نه ssd نیست !این اس اس دیه..
قطعه مکانیکی نداره که!
نه ssd نیست !این اس اس دیه..
قطعه مکانیکی نداره که!
چاره ای نداشتم ، باید بین همین ها انتخاب میکردم و این تعطیلی چند روز هم اجازه ی دست دوم خریدن را نمیدادخیلی بی کیفیتن این برندا من ترجیح میدم دست دوم یه برند معتبر بگیرم تا اینا.
گرین خیلی خوبه ، قبلا 535 واتش را داشتم و 11 سال روی باندل AM3 کار کرد و سالم فروختمشارزونترین پاوری که میتونید تهیه کنید سری اکو گرین هست . بر اساس توان مصرفی سیستم
یه حرکت خلاقانه بزنید ببینید جواب میده یا نه..نتیجه ش رو هم اگه خواستید اینجا بگید..ممنون ولی میخوام از تموم ظرفیت استفاده بشه
این مراحلشهدوستان من مادربرد z490a دارم و 4 تا رم 8 گیگ 4400 گرفتم
کسی میتونه راهنماییم کنه xmp رو فعال کنم؟
سلامچاره ای نداشتم ، باید بین همین ها انتخاب میکردم و این تعطیلی چند روز هم اجازه ی دست دوم خریدن را نمیداد
نهایتا سادیتا SP-330 را انتخاب و سفارش دادم ، اگر یکسال کار کنه بازم خوبه ( گارانتی 18 ماهه داره که میدونم شاید گارانتیش الکی باشه )
پاورهای کارکرده و چند دست چرخیده ی بی نام و نشان هم حدودا 150 تا 200 قیمت میدن که همونا چندسال کار کردن و 30 تومان هزینه ی ارسال هم اضافه میشه
از طرفی برای باندل AM2 آنبرد میخواستم که خود باندل نهایت 250 ارزش داره
ممنونم
گرین خیلی خوبه ، قبلا 535 واتش را داشتم و 11 سال روی باندل AM3 کار کرد و سالم فروختمش
اما برای باندل کم ارزش ، انتخاب برندی که ارزانترین مدلش بالای 700 هست عقلانی نیست
ممنونم
سلامسلام
با سلامت قطعات خود با پاورهای سادیتا و خیلی از موارد متفرقه دیگه بازی نکنید .
خوب با دقت متوجه منظورم نشدید . سری ECO گرین بالاترین نسخه اش 500 وات هست و 400 و 450 وات و 330 هم داره و دقیقا اومده اون طیف که نیاز به پاور ارزون و استاندارد را دارند هدف قرار داده است .
من یه زمانی سیستم ddr2 بستم..سلام
اتفاقا متوجه منظورتون شدم ، ارزانترین پاور گرین در دیجی کالا 300 وات و با قیمت 740 فروخته میشه
اگر زمانی قصد بستن سیستم DDR4 داشتم حداقل گرین و بهترین نوعش را میخرم و به قیمتش هم نگاه نمیکنم ، اما برای باندلی که 250 بیشتر ارزش نداره فکر نکنم کسی پاور 740 تومنی بخره عزیز . برای سیستم های DDR2 کم ارزش ، بعید میدونم کسی پاور گرین نو بخره ، مگر در موارد خاص
این پاورهای متفرقه هم روی اکثر سیستم های قدیمی DDR2 هست و در بازارچه ی همین فروم هم بارها خرید و فروش شده و جوابگوست
740 ارزان هست برای سیستمی که حداقل خودش دو برابر این قیمت ارزش داشته باشه نه برای باندلی که یکسوم این مقدار ارزش داره
اینکه من لینک گذاشتم هدفمند بود ، وگرنه گرین که قبلا امتحانش را پس داده
در هر صورت بین همون بی کیفیت ها انتخاب کردم و چاره ای نداشتم ، اگر هفته ی اول به فنا نره ممکنه چند صباحی کار کنه
با شما موافقم ، اگر کسی سیستم ارزشمندی داشت حداقل گرین بگیره . ممنونم
اینطور سیستم بالا نمیاداین مراحلشه
وارد بایوس بشید
- Press <F7> key and go to [Advance Mode] ...
- Click [Ai Tweaker] page as below.
- Click [Ai OverClock Tuner] item and set to [XMP I]
- Press <F10> key and click <OK> , the system will auto reboot.
