دوستان عزیز یک سوال
من شنیدم میگن اگر اس اس دی عمرش تمام بشه اطلاعات روش از بین نمیرن و فقط نمیشه دیگه روش اطلاعات نوشت . و اطلاعات قبلی باقی میمونن.ولی عملاً دیگه اس ای دی غیر قابل استفاده میشه.
چون نمیشه چیزی روش نوشت.
اگر اینجور باشه به این معنی هست که حتی بعد از پایان عمر سلول های اس اس دی، عملیات Read رو میشه انجام داد و اطلاعات رو کپی کرد توی یه درایو سالم.
آیا این ماجرا صحت داره ؟
@AMD.POWER
استاد , کامپیوتر من i3 نسل چهار هست + 16 گیگ رم . حالا به نظرتون ارزش داره یه 4790K و یه گرافیک RX 580 8GB بگیرم بندازم روش ؟
این دو قطعه با یه پاور تقریبا 7 تومن آب میخوره. به نظرتون ارزش داره ؟
پ.ن (98/10/29) : یه سرچ زدم میتونم بجای i7 4790K یه تغییر نسل بدم و i5 9600K بگیرم ولی بیشتر از قطعا بیشتر از 6-7 تومن آب میخوره
ی سوال دیگه اس اس دی ساتا 3 رو این سیستم که ساتا 2 هست جواب میده؟
مادربردت قدیمیه باید اپگرید کنیی سوال دیگه اس اس دی ساتا 3 رو این سیستم که ساتا 2 هست جواب میده؟
VGA Cooler V6000دورد دوستان عزیز
من گرافیک AMD R9 270 دارم میخام در حین بازی خیلی خنک باشه یعنی بجز فنهای اورجینال بازم خنکتر باشه چه راهکارهایی رو پیشنهاد میدین
thanks
این کارت ها چیپ کنترلر خوبی ندارند
ی سوال داشتم دو تا 1070 اس ال آی بشن قویتره یا ی 1080 تیتانیوم؟
سلامدورد دوستان عزیز
من گرافیک AMD R9 270 دارم میخام در حین بازی خیلی خنک باشه یعنی بجز فنهای اورجینال بازم خنکتر باشه چه راهکارهایی رو پیشنهاد میدین
thanks
سلام..
3 تا رم دارم روش نوشته باس 1600 ولی توی cpuz میگه که 1333 هست!
این یعنی رم های من تقلبین؟
و سوال دوم اینکه مناسب ترین رم 4 گیگی که بخوام بهشون اضافه کنم باید چه مشخصاتی داشته باشه؟
مادرورد GIGABYTE GA-H97-D3H Motherboard
\پردازنده core i3 4130
مشاهده پیوست 1167378
مشاهده پیوست 1167379
مثلا i5 4460 نسل 4 هست و هزول که پشتیبانی نمیکنه این پردازندهسری هزول از Hyper-Threading پشتیبانی میکنه؟