به نظر شما باید عوضش کنماین خنک کننده توانایی خنکسازی این پردازنده رو بصورت موثر ندارد . مخصوصا شما که رندرینگ انجام میدی . حداقل باید hr2 macho میگرفتی .
به نظر شما باید عوضش کنماین خنک کننده توانایی خنکسازی این پردازنده رو بصورت موثر ندارد . مخصوصا شما که رندرینگ انجام میدی . حداقل باید hr2 macho میگرفتی .
100 درصد . چند تا رم دارید ؟به نظر شما باید عوضش کنم
16 گیگ کورسیر 4*4 cl15100 درصد . چند تا رم دارید ؟
این کولر macho دو اسلات اولیه هر دو طرف رو میگره . باید رمها روی اسلات 3 و 4 هر دو طرف بگذاری .16 گیگ کورسیر 4*4 cl15
واتر کولینگ های مدار بسته حدودا 2 سال عمر مفید دارند . برای نمونه موثر که cpu شما را خنک کند باید 2 برابر یک ایر کولر هزینه کنید .ماکزمیم هم سه سال کار میکند .به نظر شما واتر کولینگ نبندم ؟ یا از ایر استفاده کنم البته خودم ایر رو بیشتر قبول دارم
ممنون از توضیحات شما پس بهترین کولر این مدلی که شما معرفی کردین برای منواتر کولینگ های مدار بسته حدودا 2 سال عمر مفید دارند . برای نمونه موثر که cpu شما را خنک کند باید 2 برابر یک ایر کولر هزینه کنید .ماکزمیم هم سه سال کار میکند .
ممنون از توضیحات شما پس بهترین کولر این مدلی که شما معرفی کردین برای من
قبلش لیست پشتیبانی این کولر رو ببینید . این هم لیستش برای x99بله . موثرترین کولینگ هست . البته مدل زیر از nocuta هم عالیست .
http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=64&lng=en
Noctua NH-U14S
متشکرم از بابت راهنماییقبلش لیست پشتیبانی این کولر رو ببینید . این هم لیستش برای x99
http://www.noctua.at/main.php?show=compatibility_gen&products_id=64&lng=en#LGA2011_Asus
سلام.
یه مادربرد جدید خریدم واسه سیستمم بعد الان که میخوام ویندوز نصب کنم اصلا رو بوت نمیاد! تا ویندوز نصب کنم.
چیکارکنم؟ دی وی دی درایو هم سالم
قبل از اینکه سیستم بیاد بالا f2 چند بار فشار بده وارد مادربورد ستینگ که شدی بگرد دنبال boot رو هارد تنظیمش کن چند تا هارد داری؟
مشخصات مادربردسلام.
یه مادربرد جدید خریدم واسه سیستمم بعد الان که میخوام ویندوز نصب کنم اصلا رو بوت نمیاد! تا ویندوز نصب کنم.
چیکارکنم؟ دی وی دی درایو هم سالم
ممنون
مونیتور رو خاموش کنید . از اسپری مخصوص تمیز کردن صفحه السیدی ها در فروشگاه های کامپیوتری و صوتی تصویری دارند به همراه دستمال تمیز کردن عینک استفاده کنید .سلام من یه مانیتور LG W2261VP دارم بعد بچه خواهرم ک شیطونه برداشته تافت رو اسپری کرده رو مانیتور مادرمم اومده پاکش کنه دستمال کشیده بدتر لک شده و جای تافت هم عین اشک چسبیده به مانیتور شانس اوردم نسوخته حالا با چی تمیز کنم؟ هرچی سرچ زدم تو نت چیزی دستگیرم نشد گارانتی هم نداره ممنون میشم کمک کنید
ایراد عجیبی به نظر میرسه . برای usb 3.0 چه درایوری نصب میکنید ؟ تو بایوس حالت usb legacy support رو فعال کنید .
تونستم نصب کنم ویندوز رو (ویندوز 10)مشخصات مادربرد
این مادربرد برای ویندوز 10 درایور نداره .تونستم نصب کنم ویندوز رو (ویندوز 10)
الان یه مشکلی هست اونم اینکه سیستم صدا نداره؟!!
گرچه مادربرد دسته دوم بود این مدلشه (ایسوز p5ld2se)
یه مشکل دیگه دارم اینکه الان هارد قبلیم. که دیتا روش هست نصب کردم رو سیستم دیدم روشن نمیکنه ؟!
پس برم وین 7این مادربرد برای ویندوز 10 درایور نداره .
هاردتون باعث میشه سیستم روشن نشه ؟