منتخب بازارچه

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
3,405
لایک‌ها
387
محل سکونت
liberty city
دوستان سلام چه خبر؟
میگم من خودم اهل فن هستم،ولی دوست داشتم یه مشورتی هم بگیرم
سوال اصلی اینکه : روی پردازنده های نسل 9 و مادربرد های این نسل ویندوز 7 میشه نصب کرد؟اکثرا خوندم میگن نه و گرافیکاشون درست کار نمیکنن و ....
سوال دوم اینکه بین 3تا سیستم زیر کدوم رو پیشنهاد میدید؟
1.ASUS Z270-P یا ASUS Z270 A(که مادربرد مدل A نوش 2تومنه ومدل P نوش 1.5 پردازنده هم ترایش نزدیک 2.5الی 3) جمعا میشه حدودا 5ت(نسل 6-7)
2.ASUS H310+i5 9600k (که مادربرد 1.150 هست+4ت پردازنده)همون حدودا 5ت میشه(نسل 9)
3.ASUS H310+i3 9100f+vga (که مادربرد همون 1.200 هست +پردازنده 1.500 +یه گرافیک معمولی(من بازی نمیکنم با سیستم) فقط پرفورمنس برام مهمه و سرعت حدودا700ت)جمعا میشه 3.300 (که اینم نسل 9 میشه)
حالا با توجه به محدود بودن بودجه تا 4نهایت 5ت پیشنهادتون چیه؟ایا امروز نسل 6-7 جمع کردن درسته؟با توجه به اینکه قیمت همون در میاد تغریبا
من تجربه کار با نسل 9 بدون گرافیک رو نداشتم تاحالا نمیدونم چی از اب در اومده
این i5 9600k هم خیلیییی خیلی قویه (همه i7 های نسل قبل رو له کرده تغریبا)
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران
سلام
روی یک مدل از H310 های ام اس آی امکان نصب ویندوز 7 هست . مطلبش هم تو نت هست . مادربردهای B365 هم امکان نصب ویندوز 7 دارند .
فقط باید از گرافیک مستقل استفاده کنید . اینتل درایور گرافیک رو ارائه نکرده است .
سلام پیشنهاد من
پردازنده I5 9400 + MSI B365 و یک گرافیک
 

Mehran Mahmoodi

Registered User
تاریخ عضویت
2 فوریه 2011
نوشته‌ها
857
لایک‌ها
300
محل سکونت
Tehran
دوستان سلام
من میخوام گیم پلی بازی های خودم رو تو PS4 رکورد کنم , به من گفتن باید کارت کپچر بخری (میدونم از طریق خود PS4 هم میشه رکورد کرد اما به کارم نمیاد) , رفتم قیمت کردم بهم گفتن برای گیمینگ دو مورد الگاتو و ریزر هستش که بالای 3 میلیون تومن قیمت هرکدومشونه !!! میخواستم بدونم کسی اطلاعی از این موضوع داره ؟ کسی میدونه مدل ارزون تری هست یا نه ؟
 

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
1,002
لایک‌ها
162
فرق gddr6 و gddr5x تو گرافیک چیه؟
ممنون
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران
فرق gddr6 و gddr5x تو گرافیک چیه؟
ممنون
سلام
لینک زیر را چک کنید
1585220528622.png

 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران
دوستان سلام
من میخوام گیم پلی بازی های خودم رو تو PS4 رکورد کنم , به من گفتن باید کارت کپچر بخری (میدونم از طریق خود PS4 هم میشه رکورد کرد اما به کارم نمیاد) , رفتم قیمت کردم بهم گفتن برای گیمینگ دو مورد الگاتو و ریزر هستش که بالای 3 میلیون تومن قیمت هرکدومشونه !!! میخواستم بدونم کسی اطلاعی از این موضوع داره ؟ کسی میدونه مدل ارزون تری هست یا نه ؟
سلام
من تخصصی روی کنسول ندارم ولی ویدیو زیر را نگاه کنید توضیح میده
PHP:
https://www.youtube.com/watch?v=qoaMkcjLgM0
(((((
)))
 

hexman

Registered User
تاریخ عضویت
18 آگوست 2010
نوشته‌ها
1,008
لایک‌ها
404
محل سکونت
Tehran
درود بر دوستان ميخواستم بدونم آيا
کارت گرافيک ام اس آي مدل GT 710 1GD3 HLP

