• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
نتیجه رو اعلام کنید بعد از باطری . رم هم به نزدیکترین اسلات به cpu وصل کنید .
بعد اینکه کاری رو که فرمودید انجام دادم این بار کد 00 زد . ریست کردم مجدد کد 00 زد. دکمه clear cmos رو زدم دوباره روشن کردم باز رفت رو 99 !!!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بعد اینکه کاری رو که فرمودید انجام دادم این بار کد 00 زد . ریست کردم مجدد کد 00 زد. دکمه clear cmos رو زدم دوباره روشن کردم باز رفت رو 99 !!!
برادر cpu رو در بیار و با دقت جا بزن . فکر کنم زیادی فشار آوردی به برد و سوکت پردازنده موقع بستن واتر کولر . فعلا هم فقط با گرافیک آنبرد کار کنید تا تصویر بگیریم .

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
برادر cpu رو در بیار و با دقت جا بزن . فکر کنم زیادی فشار آوردی به برد و سوکت پردازنده موقع بستن واتر کولر . فعلا هم فقط با گرافیک آنبرد کار کنید تا تصویر بگیریم .
بدجوری به دردسر افتادم
ارور 99 درست میشه ارور 00 میاد
ارور 00 درست شد ارور 53 میاد
پشت هم با این 3 تا ارور درگیرم
اونم به خاطر تعویض کولر !!
مشکل از مادربرده ؟ یعنی نیم سوز شده ؟ الان این کارو کردم ارور 00 داد ریستارت کردم ارور 53 داد ! خسته ام کرد

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بدجوری به دردسر افتادم
ارور 99 درست میشه ارور 00 میاد
ارور 00 درست شد ارور 53 میاد
پشت هم با این 3 تا ارور درگیرم
اونم به خاطر تعویض کولر !!
مشکل از مادربرده ؟ یعنی نیم سوز شده ؟ الان این کارو کردم ارور 00 داد ریستارت کردم ارور 53 داد ! خسته ام کرد
ارو 00 از عدم شناسایی پردازنده هست .
ارور 53-55 از مموری دستگاه هست . شما رم سیستم رو اگر میتونید با رم دیگه تعویض کنید .
البته میشه نتیجه گیری روی مشکل پیدا کردن پردازنده هم کرد . اگر با تعویض رم هم جواب نداد . با یک پردازنده دیگه تست کنید .چون مموری کنترلر داخل پردازنده هست .

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
ارو 00 از عدم شناسایی پردازنده هست .
ارور 53-55 از مموری دستگاه هست . شما رم سیستم رو اگر میتونید با رم دیگه تعویض کنید .
البته میشه نتیجه گیری روی مشکل پیدا کردن پردازنده هم کرد . اگر با تعویض رم هم جواب نداد . با یک پردازنده دیگه تست کنید .چون مموری کنترلر داخل پردازنده هست .
بردم گارانتی داشت ولی پردازنده خیر ! چیزی به اسم نیم سوز شدن داریم تو پردازنده ؟ یا قانون همه یا هیچه ؟ چون بعضی موقع ها ارور 00 میده بعضی وقتا نمیده . تا الانم به جز بیست دقیقه اخیر صرفا ارور 99 میداد که نمیدونم چیه !
دقت کردم بعضی وقتا که برد کج روی میزه ارور 53 میده صافش که میکنم درست میشه ! یه جا خونده بودم تاب داشتن برد باعث ارور 53 میتونه باشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بردم گارانتی داشت ولی پردازنده خیر ! چیزی به اسم نیم سوز شدن داریم تو پردازنده ؟ یا قانون همه یا هیچه ؟ چون بعضی موقع ها ارور 00 میده بعضی وقتا نمیده . تا الانم به جز بیست دقیقه اخیر صرفا ارور 99 میداد که نمیدونم چیه !
دقت کردم بعضی وقتا که برد کج روی میزه ارور 53 میده صافش که میکنم درست میشه ! یه جا خونده بودم تاب داشتن برد باعث ارور 53 میتونه باشه
اگر برد فشار زیاد اومده باشه این مشکل تاب برداشتن پیش میاد . یکی از دلایلی که سمت اسوس نمیرم همین مشکلاتی هست که جدیدا براش پیش اومده . پردازنده گارانتی نداره ولی کم پیش میاد مشکل براش پیش بیاد . این که میگید با تغییر وضعیت برد کد تغییر میکنه . نشون میده برد مشکل دار شده . فردا ببرید گارانتی

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
اگر برد فشار زیاد اومده باشه این مشکل تاب برداشتن پیش میاد . یکی از دلایلی که سمت اسوس نمیرم همین مشکلاتی هست که جدیدا براش پیش اومده . پردازنده گارانتی نداره ولی کم پیش میاد مشکل براش پیش بیاد . این که میگید با تغییر وضعیت برد کد تغییر میکنه . نشون میده برد مشکل دار شده . فردا ببرید گارانتی
انشالله مشکل از سی پی یو نباشه
دو هفته نمیشه خریدمش ! ممنونم از شما

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
انشالله مشکل از سی پی یو نباشه
دو هفته نمیشه خریدمش ! ممنونم از شما
خرابی پردازنده احتمالش زیر 10 درصده . امیدوارم اگر گارانتیش ویستا هست . بامبول در نیارن . چون خیلی موارد اذیت میکنند .

