همچنین یکبار clear cmos کنید .اسلات های رم رو با فرچه تمیز کنید . هیچ خاکی روی اسلات نمونه . پایه های رم هم با مداد پاکن تمیز کنید .
clear cmos این که گفتید یعنی چه؟همچنین یکبار clear cmos کنید .
با یک رم سالم تست کنید .آقا همه کارها انجام دادم درست نشد
سلام. قطعاتش که خوب و بروز هستش. اما اگر قصد بازی داشته باشید در حالت متوسط تنظیمات گرافیکی مشکلی نخواهید داشت. اما توی تنظیمات بالا و کیفیت بالا کم میاره و باید کارت گرافیک رو عوض کنید. البته رمتون هم کمه . می تونید با هزینه کرد حدود 180000 تومان رم 8 گیگ یا 100000 تومان رم 4 گیگ بندازید روش.سلام من به تازگی یک سیستم به مشخصات زیر خریدم میخواستن بدونم خوبه یا نه ؟
Processor: Intel﴾R﴿ Pentium﴾R﴿ CPU G3220 @ 3.00GHz 3.00 GHz
﴾RAM: 2.00 GB ﴾1.88 GB usable
Motherboard : Gigabyte Technology Co., Ltd H81MS2P.:
Graphics :ATI Radeon HD 5450 2048MB
Disk drive: Model Hitachi HDS721010KLA330 ATA Device (Size: 931.51GB)
غیر از گرافیک که رده خارج هست . بقیه مناسب هستند .سلام من به تازگی یک سیستم به مشخصات زیر خریدم میخواستن بدونم خوبه یا نه ؟
Processor: Intel﴾R﴿ Pentium﴾R﴿ CPU G3220 @ 3.00GHz 3.00 GHz
﴾RAM: 2.00 GB ﴾1.88 GB usable
Motherboard : Gigabyte Technology Co., Ltd H81MS2P.:
Graphics :ATI Radeon HD 5450 2048MB
Disk drive: Model Hitachi HDS721010KLA330 ATA Device (Size: 931.51GB)
کد دیباگر رو بنویسید .فقط یک رم روی اسلات یک بگذارید .سلام
من یه باندل جدید خریدم :
MB: asus maximus vi extreme
Cpu : core i7 4790k
ram : geil enhance corsa 4*2GB 1600 cl9
مشکلم اینه که وقتی دکمه پاور رو میزنم سیستم ابتدا 2 ثانیه روشن میشه ، سپس خاموش میشه ، سپس دوباره خودبه خود روشن میشه و بعدش بدون هیچ مشکلی بالا میاد و دیگه هم خاموش روشن نمیشه
انگار اون اولش نیاز داره یه کم فکر کنه تا درست حسابی بالا بیاد !!!
من بایوس مادربرد رو به آخرین آپدیتی که براش اومده فلش کردم . مطمئنم هستم مشکل از پاور نیست ، چون رو باندل قبلیم با همین پاور همچین مشکلی نداشتم . ضمنا عرض کنم رمها مال باندل قبلیه که رو همین باندل نصبش کردم و دیگه رمها رو آپدیت نکردم
به نظر شما مشکل خاموش شدن بعد 2 ثانیه در ابتدا و سپس روشن شدن مجدد از چی میتونه باشه ؟
ضمنا موقع بالا اومدن هیچ اروری نمیده مادربرد ( مثلا بگه f1 رو بزن و این حرفا ! )
خوب این مشکلی نداره دوست من .سوال خیلی تخصصی بود !
کد دیباگر نمیدونم چیه
ولی یه عددی هست که بالای مادربرد نشون میده
وقتی سیستم روشنه و رو ویندوزه این کد هست :
مشاهده پیوست 831893
اما وقتی که تو بایوس هستم عدد 99 رو نشون میده
خیلی ممنونخوب این مشکلی نداره دوست من .
اون چند بار روشن شدن و خاموش شدن در مادربرد های حرفه ای . SELF TEST خود مادربرد هست . تمام قسمت ها چک میشه و بعد بالا میاد . جای نگرانی نیست .
من اول فکر کردم ابدا سیستم بالا نمیاد .
خواهش میکنم . این سیر در مادربرد ها حرفه ای طبیعی هست . تا همه چیز چک نشه بوت نمیشه و جای نگرانی نیست .خیلی ممنون
از نگرانی در اومدم
واقعا دستتون درد نکنه
مشکل مموری کنترلر پردازنده هست . کار خاصی نمیشه انجام داد .سلام
بتازگی متوجه شدم cpu سیستم مشکل داره مشکلش اینه که اگه رم روی اسلاتهای 2 و 4 باشه تصویر نمیده ولی رو اسلاتهای فرد مشکلی نداره با 3 تا مادربورد دیگه هم تست گرفتم همین مشکلو داشت لطفا راهنماییم کنید
مدل سی پی یو اینه
x3 455 atlon amd