• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

and OTHERS

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من با برنامه nero رایت می کنم. یعنی شما می گید به این قضیه مربوط میشه؟ آخه قضیه اینه که حتی وقتی که دی وی دی خام رو می ذارم توی رایتر و autorun اجرا میشه و روی گزینه های open writeable کلیک می کنم هم این پیغام رو میده. به نظر شما از برنامه های دیگه استفاده کنم نتیجه می ده؟
سپاسگذارم

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام
من با برنامه nero رایت می کنم. یعنی شما می گید به این قضیه مربوط میشه؟ آخه قضیه اینه که حتی وقتی که دی وی دی خام رو می ذارم توی رایتر و autorun اجرا میشه و روی گزینه های open writeable کلیک می کنم هم این پیغام رو میده. به نظر شما از برنامه های دیگه استفاده کنم نتیجه می ده؟
سپاسگذارم
ظاهراً يه برنامه اي Device رو قفل ميکنه ! media player اجرا نيست ؟ همه برنامه ها رو ببند الّا نرو و آنی ويروس ! اگه نشد آنتی ويروسم disable کن.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام
والا نمی دونم اینجا جای درست پرسیدن این سوال هست یا نه.
حقیقتش من یه مشکل با رایترهای سیستم هام دارم. وقتی که دو تا رایتر روی سیستم می ذارم یکیش کار نمی کنه. در حقیقت به عنوان رایتر کار نمی کنه. یعنی باهاش میشه محتویات دی وی دی های رایت شده رو دید ولی نمیشه باهاش رایت کرده. پیغامی هم که می ده اینه:
H:\is not accessible.
Incorrect Function​
(وقتی که دی وی دی خام رو می ذارم توی رایتر و autorun اجرا میشه و روی گزینه های open writeable یا burn کلیک می کنم این پیغام رو می ده)
اول فکر کردم مشکل از رایتر هستش، با هر 6 تا رایترم امتحان کردم اما جواب نداد. بعد گفتم شاید از مادربرد سیستم باشه، با هر 3 تا سیستمم امتحان کردم اما باز هم نشد. همه حالت ها رو هم امتحان کردم، مثلاً 1 رایتر IDE با یک رایتر ساتا، یا هر دو رایتر ساتا، یا هر دو رایتر IDE، چون مادربردها فقط یک برد IDE داشتند از کارت IDE و ساتا هم استفاده کردم اما باز هم همون پیغام بالا رو داد. ویندوز سیستم ها رو عوض کردم، باز هم جواب نداد.
cpu همه سیستم ها intel dual core 2140 هستش.
مادربردشون هم گیگا 965 و ازراک d667 هستش.
جالبتر از همه این که یکبار اتفاقی همه چیز درست شد، اما به محض اینکه یکبار خواستم یکی از هاردهای سیستمی رو که درست شده بود عوض کنم و برای این کار مجبور شدم کابل IDE رو یکبار دربیارم و دوباره جا بزنم، دوباره همین مشکل پیش اومد.
من این سیستم ها رو برای کار عام المنفعه می خوام. اگر این مشکلم هم حل بشه سرعت رایتم دوبرابر میشه. خلاصه خیر داره اگر کسی جواب بده. :lol:
متشکر - بدرود

فریم ویر درایوت رو اپ دیت کن تا بعدش ببینم چی میشه

hsn157134

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مانيتور xerox lcd دارم و پس از نصب ويندوز با وجود اينكه درايور گرافيك رو هم نصب كردم نور صفحه زياده به حدي كه رنگها به صورت واقعي نيستند مثلا scroll bar معلوم نيست چون رنگ و نور طوري هست كه ديده نميشه.البته نور و رنگ مانيتور درست است.
مي خواستم بدونم كسي مي تونه كمكي بكنه/

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
تنظیمات ستینگ گرافیک رو نگاه کن ببین روی 32 بیت هستند . درایور کارت گرافیک رو اپ دیت کنید . درایور مونیتور هم نصب کنید

