• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
فرض کنید تمام محتوای یه فلش مموری رو میخوام حذف کنم ، اگر تمام پوشه ها رو انتخاب کنم و دیلیت بزنم این کار طول میکشه ، اگر فلش مموری رو فرمت کنم سریع کار انجام میشه و حذف میشن ، این روی سلامت فلش مموری تاثیر داره؟ یعنی کلیک راست > فرمت با کلیک راست > دیلیت پوشه ها ، اینا با هم فرقی دارن در سالم نگه داشتن و طول عمر مموری؟
هیچ تفاوتی ندارد . همون فرمت سریع کنید .

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
هیچ تفاوتی ندارد . همون فرمت سریع کنید .

سلام
جایی میشناسید قطعات کامپیوتر با قیمت کف بازار داشته باشه ؟
و قطعات آکبند اما پایین رده که سیستم ارزون جمع کنم
البته دنبال intel هستم

این کیبورد ها چراغ دار چنده؟ از کجا میشه پیدا کرد؟

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008
سلام
جایی میشناسید قطعات کامپیوتر با قیمت کف بازار داشته باشه ؟
و قطعات آکبند اما پایین رده که سیستم ارزون جمع کنم
البته دنبال intel هستم

این کیبورد ها چراغ دار چنده؟ از کجا میشه پیدا کرد؟
ارزون ترینش کیبورد بیاند بی کی 6200

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
فرض کنید تمام محتوای یه فلش مموری رو میخوام حذف کنم ، اگر تمام پوشه ها رو انتخاب کنم و دیلیت بزنم این کار طول میکشه ، اگر فلش مموری رو فرمت کنم سریع کار انجام میشه و حذف میشن ، این روی سلامت فلش مموری تاثیر داره؟ یعنی کلیک راست > فرمت با کلیک راست > دیلیت پوشه ها ، اینا با هم فرقی دارن در سالم نگه داشتن و طول عمر مموری؟
دلیت چون باید دقیق اون فایل رو پیدا کنه اهسته تر هست ولی فرمت کل فضا رو خالی میکنه

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008
آموزش قدم به قدم ساخت گرافیک اکسترنال(ن برای ماینینگ)برای استفاده گیمینگ رو میشه توضیح بدین؟
ممنون

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008
علت رایت نشدن بیشتر دی وی دی ها با رایتر کم کار؟

دو رایتر کم کار

Last edited:

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008
وقتی مهتابی یا کلا لامپ فلوئورسنت تو دو نا اتاقم روشن میکنم سیستم صدای دیتکت شدن پورت یو اس بی میده

از چی میتونه باشه؟

mohsenash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

حدود دمایی کار idle سی پی یو 3900x چنده به صورت نرمال؟؟؟(تازه بستم و رو حالت idle سی پی یو داره تو محدوده 40 تا 55 درجه هی بالا پایین میشه)

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام

حدود دمایی کار idle سی پی یو 3900x چنده به صورت نرمال؟؟؟(تازه بستم و رو حالت idle سی پی یو داره تو محدوده 40 تا 55 درجه هی بالا پایین میشه)
سلام با توجه به فصل تابستان و افزایش رنج دمای قطعات 10 تا 12 درجه دما مناسبه . با توجه به نوع پردازنده و تعداد هسته ها

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
وقتی مهتابی یا کلا لامپ فلوئورسنت تو دو نا اتاقم روشن میکنم سیستم صدای دیتکت شدن پورت یو اس بی میده

از چی میتونه باشه؟

مسئله ایجاد نمیکنه . بوسیله سیم ضخیم مسی به یکی از پیچ های پشت پاور وصل کنید و طرف دیگه هم به فلز رنگ نشده وصل کنید .
پاورتون چیه ؟

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008
مسئله ایجاد نمیکنه . بوسیله سیم ضخیم مسی به یکی از پیچ های پشت پاور وصل کنید و طرف دیگه هم به فلز رنگ نشده وصل کنید .
پاورتون چیه ؟
برند متفرقه ک از موقع خرید سیستم روش بوده
اگه این کار رو بکنم دیگه صدا قطع میشه؟
ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
برند متفرقه ک از موقع خرید سیستم روش بوده
اگه این کار رو بکنم دیگه صدا قطع میشه؟
ممنون
پیشگویی نمیشه کرد ولی طبیعتا با یک پاور استاندارد این مشکلات یا نیست یا بسیار کمتره

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
نرم افزاری هست که بتونم بفهمم فن پاور کار میکنه یا نه؟ اصلا میشه به همچین چیزی اعتماد کرد یا حتما باید نگاه کنم کار میکنه یا نه؟ چون ممکنه برق واردش بشه ولی فن حرکت نکنه (فن سالمه به فرض که اگر روزی خراب شد بشه تست کرد)