چه گزینه هایی رو دارید . شات اسکرین بگذارید تا بررسی کنم .اینطور سیستم بالا نمیاد
کدوم اعداد رو عوض کنم و باید چند بذاریم
سلام
اتفاقا متوجه منظورتون شدم ، ارزانترین پاور گرین در دیجی کالا 300 وات و با قیمت 740 فروخته میشه
اگر زمانی قصد بستن سیستم DDR4 داشتم حداقل گرین و بهترین نوعش را میخرم و به قیمتش هم نگاه نمیکنم ، اما برای باندلی که 250 بیشتر ارزش نداره فکر نکنم کسی پاور 740 تومنی بخره عزیز . برای سیستم های DDR2 کم ارزش ، بعید میدونم کسی پاور گرین نو بخره ، مگر در موارد خاص
این پاورهای متفرقه هم روی اکثر سیستم های قدیمی DDR2 هست و در بازارچه ی همین فروم هم بارها خرید و فروش شده و جوابگوست
740 ارزان هست برای سیستمی که حداقل خودش دو برابر این قیمت ارزش داشته باشه نه برای باندلی که یکسوم این مقدار ارزش داره
اینکه من لینک گذاشتم هدفمند بود ، وگرنه گرین که قبلا امتحانش را پس داده
در هر صورت بین همون بی کیفیت ها انتخاب کردم و چاره ای نداشتم ، اگر هفته ی اول به فنا نره ممکنه چند صباحی کار کنه
با شما موافقم ، اگر کسی سیستم ارزشمندی داشت حداقل گرین بگیره . ممنونم
سلام بین این پاور ها کدوم رو انتخاب کنم؟ بیشتر دنبال پاوری هستم که صدا نداشته باشه یا کمترین صدا رو داشته باشه چون این دو مدل رو نداشتم از وضعیت نویزشون خبر ندارم.البته یک پاور خوب میتونه سالها بدون مشکل کار کند . خرید یک قطعه استاندارد میتونه سالها روی سیستم شما بدون مشکل کار کنه . خرابی ها در ایران بالاتر از سایر کشورهاست هم در قسمت قطعاتی مثل مادربرد و کارت گرافیک و هم هارد و SSD
حدود 70 درصد با این مشکل دست و پنجه نرم میکنند یا از پاورهای متفرقه بدون پروتکشن استفاده میکنند یا پاورهای قدیمی که مناسب قطعات جدید نیست استفاده میکنند . پاورهای قدیمی حتی همان پاورهای گرین علاوه بر کارکرد زیاد روی مصرف 5 ولت بهینه شدند ولی قطعات جدید بیشتر مصرف کننده 12 ولت هستند .
موفق باشید
سلامسلام بین این پاور ها کدوم رو انتخاب کنم؟ بیشتر دنبال پاوری هستم که صدا نداشته باشه یا کمترین صدا رو داشته باشه چون این دو مدل رو نداشتم از وضعیت نویزشون خبر ندارم.
Green GP530A-EUD
Cooler Master MWE White 550 A/EU
مشکلم اینه صداش کم باشه یا نداشته باشه 500 وات هم کافیه برام شما تجربه استفاده از اون دو مدل داشتید ؟ کدوم بیصدا تره ؟ این کول مستر برندش خوبه یا نه جدا از بحث پشتیبانیسلام
گرین باز خدمات داره و دردسرهای پشتیبانی رو نداره . اگر میتونی کمی بیشتر هزینه کنی 500 وات سری uk plus خیلی بهتره
صدای فن کم و فن بلبرینگی میخواهید حتما گرین uk plus بگیرید . کیفیت گرین شاید در طیف وسیعی از مدل ها بهتر از کولر مسترهمشکلم اینه صداش کم باشه یا نداشته باشه 500 وات هم کافیه برام یدونه gp500 eco نو گرفتم از لحاظ قدرت کاملا کافیه منتهی فنش بلبرنگی نیست و کنترل فن نداره وقتی فشار رو پاور نیست مثلا دور فن رو کم کنه یا قطع کنه شما تجربه استفاده از اون دو مدل داشتید ؟ کدوم بیصدا تره ؟ این کول مستر برندش خوبه یا نه جدا از بحث پشتیبانی
درودصدای فن کم و فن بلبرینگی میخواهید حتما گرین uk plus بگیرید . کیفیت گرین شاید در طیف وسیعی از مدل ها بهتر از کولر مستره
سوکت Intel LGA 1200 با 1151 چ فرقی داره؟
توی کامنت های دیجی کالا ..یکی از خریدش از یه فن 100 تومنی ناراضی بود..گفت اگه میتونید برید یه فن فابریک دست دو بخرید..درود
مهندس پردازندم core i3 4130 هست فنش سوخت..
با وجود این همه فن متنوع از کجا بفهمم کدوم اصلیه و کدومو بخرم؟
(فابریک و بی صدا )