- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,499
اینکه چه ربطی به صورت مساله داشت؟!ویندوز بدون کرک بریز سالم تر باشه
میگم ویندوز دوم چرا بالا نمیاد.. ؟!
بعدش خب ویندوز بدون کرک یعنی چی..بالاخره ویندوز باید اکتیو بشه دیگه..
اینکه چه ربطی به صورت مساله داشت؟!ویندوز بدون کرک بریز سالم تر باشه
تو گوگل درایو آپلود کنی بهتره :دیسلام
درحال حاضر بهترین برند DVD واسه رایت کردن و نگهداری آرشیو چیه ؟
ضمنا DVD9 بصرفه تر درمیاد یا DVD معمولی ؟
آخه گوگل درایو دسترسی دائمی بهش نداری اما روی DVD که باشه دیگه راحتی .تو گوگل درایو آپلود کنی بهتره :دی
فقط من شنیدم دی وی دی بعد یه مدت ماده ش فاسد میشد و فایل ها نابود میشن.. البته فقط شنیدم.. بهتره شما هم یه آماری بگیری..آخه گوگل درایو دسترسی دائمی بهش نداری اما روی DVD که باشه دیگه راحتی .
هارد اکسترنال هم دارم اما این ارشیوی که مدنظرمه میخوام حتما روی DVD باشه .
یادمه حدود ۹-۱۰ سال پیش که زیاد استفاده میکردم بهترین برند پرینکو و دکتردیتا بود .
الان رو نمیدونم ایا هنوزم کیفیت سابق رو دارن یا نه .
آره اینو خودمم شنیدم که تمام لوح های فشرده چه CD و چه DVD یه عمر مفیدی دارن و حتی اگر مشکل ظاهری خاصی نداشته باشن بعد از یه مدت دیگه مرخص میشن.فقط من شنیدم دی وی دی بعد یه مدت ماده ش فاسد میشد و فایل ها نابود میشن.. البته فقط شنیدم.. بهتره شما هم یه آماری بگیری..
کسی نمیدونه جواب این سوالمو کجا میتونم پیدا کنم ؟سلام
دوستان کسی میدونه SAPPHIRE R7 260X 2G OC چند قیمت میخوره حدودا ؟
زیاد هم باهاش بازی نشده
سلامکسی نمیدونه جواب این سوالمو کجا میتونم پیدا کنم ؟
دیگه خدایی دارین کم میگینسلام
500 تا 600
من منفعتی نمیبرم که پایین بگم قیمت رو . قیمت این کارت دقیقا همینهدیگه خدایی دارین کم میگین
درسته قدیمیه ولی قدرتش خوبه
والا دوست من تا جایی که من میدونم ssd ها عمرشون بر اساس نوع و کیفیت چیپی هست که روشون سوارهسلام دوستان
من یک SSD سامسونگ EVO 860 250GB خریدم.
نوشته 150 ترابایت محدودیت TBW داره.
به فرض مثال من توی 2 سال به عدد 150 برسم.
سوالم اینه بعد از 150 ترابایت نوشتن دقیقا چه اتفاقی میوفته ؟ ؟ ؟
آیا باز هم قابل استفاده هست ؟ مثلا میشه 200 یا 300 ترابایت نوشت ؟
--------------
سوال دیگه اینکه عمر اس اس دی رو توی برنامه نوشته 8 سال دیگه.
بعد از 8 سال یعنی دیگه قابل استفاده نیست ؟
مشاهده پیوست 1161774مشاهده پیوست 1161775
طالعاتی که انجام شده این مدلی که شما داری تا 900 ترابایت هم کارکرده،اما داشتیم که رو 200 ترا هم چیپش خراب شده،در کل با مصرف خونگی تخمین زده شده 2-3سال شما میتونی به
سپاس دوست عزیز.والا دوست من تا جایی که من میدونم ssd ها عمرشون بر اساس نوع و کیفیت چیپی هست که روشون سواره
مثل چیپ ارزان قیمت mlc ،حالا طبق مطالعاتی که انجام شده این مدلی که شما داری تا 900 ترابایت هم کارکرده،اما داشتیم که رو 200 ترا هم چیپش خراب شده،در کل با مصرف خونگی تخمین زده شده 2-3سال شما میتونی به راحتی ازش استفاده کنی بدون هیچ مشکلی
ولی بعد از این وقتی وضعیت سلامت هارد اومد پایین و نرم افزار مربوطه عمر دستگاه رو اعلام کرد،نیاز به بکاپ گیری هست
چون هر لحظه ممکنه مشکلی براش پیش بیاد
البته این نظر شخصی شماست که دوست دارید چقدر هزینه کنید برای سیستمتوناستاد , کامپیوتر من i3 نسل چهار هست + 16 گیگ رم . حالا به نظرتون ارزش داره یه 4790K و یه گرافیک RX 580 8GB بگیرم بندازم روش ؟
این دو قطعه با یه پاور تقریبا 7 تومن آب میخوره. به نظرتون ارزش داره ؟
مشخصات لپ تاپتون رو تو نت نگاه کنید ببینید تا چقدر رم ساپورت میکنه اگه مثلا 16 گیگ ساپورت میکنه میتونید طبیعتا 8 گیگ دیگه اضافه کنید.رمش ddr3 1600 mhz هست . این رم های جدید که مثلا نوشته 10600s mhz ddr3 1333بهش می خوره?
برادر فکر کنم جدیدا خبر قیمت ها رو نداری , گرافیک RX 580 8GB الان آکبند تقریبا از 2500 شروع میشه , سی پی یو 4790K هم تک توک تو بازار پیدا میشه که اگه آکبند باشه قیمتش روی تقریبا 2500 هست بدون فن , یه کولر و یه پاور هم به این دو اضافه بهش تقریبا میشه 6-7 تومنالبته این نظر شخصی شماست که دوست دارید چقدر هزینه کنید برای سیستمتون
البته این قطعاتی که گفتید به صورت آک هم بعید میدونم 7 تومن قیمت بخورن
این قطعاتی که اسم بردید هم افت قیمت زیادی داشتن فکر میکنم با 3 تومن هم بتونید به صورت دسته دوم این قطعات رو تهیه کنید الان گرافیک 580 هشت گیگ گارانتی دار 1600-1500 هم گیر میاد.
ضمنا من باشم اینقدر هزینه نمیکنم برای قطعات خصوصا که الان تقریبا پایان نسل هست و با شروع نسل جدید معمولا سیستم مورد نیاز بازی ها به شدت بالا میره. من یادم تامب رایدر نسخه اولش رو سال 2013 بود دقیق یادم نیست اما اون موقع هم پایان نسل بود من یادم با 2گیگ رم و cpu e5300 با تنظیمات high بازی کردم اما تقریبا یکی دو سال بعد که نسل تموم شد تمام بازی ها رم 8 میخواستن و پردازنده i3