• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

D34D_MAN

Registered User
لایک‌ها
6
فکر نکنم به اینا ربط داشته باشه چون وقتی که میخوام روش ویندوز ایکس پی نصب کنم خیلی طول میکشه تا نصب بشه و ویندوز سون هم که یه جا گیر میکنه جلوتر نمیره.
فن پردازنده و پاور رو چک کردم کار میکنه.توی عکسی که از دما گذاشتم قسمت مادربرد دمای 128 درجه ثبت شده این مشکلی نداره؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
فکر نکنم به اینا ربط داشته باشه چون وقتی که میخوام روش ویندوز ایکس پی نصب کنم خیلی طول میکشه تا نصب بشه و ویندوز سون هم که یه جا گیر میکنه جلوتر نمیره.
فن پردازنده و پاور رو چک کردم کار میکنه.توی عکسی که از دما گذاشتم قسمت مادربرد دمای 128 درجه ثبت شده این مشکلی نداره؟
روی چیپست دست بزنید . میزان حرارتش رو متوجه میشید. هاردش رو با HD SENITEL یک overviewبگیر

APEX2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
باسلام
دوستان از کجا میشه فهمید یه کارت گرافیک اورکلاک و یا دستکاری نرم افزاری شده ؟
بعضی ها میگن که گرافیک اورکلاک شده قابل تشخیص است و بعضی ها هم میگن اصلا نمیشه فهمید که اگه نمیشه فهمید پس گارانتی از کجا میفهمه که میگن با اورکلاک کردن گارانتی باطل میشه ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
باسلام
دوستان از کجا میشه فهمید یه کارت گرافیک اورکلاک و یا دستکاری نرم افزاری شده ؟
بعضی ها میگن که گرافیک اورکلاک شده قابل تشخیص است و بعضی ها هم میگن اصلا نمیشه فهمید که اگه نمیشه فهمید پس گارانتی از کجا میفهمه که میگن با اورکلاک کردن گارانتی باطل میشه ؟
برنامه gpu-z اطلاعات کارت گرافیک رو نشون میده . عموما خرابی بعضی از قسمت های برد کارت گرافیک مشخصا به خاطر اورکلاک هست . مخصوصا قسمت pwm که فشار بیشتری موقع اور بهش میاد .

APEX2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
برنامه gpu-z اطلاعات کارت گرافیک رو نشون میده . عموما خرابی بعضی از قسمت های برد کارت گرافیک مشخصا به خاطر اورکلاک هست . مخصوصا قسمت pwm که فشار بیشتری موقع اور بهش میاد .

ممنون از پاسختون
منظورتون اینه که با gpu-z خرابی و اورکلاک را میشه فهمید و یا میگید که تا یه قسمت خاصی از گرافیک(مثل pwm که نمیدونم چیه) نسوزه نمیشه فهمید اور شده؟
الان من یه کارت گرافیک R9 270x روی سیستممه حالا با gpu-z و یا هر نرم افزار دیگه ای چی را چک کنم که بفهمم اورکلاک شده یا نه؟

technician

Registered User
لایک‌ها
132
دو احتمال رو بررسی کنید
1-اسکن سیستم با AVIRA RESCUE CD
2-چک کردن فن پردازنده و تمیز کردن فن و زدن خمیر
سلام جناب amd.power کنجکاو شدم تو اون عکسی که دوستمون D34D_MAN گذاشتن TMPIN2 چیه که 128 c هست؟

ykmin

Registered User
لایک‌ها
38
آقا سلام من چند روز پیش رم خریدم 4 تا 2 گیگ
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145261

اما وسط گیم بعد مدتی حدود 15 الی 20 شایدم 30 بازی میپره بیرون ؟ {تمدن 5 واچ داگز...}
{توسط یه برنامه ای داخل کنترل پنل زدم اسکن شد{ windows memory diagnostic} ارور نداد بدون مشکل
خیلی ممنون میشم جواب بدید

مین B85 asus
سی پی یو کور فایو 4460
گرافیک 7790 amd
پاور هم 600 گرین

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
آقا سلام من چند روز پیش رم خریدم 4 تا 2 گیگ
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145261

اما وسط گیم بعد مدتی حدود 15 الی 20 شایدم 30 بازی میپره بیرون ؟ {تمدن 5 واچ داگز...}
{توسط یه برنامه ای داخل کنترل پنل زدم اسکن شد{ windows memory diagnostic} ارور نداد بدون مشکل
خیلی ممنون میشم جواب بدید

مین B85 asus
سی پی یو کور فایو 4460
گرافیک 7790 amd
پاور هم 600 گرین

باید با برنامه memtest بصورت بوتیبل رمها رو تست کنید .

APEX2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ممنون از پاسختون
منظورتون اینه که با gpu-z خرابی و اورکلاک را میشه فهمید و یا میگید که تا یه قسمت خاصی از گرافیک(مثل pwm که نمیدونم چیه) نسوزه نمیشه فهمید اور شده؟
الان من یه کارت گرافیک R9 270x روی سیستممه حالا با gpu-z و یا هر نرم افزار دیگه ای چی را چک کنم که بفهمم اورکلاک شده یا نه؟
دوستان من یه مقدار عجله دارم
خواهشا دوستانی که اطلاع دارن کمک کنن
ممنون

arash_dvb

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
مادربردم ga-k8nf-9 سوکت 939 و پردازنده هم amd athlon 64 سیستمو خاموش کردم هاردو درآوردم یه هارد دیگه وصل کردم شد دو تا هارد.بعد که روشن کردم دیگه تصویر نداد که نداد
الان هاردارو در آوردم بعد چیزای اضافی رو هم همین طور.فقط رم روشه.دیگه تصویر نمیده.چیکارش کنم؟باتری رو هم درآوردم ولی cmos رسیت نشد.چون تنظیم کرده بودم وقتی دکمه پاور on باشه خود به خود روشن شه به همین خاطر میدونم رسیت نشده
یه راه حل بدین لطفا لنگه سیستمم دوباره.مرسی

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
مادربردم ga-k8nf-9 سوکت 939 و پردازنده هم amd athlon 64 سیستمو خاموش کردم هاردو درآوردم یه هارد دیگه وصل کردم شد دو تا هارد.بعد که روشن کردم دیگه تصویر نداد که نداد
الان هاردارو در آوردم بعد چیزای اضافی رو هم همین طور.فقط رم روشه.دیگه تصویر نمیده.چیکارش کنم؟باتری رو هم درآوردم ولی cmos رسیت نشد.چون تنظیم کرده بودم وقتی دکمه پاور on باشه خود به خود روشن شه به همین خاطر میدونم رسیت نشده
یه راه حل بدین لطفا لنگه سیستمم دوباره.مرسی
برق پاور رو بکشید . باطری رو 10 دقیقه برعکس کنید . بعد باطری رو نرمال کنید و برق پاور رو بزنید

arash_dvb

Registered User
لایک‌ها
31
برق پاور رو بکشید . باطری رو 10 دقیقه برعکس کنید . بعد باطری رو نرمال کنید و برق پاور رو بزنید
برق پاورو کشیدم بعد باتری رو برعکس کردم ده دقیقه منتظر شدم دوباره نرمال و برق پاورو وصل کرد فرقی نکرد باز خود به خود روشن میشه رسیت نشده هنوز

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
برق پاورو کشیدم بعد باتری رو برعکس کردم ده دقیقه منتظر شدم دوباره نرمال و برق پاورو وصل کرد فرقی نکرد باز خود به خود روشن میشه رسیت نشده هنوز
اون اتوماتیک شدن ربطی به CLEAR CMOS نداره . احتمال خرابی پاور یا قسمتی از مادربرد هست .

arash_dvb

Registered User
لایک‌ها
31
اون اتوماتیک شدن ربطی به CLEAR CMOS نداره . احتمال خرابی پاور یا قسمتی از مادربرد هست .
با پاور دیگه تست کردم.سه تا رم هم دارم با هر سه تک به تک تست کردم
اتوماتیک روشن شدن هم خودم آخرین بار این طوری توی ستاپ مادربرد تنظیم کردم که اتوماتیک وصل بشه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با پاور دیگه تست کردم.سه تا رم هم دارم با هر سه تک به تک تست کردم
اتوماتیک روشن شدن هم خودم آخرین بار این طوری توی ستاپ مادربرد تنظیم کردم که اتوماتیک وصل بشه.
باید بفرستید برای تعمیر .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
به نظر شما مشکلش جدیه؟اصلا تعمییر میشه؟مادربرد 9 سال پیشه ارزش تعمییر داره آیا؟
این مادربردها معمولا مشکل چیپست پیدا میکنند که تعمیر بشو نیست . برای آخرین بار . بیرون از کیس تست بزنید .

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
صدای فن کامپیوترم امروز زمان روشن کردن زیاد شده و قطع هم نمیشد
با این دستگاهی که هوا را میدهد بیرون گردگیری هم کردم اما باز هم صدایش قطع نشد در کیس را باز کردم و فن را با انگشت نگه داشتم و یک دور برعکس چرخوندمش و رهایش کردم الان دیگه درست شد!

راه حل‌اش چیه؟

باید حتماً عوضش کنم یا راه حلی هست که بدون تعویض درستش کرد

بالا