• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خوب دوست عزیز!
الان به نظر شما بهترین کار چیه؟! من چیکار کنم؟! بفرستم گارانتی!
تا حدودی که یادم میاد این صدا شاید از اول بوده چون من اون موقع زیاد حساس نبودم( سه هفته پیش) فکر میکردم مال فن خنک کنند سی پی یو هستش( انر مکس واتر کولینگ)
بله فکر کنم این صدا از اول بوده
همانطور که میبینید در لینک زیر پاور 850 وات برند دیگه هم مشکل دارد .
لینک

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
همانطور که میبینید در لینک زیر پاور 850 وات برند دیگه هم مشکل دارد .
لینک
ممنون بابت لینک دوست عزیز!
ولی نکته اساسی اینکه سیستم حتی تحت فشار هم باشه این صدا نمیاد بعضی مواقع در حد حداکثر 10 ثانیه میاد! و چه در حالت روشن بودن سیستم و چه در حالت خاموش بودن این صدا بعضی مواقع به گوش میرسه!
الان که خوب فکر میکنم این صدا از اول بوده! منتها اوایل من فکر میکنم ممکنه از فنه واتر کولینگ سی پی یو باشه!
یکشنبه زنگ میزنم اریا کامپیوتر کسب تکلیف کنم بعدش ببینم چی میشه!
واقعا تا حالا به همچین موردی برنخوردین!؟ با تفاسیر بنده!
نه اینکه سیستم زیر فشار همچین صدایی بده قطع و وصل بشه و ..........

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنون بابت لینک دوست عزیز!
ولی نکته اساسی اینکه سیستم حتی تحت فشار هم باشه این صدا نمیاد بعضی مواقع در حد حداکثر 10 ثانیه میاد! و چه در حالت روشن بودن سیستم و چه در حالت خاموش بودن این صدا بعضی مواقع به گوش میرسه!
الان که خوب فکر میکنم این صدا از اول بوده! منتها اوایل من فکر میکنم ممکنه از فنه واتر کولینگ سی پی یو باشه!
یکشنبه زنگ میزنم اریا کامپیوتر کسب تکلیف کنم بعدش ببینم چی میشه!
واقعا تا حالا به همچین موردی برنخوردین!؟ با تفاسیر بنده!
نه اینکه سیستم زیر فشار همچین صدایی بده قطع و وصل بشه و ..........
ربطی به فشار ندارد . یک قطعه ایجاد نویز میکنه . که توسط گارانتی قابل حل هست .

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
ممنون از راهنماییتون!
فقط سه تا سوال دیگه! با عرض پوزش که وققتون رو گرفتم!
چرا پاوری که اک بوده این مشکل رو داره؟! یعنی از اول اینجوری بوده و بخش تولید و ........ یا جریان داره؟!
در صورت ارسال به گارانتی و تعمیر شدن و یا تعویض دیگه نمیشه رو گارانتیش حساب باز کرد!؟( یعنی دوباره ایراد پیدا کرد باید بندازیم سطع اشغال.....
و واقعا شما که در این زمینه سر رشته دارین کدوم برند خوبه!؟ من نظرم رو کولر مستر بود و بعد انرمکس ولی حالا انرمکس رو میدونم!
نظر شما؟!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنون از راهنماییتون!
فقط سه تا سوال دیگه! با عرض پوزش که وققتون رو گرفتم!
چرا پاوری که اک بوده این مشکل رو داره؟! یعنی از اول اینجوری بوده و بخش تولید و ........ یا جریان داره؟!
در صورت ارسال به گارانتی و تعمیر شدن و یا تعویض دیگه نمیشه رو گارانتیش حساب باز کرد!؟( یعنی دوباره ایراد پیدا کرد باید بندازیم سطع اشغال.....
و واقعا شما که در این زمینه سر رشته دارین کدوم برند خوبه!؟ من نظرم رو کولر مستر بود و بعد انرمکس ولی حالا انرمکس رو میدونم!
نظر شما؟!
1-در صورت ارسال به گارانتی تا زمان تاریخ درج شده روی کارت گارانتی شامل گارانتی میباشد . آواژنگ بهترین شرکت گارانتی هست .
هر دو هم کولر مستر و هم انرمکس عالی هستند . من این مدل ونگارد رو چند تایی بستم و تا به حال ایراد ذکر شده شما رو نداشتند .
علت های زیادی میتونه باشه . حمل نقل هم یکی از دلایلش هست .

