سلامدرود مهندس..
مهندس سیستمم گاهی از حالت sleep که خارجش میکنم کیس روشن میشه ولی تصویر نمیاد..باید سیستم رو از روی کیس ری استارت کنم تا درست بشه..
گاهی هم , از حالت sleep که خارجش میکنم و از هارد یه صدای تق میاد و کلا سیستم خاموش میشه...
میشه راهنمایی کنید مشکل از چیه؟
مادربورد h97
پاور گرین..
هارد وسترن دیجیتال
شرایط نگهداری خیلی مهمه اگر دور از نور مستقیم در پیکیج استاندارد باشند . مشکلی ایجاد نمیشه تا سه یا چهار سالچند تا کارتریج 725 کنن دارم ک کنار گذاشتم میخوام بدونم بلا استفاده باشن خراب نمیشن؟
مث کارتریج های جوهر افشان
از نظر برند و عمر که عالیه...دوستان مادربرد گیگابایت مدل H310M S2P چطوره ؟
تو این رنج قیمتی چی پیشنهاد میکنین ؟
از نظر برند و عمر که عالیه...
ولی مصرف و نیازتون رو بگید بهتر میشه راهنمایی کرد..
مثلا اگه مصرف شخصی دارید و قرار نیست کار حرفه یی انجام بدید مادربورد ساده تر ممکنه پیشنهاد بشه. از اون طرف باقی پول رو میتونید خرج چیزای دیگه مثل رم یا هارد ssd یا سایر قطعات بکنید..
یا برعکس..
اگه در حد وبگردی و کارای شخصیه میتونید مینی کیس های آماده رو بررسی بکنید..سلام مجدد
والا کار من بیشتر وب گردیه
سیستم از صبح روشنه تا تقریبا 11 شب
نهایتا یه وقتایی نیاز دارم که فتوشاپ خیلی محدود باز باشه و یه ادیت کوچولو بزنم
کلا میخوام سیستم رو ارتقا بدم فکر میکنم با 7-8 تومن بشه ارتقا داد
لطفا یه مادربورد و cpu و یه پاور مناسب براشون بهم معرفی کنین
پاور گرین gp380a قدیمی دارم اینم عوض کنم ؟
نه کیس مینی و اینا دوس ندارماگه در حد وبگردی و کارای شخصیه میتونید مینی کیس های آماده رو بررسی بکنید..
اگر هم کیس معمولی مد نظرتونته...
اونم میشه.. با هزینه معقول بست.. میتونید با مشاوره فروش لیون کامپیوتر مشورت بگیرید
اونطرف با اینکه پول دوستن و ممکنه سعی کنن سیستم گرونتری رو بهت پیشنهاد بدن..ولی شناخت و انتخاب قطعاتشون خیلی سریع تره..چون مدام دارن مشاوره میدن سریع میتونن یه کانفیگ مناسب که همه چیزش با هم ست باشه لیست کنن..ولی ماها اکثرا باید کمی سرچ کنیم و بگردیم تا بتونیم با وجدانی بهتر مناسب ترین لیست رو بهت پیشنهاد بدیم..البته دوستان با تجربه ترین مثل amp power هستن که مسلط تر و فرز تر هستن..میخواید تا جواب دادن ایشون هم صبر کنین..نه کیس مینی و اینا دوس ندارم
چرا لیون کامپیوتر ؟ اومدم اینجا نظر بگیریم دیگه
کند شده الاناونطرف با اینکه پول دوستن و ممکنه سعی کنن سیستم گرونتری رو بهت پیشنهاد بدن..ولی شناخت و انتخاب قطعاتشون خیلی سریع تره..چون مدام دارن مشاوره میدن سریع میتونن یه کانفیگ مناسب که همه چیزش با هم ست باشه لیست کنن..ولی ماها اکثرا باید کمی سرچ کنیم و بگردیم تا بتونیم با وجدانی بهتر مناسب ترین لیست رو بهت پیشنهاد بدیم..البته دوستان با تجربه ترین مثل amp power هستن که مسلط تر و فرز تر هستن..میخواید تا جواب دادن ایشون هم صبر کنین..
