پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,429
لایک‌ها
22,860
سن
39
محل سکونت
طهران
سلام آقا امید
امروز ویندوزم دی اکتیو شد..
با همون کرک همیشگی که داشتم و فابریک خود سی دی ویندوز بود کرکش کردم..
سیستم ری ریست کردم..
پیغام a disk read error occurred اومد :|
رم ها و اسلات ها رو یکی یکی تست کردم..
کابل های هارد رو بررسی کردم و با کابل های دیگه هم عوض کردم..
چیزی تغییر نکرد..
از توی بایوس تنظیمات کانفیگ ساتا رو به ahc یه چیز همینطوری بود..تغییر دادم..
الان هارد رو میشناسه ولی لحظه لود ویندوز یهو گیر میکنه ارور صفحه آبی میاد..
حتی برای لود ویندوز دوم که توی پارتیشن دوم هست هم همین مشکل برقراره.
چکارش کنم بنظرتون؟
سیستم دسکتاپ.. مادربرد h97
سلام برادر
مشکل سخت افزاری نیست . ویندوز شما به مشکل خورده . ویندوز را مجدد نصب کنید
 

nima_00989166

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
4,221
لایک‌ها
7,121
محل سکونت
اهواز

احسانبزرگي

Registered User
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
6,975
لایک‌ها
3,268
محل سکونت
کنار رود بنشین گذر عمر ببین
سلام من دارم با سیستم کار میکنم یهو سیستم خاموش میشه هر چی میزنم روشن نمیشه وقتی کلید پاور روشن خاموش میکنم روشن میشه باز 10ساعت 1روز دیگه خاموش میشه گردو خاک فن پردازنده هم گرفتم تاثیر نداشت یه گرافیک ضعیف هم دارم فن نداره موندم مشکل از کجاست
 

nima_00989166

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
4,221
لایک‌ها
7,121
محل سکونت
اهواز
سلام من دارم با سیستم کار میکنم یهو سیستم خاموش میشه هر چی میزنم روشن نمیشه وقتی کلید پاور روشن خاموش میکنم روشن میشه باز 10ساعت 1روز دیگه خاموش میشه گردو خاک فن پردازنده هم گرفتم تاثیر نداشت یه گرافیک ضعیف هم دارم فن نداره موندم مشکل از کجاست
فکنم از داغ گرافیک یا پردازنده ست..
اگه گرافیک فابریک فن نداره که هیچی...
خمیر سیلیکون پردازنده رو پاک کنید و یه خمیر تازه برنید..احتمالا برطرف میشه
 

nima_00989166

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
4,221
لایک‌ها
7,121
محل سکونت
اهواز
ویندوز بدون کرک بریز سالم تر باشه
اینکه چه ربطی به صورت مساله داشت؟!
میگم ویندوز دوم چرا بالا نمیاد.. ؟!

بعدش خب ویندوز بدون کرک یعنی چی..بالاخره ویندوز باید اکتیو بشه دیگه..
 

mohammad200

Registered User
تاریخ عضویت
14 دسامبر 2007
نوشته‌ها
1,393
لایک‌ها
210
محل سکونت
کرمان
سلام
دوستان کسی میدونه SAPPHIRE R7 260X 2G OC چند قیمت میخوره حدودا ؟
زیاد هم باهاش بازی نشده
 

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 ژوئن 2010
نوشته‌ها
1,973
لایک‌ها
3,540
سلام
درحال حاضر بهترین برند DVD واسه رایت کردن و نگهداری آرشیو چیه ؟
ضمنا DVD9 بصرفه تر درمیاد یا DVD معمولی ؟
 

nima_00989166

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
4,221
لایک‌ها
7,121
محل سکونت
اهواز
سلام
درحال حاضر بهترین برند DVD واسه رایت کردن و نگهداری آرشیو چیه ؟
ضمنا DVD9 بصرفه تر درمیاد یا DVD معمولی ؟
تو گوگل درایو آپلود کنی بهتره :دی
 