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام خدمت دوستان
برای تعویض کولر پردازنده ، از فن استوک به واتر کولر ، همه قطعات رو جدا و سیستم رو دوباره بستم . متاسفانه ماردبرد ارور کد 71 میده !
دلیلش چیه ؟
ماردبرد بنده MAximus vi extreme هست

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام خدمت دوستان
برای تعویض کولر پردازنده ، از فن استوک به واتر کولر ، همه قطعات رو جدا و سیستم رو دوباره بستم . متاسفانه ماردبرد ارور کد 71 میده !
دلیلش چیه ؟
ماردبرد بنده MAximus vi extreme هست
احتما موقع بستن واتر کولر پیچ ها رو خیلی محکم بستید . بلاک رو باز کنید و بیرون کیس تست بگیرید از قطعات

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
احتما موقع بستن واتر کولر پیچ ها رو خیلی محکم بستید . بلاک رو باز کنید و بیرون کیس تست بگیرید از قطعات
ممنونم از شما . الان پیچ های بلاک رو آزادتر کردم . اتفاقی که افتاد اینکه وقتی سیستم رو روشن میکنم بعد چند ثانیه خاموش میشه و دو باره روشن میشه و این بار رو کد 99 گیر میکنه !!!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنونم از شما . الان پیچ های بلاک رو آزادتر کردم . اتفاقی که افتاد اینکه وقتی سیستم رو روشن میکنم بعد چند ثانیه خاموش میشه و دو باره روشن میشه و این بار رو کد 99 گیر میکنه !!!
کاملا بلاک را جدا کنید با فن استوک تست بگیرید .

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
باید تست کنید .ببینید با فن استوک بوت میشه یا نه . تا مشکل بلاک رو حل کنیم .
ممنونم از شما که تا اینوقت شب راهنمایی می کنید
چون باز کردن کل قطعات و بستنش بیرون از کیس طول میکشه ، شما رو اذیت نمی کنم. انشالله فردا صبح نتیجه تستو عرض میکنم خدمتتون

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام و صبح بخیر
بنده همونطور که دستور داده بودید بورد را خارج کردم
و خارج از کیس با فن استوک تست گرفتم
باز هم کد 99 میده
uploadfromtaptalk1437713360895.jpguploadfromtaptalk1437713367469.jpg

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
!!!!
آقا بوت شد ! فعلا تصویر گرفتم
ایراد از اسلاتای رم بود !!!
جابه جا کردم درست شد و فعلا به صورت کاملا استیبل داره تصویر میده
باید جاگذاری کنم تو کیس ببینم چطور میشه ( البته با کولر liquid )
خبرشو میدم !!

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
دوباره بستم تو کیس و دوباره کد 99 !!! ( البته با واتر کولر )

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
برق pcie کارت گرافیک رو نصب کردی ؟
منظورتون سوکتای 6 پین و 8 پینه ؟ آره وصل کردم! از صبح تا حالا درگیر این کد 99 هستم !!! دوباره مادربردو در آوردم از کیس ! ولی دیگه مثل قبل درست نشد این بار. همچنان قفل میکنه رو کد 99 و تصویر نمیده

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
منظورتون سوکتای 6 پین و 8 پینه ؟ آره وصل کردم! از صبح تا حالا درگیر این کد 99 هستم !!! دوباره مادربردو در آوردم از کیس ! ولی دیگه مثل قبل درست نشد این بار. همچنان قفل میکنه رو کد 99 و تصویر نمیده
باطری رو در بیارید از روی برد . حدود 20 دقیقه برق هم بکشید . بعد از 20 دقیه باطری رو دوباره جا بزنید و سیستم رو به برق بزنید . کد 99 برای دیوایس های pcie هست . با گرافیک آنبرد هم چک کنید .

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
باطری رو در بیارید از روی برد . حدود 20 دقیقه برق هم بکشید . بعد از 20 دقیه باطری رو دوباره جا بزنید و سیستم رو به برق بزنید . کد 99 برای دیوایس های pcie هست . با گرافیک آنبرد هم چک کنید .
من رمها رو در میارم کد 53 میزنه.جا میزنم باز همون کد 99. ضمنا RoG connect رو که وصل میکنم این عبارت رو صفحه اش میاد MS9 یا M99 ! فونتش جوریه متوجه نمیشم. بنابراین ممکنه دیگه از رم نباشه؟ اخه ارور 53 که میزد رو پنل ROG مینوشت DDR
با گرافیک انبورد که چک کردمم همون کد 99 رو میزنه ( ولی تصویر راه راهای قرمز داره !! ) و میگه برو تو ستاپ با F1
اما به محضی که F1 رو میزنم صفحه میره و کد 99 همچنان میمونه و مجبور میشم ریست کنم
الان باتری رو درآوردم کابل پاورم کشیدم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من رمها رو در میارم کد 53 میزنه.جا میزنم باز همون کد 99. ضمنا RoG connect رو که وصل میکنم این عبارت رو صفحه اش میاد MS9 یا M99 ! فونتش جوریه متوجه نمیشم. بنابراین ممکنه دیگه از رم نباشه؟ اخه ارور 53 که میزد رو پنل ROG مینوشت DDR
با گرافیک انبورد که چک کردمم همون کد 99 رو میزنه ( ولی تصویر راه راهای قرمز داره !! ) و میگه برو تو ستاپ با F1
اما به محضی که F1 رو میزنم صفحه میره و کد 99 همچنان میمونه و مجبور میشم ریست کنم
الان باتری رو درآوردم کابل پاورم کشیدم
نتیجه رو اعلام کنید بعد از باطری . رم هم به نزدیکترین اسلات به cpu وصل کنید .

بالا