منتخب بازارچه

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,401
لایک‌ها
22,840
سن
39
محل سکونت
طهران
سلام
میخوان یه ssd جدید روی یه مادربورد خیلی قدیمی بزارم.
هارد اینه:
ssd a55 ace silicon power 1tb
مادربوردم اینه p5ld2-x
لطف کنید بگید به هم میخورن یا نه
سلام مشکلی نباید باشه ولی اون سرعت مورد نظرتون رو به شما نمیده .
 

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
812
لایک‌ها
121
این سیستم گزینه بوت از فلش نداره بایوس رو هم آپدیت کردم ب آخرین تاریخ ک 2007 بود میشه راهنمایی کنین



 

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
812
لایک‌ها
121
به نظرتون سرعت فن گرافیک بالا نیست؟



 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,401
لایک‌ها
22,840
سن
39
محل سکونت
طهران

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,401
لایک‌ها
22,840
سن
39
محل سکونت
طهران
ممنون ولی اون مربوط به هارد اکسترناله اونم نشد
این مورد توسط خودم تست شده روی مادربردهای سوکت 775 گیگا من با انتخاب اون گزینه روی خیلی از مادربردهای قدیمی فلش رو بوت میکنم . احتمالا فلش را به شکل مناسبی بوتیبل نکردید .
 

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
812
لایک‌ها
121
این مورد توسط خودم تست شده روی مادربردهای سوکت 775 گیگا من با انتخاب اون گزینه روی خیلی از مادربردهای قدیمی فلش رو بوت میکنم . احتمالا فلش را به شکل مناسبی بوتیبل نکردید .
ممنون از جوابتون ولی با اکثر نرم افزار های بوت تست کردم دست آخر مجبور شدم رو دی وی دی رایت کنم
 

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
812
لایک‌ها
121
من با دیا پلیر مشکل دارم وقتی برق اتاق رو روشن میکنم آهنگ قطع میشه


این مشخصات سیستم



و اینم مشخصات دو تا پاور ک تست کردم



 

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
812
لایک‌ها
121
من با دیا پلیر مشکل دارم وقتی برق اتاق رو روشن میکنم آهنگ قطع میشه


این مشخصات سیستم



و اینم مشخصات دو تا پاور ک تست کردم



میشه کمک کنین مشکل از کجاس؟ اگه از پاوره بخرم وگرنه هزینه اضافی نکنم
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,401
لایک‌ها
22,840
سن
39
محل سکونت
طهران
من با دیا پلیر مشکل دارم وقتی برق اتاق رو روشن میکنم آهنگ قطع میشه


این مشخصات سیستم



و اینم مشخصات دو تا پاور ک تست کردم



این پاور غیر استاندارد است . پاور استاندارد بگیرید مثل گرین
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,401
لایک‌ها
22,840
سن
39
محل سکونت
طهران
من رو سیستمم سه تا یک گیگ رم سواره ولی 2 گیگ نشون میده ولی با این برنامه سه گیگ نشون میده


این مورد اصلا غیر ممکنه . شما عجیب غریبه سوالاتی که مطرح میکنید .
اگر برنامه تحت ویندوز 3 گیگ نشون بده . ویندوز هم 3 گیگ نشون میده .
 

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
812
لایک‌ها
121
این مورد اصلا غیر ممکنه . شما عجیب غریبه سوالاتی که مطرح میکنید .
اگر برنامه تحت ویندوز 3 گیگ نشون بده . ویندوز هم 3 گیگ نشون میده .
خوب من که قصد بازی یا پر کردن اوقات فراغت خودم رو ندارم به مشکل خوردم ک اینجا مطرح کردم
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,401
لایک‌ها
22,840
سن
39
محل سکونت
طهران

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
812
لایک‌ها
121
ببخشین رو اسپیکر ادیفایر 2700 میشه آمپلیفایر سوار کرد؟
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,401
لایک‌ها
22,840
سن
39
محل سکونت
طهران

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
812
لایک‌ها
121
??
یعنی چی خود اسپیکر آمپلی دارد . نیازی ندارد .
اسپیکر قویه ولی ن اونجوری ک ازش انتظار میره باس و تریبل خوبی داره و نهایت صداش کمه منظورم اینه اگه امکانش باشه تقویت کننده صدایی یا چیز مشابهی براش هست ک صداش رو بیشتر کنه؟
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,401
لایک‌ها
22,840
سن
39
محل سکونت
طهران
خیر نمیشه کاری کرد باید اسپیکر بهتری تهیه کنید
 
بالا