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان

من ب یه مشکل مواجه شدم. من به اشتباه یکی از درایوهای هاردم رو از طریق Disk Management خود ویندوز ایکس پی Delete کردم و بعد متوجه اشتباهم شدم و حالا می خوام به اطلاعات پاک شده دسترسی پیدا کنم . بعد از Delete کردن درایو هیچ کاری با هاردم نکرم و بالافاصله اینجا سوالم رومطرح کردم .آیا راه حلی برای بازگشت اطلاعات هست ؟

hsn157134

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تنظیمات ستینگ گرافیک رو نگاه کن ببین روی 32 بیت هستند . درایور کارت گرافیک رو اپ دیت کنید . درایور مونیتور هم نصب کنید
همه كارها رو كردم ولي در مورد درايور مانيتور به ياد ندارم سي دي داشته باشه.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام دوستان

من ب یه مشکل مواجه شدم. من به اشتباه یکی از درایوهای هاردم رو از طریق Disk Management خود ویندوز ایکس پی Delete کردم و بعد متوجه اشتباهم شدم و حالا می خوام به اطلاعات پاک شده دسترسی پیدا کنم . بعد از Delete کردن درایو هیچ کاری با هاردم نکرم و بالافاصله اینجا سوالم رومطرح کردم .آیا راه حلی برای بازگشت اطلاعات هست ؟
اگه پارتيشنو پاک کردی و چيزی روش نساختی از برنامه Acronis Recovery Expert استفاده کن.
اگه پارتيشن روش ساختی از برنامه GetDataBack که در دو نسخه Fat و NTFS موجود هست.

alex_54

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز .
من یک کامپیتر amd با پردازنده از نوع am2(x2)دارم که جدیدا متوجه شدم که سی پی یو من حسابی داغ میکنه و فن کامپیوتر هم بطور هوشمند برای خنک کردن آن سریعتر کار میکنه و ممکن سرعت اون به 5 هزار دور در دقیقه هم برسه که صدای خیلی زیادی داره و به نظر من غیر عادی میرسه ؟ به نظر اساتید محتر م آیا ایراد از سی پی یو هست یا خمیر سیلیکون آن خشک شده است ؟ من هر چی فکر می کنم ذهنم به جایی نمیرسه در صورتیکه قبلا این اشکار را نداشت و با دور 2 هزار و هتی 1200 دور هم سی پی یو را خنک می کرد ..؟؟
آیا دوستان نظر خواصی برای راهنمایی دارند؟
مرسی

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
به heatsink دست زدی ببينی گرمتر از قبل هست يا نه ؟ شايد خمير مشکل داره، شايد خود cpu يا حتی رم و يا کارت گرافيک.

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
سلام دوستان

خیلی راه ها داره
باید فورمت بشه بعد با برنامه Easy recovery میتونی برگردونی
البته خیلی چیزها هیچ وقت برنمی گرده
مخصوصا چیزهایی که اسمشون فارسی بوده

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
من یک کامپیتر amd با پردازنده از نوع am2(x2)دارم که جدیدا متوجه شدم که سی پی یو من حسابی داغ میکنه و فن کامپیوتر هم بطور هوشمند برای خنک کردن آن سریعتر کار میکنه و ممکن سرعت اون به 5 هزار دور در دقیقه هم برسه که صدای خیلی زیادی داره و به نظر من غیر عادی میرسه ؟ به نظر اساتید محتر م آیا ایراد از سی پی یو هست یا خمیر سیلیکون آن خشک شده است ؟ من هر چی فکر می کنم ذهنم به جایی نمیرسه در صورتیکه قبلا این اشکار را نداشت و با دور 2 هزار و هتی 1200 دور هم سی پی یو را خنک می کرد ..؟؟
مرسی
این مشکل به خیلی چیزا میتونه برگرده
داخل کیست رو نگاه کردی؟
ببین اشتباها کابل IDE یا یه چیز دیگه جلوی فن رو نگرفته که فن نتونه هوا بکشه؟
این مشکل ممکنه خیلی پیش بیاد.

