پاور ۶۰۰ گرینسلام مشخصات سیستم را قید کنید همینطور پاور
سی پی یو هم 3450 intel
پاور ۶۰۰ گرینسلام مشخصات سیستم را قید کنید همینطور پاور
کنترلر فن | ندارد |
---|
سلام دوستان
من یک کیس دارم سی پی ان مدلIntel Pentium G4400 3.3GHz LGA 1151 هست
سی پی یو پارسال نو انداختم تیر ماه با فن که رو خودش بود دو ماه قبل فن اصلا بد کار میکرد صدا زیاد میداد روغن کاریش کردم الان صداش بدتر شده و بعضی مواقع اصلا فن کار نمیکنه بطوریکه کامپوتر را خواباندم تا فن کار کنه
الان میخواهم مثل فن خودش که دیجی کالا داره نخرم یعنی این مدل که حدود 60 تا 80 هزراتومان هست
سیستم خنک کننده پردازنده اینتل سوکت 1151
خرید اینترنتی سیستم خنک کننده پردازنده اینتل سوکت 1151 و قیمت انواع خنک کننده پردازنده اینتل از فروشگاه آنلاین دیجیکالا. جدیدترین مدلهای خنک کننده پردازنده اینتل با بهترین قیمت در دیجیکالاwww.digikala.com
و میخواهم بین 100 تا 150 هزینه کنم
خودم این فن را دیدم
البته کانکتور برق فن 3 پین هستخنک کننده پردازنده کولر مستر مدل i50
خرید اینترنتی خنک کننده پردازنده کولر مستر مدل i50 و قیمت انواع خنک کننده پردازنده کولر مستر از فروشگاه آنلاین دیجیکالا. جدیدترین مدلهای خنک کننده پردازنده کولر مستر با بهترین قیمت در دیجیکالاwww.digikala.com
همچنین از مدلها نمیدونم کدام بهتره
خنک کننده پردازنده دیپ کول THETA 21 PWM
+ فن 92 میلیمتری با عملکرد PWM + تعادل عالی میان حجم هوا و نویز صوتی تولید شده + استفاده از هیت سینک استوانه ای برای انتقال و دفع موثر حرارت + نصب آسان با استفاده از گیره های فشاری + مناسب برای پردازنده های 95 واتی شرکت Intel + قابل نصب بwww.lioncomputer.com
البته نقطه ضعف هم دارند یعنی
کنترلر فن ندارد
حالا کسی فن خوب که واقعا خوب باشه نه قیمت زیاد کسی مدلی پیشنهاد میدهد که به سوکت 1151 هم بخوره که دیگه دردسر ساز و صدا دار نباشه و هنگ و جام نکنه
ممنون اگر راهنمایی بفرمایید
بودجتون چقدره ؟پاور ۶۰۰ گرین
سی پی یو هم 3450 intel
متاسفانه امکان معرفی شخص خاصی رو ندارم . شما میتونید به سام سرویس تماس بگیرید و بهشون بگید تعمیرکار به شما معرفی کنند .ممنون بابت پاسخ
تعمیرکار کاربلد و منصف اگر سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید.
DeepCool THETA 31 PWM CPU Air Coole
فرقشونسلام
ممنون
من فرقی بین مدلی که شما فرمودید و
خنک کننده پردازنده دیپ کول مدل THETA 21 PWM
خرید THETA 21 PWM CPU Air Cooler با بهترین قیمت از مقداد آی تیmeghdadit.com
چیزی احساس نمیکنم بجز قیمت که مدل شما 209 هزارتومان هست و مدل 21 قیمتش 175 هزارتومان ممنون اگر راهنمایی بفرمایید
خنک کننده پردازنده دیپ کول مدل THETA 31 PWM
خرید THETA 31 PWM CPU Air Cooler با بهترین قیمت از مقداد آی تیmeghdadit.com
تا ۱۵۰۰ اینا حالا یکمم ببشتر موردی ندارهبودجتون چقدره ؟
دنبال کارت گرافیک کار کرده باشید . متاسفانه با این بودجه کارت گرافیک نو نمیشه پیشنهاد داد .تا ۱۵۰۰ اینا حالا یکمم ببشتر موردی نداره
با ترابایت سرویس و iranfso تماس بگیرید هر دو خوب هستند .دوستان عزیز تعمیرکار خوب وارد برای لپتاب مکبوک پرو 2011 که منصف هم باشه اگر تهران سراغ دارید ممنون میشم پیغام خصوصی معرفی کنید
فرق نمیکنهبا ماوس یا تاچ پد ؟
باید کیبرد دستگاه جدا بشه .تا مشخص بشهفرق نمیکنه
تاچ پد - موس - کیبورد
سلامدوستان الان قویترین کارت گرافیک AMD ای که تو ایران پیدا میشه چی هست و قیمت چنده؟
سلام خیر فرمت نمیشه .سلام خسته نباشید دوستان
من یه باکس هارد ۳.۵اینچی خریدم حالا میخوام هارد سیستمم رو که اطلاعات مهمی داخلش دارم وصل کنم
ایا با وصل کردن هارد به باکس هارد فرمت میشه؟
شما 3 گیگ رم دارید . این مادربرد شما حداکثر 4 گیگ پشتیبانی میکنه .
میخوام دو تا دو گیگ باشهشما 3 گیگ رم دارید . این مادربرد شما حداکثر 4 گیگ پشتیبانی میکنه .
بعد بستگی داره به مشخصات رم فعلی و خارج کردن یکی از رم ها که یک گیگ هست
باید رم مشابه 2 گیگ رم قبلی تهیه کنید . ممکنه با این رم سازگار نباشه با مادربرد و رم فعلی