راستی سیستم الانتون مشخصاتش دقیقا چیه و چه مشکلی باهاش دارید الان؟
اگه خرابی توی کار نباشه و مادربوردتون تا 8 گیگ رم ساپورت کنه بنظرم اصلا نیازی به ارتقائش نیست..چون سیستم قوی هم ببندین با توجه به کاربری تون تفاوت زیادی رو حس نمیکنید..کند شده الان
نمیدونم شایدم ssd بندازم تا حدودی مشکلش رفع شه
ولی خب گفتم اون قطعات رو تا 7-8 بخرم دست دوم اینا هم فک میکنم 2-3 بشه فروخت به دوستان
مادربوردم لااقل برای 10 سال قبلهاگه خرابی توی کار نباشه و مادربوردتون تا 8 گیگ رم ساپورت کنه بنظرم اصلا نیازی به ارتقائش نیست..چون سیستم قوی هم ببندین با توجه به کاربری تون تفاوت زیادی رو حس نمیکنید..
همین الان تمام هارد رو بخصوص درایو c رو دیفراگمنت کنید ببینید سیستم چقدر سریع میشه...
:-؟مادربوردم لااقل برای 10 سال قبله
MB : P5ql SE
Intel core2duo E7300
2*2gb ram
pw : gp 380 green
اینجوری افتابه خرج لحیمه:-؟
اگه مشکل کمبود رم براتون پیش نمیاد (باز کردن تب های زیاد در مرورگر)
ویندوز 7 رو که کامل اوکیه..
فوقش برای ویندوز 10 با طرفای 200 تومن یه پردازنده قوی تر روش نصب کنید برای ویندوز 10 هم اوکی میشه..
سیستم همخونه یی من تقریبا مشابه سیستم شماست...اینجوری افتابه خرج لحیمه
سیستم همخونه یی من تقریبا مشابه سیستم شماست...
توی ویندوز 7 عالیه..و توی ویندوز 10 کمی پردازنده کم میاره.. یه پردازنده دو سه برابر قوی تر از همون نسل بذاری روی سیستم اوکیه..
الان به همخونه ییم هم همین حرفو میزنم و قبول نمیکنه میگه میخوام سیستم جدید ببندم..
میگم شما وقتی میخوای فقط با سرعت 30 کیلومتر حرکت کنی دیگه چه فرقی میکنه پراید باشه زیر پات یا لامبورگینی...
الان سیستم من core i3 هست.. رم سیستمم هم 20 گیگه... (بخاطر بعضی نرم افزارهای سنگین که با هم اجرا میکنم)...
ولی همین سیستم توی زمان استفاده شخصی فقط حدود 3 گیگ از رمش مورد استفاده قرار میگیره.. پردازنده هم که 4 هسته ییه.. حوصله ش سر میره اینقدر پردازش ها کمه..
من به شما قول میرم سرعت سیستم منو شما توی ویندوز 7 دقیا یک اندازه ست..
یعنی هیچ تفاوتی بین عملکردشون نمی بینی...
منتها ویندوز 10 یکم cpu قوی تر میخواد..
پرزدازنده شما دست دومش توی نرخ 50 تومن داره معامله میشه..
یه پردازنده دست دوم توی نرخ 200 یا 300 تومن برای سیستم جاش بذاری فکنم کفایت میکنه...
پ ن : ویندوز الانتون چیه؟
سزعتش چطوره؟
اگه خواستین فردا یه any desk توی پح بهم بدین..cpu چی پیشنهاد میدین ?
تو دیجی دیدم خیلی فرقی نمیکرد با اینی که دارم
ویندوزم 10 هست 64 بیت
یه وقتایی هنگی داره که واقعا رو مخمه
با 7 هم همین بود
این یه مقدار بیشتر
البته شاید از هاردمم باشه