2640144892
Registered User
- نوشتهها
- 646
- لایکها
- 244
بله ولی بالا نمیادوقتی dvd را قرار میدی داخل رایتر شروع میکنه به چرخیدن یا نه ؟
بله ولی بالا نمیادوقتی dvd را قرار میدی داخل رایتر شروع میکنه به چرخیدن یا نه ؟
اپتیک درایو ضعیف شده / باید یک رایتر دیگه جایگزین کنید .بله ولی بالا نمیاد
4460 به هیچ عنوان برای 1070 گلوگاه نمیشه . نیازی به خرید پردازنده بالاتر نمیبینم .دوستان یک عدد کارت گرافیک مدل Asus GTX 1070 O8G Strix خریداری شد. همینطور یک عدد رم ۸ گیگ با باس ۱۶۰۰ و برند Avexir خریداری شد.
سوال اینجاست که این کارت با پردازنده I5 4440 چه مقدار گلوگاه میشه؟ نیازی به تغییر پردازنده هست؟ تولید پردازنده ها با سوکت ۱۱۵۰ تا چه زمانی ادامه داره؟ امکانش هست در آینده خریداری کنم یا توقف تولید این سوکت نزدیک هست باید سریع اقدام کنم؟ چه مدلی رو برای پردازنده پیشنهاد میدید؟ نیازی به پاور بیشتر از ۶۰۰ وات هست برای تغییر پردازنده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
@AMD.POWER
منظورتون همون ۴۴۴۰ هست؟ اگر نیازی نیست که چه بهتر. ممنون4460 به هیچ عنوان برای 1070 گلوگاه نمیشه . نیازی به خرید پردازنده بالاتر نمیبینم .
فرق زیادی ندارند . خیر نیازی نیست .منظورتون همون ۴۴۴۰ هست؟ اگر نیازی نیست که چه بهتر. ممنون
فرق زیادی ندارند . خیر نیازی نیست .
زمان نمیشه مشخص کرد . بستگی به پیشرفت های صنعت نرم افزار دارد .خیلی ممنون! این پردازنده چه مقدار از عمرشون باقی هست؟ مشخص هست یا نه؟
با حوصله وقت بگذارید . هر جا دیدید مشکل دارید . بپرسید
هیچ قطعه اضافی به کارت گرافیک وصل نکنید . البته ۳ پین هم به 4 پین هم میخورهآقا امید خسته نباشید. بنده سیستم رو بستم روی کیس ولی یه مقداری سیما زیاد بود بستن در کیس یکمی سخت شد اون سمتی که سیم ها هست. ولی بسته شد بالاخره. سوال اینجا که شنیدم کارت گرافیک Asus 1070 یک قابلیتی داره که فن های سیستم به اون متصل میشن و متناسب با دمای کارت تنظیم میشند.
میخواستم ببینم این قابلیت برای کیس Green Z2+ Hero هم وجود داره؟ چون فن ها حالت 3 پین داشتند و ورودی کارت حالت 4 پین! امکان این کار هست یا خیر؟ ممنون
یعنی توصیه میکنید از روی همون دکمه های روی کیس استفاده کنم بجای اتصال به کارت؟هیچ قطعه اضافی به کارت گرافیک وصل نکنید . البته ۳ پین هم به 4 پین هم میخوره
بله . اتصال فن اضافه به کارت را توصیه نمیکنم .یعنی توصیه میکنید از روی همون دکمه های روی کیس استفاده کنم بجای اتصال به کارت؟
مشخصات سیستم را بنویسید . پاور هم حتما قید بشهسلام دوستان من کامپیوترم یه مشکلی داره ممنون میشم راهنمایی کنید . وقتی روشنش میکنم بعد از چند دقیق تصویر به هم میریزه و پیکسل پیکسل میشه . کارت گرافیک رو که عوض میکنم بعد از چند دقیقه هنگ میکنه یا بلو اسکرین میده . بعضی وقتا هم رو صفحه ولکام ویندوز گیر میکنه . کدوم قطعاتش رو باید عوض کنم ؟ ممنون
خیلی ممنون.بله . اتصال فن اضافه به کارت را توصیه نمیکنم .
گارانتی باطل میشه . دما هم نباید به بالای 77 در طولانی مدت بره . اورکلاک را سعی کنید یاد بگیرید . تا بدونید چه پارامتر هایی را باید دست زد و چه پارامتر هایی را نباید دستکاری کرد .خیلی ممنون.
سوال دیگه اینکه آیا اورکلاک کردنِ Asus GTX 1070 Strix O8G خطری برای کارت داره؟ گرمای مجاز چقدر هست؟ آیا گارانتی رو باطل میکنه؟
گرافیک hd4870 . رم 2 مدلشو نمیدونم . هارد سیگیت 500 . سیپیو amd athlon x3 . پاور گرین 580مشخصات سیستم را بنویسید . پاور هم حتما قید بشه
گفتید با کارت گرافیک دیگه تست کردید ؟گرافیک hd4870 . رم 2 مدلشو نمیدونم . هارد سیگیت 500 . سیپیو amd athlon x3 . پاور گرین 580