پسوند حساب نمیشه و سری هستند کاملش میشه HP EVOپسوند اوو evo در پاور گرین چیه؟
سلامتوی کامنت های دیجی کالا ..یکی از خریدش از یه فن 100 تومنی ناراضی بود..گفت اگه میتونید برید یه فن فابریک دست دو بخرید..
رفتم گرفتم فوق العاده بود..
پ ن : اگه یادتون باشه مدتی پیش گفتم فن کامپیوترم در حالت روشن و استفاده معمولی یهو برای یکی دو ثانیهوبدون دلیل دورش زیاد میشه و برمیگرده به حالت اول.. دمای پردازنده هم همیشه طرفای 40 بوده..
توی محیط بایوس هم این مشکل برقرار بود و مشکل ویندوزی نبود..
الان که فن کامل از کار افتاد فهمیدم که حدس یکی از دوستان درست بود و بورد الکترونیک پشت خود فن مشکل داشت..
الانم فن با اینکه تمیز بود و روون میچرخید از کار افتاده که مسلما بخاطر خرابی کامل همون بورد بود..
توی تسک منیجر ببین چیا دارن از منابعشون استفاده میکنن؟
باید مدام چک کنی ببینی همیشه اینطوریه یا گاها مصرفشون نزدیک به صفر میشه..
دماهاشون که ظاهرا استاندارده..
دمای طبیعی هر سه شون رو که سرچ کنید می بینید دماشون طبیعیه..قبلا گرافیک 38 بود و هارد ها 39 و سی پی یو 40
کجای باندل هست؟سلام
دمای چیپست یا VRM بالاست . برای اطمینان روی چیپست دست خود را بگذارید ببینید دما تا چه حده میتونید دست خود را نگه دارید یا نه .
کجای باندل هست؟
با سلام
اساتید لطفا راهنمایی کنید
مشکلی که پیش امده به این صورته که حدود دو هفته پیش وسط بازی اول صفحه مانیتور سیاه شد بعد کییبورد و موس هم از کار افتاد تا مجبور شدم ریسیت کنم بعدش با فاصله زمانی مختلف ( نیم ساعت - یک ساعت - حتی 10 ساعت ) این اتفاق افتاد . اول فکر کردم ایراد کارت گرافیک . یه کارت دیگه انداختم همینطور شد دوباره بعد اومدم مادربورد و رم و سی پی یو رو عوض کردم بازم همینطوره ؟؟؟ به نظرتون از چیه ؟؟ به غیر از پاور و هارد بقیه رو عوض کردم نشد ؟؟؟ ممنون میشم راهنمای کنید اعصاب داغون شده . ممنون
گزینه های WAKE ON را چک کنید در بایوس در قسمت پاور منیجمنتکامپیوتر رو در حالت sleep خاموش میکنم، یک ساعت بعد خودش روشن میشه!!! برای چی؟