• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام یه دونه مادربرد msi گرفتم با یه دونه amd cpu fx8350 با یه دونه گرافیک msi geforce gt730 2g خودم بستمش
الان یه سری مشکلات دارم
اول این که دور فن سی پی یو خیلی زیاده صداش خیلی اذیت میکنه ، یه دونه نرم افزار همراه مادربرد بود به اسم control center با اون تعداد دور فن رو اوردم پایین صداش دیگه نمیاد این که مشکلی نداره؟
دوم اینکه وقتی تغییراتی تو محیط ویندوز میدادم مخصوصا تو ایکون ها باید حتما رفرش میکردم تا اعمال بشه که تعویض ویندوز از 7 به 8 حل شد علت چی میتونه باشه؟
سوم اینکه کارت گرافیکم هر چند دقیقه یه بار کار سنگین که میکنم انگار خاموش روشن میشه
صفحه مانیتور یه لحظه سیاه میشه بعد دوباره روشن میشه و هر چی برنامه داشتم بدون save خارج میشه نمایندگی گفت بیارش مشکلش چیه تعویضش میکنن؟
ممنونم دوستان
سلام. اینکه دور فن با نرم افزار خود مادربورد میاد پایین مشکلی نداره. البته گزینه CPU Smart Fan Control هم داخل بایاس عمل مشابهی انجام میده. این از این.
در خصوص مشکل آیکونها شما همون Windows 7 هم که داشتید شاید با آپدیت کردنش مشکلتون حل مشده که شما کلا ویندوز رو ارتقاء دادید پس اینم دیگه حله.
برای مورد سوم درایور جدید کارت گرافیک رو واسه ویندوز جدیدتون دانلود و نصب کنید. ضمنا Windows 8 مشکلات زیادی داره که با ارتقاء به Windows 8.1 اکثر مشکلاتش حل میشه.
موفق باشید.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام یه دونه مادربرد msi گرفتم با یه دونه amd cpu fx8350 با یه دونه گرافیک msi geforce gt730 2g خودم بستمش
الان یه سری مشکلات دارم
اول این که دور فن سی پی یو خیلی زیاده صداش خیلی اذیت میکنه ، یه دونه نرم افزار همراه مادربرد بود به اسم control center با اون تعداد دور فن رو اوردم پایین صداش دیگه نمیاد این که مشکلی نداره؟
دوم اینکه وقتی تغییراتی تو محیط ویندوز میدادم مخصوصا تو ایکون ها باید حتما رفرش میکردم تا اعمال بشه که تعویض ویندوز از 7 به 8 حل شد علت چی میتونه باشه؟
سوم اینکه کارت گرافیکم هر چند دقیقه یه بار کار سنگین که میکنم انگار خاموش روشن میشه
صفحه مانیتور یه لحظه سیاه میشه بعد دوباره روشن میشه و هر چی برنامه داشتم بدون save خارج میشه نمایندگی گفت بیارش مشکلش چیه تعویضش میکنن؟
ممنونم دوستان
شما آخرین درایور nvida را برای ویندوزی که نصب کردید دانلود و نصب کن . این مشکل رفتن تصویر باید حل بشه . اگر حل نشد کارت گرافیک رو ببرید گارانتی .
قبل از نصب درایور جدید درایور قدیمی رو کاملا انیستال کنید .

MahsaEi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
امروز قطعات داخل کیس رو تمیز کردم وقتی دوباره روشنش کردم تصویر مانبتور ندارم و بوق سلامت هم نمیزنه.رم رو هم جدا کردم باز هیچ بوقی نمیزنه
لطفا راهنمایی کنین

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
امروز قطعات داخل کیس رو تمیز کردم وقتی دوباره روشنش کردم تصویر مانبتور ندارم و بوق سلامت هم نمیزنه.رم رو هم جدا کردم باز هیچ بوقی نمیزنه
لطفا راهنمایی کنین
سلام. قطعات رو از داخل کیس . پاور باز کنید و روی یک کارتون(مثلا کارتون مادربورد) مجددا نصب کنید. نتیجه رو ببینید.

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
سلام. قطعات رو از داخل کیس . پاور باز کنید و روی یک کارتون(مثلا کارتون مادربورد) مجددا نصب کنید. نتیجه رو ببینید.
سلام خدمت دوست عزیزم وقت بخیر
در خصوص کامل کردن اوامرتون! ببینید این مشکل عمدتا در خصوص سوکت cpu هستش دقت داشته باشید که موقع قرار دادن cpu در سوکت مربوطه پین هاش خم نشده باشن!
در این صورت اگر خودتون وارد هستین همه رو در یک جهت قرار بدین در غیر اینصورت لطفا به یک تعمیرکار مراجعه کنید!
بنده تا این حد اطلاع دارم چون دو سه بار همچین موردی برام پیش اومده!

