reza76622201
کاربر حرفه ای سخت افزار
- نوشتهها
- 4,588
- لایکها
- 3,630
سلام. اینکه دور فن با نرم افزار خود مادربورد میاد پایین مشکلی نداره. البته گزینه CPU Smart Fan Control هم داخل بایاس عمل مشابهی انجام میده. این از این.سلام یه دونه مادربرد msi گرفتم با یه دونه amd cpu fx8350 با یه دونه گرافیک msi geforce gt730 2g خودم بستمش
الان یه سری مشکلات دارم
اول این که دور فن سی پی یو خیلی زیاده صداش خیلی اذیت میکنه ، یه دونه نرم افزار همراه مادربرد بود به اسم control center با اون تعداد دور فن رو اوردم پایین صداش دیگه نمیاد این که مشکلی نداره؟
دوم اینکه وقتی تغییراتی تو محیط ویندوز میدادم مخصوصا تو ایکون ها باید حتما رفرش میکردم تا اعمال بشه که تعویض ویندوز از 7 به 8 حل شد علت چی میتونه باشه؟
سوم اینکه کارت گرافیکم هر چند دقیقه یه بار کار سنگین که میکنم انگار خاموش روشن میشه
صفحه مانیتور یه لحظه سیاه میشه بعد دوباره روشن میشه و هر چی برنامه داشتم بدون save خارج میشه نمایندگی گفت بیارش مشکلش چیه تعویضش میکنن؟
ممنونم دوستان
در خصوص مشکل آیکونها شما همون Windows 7 هم که داشتید شاید با آپدیت کردنش مشکلتون حل مشده که شما کلا ویندوز رو ارتقاء دادید پس اینم دیگه حله.
برای مورد سوم درایور جدید کارت گرافیک رو واسه ویندوز جدیدتون دانلود و نصب کنید. ضمنا Windows 8 مشکلات زیادی داره که با ارتقاء به Windows 8.1 اکثر مشکلاتش حل میشه.
موفق باشید.