AMD.POWER
مدیر بازنشسته
نه متاسفانه گرافیک تعمیر نمیکنمشما تعمیرات گرافیک هم دارید؟
نه متاسفانه گرافیک تعمیر نمیکنمشما تعمیرات گرافیک هم دارید؟
ببخشین سی پی یو خوب که تو بازار موجود باشه معرفی میکنین واسه این مین؟پردازنده ضعیف + گرافیک ضعیف
این مادربرد قدیمیه . پردازنده قویتر روش جواب نمیدهببخشین سی پی یو خوب که تو بازار موجود باشه معرفی میکنین واسه این مین؟
ممنونم دوست عزیز. لطف کردید. موقع در آوردن نشکنه مادربرد؟ آخه خیلی سخت جا رفت. می ترسم درش بیارم و جابجا کنم.سلام میتونید جهت گیرها رو فن عوض کنید .به جای چیپ و راست . بالا و پایین قرار بگیرند .اینطوری میتونید با دقت از اسلات اول استفاده کنید .
ممنونم دوست عزیز. لطف کردید. موقع در آوردن نشکنه مادربرد؟ آخه خیلی سخت جا رفت. می ترسم درش بیارم و جابجا کنم.
خیلی ممنونم، لطف کردیدخیلی راحت جا میره
مشکلی نداره
در مورد صدای فن با گرین تماس بگیرید . اگر تازه خردیده باشید براتون عوض میکنند .
فکر کنم اکثر اوقات بعد شارژ شدن باتری از مدار خارج میشه و مستقیم برق میگیرهلپ تاپ چون مثل کیس معمولی برق مستقیم نمیگیره و باتری داره پس نوسان برق پاور اصلا نداره یا لپ تاپ هم مشکل نوسان برق ممکنه داشته باشه؟
ضعیفه و مشکل میخورید . چون پردازنده فاقد دستورات جدیدی هست که برنامه های شبیه ساز نیاز دارند
در عمل فرق چندانی نمیکنهلپ تاپ چون مثل کیس معمولی برق مستقیم نمیگیره و باتری داره پس نوسان برق پاور اصلا نداره یا لپ تاپ هم مشکل نوسان برق ممکنه داشته باشه؟
سلام
دوستان این صفحه gpu-z هستش کسایی که واردن داخلش مشکلی میبینید ؟ چون احساس میکنم تغییراتش زیاد هست مثل memory clock - gpu clock و ... زیادی، کم و زیاد میشن
سلام دوستان
ی پاور داریم که به نظر خراب
میشه روشن کرد از ش برق ١٢ و ی شارژ ازش گرفت ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
اول باید مشکلش حل بشه بعد میشه از 12 ولتش خروجی بگیرید .
باید تست بشه . بعد با اتصال سیم سبز و مشکی میتونید یک کلید درست کنید و پاور رو روشن کنید و از خروجی 12 ولتش استفاده کنید (سیم زرد)مشکل ش فکر کنم جزئی بود
چون روی سیستم وسط کار خاموش میشد دوباره باید روشن ش میکردی
به فرض که سالم باشه