با سلام و احترام به تمامی دوستان
چند روزی هستش که فکر خرید یه تبلت خوب و قیمت مناسب به سرم زده....
خیلی از سایتها و فروم ها رو گشتم و خیلی از نظرات دوستان رو دیدم....
نسبت به بودجه ای که دارم ( 1300 تا 1400 ) و گشت و گزارهایی که تو نت داشتم این دو مدل رو پیدا کردم و در موردشون هم تقریبا خیلی تحقیق کردم ولی بعضی جاها می گفتن که خیلی خوبن و بعضی جاها ایرادایی می گرفتن....
من خودم دوست دارم صفحه نمایش 10 اینچ و فول اچ دی باشه و بیشترین چیزی که برام مهمه دیدن فیلم و اینترنت و موزیک و بعدش بازی....به علاوه زیبایی خود دستگاه و ضخامت آن....
این دو مدلی که انتخاب کردم از نظر سخت افزاری تقریبا شبیه به هم هستش....
هواوی مدیا پد 10.1 فول اچ دی 4 هسته ای با 2 گیگ رم و ضخامت 8.8 و وزن 580 گرم ، دوربین پشت 8 مگا پیکسل....
http://www.tabletshop.ir/android-tablet-price-list-buy-sale/Huawei-MediaPad-10-FHD-WiFi-3G-16GB
ایسوس ممو پد فول اچ دی ال تی ای 4 هسته ای با دو گیگ رم و ضخامت 9.5 و وزن 580 گرم ، دوربین پشت 5 مگا پیکسل....
http://www.tabletshop.ir/android-tablet-price-list-buy-sale/Asus-Memo-Pad-FHD10-16GB
مواردی که موجب شده تا دو دل باشم...
میگن هواوی بازی های اچ دی دیتا دار رو به سختی اجرا می کنه و باید تو بازیها تنظیمات گرافیکی را پایین قرار بدیم...
هواوی فعلا آپدیتی برای اندرویدش نداره...
میگن باطریش یکم ضعیفه که البته به نظرم میزان مصرف باطری به طرز استفاده خود ما بر میگرده ( خودم s3 دارم و با باطری فول و نور 30% با کارکرد معمولی راحت 2 روز و نیم دوام میاره )....
ایسوس میگن قاب پشتش نرمه و با فشار انگشت میره داخل....
دوربین ایسوس از هواوی ظعیف تره و فلش هم نداره....
ضخامت ایسوس 9.5 هستش و از هواوی بیشتره....
هواوی تا 32 گیگ رم ساپورت میکنه ولی ایسوس تا 64 گیگ...
هواوی otg ساپرت می کنه ولی ایسوس نه....
هواوی به صورت پیش فرض درگاه اچ دی ام آی نداره و باید کابل تبدیل بهش زد...کلا همه چیش تبدیل می خواد....
میگن اسپیکر های ایسوس با توجه به سونیک مستر بودنش زیاد جال نیست ولی هواوی صداش خوبه و 5.1 با کیفیت هست....البته نه اون 5.1 سینمای خانگی...
حافظه داخلی هواوی ssd هستش...
و اینکه ایسوس از نظز سابقه در مورد گوشی و تبلت از هواوی شناخته تر و با سابقه تر هستش ولی خوب هواوی هم یکی از شرکت های بزرگ مخابراتی هستش....
خوشحال میشم دوستان عزیز یه هم فکری و کمکی بکنن .... اگر تجربه کار با این دو مدل تبلت را دارید بنده را راهنمایی بفرمایید که واقعا کدومشون بهتره.....
راستشو بخواین من خودم با هواوی بیشتر حال کردم....
با تشکر