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
خوب از اساتید محترم ممنون میشم در خصوص مشکل بنده هم راهنمایی کنن تشکر
سیستم جدید حدود یه ماه پیش خریداری شده همه قطعات صفر هستن!
سوال بنده در خصوص پاور سیستم هستش که حدود 3 روزه که هم در حالت روشن و هم در حالت خاموش بودن سیستم هرازگاهی صدای وز وز میاد>>(ویرایش: صدای وز وز در هر دو حالت خاموش و روشن بصورت ممتد نیست حدود 10 ثانیه ادامه پیدا میکنه بعش قطع میشه بعد دوباره شروع میشه)<< و با قطع یا وصل کردن پاور هم حل نمیشه مگر اینکه کلا کابل برق رو از پریز بکشم! مشخصات پاور:
Cooler Master Vanguard 750W *Gold*
ممنون میشم اساتید گرامی علی الخصوص داداش رضای گلم در این خصوص لطف کنن راهنمایی کنن!
ممنون از همه دوستان
منتظر پاسختون هستم

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خوب از اساتید محترم ممنون میشم در خصوص مشکل بنده هم راهنمایی کنن تشکر
سیستم جدید حدود یه ماه پیش خریداری شده همه قطعات صفر هستن!
سوال بنده در خصوص پاور سیستم هستش که حدود 3 روزه که هم در حالت روشن و هم در حالت خاموش بودن سیستم هرازگاهی صدای وز وز میاد>>(ویرایش: صدای وز وز در هر دو حالت خاموش و روشن بصورت ممتد نیست حدود 10 ثانیه ادامه پیدا میکنه بعش قطع میشه بعد دوباره شروع میشه)<< و با قطع یا وصل کردن پاور هم حل نمیشه مگر اینکه کلا کابل برق رو از پریز بکشم! مشخصات پاور:
Cooler Master Vanguard 750W *Gold*
ممنون میشم اساتید گرامی علی الخصوص داداش رضای گلم در این خصوص لطف کنن راهنمایی کنن!
ممنون از همه دوستان
منتظر پاسختون هستم
با کابل برق دیگه تست کنید .کیفیت کابل خیلی مهمه .

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
با کابل برق دیگه تست کنید .کیفیت کابل خیلی مهمه .
کابل اصل خودشه! و سیستم حدود سه هفته است گرفته شده و الان 3 روزه این صدا رو میده!
باش الان با کابل دیگه تست میکنم نتیجه رو میگم!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
لطفا راهنمایی کنین
وقتی بوق نمیزنه ایراد از خود مادربرد هست . یکبار CLEAR CMOS کنید . اگر جواب نداد باید بایوسش با پروگرامر زده بشه

unplug

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
من یک کارت گرافیک زوتک 9800 gt خریدم مادربود سیستم مدل ASRock G41M-VS3 رم سیستم 2 گیگ به نظرتون پاور 400 برای سیستم کافیه؟

ممنون

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
دوست عزیز چک کردم ولی کماکان این صدای وز وز ادامه داره ممتد نیستا اصلا هرازگاهی وقتی سیستم روشنه یا خاموشه این صدا میاد!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
من یک کارت گرافیک زوتک 9800 gt خریدم مادربود سیستم مدل ASRock G41M-VS3 رم سیستم 2 گیگ به نظرتون پاور 400 برای سیستم کافیه؟

ممنون
حداقل 430 وات گرین .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوست عزیز چک کردم ولی کماکان این صدای وز وز ادامه داره ممتد نیستا اصلا هرازگاهی وقتی سیستم روشنه یا خاموشه این صدا میاد!
این رو میتونید بفرستید گارانتی .فقط توسط گارانتی قابل رفع هست .

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
به نظر شما چه مشکلی داره؟!
هنوز یه ماه نشده!!!!!!!!
و یه سوال اساسی در بین برندهای پاور بهترین و حرفه ای ترین برند کدومه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
به نظر شما چه مشکلی داره؟!
هنوز یه ماه نشده!!!!!!!!
و یه سوال اساسی در بین برندهای پاور بهترین و حرفه ای ترین برند کدومه؟
پاورهای جدید دیجیتال شدند . این صدا رله هست که در کرسیر و بقیه هم دیده میشه . ربطی به برند ندارد . البته این نوسانهای برق داخلی هم تو این صدا نقش دارند یا میتونند تشدیدشکنند .

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
پاورهای جدید دیجیتال شدند . این صدا رله هست که در کرسیر و بقیه هم دیده میشه . ربطی به برند ندارد . البته این نوسانهای برق داخلی هم تو این صدا نقش دارند یا میتونند تشدیدشکنند .
پاورهای جدید شامل مدل بنده هم میشه؟!
منظور از رله!؟
ممنون

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
خوب دوست عزیز!
الان به نظر شما بهترین کار چیه؟! من چیکار کنم؟! بفرستم گارانتی!
تا حدودی که یادم میاد این صدا شاید از اول بوده چون من اون موقع زیاد حساس نبودم( سه هفته پیش) فکر میکردم مال فن خنک کنند سی پی یو هستش( انر مکس واتر کولینگ)
بله فکر کنم این صدا از اول بوده

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خوب دوست عزیز!
الان به نظر شما بهترین کار چیه؟! من چیکار کنم؟! بفرستم گارانتی!
تا حدودی که یادم میاد این صدا شاید از اول بوده چون من اون موقع زیاد حساس نبودم( سه هفته پیش) فکر میکردم مال فن خنک کنند سی پی یو هستش( انر مکس واتر کولینگ)
بله فکر کنم این صدا از اول بوده
با توضیحات دقیق در مورد صدا روی کاغذ بفرستید گارانتی .

بالا