Ali Subi
Registered User
- نوشتهها
- 777
- لایکها
- 588
جواب من رو کسی نمیدونهسلام دوستان
من داشتم با کامپیوتر کار میکردم که یهو خاموش شد. پاورم رو تعویض کردم و یه پاور نو خریدم . الان این پاور رو که وصل کردم یه چراغ power و. Reset روی مادربوردم هست که دارن چشمک میزنن و با زدن دکمه روی کیس کامپیوتر روشن نمیشه . حتی فن هم تکون نمیخوره.
مادربوردم asus p7p55d deluxe و پاور هم green 530watt
مشکل از کجا ست؟ ممنون میشم کمک کنین
جواب من رو کسی نمیدونه
چیجوری باید این کارو بکنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنینیکبار clear cmos کنید . با توجه به گفته های خودتون احتمال زیاد مشکل بایوس مادربردتون هست .
برق رو از پاور بکشید . باطری مادربرد رو 10 دقیقه برعکس جا بزنید . بعد 10 دقیقه باطری رو برگردانید بعد سیستم روشن کنید .چیجوری باید این کارو بکنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
باتری مادربورد همونیه که شبیه باتری های ساعته؟برق رو از پاور بکشید . باطری مادربرد رو 10 دقیقه برعکس جا بزنید . بعد 10 دقیقه باطری رو برگردانید بعد سیستم روشن کنید .
بله همونه . انجام بدید .باتری مادربورد همونیه که شبیه باتری های ساعته؟
اونو در بیارم از اون سمتش بزارم تو . بعد این ده دقیقه بدون برق چه تاثیری داره روی باتری؟
الان مشکل حل شدهسلام دوباره.
تو بایوس dram رو از 1866 به 2133 تغیر دادم و نتیجه این شد
مشاهده پیوست 702618
الان اوکیه یا باید کار دیگه بکنم؟
ممنون.
بسیار ممنون از کمکتون.الان مشکل حل شده
ممنون درست شدبله همونه . انجام بدید .
این مشکل رو بعضی از مادربردهای amd پیش میاد به خاطر مشکلات مموری کنترلر با رم سیستم هست .بسیار ممنون از کمکتون.
مشکل چی بود؟
یه سوال من اینو رو اسلات های پیشنهاد تو دفترچه نزاشتم مشکلی پیش نمیاد؟
؟؟؟؟؟؟؟سلام
من یه دی وی دی رایتر فیلپس دارم که حدود 4 سال پیش گرفتم.
کلا کار خاصی باهاش انجام ندادم. تو این مدت شاید 50 تا دی وی دی هم باهاش رایت نشده.
الان یه سری از سی دی ها و دی وی دی ها رو نمیخونه.
احتمالا هدش مشکلی چیزی داره.
ایا ارزش تعمیر داره یا بهتره ادم یه نو بخره ؟
ارزش تعمیر نداره . یک اسوس نو بگیرید؟؟؟؟؟؟؟
?? بی زحمت منم راهنمایی کنین ..سلام یه سوال راجب رم دارم
مادربرد من چهارتا اسلات رم داره که الان دوتا رم 4 کینگستون باس 1600 روشه و به صورت دوال کار میکنه (دوتا اسلات مشکی داره دوتا آبی) الان دوتا مشکیها پر هستن مادربردم هم 1155 هستش
حالا یدونه رم 4 دیگه لنگه واسه خودم گیراوردم میخواستم ببینم اگه اینم بگیرم بندازم تو اسلات سوم (یکی از آبی ها ) بازم اون حالت دوال چنل رم هام باقی میمونه !؟؟
بهتره رم ها مشابه باشند .?? بی زحمت منم راهنمایی کنین ..
در واقع خلاصه سوالم اینه با سه تا رم هم میشه حالت دوال چنل داشت رو مادربردی که دوال چنله ؟
همیشه مشابه بودن رم ها در نظر داشته باشید . چون ممکنه باس رم برای سازگاری کم بشه و تایمینگ هم بالا برهبهتره رم ها مشابه باشند .
رم ها دقیقا مشابه هستن حتی رنگ هیتسینکشون .. میخوام به صورت زیر ببندم فقط سوال برام شد که اگر رم سوم که با فلش سبز نشون دادم اضاف بشه بازم رم ها دوال چنل هستن یا سرعتشون میاد پایینبهتره رم ها مشابه باشند .
بله دوست عزیز هم رنگا با هم دوال میشنرم ها دقیقا مشابه هستن حتی رنگ هیتسینکشون .. میخوام به صورت زیر ببندم فقط سوال برام شد که اگر رم سوم که با فلش سبز نشون دادم اضاف بشه بازم رم ها دوال چنل هستن یا سرعتشون میاد پایین
![]()
یکی از دوستان گفتن اون دوتا که تو اسلات مشکی هستن دوال کار میکنن و این سومی که تو اسلات ابی میره غیر دوال کارمیکنه درسته ؟
اسلات 1-3 و 2-4 دوال هستند یعنی هم رنگ دوال میشه .رم ها دقیقا مشابه هستن حتی رنگ هیتسینکشون .. میخوام به صورت زیر ببندم فقط سوال برام شد که اگر رم سوم که با فلش سبز نشون دادم اضاف بشه بازم رم ها دوال چنل هستن یا سرعتشون میاد پایین
![]()
یکی از دوستان گفتن اون دوتا که تو اسلات مشکی هستن دوال کار میکنن و این سومی که تو اسلات ابی میره غیر دوال کارمیکنه درسته ؟