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 ژوئن 2010
نوشته‌ها
1,973
لایک‌ها
3,540
تو گوگل درایو آپلود کنی بهتره :دی
آخه گوگل درایو دسترسی دائمی بهش نداری اما روی DVD که باشه دیگه راحتی .
هارد اکسترنال هم دارم اما این ارشیوی که مدنظرمه میخوام حتما روی DVD باشه .
یادمه حدود ۹-۱۰ سال پیش که زیاد استفاده میکردم بهترین برند پرینکو و دکتردیتا بود .
الان رو نمیدونم ایا هنوزم کیفیت سابق رو دارن یا نه .
 

nima_00989166

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
4,221
لایک‌ها
7,121
محل سکونت
اهواز
آخه گوگل درایو دسترسی دائمی بهش نداری اما روی DVD که باشه دیگه راحتی .
هارد اکسترنال هم دارم اما این ارشیوی که مدنظرمه میخوام حتما روی DVD باشه .
یادمه حدود ۹-۱۰ سال پیش که زیاد استفاده میکردم بهترین برند پرینکو و دکتردیتا بود .
الان رو نمیدونم ایا هنوزم کیفیت سابق رو دارن یا نه .
فقط من شنیدم دی وی دی بعد یه مدت ماده ش فاسد میشد و فایل ها نابود میشن.. البته فقط شنیدم.. بهتره شما هم یه آماری بگیری..
 

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 ژوئن 2010
نوشته‌ها
1,973
لایک‌ها
3,540
فقط من شنیدم دی وی دی بعد یه مدت ماده ش فاسد میشد و فایل ها نابود میشن.. البته فقط شنیدم.. بهتره شما هم یه آماری بگیری..
آره اینو خودمم شنیدم که تمام لوح های فشرده چه CD و چه DVD یه عمر مفیدی دارن و حتی اگر مشکل ظاهری خاصی نداشته باشن بعد از یه مدت دیگه مرخص میشن‌.
یه ارشیو فیلم و اهنگ چندساله دارم که تک تکشون رو خودم جمع اوری کردم الانم اصلا دلم نمیاد هیچکدوم رو حذف کنم. هارد اکسترنال هم چندتا دارم دیگه زورم میاد پول بدم :دی
 

mohammad200

Registered User
تاریخ عضویت
14 دسامبر 2007
نوشته‌ها
1,393
لایک‌ها
210
محل سکونت
کرمان

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,429
لایک‌ها
22,860
سن
39
محل سکونت
طهران

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
3,376
لایک‌ها
382
محل سکونت
liberty city
برادر سلام خوبی؟یک راهنمایی و سوال فنی داشتم
1.بنده مینی کیس Hp 6300 دارم i5/4/500
حالا چون من کارم همش با سیستمه و نمیتونم بی سیستم بمونم،پیش خودم میگم
اینا اگر پاورش بسوزه خدایی نکرده انگار دیگه نیست و پیدا کردنش سخته و قیمتش بالا
حالا با توجه به قیمت های بالای بازار پیش خودم گفتم جای این مینی کیس - یدونه کیس تاور 6300 بگیرم
با همین کانفیگ،فقط 1سوالی برام پیش اومده و اینه که این کیس ها پاور هاشون با پاور های نرمال تو بازار یکیه؟
که اگر روزی پاورشون به مشکل خورد بشه راحت خرید و عوض کرد؟
2.اینکه شما خودت نظر خاصی نداری بشه 2میلیون یه کار اساسی تر کرد؟سپاس
عکس کیس تاور هم پایین زدم
 