به مادربورد MSI مدل 970A-F45 ميخوره؟ممنون
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
8,057
لایک‌ها
6,982
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
دیجی کالا سایز موس رو اینطوری میزنه تفکیک کوچک و بزرگ نداره از روی عکس هم نمیشه تشخیص داد
110x60x40 میلی‌متر
معلوم نیست طول و ارتفاع کدومه
لطفا یه موس بزرگ و ارزون معرفی کنید یه سایز که کف دست رو کامل بگیره کوچیک نباشه
موس باسیم و معمولی فقط سایزش بزرگ باشه
این سایز هایی که دیجی کالا گذاشته کدومشون طول و ارتفاعه؟
 

GamesWorld

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر [؟]
تاریخ عضویت
6 می 2012
نوشته‌ها
4,019
لایک‌ها
1,855
محل سکونت
رشت
110x60x40 میلی‌متر
این سایز هایی که دیجی کالا گذاشته کدومشون طول و ارتفاعه؟
تشخیصش زیاد سخت نیست ,
110 میلیمتر یعنی 11 سانت پس قطعا میشه طول
60 میلیمتر یعنی 6 سانت که احتمالا عرض هست
40 میلیمتر یعنی 4 سانت که احتمالا ارتفاع هست
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,513
لایک‌ها
22,931
سن
40
محل سکونت
طهران
دیجی کالا سایز موس رو اینطوری میزنه تفکیک کوچک و بزرگ نداره از روی عکس هم نمیشه تشخیص داد
110x60x40 میلی‌متر
معلوم نیست طول و ارتفاع کدومه
لطفا یه موس بزرگ و ارزون معرفی کنید یه سایز که کف دست رو کامل بگیره کوچیک نباشه
موس باسیم و معمولی فقط سایزش بزرگ باشه
این سایز هایی که دیجی کالا گذاشته کدومشون طول و ارتفاعه؟
سلام
شما میتونید به سایت سازنده محصول مراجعه کنید . معمولا انداره ها و سایر مشخصات را به طور صحیح تر مینویسند .
 

parsipersian

Registered User
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
897
لایک‌ها
1,354
سلام
یه لپ تاپ ایسوز مشکل عجیبی براش پیش اومده
هنگام کار با موس -نشانگر خودش پرش و حرکت و کلیک داره - موقع تایپ حروف دیگه هم تایپ میشه
ویندوز عوض شده - ویروسی هم نیست که مشکل نرم افزاری باشه
به نظرتون چه مشکلی داره و راه حلش چیه؟
 

Alone Men

Registered User
تاریخ عضویت
12 آگوست 2009
نوشته‌ها
343
لایک‌ها
17
دوستان مانیتورم چند وقته دچار مشکل شده.
وقتی دارم باهاش کار میکنم یکدفعه خاموش میشه ( زمان خاموش شدن از تایمی که روشنه و باهاش کار میکنم متغیره، ممکنه 20 دقیقه ممکنه 1 ساعت یا ... ) وقتی دوباره با کلید پاور روشنش میکنم اوکی هست ولی دوباره مدتی بعد خاموش میشه! بعضی وقتا بعد از خاموش شدن روشن میکنم بلافاصله بعدش یا چند ثانیه بعد دوباره خاموش میشه. این مشکل رو حدود 3 4 ماهه دارم ولی اینم بگم قبل از این حدودا" 3 سال ، مانیتور بعد از مدت طولانی استفاده ( مخصوصا" تابستون ) یکدفعه خاموش میشد و حتی با کلید پاور هم دیگه روشن نمیشد ، این مشکل تا 1 2 دقیقه ادامه داشت و خود به خود مانیتور روشن میشد و مشکلی نداشت، منم فکر میکردم یه نوع سیستم تدافعی مانیتور در برابر گرما هست. ولی الان این مشکل بعضی وقتا وسط یه کار مهم و فوری که پیش میاد 20 بار هم خاموش روشن مانیتور و خود پی سی هیچ تاثیری نداره و بعضی وقتا کلا" یکاری میکنه سیستمو ول کنم برم ( اگه بمونم مجبورم با کله برم تو مانیتور :d :) .

