• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ های عمومی مربوط به تبلت ها...

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
تبلت با بودجه 400 چه مارکی خوبه ؟
ویندوز باشه خوبه یا اندروید؟
اگه خراب بشه نرم افزاری چطور باید درست کرد؟چقدر خرجش میشه ؟
برای چه کارایی استفاده میشه ؟
به نظر من:
از خوب به بد:
1-
http://emalls.ir/مشخصات_Asus-Memo-Pad-ME173X-HD--8GB~id~124845
2-
http://emalls.ir/مشخصات_Lenovo-Ideapad-A1000-T-4GB~id~69548

jalalesh

Registered User
لایک‌ها
22

night0bat

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
من هرچی بازی دیتا دار نصب می کنم پیام دانلود فیلد میاد فک می کنم بازی های دیتادار نمیتونن به اینترنت وصل شن
چکار کنم؟
مدل onda v811

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
سلام

مزیت تبلت های ویندوزی نسبت به اندوریدی چیست و بالعکس ؟
در کل کدوم بهتره ؟

dj_ashking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام و احترام به تمامی دوستان
چند روزی هستش که فکر خرید یه تبلت خوب و قیمت مناسب به سرم زده....
خیلی از سایتها و فروم ها رو گشتم و خیلی از نظرات دوستان رو دیدم....
نسبت به بودجه ای که دارم ( 1300 تا 1400 ) و گشت و گزارهایی که تو نت داشتم این دو مدل رو پیدا کردم و در موردشون هم تقریبا خیلی تحقیق کردم ولی بعضی جاها می گفتن که خیلی خوبن و بعضی جاها ایرادایی می گرفتن....
من خودم دوست دارم صفحه نمایش 10 اینچ و فول اچ دی باشه و بیشترین چیزی که برام مهمه دیدن فیلم و اینترنت و موزیک و بعدش بازی....به علاوه زیبایی خود دستگاه و ضخامت آن....
این دو مدلی که انتخاب کردم از نظر سخت افزاری تقریبا شبیه به هم هستش....

هواوی مدیا پد 10.1 فول اچ دی 4 هسته ای با 2 گیگ رم و ضخامت 8.8 و وزن 580 گرم ، دوربین پشت 8 مگا پیکسل....
http://www.tabletshop.ir/android-tablet-price-list-buy-sale/Huawei-MediaPad-10-FHD-WiFi-3G-16GB
ایسوس ممو پد فول اچ دی ال تی ای 4 هسته ای با دو گیگ رم و ضخامت 9.5 و وزن 580 گرم ، دوربین پشت 5 مگا پیکسل....
http://www.tabletshop.ir/android-tablet-price-list-buy-sale/Asus-Memo-Pad-FHD10-16GB

مواردی که موجب شده تا دو دل باشم...
میگن هواوی بازی های اچ دی دیتا دار رو به سختی اجرا می کنه و باید تو بازیها تنظیمات گرافیکی را پایین قرار بدیم...
هواوی فعلا آپدیتی برای اندرویدش نداره...
میگن باطریش یکم ضعیفه که البته به نظرم میزان مصرف باطری به طرز استفاده خود ما بر میگرده ( خودم s3 دارم و با باطری فول و نور 30% با کارکرد معمولی راحت 2 روز و نیم دوام میاره )....
ایسوس میگن قاب پشتش نرمه و با فشار انگشت میره داخل....
دوربین ایسوس از هواوی ظعیف تره و فلش هم نداره....
ضخامت ایسوس 9.5 هستش و از هواوی بیشتره....
هواوی تا 32 گیگ رم ساپورت میکنه ولی ایسوس تا 64 گیگ...
هواوی otg ساپرت می کنه ولی ایسوس نه....
هواوی به صورت پیش فرض درگاه اچ دی ام آی نداره و باید کابل تبدیل بهش زد...کلا همه چیش تبدیل می خواد....
میگن اسپیکر های ایسوس با توجه به سونیک مستر بودنش زیاد جال نیست ولی هواوی صداش خوبه و 5.1 با کیفیت هست....البته نه اون 5.1 سینمای خانگی...
حافظه داخلی هواوی ssd هستش...
و اینکه ایسوس از نظز سابقه در مورد گوشی و تبلت از هواوی شناخته تر و با سابقه تر هستش ولی خوب هواوی هم یکی از شرکت های بزرگ مخابراتی هستش....
خوشحال میشم دوستان عزیز یه هم فکری و کمکی بکنن .... اگر تجربه کار با این دو مدل تبلت را دارید بنده را راهنمایی بفرمایید که واقعا کدومشون بهتره.....
راستشو بخواین من خودم با هواوی بیشتر حال کردم....
با تشکر

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
با سلام و احترام به تمامی دوستان
چند روزی هستش که فکر خرید یه تبلت خوب و قیمت مناسب به سرم زده....
خیلی از سایتها و فروم ها رو گشتم و خیلی از نظرات دوستان رو دیدم....
نسبت به بودجه ای که دارم ( 1300 تا 1400 ) و گشت و گزارهایی که تو نت داشتم این دو مدل رو پیدا کردم و در موردشون هم تقریبا خیلی تحقیق کردم ولی بعضی جاها می گفتن که خیلی خوبن و بعضی جاها ایرادایی می گرفتن....
من خودم دوست دارم صفحه نمایش 10 اینچ و فول اچ دی باشه و بیشترین چیزی که برام مهمه دیدن فیلم و اینترنت و موزیک و بعدش بازی....به علاوه زیبایی خود دستگاه و ضخامت آن....
این دو مدلی که انتخاب کردم از نظر سخت افزاری تقریبا شبیه به هم هستش....

