
لطفا راهنمایی کنید.
سپاس.:general601:
با سلام خدمت اساتید محترم.
من تازه کارت گرافیک R9 290 Tri-x 4Gb OC سافایر خریدم اما فن وسطش یکمی صدا میده و نسبت به دو فن دیگه کمی ضعیفتره به این صورت که وقتی سیستما خاموش میکنم فن وسطی در جا ایست میکنه اما اون دو فن با تفاوت چند ثانیه بعدش.:general208:
حالا باید چیکار کنم بفرستمش گارانتی برای تعویض فن آخه میترسم به کارت صدمه وارد بشه .
در ضمن نظرتون در مورد این کارت چیه آیا کارت خوبیه برندش معتبره.
لطفا راهنمایی کنید.
سپاس.:general601: