• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
صدای فن کامپیوترم امروز زمان روشن کردن زیاد شده و قطع هم نمیشد
با این دستگاهی که هوا را میدهد بیرون گردگیری هم کردم اما باز هم صدایش قطع نشد در کیس را باز کردم و فن را با انگشت نگه داشتم و یک دور برعکس چرخوندمش و رهایش کردم الان دیگه درست شد!

راه حل‌اش چیه؟

باید حتماً عوضش کنم یا راه حلی هست که بدون تعویض درستش کرد

بله پیشنهاد میکنم عوض کنید . چون فنی که به صدا افتاده به زودی از کار میایسته .

foadkratos

Registered User
لایک‌ها
86
سلام وقت بخیر
من یه مودم adsl مارک تی پی لینک دارم این مدل
TD-W8901G V6
امروز از سایت تی پی لینک اپدیتش رو دانلود کردم و با استفاده از راهنمای سایت مودم رو اپدیت کردم ولی بمحض اپدیت شدن مودم تمام چراغاش بجز چراغ پاور خاموش شد و دیگه نمیتونم وارد صفحه تنظیمات بشم
ادرس رو درست وارد میکنم 192.168.1.1
ولی نمیره تو تنظیمات
توی کامپیوتر هم چک میکنم میگه کابل شبکه قطعه درحالی که همه چیزو چک کردم و مشکلی نیست
چند باری هم خود مودم رو از اون سوراخ ریز پشتش ریست کردم
میشه لطفا راهنمایی کنید؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام وقت بخیر
من یه مودم adsl مارک تی پی لینک دارم این مدل
TD-W8901G V6
امروز از سایت تی پی لینک اپدیتش رو دانلود کردم و با استفاده از راهنمای سایت مودم رو اپدیت کردم ولی بمحض اپدیت شدن مودم تمام چراغاش بجز چراغ پاور خاموش شد و دیگه نمیتونم وارد صفحه تنظیمات بشم
ادرس رو درست وارد میکنم 192.168.1.1
ولی نمیره تو تنظیمات
توی کامپیوتر هم چک میکنم میگه کابل شبکه قطعه درحالی که همه چیزو چک کردم و مشکلی نیست
چند باری هم خود مودم رو از اون سوراخ ریز پشتش ریست کردم
میشه لطفا راهنمایی کنید؟

احتمال زیاد فریم ویر خودش نبوده . اشتباه پروگرام شده و بریک شده

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ولی مطمینم فیرمور مخصوص خودش بوده چون چند بار مدل رو چک کردم با فیرمور دانلودی.
پسوند منظورتون چیه؟
این ها مثل مادربرد چندین نسخه دارد . حتی یک مدل ممکنه چندین بار اصلاح بشه در نتیجه فریم ویرش فرق داره

foadkratos

Registered User
لایک‌ها
86
این ها مثل مادربرد چندین نسخه دارد . حتی یک مدل ممکنه چندین بار اصلاح بشه در نتیجه فریم ویرش فرق داره
نه عزیز تو سایتش نگاه کردم این مدل فقط همین یه مدله.هیچ مدلی مشابه یا همنامش نیست

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

mosii66

Registered User
لایک‌ها
20
سلام.
من مادربوردم maximus v extreme هست
cpu هم 2700k هست و می خوام cpu مدل 4930k بگیرم.
بنظرتون جور در میاد؟ قیمت 4930k حدودا چند هست؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام.
من مادربوردم maximus v extreme هست
cpu هم 2700k هست و می خوام cpu مدل 4930k بگیرم.
بنظرتون جور در میاد؟ قیمت 4930k حدودا چند هست؟
سلام عزيز. پردازنده Core i7-4930K كه قيمتش حدوده 1800000 تا 2000000 تومانه ، از سري Intel Haswell هستش و روي مادربورد شما قابل نصب نيستش و روي مادربورد شما پردازنده هاي دو نسل قبل يعني Intel Sandy bridge قابل نصبه. اگه بخواين اين پردازنده رو تهيه كنيد اجبارا بايد مادربورد جديد كه Socket 1150 باشه تهيه كنيد.