یه مقدار گوگل کردم به یسری نتیجه رسیدم که اصلی ترین هاش مشکل منبع تغذیه و لحیم سردی بود. اینم بگم من کارت گرافیک ندارم و از GPU خود CPU استفاده میکنم.

از دوستان اگر کسی تخصصی در مورد این مشکل داره یا تجربشو داره ممنون میشم یاری کنه.

در آخر اگر تعمیرکار با تجربه و منصف سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید ( تهران هستم )

مدل مانیتورم هم Samsung syncMaster T1900


پیشاپیش سپاس
 

kratus7

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 ژانویه 2015
نوشته‌ها
62
لایک‌ها
28
سلام دوستان گرامی لطفا راهنمایی بفرمایید
اول که ببینید این قطعات با هم مچ میشن؟
دوم هم با این قیمت این قطعات معقول اند؟
سوم با این قیمت میشه سیستم بهتری جمع کرد(در بدترین شرایط فقط cpuوpower دست دو)؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
مادربرد ایسوس مدل PRIME Z270-P قیمت=1655
رم کامپیوتر کینگستون مدل HyperX Fury DDR4 2400MHz CL15 ظرفیت 8 گیگابایت قیمت=720
پردازنده مرکزی اینتل سری Skylake مدل Core i5-6600 قیمت=3350
کارت گرافیک ایسوس مدل ROG STRIX-GTX1050TI-O4G-GAMING قیمت=3500
منبع تغذیه کامپیوتر کولر مستر مدل MWE 750 BRONZE
قیمت=1276
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قیمت کل=10404
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه قطعات بهتری سراق دارین بدون افزایش قیمت هم بگید ممنون



 

kratus7

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 ژانویه 2015
نوشته‌ها
62
لایک‌ها
28
ممنون میشم یه کیس مناسب هم برای موارد بالا معرفی کنید-قیافش هم مهم نیست مقرون به صرفه باشه:)
@AMD.POWER
 

hamedhhpp

Registered User
تاریخ عضویت
7 فوریه 2012
نوشته‌ها
913
لایک‌ها
182
محل سکونت
داراب
سلام و ارادت بنده از همکاران فروشنده هستم دوتا برد biostar b360 gt5s دو سه روز پیش خرید زدم الان مشکلی که دارم اینه که نمیتونم ویندوز روی سیستم نصب کنم به هر روشی که بگید و به فکرم میرسه امتحان کردم ولی موقع بوت ویندوز اون دایره نقطه ای که می‌چرخه سیستم قفل می‌کنه و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد و اصلا نمیشه چه با فلش چه با دی وی دی ویندوز چه با دی وی دی رایتر اکسترنال ویندوز نصب کرد با هر دو برد هم این مشکل رو دارم و هر دوتا سیستم همه چی متفاوت هست و فقد برد یکی هست چندین تا ویندوز هم تست زدم و فایده نداره شما چه راه حلی پیشنهاد میکنید
 

ho3in_pro

Registered User
تاریخ عضویت
6 مارس 2010
نوشته‌ها
125
لایک‌ها
25
سلام دوستان
میخوام یه کارت گرافیک بخرم واسه فیلم های 4k
چی پیشنهاد میدین
پی سی رو میخوام به تی وی وصل کنم پورت اچ دی ام ای هم داشته باشه
Hdr هم ساپورت کنه
 
بالا