AMD.POWER
مدیر بازنشسته
باید مشخصات رم 2 گیگ فعلی رو بگذاریدمیخوام دو تا دو گیگ باشه
ممنون
باید مشخصات رم 2 گیگ فعلی رو بگذاریدمیخوام دو تا دو گیگ باشه
ممنون
ممنونم جایی میشناسید با این قیمت بفروشه ؟ من زیر 9500 پیدا نکردمسلام
MSI RX 5700 XT GAMING X
قیمت حدود 8.800
فروشگاه ACC تماس بگیریدممنونم جایی میشناسید با این قیمت بفروشه ؟ من زیر 9500 پیدا نکردم
مچ اگر منظورت ساپورته بلهببخشین مین برد b85plus با سی پی یو 4790k مچ میشه؟
یعنی اورکلاک نمیشه؟؟؟؟؟؟؟مچ اگر منظورت ساپورته بله
فقظ ضریب پردازنده قابل تغییر نیست .
سری K فقط با مادربرد سری Z امکان تغییر ضریب هست .یعنی با 4790 معمولی فرقی نداره در اصل درسته؟
ضریب منظور افزایش فرکانس پردازنده و اورکلاک حساب میشه اگر نیازی بهش ندارید مشکلی نیست .یعنی با 4790 معمولی فرقی نداره در اصل درسته؟
رفیق یه سوال دارم من یه سیستم جدید جمع کردم با اینکه در حرف سیستم قوی ای باید باشه اما در عمل الان شدیدا مشکل دارم ( نزدیک 10 بار ویندوز عوض کردم و تنظیمات بایوس و ... البته این بایوس های MSI اصلا یوزر فرندلی نیستن )ضریب منظور افزایش فرکانس پردازنده و اورکلاک حساب میشه اگر نیازی بهش ندارید مشکلی نیست .
سلامرفیق یه سوال دارم من یه سیستم جدید جمع کردم با اینکه در حرف سیستم قوی ای باید باشه اما در عمل الان شدیدا مشکل دارم ( نزدیک 10 بار ویندوز عوض کردم و تنظیمات بایوس و ... البته این بایوس های MSI اصلا یوزر فرندلی نیستن )
مشخصات سخت افزار رو مینویسم :
Motherboard Model: MSI MEG X570 ACE - MS-7C35
سی پی یو : AMD Ryzen 7 3800X
رم هم 32 گیگ DDR4 مدل Gskil Royal 3600 cl 16دو تا 16گیگ
کارت گرافیک Msi RX 5700 XT Gaming X
3 تا هم SSD M.2 NVme روش هست یه 250 یه 500 یکی هم 1 ترابایت
بایوس رو هم به آخرین ورژن که تو سایت بود آپدیت کردم اما کلا بعد نصب ویندوز و نصب Adrenalin آخرین ورژن ویندوز همش لگه هم تو کارهای معمولی هم فیلم ( هنوز به تست گیم نرسیدم )
اینم بگم که کیس با 9 فن هست و خود CPU هم واتر کولینگ حرفه ای روش نصب هست
اونم تست کردم با فقط یه ssd معمولی بالاش آوردم اصلا به نظر مربوط به اونا نیستسلام
یک مقدار سخته اینطوری نظر دادن
سه تا NVMe میزان زیادی از lane ها رو اشغال میکنه , لزومی هم نداره این تعداد
با یک nvme چک کنید .
باید پله به پله تست کرد .اونم تست کردم با فقط یه ssd معمولی بالاش آوردم اصلا به نظر مربوط به اونا نیست
بله دارم رم دیگه باهاش تست میکنم ممنونباید پله به پله تست کرد .
این گیر کردن های لحظه میتونه از رم هم باشد .
در صورت امکان با رم دیگه هم تست کنید .
دوست درایور رو قبلی رو باید اول حذف میکردیمشاهده پیوست 1176461
سلام و عرض ادب
من گرافیکم RX460 4GB هست.
آخرین ورژن درایور رو هم نصب کردم. اما توی فیفا19 گاهی کرش میکنه و این پیغام رو میده...
راهنمایی میفرمایید؟ ممنون
سلامو سوال دومم این هست که CPU 6700K رو با نرم افزار خود ایسوس اورکلاک کردم ولی سیستم فریز میشه بعد چند دقیقه که ویندوز مییاد بالا. طبیعیه این؟ اگر طبیعیه مشکل ممکنه از کم بودن پاور سیستم باشه؟ پاور 600 وات دارم
دما هم تو ماکزیمم لود فکر کنم 70 میشه که به تدریج مییاد پایین وقتی فن واترکولر کار میکنه