سلام
والا نمی دونم اینجا جای درست پرسیدن این سوال هست یا نه.
حقیقتش من یه مشکل با رایترهای سیستم هام دارم. وقتی که دو تا رایتر روی سیستم می ذارم یکیش کار نمی کنه. در حقیقت به عنوان رایتر کار نمی کنه. یعنی باهاش میشه محتویات دی وی دی های رایت شده رو دید ولی نمیشه باهاش رایت کرده. پیغامی هم که می ده اینه:
H:\is not accessible.
Incorrect Function
(وقتی که دی وی دی خام رو می ذارم توی رایتر و autorun اجرا میشه و روی گزینه های open writeable یا burn کلیک می کنم این پیغام رو می ده)
اول فکر کردم مشکل از رایتر هستش، با هر 6 تا رایترم امتحان کردم اما جواب نداد. بعد گفتم شاید از مادربرد سیستم باشه، با هر 3 تا سیستمم امتحان کردم اما باز هم نشد. همه حالت ها رو هم امتحان کردم، مثلاً 1 رایتر IDE با یک رایتر ساتا، یا هر دو رایتر ساتا، یا هر دو رایتر IDE، چون مادربردها فقط یک برد IDE داشتند از کارت IDE و ساتا هم استفاده کردم اما باز هم همون پیغام بالا رو داد. ویندوز سیستم ها رو عوض کردم، باز هم جواب نداد.
cpu همه سیستم ها intel dual core 2140 هستش.
مادربردشون هم گیگا 965 و ازراک d667 هستش.
جالبتر از همه این که یکبار اتفاقی همه چیز درست شد، اما به محض اینکه یکبار خواستم یکی از هاردهای سیستمی رو که درست شده بود عوض کنم و برای این کار مجبور شدم کابل IDE رو یکبار دربیارم و دوباره جا بزنم، دوباره همین مشکل پیش اومد.
من این سیستم ها رو برای کار عام المنفعه می خوام. اگر این مشکلم هم حل بشه سرعت رایتم دوبرابر میشه. خلاصه خیر داره اگر کسی جواب بده. :lol:
متشکر - بدرود