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
نرم افزاری هست که بتونم بفهمم فن پاور کار میکنه یا نه؟ اصلا میشه به همچین چیزی اعتماد کرد یا حتما باید نگاه کنم کار میکنه یا نه؟ چون ممکنه برق واردش بشه ولی فن حرکت نکنه (فن سالمه به فرض که اگر روزی خراب شد بشه تست کرد)
سلام........
هر فنی رو نمیشه . فقط فن هایی که به صورت سه سیم یا چهار سیم به هدرهای FAN مادربرد متصل هستند را میشه چک کرد .با نرم افزارهای مثل SPEED FAN یا HWMONITOR یا نرم افزار خود مادربرد

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
من سیستمم اخیرا در قسمت های مثل کارت گرافیک (هم خود کارت هم اون قسمت I/O)+چندتا از پورت های USB و حتی اپتیکال برق دارن+هاردها
این مشکل رو قبلا که جای دیگه ای از سیستم استفاده میکردم نداشتم، اما تو خونه جدید این مشکل وجود داره
این خونه البته برقش هم کلا داستان داره و کمی عجیب غریبه، مثلا با محافظ مشکل داره و وقتی محافظ وارد مدار میشه فیوز میپره
مشکلی که دارم اینه که وقتی کارت گرافیک رو با HDMI به تلویزیون وصل می کنم اونقدر این برق مشکل ایجاد میکنه که چند بار باید کابل رو بکشم و جا بزنم تا تصویر پایداری بگیرم!
احساس می کنم کمی عملکرد هارد دیسک ها هم کند شده و به طور کلی سیستم ناپایداره و یهو وسط بازی یا کار با فتوشاپ ریستارت میشه
پاور هم گرین 750b oc plus هست با رده 80 پلاتینیوم

مشکل از برق ساختمونه یا پاور مشکلی براش پیش اومده؟
اینم بگم که یه سیستم دیگه هم دارم که اون هیچ مشکلی نداشت و الانم نداره، اما دیشب چک کردم دیدم اینم برق داره، ینی فازمتر خیلی پرنور روشن میشه
متاسفانه فازمتر دیجیتال یا مولتی متر ندارم که اندازه دقیق ولتاژ رو بگم
ممنون میشم دوستان کمک کنن

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
من سیستمم اخیرا در قسمت های مثل کارت گرافیک (هم خود کارت هم اون قسمت I/O)+چندتا از پورت های USB و حتی اپتیکال برق دارن+هاردها
این مشکل رو قبلا که جای دیگه ای از سیستم استفاده میکردم نداشتم، اما تو خونه جدید این مشکل وجود داره
این خونه البته برقش هم کلا داستان داره و کمی عجیب غریبه، مثلا با محافظ مشکل داره و وقتی محافظ وارد مدار میشه فیوز میپره
مشکلی که دارم اینه که وقتی کارت گرافیک رو با HDMI به تلویزیون وصل می کنم اونقدر این برق مشکل ایجاد میکنه که چند بار باید کابل رو بکشم و جا بزنم تا تصویر پایداری بگیرم!
احساس می کنم کمی عملکرد هارد دیسک ها هم کند شده و به طور کلی سیستم ناپایداره و یهو وسط بازی یا کار با فتوشاپ ریستارت میشه
پاور هم گرین 750b oc plus هست با رده 80 پلاتینیوم

مشکل از برق ساختمونه یا پاور مشکلی براش پیش اومده؟
اینم بگم که یه سیستم دیگه هم دارم که اون هیچ مشکلی نداشت و الانم نداره، اما دیشب چک کردم دیدم اینم برق داره، ینی فازمتر خیلی پرنور روشن میشه
متاسفانه فازمتر دیجیتال یا مولتی متر ندارم که اندازه دقیق ولتاژ رو بگم
ممنون میشم دوستان کمک کنن
سلام مشکل سیم کشی ساختمان باید حل بشه .شما محافظ کمی به سیستم شما نمیکنه باید استابلیزر فارتل تهیه کنید که برق استیبل و بدون نوسان رو به سیستم بدهد .

MajidMasrouri

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
170
سلام، دوستان قصد خرید هارد اینترنال دارم
میخواستم بدونم هارد های وسترن سری Purple مطلقا برای دوربین های مدار بسته هست؟ یا خیر؟
چه تمایزی با سایر هارد های وسترن مثل بلو و ... هست
کاربری عادی برای پی سی مد نظر هست.
توضیحات و جزئیات را داخل سایت ها مطالعه کردم اما به نتیجه ی قابل قبولی در تمایزشون نرسیدم.
اگر کسی اطلاعات داره ممنون میشم کمک کنه.

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008
سلام، دوستان قصد خرید هارد اینترنال دارم
میخواستم بدونم هارد های وسترن سری Purple مطلقا برای دوربین های مدار بسته هست؟ یا خیر؟
چه تمایزی با سایر هارد های وسترن مثل بلو و ... هست
کاربری عادی برای پی سی مد نظر هست.
توضیحات و جزئیات را داخل سایت ها مطالعه کردم اما به نتیجه ی قابل قبولی در تمایزشون نرسیدم.
اگر کسی اطلاعات داره ممنون میشم کمک کنه.

بالا