دوستان مانیتورم چند وقته دچار مشکل شده.
وقتی دارم باهاش کار میکنم یکدفعه خاموش میشه ( زمان خاموش شدن از تایمی که روشنه و باهاش کار میکنم متغیره، ممکنه 20 دقیقه ممکنه 1 ساعت یا ... ) وقتی دوباره با کلید پاور روشنش میکنم اوکی هست ولی دوباره مدتی بعد خاموش میشه! بعضی وقتا بعد از خاموش شدن روشن میکنم
بلافاصله بعدش یا چند ثانیه بعد دوباره خاموش میشه. این مشکل رو حدود 3 4 ماهه دارم ولی اینم بگم قبل از این حدودا" 3 سال ، مانیتور بعد از مدت طولانی استفاده ( مخصوصا" تابستون ) یکدفعه خاموش میشد و حتی با کلید پاور هم دیگه روشن نمیشد ، این مشکل تا 1 2 دقیقه ادامه داشت و خود به خود مانیتور روشن میشد و مشکلی نداشت، منم فکر میکردم یه نوع سیستم تدافعی مانیتور در برابر گرما هست. ولی الان این مشکل بعضی وقتا وسط یه کار مهم و فوری که پیش میاد 20 بار هم خاموش روشن مانیتور و خود پی سی هیچ تاثیری نداره و بعضی وقتا کلا" یکاری میکنه سیستمو ول کنم برم ( اگه بمونم مجبورم با کله برم تو مانیتور :d
.
یه مقدار گوگل کردم به یسری نتیجه رسیدم که اصلی ترین هاش
مشکل منبع تغذیه و لحیم سردی بود. اینم بگم من کارت گرافیک ندارم و از
GPU خود CPU استفاده میکنم.
از دوستان اگر کسی تخصصی در مورد این مشکل داره یا تجربشو داره ممنون میشم یاری کنه.
در آخر اگر تعمیرکار با تجربه و منصف سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید ( تهران هستم )
مدل مانیتورم هم
Samsung syncMaster T1900
پیشاپیش سپاس