هواوی مدیا پد 10.1 فول اچ دی 4 هسته ای با 2 گیگ رم و ضخامت 8.8 و وزن 580 گرم ، دوربین پشت 8 مگا پیکسل....
http://www.tabletshop.ir/android-tablet-price-list-buy-sale/Huawei-MediaPad-10-FHD-WiFi-3G-16GB
ایسوس ممو پد فول اچ دی ال تی ای 4 هسته ای با دو گیگ رم و ضخامت 9.5 و وزن 580 گرم ، دوربین پشت 5 مگا پیکسل....
http://www.tabletshop.ir/android-tablet-price-list-buy-sale/Asus-Memo-Pad-FHD10-16GB

مواردی که موجب شده تا دو دل باشم...
میگن هواوی بازی های اچ دی دیتا دار رو به سختی اجرا می کنه و باید تو بازیها تنظیمات گرافیکی را پایین قرار بدیم...
هواوی فعلا آپدیتی برای اندرویدش نداره...
میگن باطریش یکم ضعیفه که البته به نظرم میزان مصرف باطری به طرز استفاده خود ما بر میگرده ( خودم s3 دارم و با باطری فول و نور 30% با کارکرد معمولی راحت 2 روز و نیم دوام میاره )....
ایسوس میگن قاب پشتش نرمه و با فشار انگشت میره داخل....
دوربین ایسوس از هواوی ظعیف تره و فلش هم نداره....
ضخامت ایسوس 9.5 هستش و از هواوی بیشتره....
هواوی تا 32 گیگ رم ساپورت میکنه ولی ایسوس تا 64 گیگ...
هواوی otg ساپرت می کنه ولی ایسوس نه....
هواوی به صورت پیش فرض درگاه اچ دی ام آی نداره و باید کابل تبدیل بهش زد...کلا همه چیش تبدیل می خواد....
میگن اسپیکر های ایسوس با توجه به سونیک مستر بودنش زیاد جال نیست ولی هواوی صداش خوبه و 5.1 با کیفیت هست....البته نه اون 5.1 سینمای خانگی...
حافظه داخلی هواوی ssd هستش...
و اینکه ایسوس از نظز سابقه در مورد گوشی و تبلت از هواوی شناخته تر و با سابقه تر هستش ولی خوب هواوی هم یکی از شرکت های بزرگ مخابراتی هستش....
خوشحال میشم دوستان عزیز یه هم فکری و کمکی بکنن .... اگر تجربه کار با این دو مدل تبلت را دارید بنده را راهنمایی بفرمایید که واقعا کدومشون بهتره.....
راستشو بخواین من خودم با هواوی بیشتر حال کردم....
با تشکر
به نظر من:
بین این 2 ایسوس فول اچ دی بهتره:
ولی پیشنهاد من:
http://emalls.ir/مشخصات_Asus-VivoTab-Smart-ME400C--64-GB~id~71372

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
البته درسته که تیلت هایی هم که سیم کارت ساپورت نمیکنن مثل نکسوس 7 wifi , غیره رو میشه با کابل otg (اگه اشتباه نکنم) به مورم و سیم کارت متصل کرد ، درسته ؟؟
با سلام
از من میشنوی حداقل تبلتی بخر که اگر فردا خواستی به تلویزیون یا پروژکتور هم وصل کنی بتونی مثل مدلهایی که mhl داره راهنمایی خواستی ادامه مطالب بزارمش.

irmpmn

Registered User
لایک‌ها
1
من این همه تعریف شنیدم از گلکسی نوت8 خریدم ولی وای فاش کانکت نمیشه خیلی ناراحتم بابت این قضیه تبلت به این خوبی ولی با این مشکل
نمیدونین باید چی کار کنم ؟

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
من این همه تعریف شنیدم از گلکسی نوت8 خریدم ولی وای فاش کانکت نمیشه خیلی ناراحتم بابت این قضیه تبلت به این خوبی ولی با این مشکل
نمیدونین باید چی کار کنم ؟
خیلی سادس بفروشش:p:p:p:p:p
و اگه پول داری یک آی پد بخر اگه نداری یک sony xperia tablet z بخر اگه بازم پول نداشتی یک 3 galaxy tab بخر البته قبل از این که بفروشیش کانکشن مودمت رو کنترل کن و تبلتت رو به یک تعمیر گاه نشون بده

helm 63

Registered User
لایک‌ها
42
سلام میخوام یه تبلت زیر 1تومن بخرم میشه منو راهنمایی کنید چه مارکی بخرم چه مدلی

helm 63

Registered User
لایک‌ها
42
نظرتون در مورد سامسونگ گلکسی نوت 8 چیه

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

saman671

Registered User
لایک‌ها
41
من یه تبلت اینول کریستال 2 دارم میخام اندروید یا رامشو ارتقا بدم به 4.2.2 رام رسمی هم میخام نمیخام تبلتم از بین بره یه اموزش برای ارتقای اندروید میخام واینکه فرق رام با فریمو و اندروید چیه؟

leo90

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
141
تبلت فقط و فقط ASUS

بالا