drak knight
Registered User
خب چرا با افزایش ولتاژ مشکل حل میشه؟ قبلا تا یک هفته پیش این مشکل رو نداشتم.
مشکل یک دفعه پیش میاد . خروجی ها پاور همه حساب شده است . یک چیزی استاندارد یا نیست . وقتی استاندارد نباشه میشه مثل پر کردن کپسول گاز مایشن با سیلندر گاز . شاید تا یک مدت مشکلی پیش نیاد ولی یهویی صداش در میادخب چرا با افزایش ولتاژ مشکل حل میشه؟ قبلا تا یک هفته پیش این مشکل رو نداشتم.
در حال حاضر احتمال داره با استفاده از تبدیل به قسمت تغذیه کارت گرافیکتون صدمه زده باشید . باید با یک پاور که برق 6 پین داره تست کنید .الان صد در صد مشکل من از پاوره؟
سلام
پاور رو عوض کردم با rm 750 کورسیر.
وقتی سیستم روشن یا خاموش میکنم پاور یه صدای تق میده. طبیعیه؟ از کجا بفهمم فنش روشنه یا نه؟!! یه کابلی هست به اسم c link از روی پاور به کجا ها باید وصل بشه؟ یه 3 پینه که به فن مین وصل میشه فک کنم 2 پینش به کجا باید بخوره؟!
این پاور برای کراس 2 تا r6 270x oc گیگابایت کافیه؟ اگز r9 280x oc بخام کراس کنم بازم جواب میده؟
برای اتصال به دستگاه مونیتورینگ کرسیر هست که بصورت جداگانه بفروش میره .بله کافیه .در کل برای چک کردن میزان مصرف با محاسبه گر واتاژ مورد نیاز استفاده کنید .
بله طبیعی هست . جای نگرانی نیست . برای اضافه کردن هر قطعه ای باید با محاسبه گر توان پاور محاسبه کنید . برای دو تا 290x به نظر من احتیاج به یک پاور 850 تا 1000 وات هست .اها پس نمیشه کاریش کرد... ممنون.
اون تقی که گفتم طبیعیه یا نه؟ موقعی که برق وصل یا قطع میشه اون صدا رو میده مثل توی مدار اومدن یا خارج شدن یه قطعه الکتریکی هست. تو فروم های خارجی سرچ زدم نوشته بودن که صدای کلیک مانندی که موقع خاموش و روشن شدن میاد طبیعیه شما هم تایید میکنید؟
برای 2تا 290x oc چه طور؟ جواب میده بازم؟ cpu رو با 8350 تعویض میکنم در اینده بقیه قطعات همین میمونن.
تشکر و سپاس.بله طبیعی هست . جای نگرانی نیست . برای اضافه کردن هر قطعه ای باید با محاسبه گر توان پاور محاسبه کنید . برای دو تا 290x به نظر من احتیاج به یک پاور 850 تا 1000 وات هست .
برای گرین بد نیست .تشکر و سپاس.
بهترین محاسبه گر وات مصرفی چی هست؟
ممنون میشم لینک بدید.
سلامسلام من حدودا 2 هفته است که کارت گرافیک ASUS R9 270X خریدم و درایور 14.9 رو نصب کردم، بعد از چند دقیقه که صفحه تو محیط ویندوز ثابت میمونه یا هنگام پخش فیلم یک یا چند پرش تو تصویر بوجود میاد مثل اینکه صفحه پلک میزنه ولی تا بحال تو بازی مشکلی نداشتم فقط تو محیط ویندوزه، میخواستم ببینم این مشکل از کارت گرافیکه منه یا از درایور کاتالیسته؟ ممنون میشم پاسخ بدین. سیستم: Giga H97 GAMING/Intel Core i5 4460/kingstone hyprex fury 2*4 Gb/Green 700W HP/ASUS R9 270X DC2TOP/
والا تو ویندوز 7 که نصب کرده بودم همچین مشکلی نبود، ویندوز 8.1 رو دوباره نصب کردم بازم این مشکل بوجود اومده، چند جا خوندم کارتهای سری جدید R9 AMD این مشکلو دارن و احتمالا با آپدیت جدید این مشکل برطرف میشه ولی من به خاطر اینکه مطمین بشم گفتم اینجا مطرح کنم. ممنون از لطفتونسلام
به نظرم شما اول یه ویندوز نصب کن بعد همون درایور جدید رو نصب کن احتمال خیلی زیاد مشکل حل بشه
خواهش پس با این حساب تا درایور 15 صبر کنید یا ویندوز 7 استفاده کنیدوالا تو ویندوز 7 که نصب کرده بودم همچین مشکلی نبود، ویندوز 8.1 رو دوباره نصب کردم بازم این مشکل بوجود اومده، چند جا خوندم کارتهای سری جدید R9 AMD این مشکلو دارن و احتمالا با آپدیت جدید این مشکل برطرف میشه ولی من به خاطر اینکه مطمین بشم گفتم اینجا مطرح کنم. ممنون از لطفتون
توی مشخصات سیستمم من میزنه 8 گیگ رم و قابل استفاده 4 گیگ؟!! مشکل چیه؟سلام.
به تازگی رم هام رو با باس 2133 تغییر دادم. مینم این باس رو فقط در حالت اور یا xmp میشناسه سیستم بی مشکل داره کار میکنه. اما تو تسک منجر تب رم این شکلیه
مشاهده پیوست 702426
چرا نوشته 4 گیگ؟ اون بالا چرا 8 گیگه اما در دسترسش 4 گیگه؟!
البته این رم ها ونگنس پرو هستن و نشد طبق دفترچه تو اسلاتی که توصیه کرده بود بزارم یعنی به جای dimm های 2 و 4 که دوال میشن توی 3و 4 هستن چون کولر باید باز بشه. دلیلش همینه یا مشکل دیگه ای هست؟