drak knight

Registered User
لایک‌ها
83
من یه مشکل دارم فکر کنم از کارت گرافیک باشه:
وقتی تست میرم توی بازی صفحه آرتیفکت میشه و ارور درایور که میگه استاپد اند ریکاورد رو میده. توی Furmark هم همینطوری میشه. توی 3D mark vantage میپره بیرون همون ارور درایور رو میده و خود 3D mark میگه Divce Removed. الان من اورکلاک کردم. نه ولتاژ اضاقی دادم. کلاک هام و ولتلژم استوک هست. دو تا نسخه درایور رو هم تست کردم جفتشون همینطوری هستن در صورتی که قبلا هر جفتشون درست کار میکردن. توی furmark توی همون 30 ثانیه ی اول آرتیفکت میشه. من چکار کنم الان؟ ممنون میشم کمک کنید.
قبلا اینطوری نبود. الان ولتاژ میدم بهتر میشه ولی به طبع دما هم میره بالاتر. قبلا بدون ولتاژ دادن روی کلاک های استوک کار میکرد. چند بار هم چند نسخه از بایوسش رو از تک پارو آپ دان کردم فلش زدم هیچ فرقی نکرد.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من یه مشکل دارم فکر کنم از کارت گرافیک باشه:
وقتی تست میرم توی بازی صفحه آرتیفکت میشه و ارور درایور که میگه استاپد اند ریکاورد رو میده. توی Furmark هم همینطوری میشه. توی 3D mark vantage میپره بیرون همون ارور درایور رو میده و خود 3D mark میگه Divce Removed. الان من اورکلاک کردم. نه ولتاژ اضاقی دادم. کلاک هام و ولتلژم استوک هست. دو تا نسخه درایور رو هم تست کردم جفتشون همینطوری هستن در صورتی که قبلا هر جفتشون درست کار میکردن. توی furmark توی همون 30 ثانیه ی اول آرتیفکت میشه. من چکار کنم الان؟ ممنون میشم کمک کنید.
قبلا اینطوری نبود. الان ولتاژ میدم بهتر میشه ولی به طبع دما هم میره بالاتر. قبلا بدون ولتاژ دادن روی کلاک های استوک کار میکرد. چند بار هم چند نسخه از بایوسش رو از تک پارو آپ دان کردم فلش زدم هیچ فرقی نکرد.

پاور سیستم و خود کارت گرافیک

drak knight

Registered User
لایک‌ها
83
پاور سیستم و خود کارت گرافیک
پارو 380 گیرین. کارت جی تی ایکس 470 زوتاک رفرنس. این مشکل رو نداشتم تا زمانی که باویس رو فلش زدم. ولی دوباره که برگشتم به بایوس اوریجینال این مشکل پیش اومد.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
پارو 380 گیرین. کارت جی تی ایکس 470 زوتاک رفرنس. این مشکل رو نداشتم تا زمانی که باویس رو فلش زدم. ولی دوباره که برگشتم به بایوس اوریجینال این مشکل پیش اومد.
پاور 380 فیش pcie ندارد . برقش رو با تبدیل تامین میکردید ؟

drak knight

Registered User
لایک‌ها
83
بله با تبدیل. الان هم دارم ازش استفاده میکنم فقط توی لود 3D این مشکل رو داره. چند تا بایوس دیگه تست کردم تقریبا نیشه گفت همه ی بایوس های موجود در سایت تک پاور به جز یکیش خرابن!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بله با تبدیل. الان هم دارم ازش استفاده میکنم فقط توی لود 3D این مشکل رو داره. چند تا بایوس دیگه تست کردم تقریبا نیشه گفت همه ی بایوس های موجود در سایت تک پاور به جز یکیش خرابن!
تبدیل برق اشتباه در اشتباهه . مشخصا هم معلومه از تغذیه هست وقتی مصرف میره بالا مشکل ایجاد میشه .

بالا