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
خرابی پردازنده احتمالش زیر 10 درصده . امیدوارم اگر گارانتیش ویستا هست . بامبول در نیارن . چون خیلی موارد اذیت میکنند .
گارانتی سازگار ارقام هست . چطوره ؟ تا برج هشت 2016 اعتبار داره
ضمنا رمها هم Geil هستند گارانتی سازگار دارن ( مادام العمر )
ولی کارت گرافیکو پردازنده گارانتی ندارن
خدا رو شکر که احتمالش پایینه
خلاصه گارانتی تعویض نکنن حداقل راه میندازنش دیگه ؟
من شهرستانم باید برنامه ریزی کنم بیارم تهران کیسو

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
گارانتی سازگار ارقام هست . چطوره ؟ تا برج هشت 2016 اعتبار داره
ضمنا رمها هم Geil هستند گارانتی سازگار دارن ( مادام العمر )
ولی کارت گرافیکو پردازنده گارانتی ندارن
خدا رو شکر که احتمالش پایینه
خلاصه گارانتی تعویض نکنن حداقل راه میندازنش دیگه ؟
من شهرستانم باید برنامه ریزی کنم بیارم تهران کیسو
کیس لازم نیست . فقط مادربرد رو ببری گارانتی سازگار . سازگار بدک نیست .

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
کیس لازم نیست . فقط مادربرد رو ببری گارانتی سازگار . سازگار بدک نیست .
آخه ممکنه دوباره خودم اسمبل کنم مادربرد استاد شه ! بهتر نیست ببرم همونجا کلا اسمبلش کننو ویندوز بندازن روش از شر استرس کشیدنش خلاص شم ؟ هر وقت سیستم اسمبل میکنم میترسم برا اولین بار که دکمه روشن شدن رو میزنم سیستم تصویر نده که معمولا هم نمیده !!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
آخه ممکنه دوباره خودم اسمبل کنم مادربرد استاد شه ! بهتر نیست ببرم همونجا کلا اسمبلش کننو ویندوز بندازن روش از شر استرس کشیدنش خلاص شم ؟ هر وقت سیستم اسمبل میکنم میترسم برا اولین بار که دکمه روشن شدن رو میزنم سیستم تصویر نده که معمولا هم نمیده !!
این هم هست . البته گارانتی این کار رو انجام نمیده . باید ببرید بیرون . روند گارانتی هم ممکنه تا یک هفته کاری طول بکشه .رمهاتون هم حتما ببرید گارانتی .

m1410

Registered User
لایک‌ها
27
با سلام و خسته نباشید و تشکر برای ایجاد این موضوع
من یه مشکل دارم :
کامپیوترم رو که سالم بود و ویندوز میومد بالا رو باز کردم و تام قطعاتشو درآوردم و تمیز کردم با احتیاط کامل و با فرچه مویی نرم بعد جا زدم سرجاشون حالا سیستم روشن میشه اما نه صدای بوق میاد نه تصویر میاد تو مانیتور
رم و گرافیک رو چک کردم رو سیستم دیگر سالم بود و مادر بورد رو هم بدون قطعات روشن کردم اما باز هیچ صدایی ازش در نمیاد
مادر بورد مدلش : FoxConn - N15235 هستش با گرافیک دیگه و رم دیگه تست کردم بازم هیچی نه صدا نه تصویر
اگه میشه راهنوماییم کنید ممنون میشم
لطفا اگه جاییش تعمیر باید بشه قیمتشم بگید حدودی ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام و خسته نباشید و تشکر برای ایجاد این موضوع
من یه مشکل دارم :
کامپیوترم رو که سالم بود و ویندوز میومد بالا رو باز کردم و تام قطعاتشو درآوردم و تمیز کردم با احتیاط کامل و با فرچه مویی نرم بعد جا زدم سرجاشون حالا سیستم روشن میشه اما نه صدای بوق میاد نه تصویر میاد تو مانیتور
رم و گرافیک رو چک کردم رو سیستم دیگر سالم بود و مادر بورد رو هم بدون قطعات روشن کردم اما باز هیچ صدایی ازش در نمیاد
مادر بورد مدلش : FoxConn - N15235 هستش با گرافیک دیگه و رم دیگه تست کردم بازم هیچی نه صدا نه تصویر
اگه میشه راهنوماییم کنید ممنون میشم
لطفا اگه جاییش تعمیر باید بشه قیمتشم بگید حدودی ممنون
باید clear cmos کنید . سیستم رو خاموش کنید باطری مادربرد رو 10 دقیقه برعکس جابزنی بعد از 10 دقیقه باطری رو به وضعیت قبلش برگردونی و سیستم رو تست کنی .

m1410

Registered User
لایک‌ها
27
باتریرو که بعکس کردم روشن کنم سیستم رو ؟؟ برق بهش وصل باشه یا نه ؟؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
باتریرو که بعکس کردم روشن کنم سیستم رو ؟؟ برق بهش وصل باشه یا نه ؟؟
خیر . برق نباید تا 10 دقیقه وصل بشه . بعد از ده دقیقه باطری رو درست جا میزنید و به برق وصل میکنید و روشن میکنید .

m1410

Registered User
لایک‌ها
27
ممنون از پاسختون تست میکنم

m1410

Registered User
لایک‌ها
27
تست کردم نشد
10 دقیقه باتریرو برعکس زدم سر جاش و بعد درستش کردم و قرار دادم و روشن کردم بازم نه بوق زد نه تصویر اومد
چ کنم ؟؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
تست کردم نشد
10 دقیقه باتریرو برعکس زدم سر جاش و بعد درستش کردم و قرار دادم و روشن کردم بازم نه بوق زد نه تصویر اومد
چ کنم ؟؟
رم رو در بیارید . ببینید بوق میزنه . اگر نزد بایوس مادربرد باید پروگرام و فلش بشه .

m1410

Registered User
لایک‌ها
27
نه میگم که همه چیزو در اوردم روشن کردم بوق نمیزد
هزینش چقدر میشه ؟؟؟

بالا