AMD.POWER
مدیر بازنشسته
هاردت مشکل دارهپس برم وین 7
اره روشن نمیکنه(هارد دیتا هست)
هاردت مشکل دارهپس برم وین 7
اره روشن نمیکنه(هارد دیتا هست)
مشکل ولتاژ استندبای هست . یا در پاور یا در خود مادربردسلام دوستان
به طور کلی اگه برای یک سیستم حالات زیر اتفاق بیفته مشکل از کجاس
1- اگه برای مدت طولانی مثلا یک یا دو روز سیستم خاموش باشه و بخواهیم روشنش کنیم روشن میشه ولی بوت نمیشه و صفحه سیاه است و باید یک بار برق و قطع و وصل کنی تا درست بشه
2 - اگه سیستم را ریستارت کنیم راحت بوت میشه و مشکلی نداره حتی کاملا خاموش و بعد روشن کنیم هم مشکلی نداره و به راحتی بوت میشه و فقط مشکل بالا زمانیه که سیستم یکی دو روز خاموش باشه
3 - البته یه مدت خوب بود ولی دوباره اینطور شده
بایوس مادربرد هم آبدیت آخری هست
ممنون از راهنماییتون..
مشخصات سیستم
main :maximus vi exterm
cpu : 4770 k
ram : 2* 8gig gskil 2400 cl 12
vga : 2*r9 290 asus
psu: enermax 1000w
fan cpu : h80i
ssd sumsung 120 evo
hdd: 3t segat
مشکل ولتاژ استندبای هست . یا در پاور یا در خود مادربرد
ربطی به استارت خوردن نداره . ولتاژ باید به حد مطلوب باشه . 5% بالا و پائین در شاخه های مثبت مورد قبول هست .سیستم استارت میخوره یعنی فن ها روشن میشه با این حال بازم از ولتاژ استندبایه
باید ولتاژ سیم بنفش رو در حالت استندبای و قبل از زدن کلید روشن بگیرید .چطوری میتونم چکش کنم؟ با اهمتر؟
باید چند ولت باشه ؟اگه ولتاژ درست باشه چی ؟باید ولتاژ سیم بنفش رو در حالت استندبای و قبل از زدن کلید روشن بگیرید .
ولتاژ باید روی 5 ولت با 5% تلورانس باشه . این ایراد حتی میتونه از خود مادربرد هم باشه .باید چند ولت باشه ؟اگه ولتاژ درست باشه چی ؟
قبلا پاورم 600 گرین بود فکر کنم با اونم چندبار اینطوری شده بود
بله طبیعی هست .سلام
این دما برای این کارت گرافیک خوبه
توی حالت لود کامل ۵٠ تا ۶۵
بیکار ٣۵ تا ۴٣
zotac 128bit geforce gt730 2gb
نو خریداری شده همین دیروز
ولتاژ اسندبای درست بودولتاژ باید روی 5 ولت با 5% تلورانس باشه . این ایراد حتی میتونه از خود مادربرد هم باشه .
این طبیعی هست . چیز غیر طبیعی نیست . این رو از اول میگفتید . بعضی از بردها قبل از بوت شدن چندین بار سلف تست میکنند و تنظیمات رو چک میکنند و بالا میانولتاژ اسندبای درست بود
البته اینو یادم رفت که بگم وقتی که بوت نمیشه اگه دست بهش نزنی خودش خاموش میشه و بعد دوباره روشن میشه و بدون مشکل بالا میاد
سلام دوستان.
من چند روز پیش یه مودم از موزاندو خریداری کردم:
https://www.mozando.com/tp-link-td-w8961nd-300mbps-wireless-n-adsl2-modem-router-123954.html
دیروز به دستم رسید.
تنظیمات رو که روی PPoE سِت می کنم...اولش به اینترنت وصل میشه...همه چیز هم
اکی هست، بعد از گذشت 10دقیقه حدودا دیگه قطع میشه و وصل نمیتونه بشه.
شما میدونید مشکل از کجاست؟
از جایی امکانش هست که چک کنم که مشکل همین هست یا چیز دیگه؟این مشکل ممکنه به دلیل حرارت بالا چیپ این مودم باشه . اگر گارانتی دارد بفرستید گارانتی .
گارانتی داره ببرید گارانتی . البته روی کاغذ هم توضیحات ایراد رو ضمیمه کنید .از جایی امکانش هست که چک کنم که مشکل همین هست یا چیز دیگه؟
این کار هم انجام بدید شاید نتیجه داد .از زیر مودم مدل دقیق و ورژن مودم رو یاداشت کنید . فریم ویر جدیدش رو از سایت tp-link بگیرید و اپدیت کنید.از جایی امکانش هست که چک کنم که مشکل همین هست یا چیز دیگه؟
سیستم را با avira rescue cd بصورت بوتیبل اسکن کنید.سلام وقت بخیر
من یه سیستم all in one مارک msi دارم،چندروز پیش سیستم شروع کرد به نصب خودکار چندبرنامه بدون اینکه از من اجازه ای بگیره،در همین حین سرعت سیستم خیلی پایین اومد به طوری که درصد استفاده از cpu به صددرصد رسید،من سریع هر برنامه ای که نصب کرده بود رو حذف کردم ولی سرعت پایینه سیستم تغییری نکرد،بااینکه برنامه های اضافه حذف شده ولی هنگامی که هیچ برنامه ای باز نیست درصد استفاده cpu خودبه خود بالا و پایین میشه،میخواستم بپرسم این مشکل مربوط به cpu میشه یا سیستم ویروسی شده؟همیشه هم به اینترنت وصله و متاسفانه آنتی ویروسش غیرفعال شده،ممنون میشم هرچه سریعتر جواب بدید،خیلی حیاتیه