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
من مانيتور xerox lcd دارم و پس از نصب ويندوز با وجود اينكه درايور گرافيك رو هم نصب كردم نور صفحه زياده به حدي كه رنگها به صورت واقعي نيستند مثلا scroll bar معلوم نيست چون رنگ و نور طوري هست كه ديده نميشه.البته نور و رنگ مانيتور درست است.
مي خواستم بدونم كسي مي تونه كمكي بكنه/
حتما مانیتور رو با برنامه ای مثل Adobe gama کالیبره کنید
این کار خیلی کمکتون میکنه

alex_54

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به heatsink دست زدی ببينی گرمتر از قبل هست يا نه ؟ شايد خمير مشکل داره، شايد خود cpu يا حتی رم و يا کارت گرافيک.

سلام دوست من - من قبلا سی پی یو 4800 داشتم ولی یه همچین مشکلی نداشتم ولی از موقعی که سی پی یوی دستگاهم را آپگرید کردم و یک سی پی یو 5200 انداختم دور فن سی پی یو من خیلی زیاد شده ؟؟؟؟
نمی دانم شاید خمیر سلیکون این سی پی یو جدید فاسد بوده ؟ ایا تا این حد تاثیر داره ؟ ؟؟؟؟؟؟؟
:lol:

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
خیلی راه ها داره
باید فورمت بشه بعد با برنامه Easy recovery میتونی برگردونی
البته خیلی چیزها هیچ وقت برنمی گرده
مخصوصا چیزهایی که اسمشون فارسی بوده
اين پيشنهاد شما (فرمت) صرفاً اوضاع رو بدتر ميکنه. برای استفاده از Easy recovery نيازی به فرمت نيست.

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
هیچ فرقی نداره که فرمت کنی یا نه
به هر حال قبل از اینکه تو اون پارتیشنی الان Unpartioned هست چیزی ریخته بشه باید ریکاوری بشه.
ولی وقتی چیزی ریخته شد اون وقت هست که کار سخت میشه.
در ضمن ریکاوری دیگه شده کار بچه ها.
هر بچه ای که هارد میاد دستش اول ریکاوریش میکنه که اطلاعات قبلی رو گیر بیاره.
برا همین توصیه من به شما اینه که هارد رو هیچ وقت نفروشین
من خودم حاضرم هاردام رو زیر لاستیک ماشینم بندازم ولی نفروشمشون.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مرسی

بایوس رو اپ دیت کنید . تهویه کیس رو هم باید بهتر کنید . از خمیر سیلیکون خوب استفاده کنید

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
هیچ فرقی نداره که فرمت کنی یا نه
به هر حال قبل از اینکه تو اون پارتیشنی الان Unpartioned هست چیزی ریخته بشه باید ریکاوری بشه.
ولی وقتی چیزی ریخته شد اون وقت هست که کار سخت میشه.
در ضمن ریکاوری دیگه شده کار بچه ها.
هر بچه ای که هارد میاد دستش اول ریکاوریش میکنه که اطلاعات قبلی رو گیر بیاره.
برا همین توصیه من به شما اینه که هارد رو هیچ وقت نفروشین
من خودم حاضرم هاردام رو زیر لاستیک ماشینم بندازم ولی نفروشمشون.
نه واقعاً هم فرق زيادی نميکنه فرمت کردن و نکردن، حق با شماست.
فقط يه فرق کوچيک ميکنه، اونم اينکه اگه زمانی که Unallocate Space هست و بدون پارتيشن، ميشد با برنامه های Partition Recovery مثل Acronis Recovery Expert کل پارتيشنو با اطلاعات داخلش برگردوند، طوری که اگه windows هم اونجا نصب بوده بازم بوت بشه، با انجام فرمت و رونويسی رکورد بوت درايو، اين امکان گرفته ميشه و بايد اميد ببنده شخص به اينکه برنامه اي مثل GetDataBack بتونه 2-3 تا بوت رکورد مبهم با ضريب سلامتی 30 تا 60 درصد پيدا کنه و در ريکاوری هم نصف Directory Tree ها رو تشخيص نميده، ديگه وای به حال easy Recovery که حتی تو تشخيص حرف اول اسم فايل ها و پوشه ها هم ميمونه !
شما هم نياز نيست hard تونو زير تاير و امثالهم بندازين، خيلی ساده ميتونين يکی از هزارن برنامه Data Earaser يا Shredder ها رو تهيه کنين و با صرف زمان اندکی از غير قابل بازگشت بودن اطلاعات خودتون مطمئن بشين.

بالا