مرسی.تبدیل رو عوض کردم .1-2 ساعت بازی کردم.مشکلی نداشت.فکر کنم از همون بود.یک مشکل دیگه که با گرافیکم دارم اینه که یکی از فن هاش کندتر میچرخه و صدا و نویز زیادی هم ایجاد میکنه.باید چیکارش کنم؟اصلا درست میشه؟این قطع شدن تصویر احتمال زیاد از کارت گرافیک هست . البته اگر از تبدیل استفاده میکنید با یک تبدیل سالم تست کنید .
خوب نباید به این شکل باشه .مرسی.تبدیل رو عوض کردم .1-2 ساعت بازی کردم.مشکلی نداشت.فکر کنم از همون بود.یک مشکل دیگه که با گرافیکم دارم اینه که یکی از فن هاش کندتر میچرخه و صدا و نویز زیادی هم ایجاد میکنه.باید چیکارش کنم؟اصلا درست میشه؟
سوال دیگم اینکه تو برنامه GPU TWEAK asus سه حالت silent و gaming و oc داره.اگر کارت رو روی حالت oc استفاده کنم مشکلی در بلند مدت برای کارت گرافیک پیش نمیاد؟البته تو هر بار بازی معمولا 1-2 ساعت بیشتر بازی نمیکنم.
سرعت رم سیستم روی 1333 ست میشه در بهترین حالت . ممکنه سیستم ناپایدار هم بشه .درود. آیا ممکنه روی یک اسلات رم یک عدد 8 گیگ باس 1866 سینگل چنل و روی دو اسلات دیگه بصورت دوال چنل دو عدد یک گیگ 1333 نصب کرد؟ در دراز مدت مشکلی ایجاد نمیکنه؟
یک تبدیل سالم تهیه کنید /سلام
دوستان اخیرا یه کارت گرافیک zotac 950 amp خریداری کردم که چهارتا خروجی داره دوتا dvi یک hdmi و یک display port اما مانیتورم فقط ورودی vga داره . یه تبدیل dvi-i به vga خریدم اما گرافیک خروجی نداد و مانیتور پیام no signal داد. کارت گرافیک سالم هست و شناسایی میشه و کار میکنه، فکر میکنم مشکل از نوع تبدیل هست. مانیتور هم ال سی دی سامسونگ 19 اینچ و فعلا هم امکان ارتقاء دادنش نیست . اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید که چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
خب اینم یه پاسخیه به هر حال.یک تبدیل سالم تهیه کنید /
بله هیچ مشکلی نخواهید داشت . حتی با COREI5 4460 هم مشکلی با 1080 نیست .سلام بر کارشناسان @AMD.POWER
سیستم من در حال حاظر i3 نسل 4 با مادربورد گیگا H87-HD3 هست و 8 گیگ رم هست
میخواستم کارت GTX 1080 بگیرم ولی یک سوالی برام پیش اومده
اگر من CPU رو به i7 4790 که در واقع میشه بالاترین مدل نسل 4 (اگر اشتباه نکنم) هست ارتقا بدم و رم رو هم به 16 ارتقا و یک پاور مناسب هم بگیرم همه چیز برای گیمینگ روی تنظیمات maximum ردیفه ؟
روی مادربورد مشکلی ندارم ؟
برای اینکه i7 4790 و 1080 ببندم چه پاوری پیشنهاد میکنید ؟ پاور فعلی من 430 گرین هستبله هیچ مشکلی نخواهید داشت . حتی با COREI5 4460 هم مشکلی با 1080 نیست .
b700 ver 2.0 cooler masterبرای اینکه i7 4790 و 1080 ببندم چه پاوری پیشنهاد میکنید ؟ پاور فعلی من 430 گرین هست
سلام خصوصی بزنید تا هماهنگ کنم با شماسلام به همه دوستان.
برای تعمیر مادربورد چیکار میتونم بکنم؟ یک سیستم 1156 که با CPU هست. روشن میشه ولی بعد از روشن شدن زود خاموش میشه و دوباره بعد از چند ثانیه روشن میشه و این روند مرتب تکرار میشه. مشکل یا از پردازنده یا مادربورد هست(احتمالا مادربورد) که متاسفانه جایی معتبر برای تعمیرات و تست سراغ ندارم. اگر ممکن هست راهنمایی بفرمایید.
در صورت لزوم پیام خصوصی بفرستید. ممنون
سلام خصوصی بزنید تا هماهنگ کنم با شما
برد رو باید برای من بفرستید . خیلی از دوستان دیگه هم میفرستند . مشکلشون حل میشه براشون میفرستم .پخ شد.
مورد دیگه اینکه برای یک سیستم با پاور 600 وات و کارت گرافیک 3 فنه (حدود 30 سانت طول) چه کیسی پیشنهاد میکنید؟ قیمت حداکثر 200 تومان.
برد رو باید برای من بفرستید . خیلی از دوستان دیگه هم میفرستند . مشکلشون حل میشه براشون میفرستم .
کیس هم
Green Z2+ Hero Case
اپدیت بایوس به اخرین ورژن سایت گیگابایتسلام من سیستمم رو ارتقا دادم.
این قطعات رو نو گرفتم.
AMD A10-7700K Kaveri FM2+ APU
مادربرد گیگابایت F2A88X-UP4
Sdd 240G
Ram 16 g دو تا کیت 8 گیگ با باس 2400 البته باس مادربرد 2133 هستش.
----
کارت گرافیک هم همون آنبرد
یه دونه درایو دی وی دی
فن هم ،فن خاصی نداره.
ابزار هم ماوس و کیبرد و یه دونه کارت شبکه وایرلس
پاور سیستم هم 350 کولر مستر.
ولی الان مشکل اینکه سیستم هنگ نمیکنه ولی به یکباره ماوس ثابت میشه و تا ریستارت نکنم کاری نمیشه کرد.ولی سیستم هنگ نکرده.
به نظر شما مشکل از پاور هستش ؟؟؟مشکل از چی هستش؟
نیاز به راهنمایی @AMD.POWER