سوال منم هست اگه کسی میدونه لطف کنه جواب بده ...ممنوندرود
چه جوری میشه با یو اس بی کابل از اینترنت پی سی رو تبلت استفاده کرد این قابلیت رو داره البته مودم وای فای نیس معمولیه تنظیماتش رو ویندوز اکس پی چه جوری میشه
man yek ipad air 4G 128 gig daram , albate geroon tarin ipad mishe fek konam , range Grayاقا من تصمیم گرفتم یه آیپد بخرم حالا میخوام ببینم پایین ترین قیمت از یه آیپد اپل چند هستش و چه مدلی هست ؟
خیلی خیلی مهمه که سیم کارت خور باشه و حتما هم رایتل ساپورت کنه (برای وبگردی و دانلود)
ممنون میشم دوستان کمکم کنن![]()
سلام عزیز.اقا من تصمیم گرفتم یه آیپد بخرم حالا میخوام ببینم پایین ترین قیمت از یه آیپد اپل چند هستش و چه مدلی هست ؟
خیلی خیلی مهمه که سیم کارت خور باشه و حتما هم رایتل ساپورت کنه (برای وبگردی و دانلود)
ممنون میشم دوستان کمکم کنن![]()
یه راه حل :با سلام و احترام و تشکر از جواب دادن به مشکلات کاربرن!
من یه تبلت دارم با مارک Leono چند وقت پیش مجبور شدم factory reset کنم بعد که بالا اومد همه چیزش خوب بود فقط مشکلی که بهش برخوردم این بود که فقط سیمکارت رایتل و ایرانسل رو میشناخت و همراه اول رو نمیشناسه.
بعد از کلی جستجو و ور رفتن باهاش متوجه شدم IMEI پاک شده و می زنه IMEI نامعتبر.
چون تبلت رو هم روت کردم از گارانتی خارج شده ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری میتونم IMEI رو برگردونم ضمناً روی کارتونش هم این کد نبود فقط یه سریال داره!!!
خیلی فوری به کمک احتیاج دارم ممنون
سوال منم هست اگه کسی میدونه لطف کنه جواب بده ...ممنون
فون پدها از نظر سی پی یو و پردازنده ی گرافیکی و صفحه نمایش با هم فرق دارن.یه تبلت وین تاچ کیو 75 دارم که صفحه ش ترک برداشته و تاچشم کار نمی کنه. تقریبا چقدر هزینه درست کردنش می شه به نظرتون؟
و اینکه این مدلای مختلف ایسوز Fonepad 7 چه فرقی با هم دارن؟ فرقشون فقط تو مقدار رمه دیگه؟ (8-16-32)
مرسی از جوابتون.فون پدها از نظر سی پی یو و پردازنده ی گرافیکی و صفحه نمایش با هم فرق دارن.
بهترین تبلت های ارزون قیمت همین ممو پد ها و فون پد ها هستند.
یه ممو پد جدید داره میاد که فوق العاده است:
http://www.mobile.ir/tablets/specifications-37517-asus-memo-pad-8-me581cl.aspx
قبول دارم البته به نظرم آیپد به درد ایران زیاد نمی خوره...همون فون پد 7 رو می گیرم یا صبر می کنم محصولات جدیدتر ایسوز بیان تا اونموقع بودجه امم بالاتر رفته.من هواوی و لنوو اصلا توصیه نمیکنم.همه چیز مشخصات سخت افزاری نیست تجربه ی کاربری مهمتره.
اون لینک مموپدی که دادم مشخصاتش بد بود؟سخت افزارش فوق العاده قوی هست و 64 بیتی!البته قیمتش نمیدونم چقدر میشه.
بنظره من تبلت فقط:1-آیپد 2-سامسونگ رده بالا 3-ایسوس
آیپد اگه کار کردن باهاش بلد باشی بدرد ایران میخوره فقط یکم قیمتش گرونه.تبلت های اندرویدی گوشی بزرگ هستند تا تبلت!قبول دارم البته به نظرم آیپد به درد ایران زیاد نمی خوره...همون فون پد 7 رو می گیرم یا صبر می کنم محصولات جدیدتر ایسوز بیان تا اونموقع بودجه امم بالاتر رفته.
سوال منم هستشتبلت خاموش باچه نرم افزاری فلش کنم؟