سلام
سلامگرافیک تا 70-80 درجه و سی پی یو تا نزدیک 100 درجه مشکلی ایجاد نمیکنه در طولانی مدت ؟(لپ تاپ)
مثلا 24 ساعت در حال کار سنگین باشه
سلام اول دستگاه باید باز بشهمشاهده پیوست 1179870
مشاهده پیوست 1179871
این لپتاپ یه چیزی افتاد روش این بلا سرش اومد الان روشن نمیشه فقط فیش شارژ میزاریم چراغ شارژش روشن میشه
چقدر خسارت دیده؟ چقدر احتمال داره درست بشه؟ و با چه هزینه ای؟
اون دکمه اونوریا هم کار نکنن زیاد مهم نیست چون زیاد کاربرد ندارن فقط روشن بشه مثل سابق
ی پاور ارزون و خوب از دیجی معرفی میکنین؟سلام
موارد میتونه باشه
1-خرابی پاور
2-خرابی رم
اول باید پاور را با یک پاور مطمن تعویض کرد . بعد تست رم
پاور ارزون ترین مورد تاییدم 330 وات اکو گرینی پاور ارزون و خوب از دیجی معرفی میکنین؟
دو تا رم اسلیم دو گیگ تازه از دیجی خریدمپاور ارزون ترین مورد تاییدم 330 وات اکو گرین
ولی اول مطمئن بشید از پاوره
رم نو هم میتونه خراب باشهدو تا رم اسلیم دو گیگ تازه از دیجی خریدم
سلام تابستان و بله در صورت داشتن یه گرافیک خوب بلهبنظرتون نسل 10 اینتل کی وارد بازار ایران میشه؟یه i5 10600k برای اجرای بازی های نسل بعدی جواب میده؟
ممنونسلام تابستان و بله در صورت داشتن یه گرافیک خوب بله
در حال حاضر بلهممنون
آیا gtx 1070 برای رزولوشن 1080 کافی خواهد بود؟
من کلی سرچ کردم گفتم اینجا هم پستی بزارم شاید کسی تحربه اشو داشته باشه
یه فلش گرون قیمت و بسیار سریع سونی دارم فکر کنم موقعی که داشته فیلم از توش پخش میشده بچه ها از تلویزیون در آورده باشنش.
حالا رندوم هر از گاهی میزنم خونده میشه و بدون مشکل کار میکنه ولی باید چند باری بزنی تعدادش هم منظم نیست. تو این رده هم چیزی نیست اعتماد کرد سرعتش واقعی باشه.
حالا در مورد خرابی و فلش در این سطح با سرعت 80 رایت و 220 رید نظر بدید لطفا.
رم رو با مموری تست چک کردم موردی نبود ولی این پاور خیلی گرونه پاور های سادیتا که حدود 200 تا 300 هست ب نظرتون کار بکن نیستن؟پاور ارزون ترین مورد تاییدم 330 وات اکو گرین
ولی اول مطمئن بشید از پاوره
نه پاورهای بی کیفیت و اصلا مطمئن نیستند .رم رو با مموری تست چک کردم موردی نبود ولی این پاور خیلی گرونه پاور های سادیتا که حدود 200 تا 300 هست ب نظرتون کار بکن نیستن؟
سلامسلام وقت بخیر
لبتابم رو قتی میزنم به شارژ علامت شارژ میاد اما شارژ نمیشه و عدد ثابته
مشکل چیه ؟
hp 2540
سلام عزیزسلام دوستان. من یک فن گرین برای سیستمم خریدم. مشکل اینه که این فن افتاده روی یکی از اسلات های رم و نمیتونم از اون اسلات استفاده کنم. میشه بهم بگین اشتباهم کجا بوده؟ ممنونممشاهده پیوست 1182323