فایل های ضمیمه

imanparsa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژوئن 2014
نوشته‌ها
32
لایک‌ها
7
محل سکونت
Berlin-Germany
سلام دوستان
من یک SSD سامسونگ EVO 860 250GB خریدم.
نوشته 150 ترابایت محدودیت TBW داره.
به فرض مثال من توی 2 سال به عدد 150 برسم.
سوالم اینه بعد از 150 ترابایت نوشتن دقیقا چه اتفاقی میوفته ؟ ؟ ؟
آیا باز هم قابل استفاده هست ؟ مثلا میشه 200 یا 300 ترابایت نوشت ؟
--------------
سوال دیگه اینکه عمر اس اس دی رو توی برنامه نوشته 8 سال دیگه.
بعد از 8 سال یعنی دیگه قابل استفاده نیست ؟



ssdlife_free_q1LTnxqa7C.jpgDiskInfo32_lYD44vYbqF.jpg
 

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
3,376
لایک‌ها
382
محل سکونت
liberty city
سلام دوستان
من یک SSD سامسونگ EVO 860 250GB خریدم.
نوشته 150 ترابایت محدودیت TBW داره.
به فرض مثال من توی 2 سال به عدد 150 برسم.
سوالم اینه بعد از 150 ترابایت نوشتن دقیقا چه اتفاقی میوفته ؟ ؟ ؟
آیا باز هم قابل استفاده هست ؟ مثلا میشه 200 یا 300 ترابایت نوشت ؟
--------------
سوال دیگه اینکه عمر اس اس دی رو توی برنامه نوشته 8 سال دیگه.
بعد از 8 سال یعنی دیگه قابل استفاده نیست ؟



مشاهده پیوست 1161774مشاهده پیوست 1161775
والا دوست من تا جایی که من میدونم ssd ها عمرشون بر اساس نوع و کیفیت چیپی هست که روشون سواره
مثل چیپ ارزان قیمت mlc ،حالا طبق مطالعاتی که انجام شده این مدلی که شما داری تا 900 ترابایت هم کارکرده،اما داشتیم که رو 200 ترا هم چیپش خراب شده،در کل با مصرف خونگی تخمین زده شده 2-3سال شما میتونی به راحتی ازش استفاده کنی بدون هیچ مشکلی
ولی بعد از این وقتی وضعیت سلامت هارد اومد پایین و نرم افزار مربوطه عمر دستگاه رو اعلام کرد،نیاز به بکاپ گیری هست
چون هر لحظه ممکنه مشکلی براش پیش بیاد
 

imanparsa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژوئن 2014
نوشته‌ها
32
لایک‌ها
7
محل سکونت
Berlin-Germany
طالعاتی که انجام شده این مدلی که شما داری تا 900 ترابایت هم کارکرده،اما داشتیم که رو 200 ترا هم چیپش خراب شده،در کل با مصرف خونگی تخمین زده شده 2-3سال شما میتونی به
والا دوست من تا جایی که من میدونم ssd ها عمرشون بر اساس نوع و کیفیت چیپی هست که روشون سواره
مثل چیپ ارزان قیمت mlc ،حالا طبق مطالعاتی که انجام شده این مدلی که شما داری تا 900 ترابایت هم کارکرده،اما داشتیم که رو 200 ترا هم چیپش خراب شده،در کل با مصرف خونگی تخمین زده شده 2-3سال شما میتونی به راحتی ازش استفاده کنی بدون هیچ مشکلی
ولی بعد از این وقتی وضعیت سلامت هارد اومد پایین و نرم افزار مربوطه عمر دستگاه رو اعلام کرد،نیاز به بکاپ گیری هست
چون هر لحظه ممکنه مشکلی براش پیش بیاد
سپاس دوست عزیز.
یه سوال دیگه هم داشتم.
من شنیدم میگن اگر اس اس دی عمرش تمام بشه اطلاعات روش از بین نمیرن و فقط نمیشه دیگه روش اطلاعات نوشت . و اطلاعات قبلی باقی میمونن.ولی عملاً دیگه اس ای دی غیر قابل استفاده میشه.
چون نمیشه چیزی روش نوشت.
اگر اینجور باشه به این معنی هست که حتی بعد از پایان عمر سلول های اس اس دی، عملیات Read رو میشه انجام داد و اطلاعات رو کپی کرد توی یه درایو سالم.
آیا این ماجرا صحت داره ؟
 
بالا