بعد از پاکسازی بهتره . ویندوز رو تعویض کنید .با آنتی ویروس avast ویروس یابی کردم ویروسارو از بین برد ولی هنوز سرعت سیستم پایینه و درصد استفاده از cpu بالاست،به نظرشما ویروسی مونده که شناسایی نشده؟ یا ویندوزم دچار نقص شده؟
بعد از نصب ویندوز حتما AVIRA FREE جدید نصب کنید.ممنون از راهنمایی هاتون،لطف کردید
بازم ممنون از راهنماییتون ..من بایوس مادربردمو ریست کردم تا الان که بدون مشکل بوت میشه...با توجه به مشخصات سیستم برای حداکثر اورکلاک پایدار رم و سی پی یو باید چه تنظیماتی را اعمال کنماین طبیعی هست . چیز غیر طبیعی نیست . این رو از اول میگفتید . بعضی از بردها قبل از بوت شدن چندین بار سلف تست میکنند و تنظیمات رو چک میکنند و بالا میان
بازم ممنون از راهنماییتون ..من بایوس مادربردمو ریست کردم تا الان که بدون مشکل بوت میشه...با توجه به مشخصات سیستم برای حداکثر اورکلاک پایدار رم و سی پی یو باید چه تنظیماتی را اعمال کنماین طبیعی هست . چیز غیر طبیعی نیست . این رو از اول میگفتید . بعضی از بردها قبل از بوت شدن چندین بار سلف تست میکنند و تنظیمات رو چک میکنند و بالا میان
شما یک شات از درجه حرارت پردازند هم در حالت عادی و هم در حال load بگیر . بتونم نظر بدم . شات از cpu-z هم بگیربازم ممنون از راهنماییتون ..من بایوس مادربردمو ریست کردم تا الان که بدون مشکل بوت میشه...با توجه به مشخصات سیستم برای حداکثر اورکلاک پایدار رم و سی پی یو باید چه تنظیماتی را اعمال کنم
main :maximus vi exterm
cpu : 4770 k
ram : 2* 8gig gskil 2400 cl 12
vga : 2*r9 290 asus
psu: enermax 1000w
fan cpu : h80i
ssd sumsung 120 evo
hdd: 3t segat
سلام دوستان این مشگل ما حل نشد که نشد
مشخصات سیستم و پاورتون چیه ؟سلام دوستان این مشگل ما حل نشد که نشد
درایور کارت گرافیک رو به اخرین ورژن اپدیت کردم نشد
کارت گرافیک رو بردم نمایندگی ام اس ای اونجام تست کردن پفتن گرافیک مشکلی نداره
طرف میگفت دوساعت باهاش بازی سنگین کرده مشکلی نداشه
من چیگار کنم
نمایندگی گفت که احتمال داره مشکل از رم باشه
سلام دوستان این مشگل ما حل نشد که نشد
سیستم نو هست یه ماهی میشه خودم بستمشمشخصات سیستم و پاورتون چیه ؟
پاور گرین چند وات هست ؟سلام دوستان این مشگل ما حل نشد که نشد
درایور کارت گرافیک رو به اخرین ورژن اپدیت کردم نشد
کارت گرافیک رو بردم نمایندگی ام اس ای اونجام تست کردن پفتن گرافیک مشکلی نداره
طرف میگفت دوساعت باهاش بازی سنگین کرده مشکلی نداشه
من چیگار کنم
نمایندگی گفت که احتمال داره مشکل از رم باشه
سیستم نو هست یه ماهی میشه خودم بستمش
پاور گرین هست
m.b=MSI 970A-G43
CPU=AMD-AM3 8300
Ram=4G axtrom
GPU=MSI 730 GT 2G
H.D.D=1TB WD
والا دقیق یادم نیست ولی از کامپیوتر مرکزی که گرفتم خودش گفت مناسبهپاور گرین چند وات هست ؟
این هم اضافه کنم . 99% گارانتی یک تست 3dmark گرفته و کار دیگه انجام نداده .والا دقیق یادم نیست ولی از کامپیوتر مرکزی که گرفتم خودش گفت مناسبه
فردا باید شرکت نگاه کنم ببینم دقیق چند واته
یعنی میگید از پاوره؟
نظریه کارشناس MSI این بود که چون توی ویندوز مقداری از رم با گرافیک share میشه احتمال داره که رم باعث اختلال در رندرینگ بشه ،علت اصلی این مشکل هم فکر کنم طولانی شدن زمان رندرینگ گرافیک به مانیتور باشهاین ایراد دو حالت داره
1- خود گرافیک
2- مشکل پاور
اون کارشناس شما رو از سر خودش باز کرده . این کارت گرافیک 2 گیگ حافظه ddr3 دارد و توربو کش نداره. این ها رو از لپ لپ در میارن میشن کارشناس .نظریه کارشناس MSI این بود که چون توی ویندوز مقداری از رم با گرافیک share میشه احتمال داره که رم باعث اختلال در رندرینگ بشه ،علت اصلی این مشکل هم فکر کنم طولانی شدن زمان رندرینگ گرافیک به مانیتور باشه
حالا نظریه شما هم میشه در نظر گرفت
مشکل اینجاست که تمام قطعات گارانتی دارند ولی عیب اصلی مشخص نیست
کارشناس MSI ، خارج شده از لپ لپاون کارشناس شما رو از سر خودش باز کرده . این کارت گرافیک 2 گیگ حافظه ddr3 دارد و توربو کش نداره. این ها رو از لپ لپ در میارن میشن کارشناس .
دوباره مراجعه کنید و بگید مشکل برطرف نشده .
طرف قول میدم فقط از گرافیک تست گرفته دیده ارتیفکت نداره . گفته سه ساعت تست کردم . جالبه خرابی کارت گرافیک رو میندازن گردن رم .کارشناس MSI ، خارج شده از لپ لپ
امروز زنگ زدم به ماتریس تهراناون کارشناس شما رو از سر خودش باز کرده . این کارت گرافیک 2 گیگ حافظه ddr3 دارد و توربو کش نداره. این ها رو از لپ لپ در میارن میشن کارشناس .
دوباره مراجعه کنید و بگید مشکل برطرف نشده .
اگر کارت گرافیک بدون مشکل باشه نیاز به این تنظیمات نیست . با این کارها در اصل صورت مسئله رو پاک میکنید .امروز زنگ زدم به ماتریس تهران
با راهنمای هاشون و انجام کارهای زیر مشکلم حل شد
اول بهترین ورژن درایور 350.12 دانلود و نصب کردم
بعد توی nvidia control panel تنظیمات زیر رو انجام دادم:
مشاهده پیوست 859517 مشاهده پیوست 859518 مشاهده پیوست 859519 مشاهده پیوست 859514
بعد توی تنظیمات کنترل پنل ویندوز :
مشاهده پیوست 859520
, و نهایتا توی ریجیستری ویندوز:مشاهده پیوست 859521
مشکل من کاملا حل شد اما نمیدونم این افزایش زمان تاخیر tdr توی ریجیستری مشکلی بعدا برام به وجود میارهیا نه؟
دوستان متخصص نظر بدن
والا توی کشوری مثل ایران تا همینجا هم که راهنماییم کردن ممنونم ازشوناگر کارت گرافیک بدون مشکل باشه نیاز به این تنظیمات نیست . با این کارها در اصل صورت مسئله رو پاک میکنید .
بعید میدونم این مشکل به صورت 100% حل شده باشه . فقط ممکنه کمتر این مورد پیش بیاد .
به هر حال امیدوارم مشکل حل شده باشه
لینک از مایکروسافت
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/hardware/ff569918(v=vs.85).aspx